מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 16:03

יוסי22 כתב:על התחושות באמת אין טעם להתווכח אבל על העבר דווקא אפשר בהחלט להתווכח.

זה נשמע לי ממש מופרך כל הניסונות גימוד של "ללא השושלות" ו"ללא השנה של סופו ופארגו" ו"גמר אירופי זה לא הישג " כי בשורה הסופית מכבי ב-15 שנה האחרונות היא הקבוצה המצליחה ביותר באירופה או מקום 2 עם תקציב שבממוצע נמוך בהרבה מהתקציב המקסימלי , זו נראית לי הצלחה סוחפת.

זה לא ניסיון גימוד ואני חושב שלא הבנת למה התכוונתי.
כדאי להתחיל לדבר על מכבי של ה 8 שנים מאז פירוק השושלת , כי מה שקרה אחר כך בכלל לא דומה . זה עידן אחר עם קבוצות שמתחלפות כל שנה.
בכל אופן, כדאי לעזוב את הוויכוח על העבר ולהתמקד בהווה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי BIG sofo » 20 יוני 2012, 16:17

אני מחכה כבר לחתימה של סליבן לנדסברג... מעבר לזה שהוא קלע 20 נקודות+5 ריבאונדים בליגה והוא רק בן 22... הוא אתלט טוב ושומר טוב ו-....ישראלי!!! ל-מה מחכים?
BIG sofo

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 16:17

BIG sofo כתב:אני מחכה כבר לחתימה של סליבן לנדסברג... מעבר לזה שהוא קלע 20 נקודות+5 ריבאונדים בליגה והוא רק בן 22... הוא אתלט טוב ושומר טוב ו-....ישראלי!!! ל-מה מחכים?

בטח מחכים שיתגמש במו"מ.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 16:20

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אני חושב שהפסמיות מוצדקת לנקודת הזמן הנוכחית.

מה יתפתח הלאה קשה לנבא באמת. יש לנו את יולי אוגוסט ואלו החודשים החמים , אז קדימה לעבודה. :)

גם עם זה אני לא מסכים, כי אנחנו בשלב שהסגל אמור להיות רחוק מלהיות סגור. ככה זה בכל אירופה, לא רק פה. תראה סגלים של קבוצות אחרות. אם יביאו לנו לפה פתאום את מקל, לנדסברג, בנזינג והטשמייר, אז אפשר הפסימיות בהחלט תהיה מוצדקת. אבל כל עוד הסגל לא סגור, אני לא רואה סיבה לצאת בהצהרות, בטח ובטח שלא בגלל השטות היומית שגלדסטון פולט.
בכל מקרה, הקיץ הזה אמור להיות קיץ חם מאוד באירופה. יהיה מעניין, זה בטוח! ;)

זה לא ממש נכון. אולי לא נעשו רכישות גדולות מדי, אבל לכל הקבוצות הבכירות יש אחד מהשתיים - בסיס מוצק שצריך רק חיזוק נקודתי או הרבה כסף (או גם וגם).
למכבי אין לא זה ולא זה, וזאת נקודת פתיחה בעייתית מאוד.

האמת שגם לי תמיד יש תחושה אופטימית, אבל בשנים האחרונות זה קצת מתהפך, פשוט בגלל המעשים של ההנהלה בבניית הסגל.

ממש לא נכון. מכבי לא הולכת לבנות קבוצה מ0. כרגע חתומים בקבוצה היקמן, אוחיון, סמית', פניני, ליאור, מאצ'בן וגרגמל. ועוד בלי להחשיב עוד את וויקאס שפורסם שהוא כנראה סגל. זה אחלה של בסיס, ואפשר לבנות סגל יפה. שמסתכלים על צסק"א לדוגמא שאיבדה את קירילנקו כנראה, את גורדון כנראה, יש דיבורים על וורונצביץ' לNBA, וקאון מסיים חוזה, אז רואים שגם להם יש עבודה. כנ"ל בארסה שמאבדת כנראה את לורבק, וגם וואסקאז ונדונג מסיימים חוזה, שלא לדבר על פאו...
ממש לא חושב שאנחנו בנקודת פתיחה בעייתית. עוד 3-4 החתמות והסגל סגור. אם לדוגמא וויקאס חותם, הלפרין/לאנדסברג חותמים, כל מה שנשאר זה להביא 2 פותח (מימשו את האופציה על לאנגפורד כנראה, נראה איך זה יתפתח), וכנראה גם יחליפו את מאצ'בן ב4 אחר. זה ממש לא מצב בעייתי לדעתי, ונקודת התחלה בכלל לא רעה, בטח לשלב כל כך מוקדם בקיץ, עם סגל שיכול לעשות הרבה דברים יפים

מכבי החלה לבנות את הקבוצה מסמית', פניני, אליהו ואוחיון כשחקנים חתומים שממשיכים. כל השאר זה ה-בנייה. זה לא אפס אולי, אבל זה גם לא בסיס מוצק
כי מדוברר בשחקנים משלימים בלבד (אליהו הוא סה"כ לא שחקן בכיר אצל בלאט).
בינתיים שני השחקנים היחידים שבוודאות הצטרפו לסגל (במקרה של היקמן כמעט בוודאות, כי לא פורסם שהוא חתם) הם היקמן ושרמאדיני. שניהם איך לא, שחקנים משלימים.
ועל הדרך, שחקן אחד שהיה חתום אולי לא ימשיך.

כל שאר הדברים שמפורסמים לא רלוונטים. יש לך כרגע סגל של שישה שחקנים במקרה הטוב וחמישה במקרה הרע, של שחקנים משלימים, מה שבכלל לא עוזר להבין איך ייראה הסגל
בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 20 יוני 2012, 16:20

LIAV10 כתב:מעניין אם יביאו שם מעניין..מאריץ׳ ומדלי מבחינתי זה שיא השעמום..

כן הציפיות של האוהדים והתקשורת ירדו משמעותית לכן הלחץ יורד מההנהלה והדבר גורם הבאת שמות בינוניים שמקבלים שבחים בפורום כאילו הביאו את פארקר או וויצ'יץ'.
וזה אחרי העלאת מחירי המנויים.

הקהל והתקשורת צריכים ללחוץ על הבאת שחקנים משובחים אחרת נמצא את עצמנו במגמה לא טובה של ירידה הדרגתית בשאיפות ובמכוונות לשחקנים בינוניים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 16:26

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אני חושב שהפסמיות מוצדקת לנקודת הזמן הנוכחית.

מה יתפתח הלאה קשה לנבא באמת. יש לנו את יולי אוגוסט ואלו החודשים החמים , אז קדימה לעבודה. :)

גם עם זה אני לא מסכים, כי אנחנו בשלב שהסגל אמור להיות רחוק מלהיות סגור. ככה זה בכל אירופה, לא רק פה. תראה סגלים של קבוצות אחרות. אם יביאו לנו לפה פתאום את מקל, לנדסברג, בנזינג והטשמייר, אז אפשר הפסימיות בהחלט תהיה מוצדקת. אבל כל עוד הסגל לא סגור, אני לא רואה סיבה לצאת בהצהרות, בטח ובטח שלא בגלל השטות היומית שגלדסטון פולט.
בכל מקרה, הקיץ הזה אמור להיות קיץ חם מאוד באירופה. יהיה מעניין, זה בטוח! ;)

זה לא ממש נכון. אולי לא נעשו רכישות גדולות מדי, אבל לכל הקבוצות הבכירות יש אחד מהשתיים - בסיס מוצק שצריך רק חיזוק נקודתי או הרבה כסף (או גם וגם).
למכבי אין לא זה ולא זה, וזאת נקודת פתיחה בעייתית מאוד.

האמת שגם לי תמיד יש תחושה אופטימית, אבל בשנים האחרונות זה קצת מתהפך, פשוט בגלל המעשים של ההנהלה בבניית הסגל.

ממש לא נכון. מכבי לא הולכת לבנות קבוצה מ0. כרגע חתומים בקבוצה היקמן, אוחיון, סמית', פניני, ליאור, מאצ'בן וגרגמל. ועוד בלי להחשיב עוד את וויקאס שפורסם שהוא כנראה סגל. זה אחלה של בסיס, ואפשר לבנות סגל יפה. שמסתכלים על צסק"א לדוגמא שאיבדה את קירילנקו כנראה, את גורדון כנראה, יש דיבורים על וורונצביץ' לNBA, וקאון מסיים חוזה, אז רואים שגם להם יש עבודה. כנ"ל בארסה שמאבדת כנראה את לורבק, וגם וואסקאז ונדונג מסיימים חוזה, שלא לדבר על פאו...
ממש לא חושב שאנחנו בנקודת פתיחה בעייתית. עוד 3-4 החתמות והסגל סגור. אם לדוגמא וויקאס חותם, הלפרין/לאנדסברג חותמים, כל מה שנשאר זה להביא 2 פותח (מימשו את האופציה על לאנגפורד כנראה, נראה איך זה יתפתח), וכנראה גם יחליפו את מאצ'בן ב4 אחר. זה ממש לא מצב בעייתי לדעתי, ונקודת התחלה בכלל לא רעה, בטח לשלב כל כך מוקדם בקיץ, עם סגל שיכול לעשות הרבה דברים יפים

מכבי החלה לבנות את הקבוצה מסמית', פניני, אליהו ואוחיון כשחקנים חתומים שממשיכים. כל השאר זה ה-בנייה. זה לא אפס אולי, אבל זה גם לא בסיס מוצק
כי מדוברר בשחקנים משלימים בלבד (אליהו הוא סה"כ לא שחקן בכיר אצל בלאט).
בינתיים שני השחקנים היחידים שבוודאות הצטרפו לסגל (במקרה של היקמן כמעט בוודאות, כי לא פורסם שהוא חתם) הם היקמן ושרמאדיני. שניהם איך לא, שחקנים משלימים.
ועל הדרך, שחקן אחד שהיה חתום אולי לא ימשיך.

כל שאר הדברים שמפורסמים לא רלוונטים. יש לך כרגע סגל של שישה שחקנים במקרה הטוב וחמישה במקרה הרע, של שחקנים משלימים, מה שבכלל לא עוזר להבין איך ייראה הסגל
בעונה הבאה.

מה זה משנה? החתימו כבר את היקמן ושרמדיני. זה שהנדריקס קיבל חוזה גדול, לאנגפורד שוקל את צעדיו, בלו פרש, והצוות המקצועי לא רוצה כנראה את מאצ'בן, זה משהו אחר. אבל כיום יש בסיס כבר, יש סגל שכבר מתקרב לקראת סגירה עם עוד 3-4 החתמות, ואולי איזה החלפה בין טיוס לג'יימס.
העמדה 1 כנראה סגורה עם היקמן ואוחיון. העמדה 3 סגורה עם פניני וסמית'. העמדה 4 סגורה עם ליאור ומאצ'בן (כן, הוא עוד חתום, עדיין לא החליפו אותו), והעמדה 5 כנראה בדרך להיות סגורה עם וויקאס ושרמאן. מה נשאר? הלפרין/לאנדסברג, לאנגפורד אולי יחתום רשמית עד סוף החודש, או שיביאו 2 אחר, וזהו בערך. השחקנים ה11 ו12 זה כבר פחות חשוב ומעניין

כן הציפיות של האוהדים והתקשורת ירדו משמעותית לכן הלחץ יורד מההנהלה והדבר גורם הבאת שמות בינוניים שמקבלים שבחים בפורום כאילו הביאו את פארקר או וויצ'יץ'.
וזה אחרי העלאת מחירי המנויים.

הקהל והתקשורת צריכים ללחוץ על הבאת שחקנים משובחים אחרת נמצא את עצמנו במגמה לא טובה של ירידה הדרגתית בשאיפות ובמכוונות לשחקנים בינוניים.

כן, דבון ג'פרסון ממש שחקן משובח. גם ג'קסון הוא בטח שאראס הבא.. ללחוץ על ההנהלה? אם תראה לי דרך איך ללחוץ עליהם, אני אעשה את זה בכיף.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 16:34

אסף, אתה בטוח עו"ד.... אין מצב שלא ואני עומד על זה כל עוד הוכח אחרת.

זאת ועוד ( :D ) אתה לא מפריד בין עובדות לבין שמועות - העובדות הן שישנם כרגע 5 שחקנים שבטוח יהיו בקבוצה בעונה הבאה (אם נניח שהיקמן בטוח).
כל השאר לא בטוחים. זה הבסיס ומכאן אפשר לפתח דיונים לכאן או לכאן.
כמו שאתה אומר שוויוקאס אוטוטו חותם, כך אני יכול להגיד שג'יימס הוא המחליף של שרמאדיני בקו האחורי, מקל או ניסים יחליפו את אוחיון ויבזורי יהיה הSG המחליף אחרי היקמן
שעצמו החליף את לאנגפורד.
כל הדברים האלה פורסמו בדיוק באותו אופן כמו שפורסמה ההתעניינות של מכבי בוויוקאס, בהלפרין, וכמו זה שלאנגפורד ימשיך, ולאנדסברג יגיע.

בגלל זה אני לא אוהב להתייחס למה שהולך להיות, אלא לנתח את המצב לפי מה שיש עכשיו בפועל

נ.ב - כמו שירין אמר, מצ'באן כמובן איננו רלוונטי, וזה לא משנה שהוא חתום. אם הוא לבסוף יגיע, אז זה שווה ערך להחתמה חדשה של זר, כי הוא בכלל לא בתכניות של הקבוצה
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 20 יוני 2012, 16:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 16:34

אסף ,לא הבנתי מה אתה אומר על מצ'אבן. מצד אחד אתה אומר שהצוות המצקועי לא רוצה אותו, מצד שני אתה מכליל אותו בסגל. לא רואה איך זה מתסדר ביחד.
כל האינדיקציות אומרות שהוא לא חוזר, אז מדוע הוא בסגל ?

גם הסנטר היווני זה בינתיים שמועות בלבד. אוחיון עדין לא סגר את העניינים מול מכבי , לאנגפורד עוד לא חזר עם תשובה ומכבי לדעתי עדיין לא ממש התחילה את הקיץ שלה בכל מה שקשור לשחקנים מובילים.

אתה לא יכול לבנות סגל על פי שמועות של עיתונות ואחר כך להגיד שאתה לא מאמין לכלום ממה שהם אומרים. מה שיש זה השחקנים החתומים בלבד ובצורה רשמית .( פרט למילאן שבלאט ומכבי כנראה לא רוצים להמשיך איתו ).

מכאן אפשר להמשיך הלאה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 16:40

jol9 כתב:אסף, אתה בטוח עו"ד.... אין מצב שלא ואני עומד על זה כל עוד הוכח אחרת.

זאת ועוד ( :D ) אתה לא מפריד בין עובדות לבין שמועות - העובדות הן שישנם כרגע 5 שחקנים שבטוח יהיו בקבוצה בעונה הבאה (אם נניח שהיקמן בטוח).
כמו שאתה אומר שוויוקאס אוטוטו חותם, כך אני יכול להגיד שג'יימס הוא המחליף של שרמאדיני בקו האחורי, מקל או ניסים יחליפו את אוחיון ויבזורי יהיה הSG המחליף אחרי היקמן
שעצמו החליף את לאנגפורד.
כל הדברים האלה פורסמו בדיוק באותו אופן כמו שפורסמה ההתעניינות של מכבי בוויוקאס, בהלפרין, וכמו זה שלאנגפורד ימשיך, ולאנדסברג יגיע.

בגלל זה אני לא אוהב להתייחס למה שהולך להיות, אלא לנתח את המצב לפי מה שיש עכשיו בפועל

אני לא עורך דין, תהיה בטוח.

זה לא נכון מה שאמרת לגבי וויקאס. מקל וניסים זה שטות של גלדסטון, שרק הוא כתב. על וויקאס פורסם בכל האתרים, ונאמר שהוא סגר בקבוצה כבר, לא עוד "מועמד". אבל נעזוב את זה בצד, לא משנה. גם בלעדיו, כרגע יש לקבוצה בסיס, לא בונים כלום מ0. יש פה שחקנים חתומים, ותהיה בטוח שיוחתמו עוד בקרוב.

אסף ,לא הבנתי מה אתה אומר על מצ'אבן. מצד אחד אתה אומר שהצוות המצקועי לא רוצה אותו, מצד שני אתה מכליל אותו בסגל. לא רואה איך זה מתסדר ביחד.
כל האינדיקציות אומרות שהוא לא חוזר, אז מדוע הוא בסגל ?

גם הסנטר היווני זה בינתיים שמועות בלבד. אוחיון עדין לא סגר את העניינים מול מכבי , לאנגפורד עוד לא חזר עם תשובה ומכבי לדעתי עדיין לא ממש התחילה את הקיץ שלה בכל מה שקשור לשחקנים מובילים.

התייחסתי בהודעה הזאת למה שיוני כתב. הוא אמר שאין בסיס, אז ציינתי את כל השחקנים שחתומים בקבוצה. אם לא רוצים את מאצ'בן, מה שמסתמן, אז ישאילו/ימכרו אותו ויביאו מישהו אחר, זה כבר עניין אחר. אבל כרגע יש שחקנים בסגל. מספיק שוויקאס כן חותם, כנ"ל הלפרין/לנדסברג, ולאנגפורד/SG אחר, והסגל סגור מבחינת שחקנים (אם יחליפו את מאצ'בן במישהו אחר, ואת ג'יימס בטיוס, זה כבר עניין אחר)... אבל לא בונים כלום מ0, יש בסיס, ויש גם שחקנים טובים (סמית', ליאור, ואולי גם אוחיון הם שחקני חמישיה. גם שרמאן המוכשר יכול להיות כזה, בטח אם יעמיד מספרים כמו שעשה בקאנטו)
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 16:51

בסדר, זה שיביאו מישהוא אחר במקום מצ'אבאן זה אומר שהעמדה הזאת עדיין פתוחה. כלומר הפאוור המוביל עדיין חסר.
גם עמדת הסנטר המוביל עדיין פתוחה כי אין שום התייחסות מצד מכבי לגביו בינתיים, אז מבחינתי זה פתוח לגמרי.
גם עמדת הגארד המוביל עדיין פתוחה כל עוד לאנגפורד לא מחזיר תשובה.

לכן 3 הזרים המובילים עדיין חסרים ושם אמור להיות הכסף הגדול כנראה. כאן יהיה המבחן הגדול של מכבי .

יש כמובן את עניין הישראלים שעדיין הסיפור מאוד לא סגור.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 16:54

asafb96 כתב:
jol9 כתב:אסף, אתה בטוח עו"ד.... אין מצב שלא ואני עומד על זה כל עוד הוכח אחרת.

שעצמו החליף את לאנגפורד.

אני לא עורך דין, תהיה בטוח.

זה לא נכון מה שאמרת לגבי וויקאס. מקל וניסים זה שטות של גלדסטון, שרק הוא כתב. על וויקאס פורסם בכל האתרים, ונאמר שהוא סגר בקבוצה כבר, לא עוד "מועמד". אבל נעזוב את זה בצד, לא משנה. גם בלעדיו, כרגע יש לקבוצה בסיס, לא בונים כלום מ0. יש פה שחקנים חתומים, ותהיה בטוח שיוחתמו עוד בקרוב.

אני עוד אבדוק את זה... :dance3

וויוקאס זאת שמועה שמתבססת על פרסום של איזשהו אתר יווני. האם זה יותר אמין מגלדסטון? לא יודע. מבחינתי זה אותו הדבר.

אתה יודע מה, צודק - לא בונים מאפס, אבל כן בונים הפוך. שוב. למרות שברור לגמרי שזה לא הדבר הנכון. ישנה חבורה די טובה של שחקנים משלימים, אבל אין אף שחקן שיכול להיות
הבדל בין קבוצה נחמדה, לבין קבוצה מצויינת.

ברור שיהיו עוד החתמות. נחכה ונראה מה יהיה בסוף, ואת הסגל נשפוט אז. סה"כ כל ה"בכיינות" שלנו היא בהקשר למצב בנקודת הזמן הזאת, לא יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 17:14

גם ויוקאס לא כל כך בטוח כאן. בראיון לאתר יווני (לאותו אתר בו התפרסם שהוא סיכם במכבי) הוא אמר שאכן יש לו הצעה ממכבי ובנוסף אליה עוד הצעות מקבוצות יורוליג ויורוקאפ אחרות, אבל העדיפות הראשונה שלו היא פאו ולכן הוא יחכה להם. כך שברור שהוא לא סיכם במכבי וגם לא סגר שום דבר, שהרי אין לו בעיה להודות היום אם הוא סגר בקבוצה.
http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... ority.html

כך שכמו שזה נראה, למרות האופטימיות המופלאה (והמאוד לא ברורה) של אסף, לא מאריץ ולא ויוקאס יגיעו לכאן כל כך מהר והדברים של פדרמן ש"מעולם מצבנו לא היה טוב יותר" מזכירים לי את האימרות של ביבי. התמונה לגבי הקיץ הקודר הזה די ברורה והיא רק הולכת לאותו כיוון מיום ליום. שחקנים טובים עוזבים, מועמדים טובים נופלים ואוסף הרול פליירים הבינוניים רק הולך וגדל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2012, 17:19

קודי כתב:גם ויוקאס לא כל כך בטוח כאן. בראיון לאתר יווני (לאותו אתר בו התפרסם שהוא סיכם במכבי) הוא אמר שאכן יש לו הצעה ממכבי ובנוסף אליה עוד הצעות מקבוצות יורוליג ויורוקאפ אחרות, אבל העדיפות הראשונה שלו היא פאו ולכן הוא יחכה להם. כך שברור שהוא לא סיכם במכבי וגם לא סגר שום דבר, שהרי אין לו בעיה להודות היום אם הוא סגר בקבוצה.
http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... ority.html

כך שכמו שזה נראה, למרות האופטימיות המופלאה (והמאוד לא ברורה) של אסף, לא מאריץ ולא ויוקאס יגיעו לכאן כל כך מהר והדברים של פדרמן ש"מעולם מצבנו לא היה טוב יותר" מזכירים לי את האימרות של ביבי. התמונה לגבי הקיץ הקודר הזה די ברורה והיא רק הולכת לאותו כיוון מיום ליום. שחקנים טובים עוזבים, מועמדים טובים נופלים ואוסף הרול פליירים הבינוניים רק הולך וגדל.

אמרתי לכם שוויוקאס רוצה להישאר בפאו
הוא לא כזה מת לצאת מגבולות יוון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2012, 17:20

אני אשמח לדעת איזה מועמד טוב נפל, למעט ג'קסון שלמכבי כנראה לא הייתה שום יכולת כלכלית להביא אותו. באמת שהפאניקה מוגזמת לחלוטין.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 20 יוני 2012, 17:23

http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=275271
דייויד פיק חביב הפורום אומר שככל הנראה יותם הלפרין לא ישחק במכבי השנה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 17:25

נו, הסיפור עם וויוקאס כל כך שקוף שאמרנו את זה מההתחלה. כדי שהוא יעזוב את פאו מכבי תצטרך לפתות אותו בהרבה יותר ממה שהוא מקבל היום .
מה שלא בהכרח רע, כי אני מעדיף את מאריץ' , שהוא שחקן מטרה מוצלח יותר מתחת לסל. ( העניין גם פה כנראה לא פשוט כמו שחשבו ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 20 יוני 2012, 17:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2012, 17:26

אה סליחה, קיצ'ן האריך חוזה בראשון. מבאס להחריד.

סליחה שהפרעתי, אפשר להמשיך עם הסרטים השחורים.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 17:28

שחף כתב:אני אשמח לדעת איזה מועמד טוב נפל, למעט ג'קסון שלמכבי כנראה לא הייתה שום יכולת כלכלית להביא אותו. באמת שהפאניקה מוגזמת לחלוטין.

אני לא יודע מי היו באמת מועמדים. אני רק יודע ששני הזרים שהוחתמו הם רול פליירים נחמדים במקרה הטוב. מלבדם, הלפרין שהיה כבר "סגור" לא יגיע, לנגפורד מתנדנד, אוחיון מתנדנד, בלו עזב, הנדריקס עזב (והאחרונים הם 4 מחמשת השחקנים הכי טובים של מכבי בעונה האחרונה). לגבי יתר העמדות - נדע רק כשיוחתמו שחקנים. עכשיו כבר מדברים איתנו על גל מקל ומורן רוט (במקרה הטוב) כמו גם על אפיק ניסים ודגן יבזורי (במקרה האיום ונורא). רוצה עוד? בבקשה: יש לך עם חוזה חתום את אחד הפאוור פורוורדים המוכשרים באירופה וברור שהוא לא ישאר כאן (אז לבטח יגיע שחקן יותר זול שהוא כנראה גם פחות טוב), בעמדת הסנטר שחררת שחקן מצויין (הנדריקס) ואתה רודף אחרי מאריץ וויוקאס שלא ממש רוצים לבוא לכאן ואם לא הם אז אתה מתדרדר לשמות שאתה לא רוצה לחשוב עליהם בצהוב. בעמדת הסקנד גארד אתה משחק פוקר עם לנגפורד, שאם הוא עוזב אתה יורד במקרה הטוב ללוגאן או גורדון ובמקרה הפחות טוב אלוהים ישמור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2012, 17:31

יובל, זה לא הקיץ הראשון שאתה לחוץ כמו טמפון. באופן מעשי, ברוב השנים האחרונות לא הייתה לזה סיבה כל כך. עוד לא ראיתי סיבה אחת אמיתית לזה, מצטער. הלפרין זה לא אבידה כל כך גדולה, אם באמת פיק צודק. מאריץ' ו-וויוקאס לא רוצים לבוא? אתה הסוכן שלהם? לא רשמת שלאנגפורד גם לא יגיע כשמכבי רצתה אותו?
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 20 יוני 2012, 17:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 17:32

Holiday_Armadillo כתב:
cannon כתב:יותם הלפרין לא ישחק במכבי בעונה הקרובה...
דובי פיק יפרסם עדכון בקרוב. מתסדר טוב עם זה שפורסמו ע"י גלדסטון השמות של יבזורי ושל ניסים...
אני מניח שלנדסברג ותיוס זה ענין סגור. עכשיו אם גם אוחיון יעזוב, אולי באמת נראה פה את ג'ייסי קארול יבזורי...

אפשר עכשיו להפסיק לרדוף אחרי הלפרין כל קיץ? זה נהיה פאתטי

פה אני מסכימה איתך.
מכבי צריכה להעמיד בפני הלפרין אולטימטום:
או שהוא חותם כבר הקיץ במכבי, או שהוא לא חוזר למכבי אף פעם.
ירצה לחזור לארץ בעוד כמה שנים?? שיהנה לו באדום של הפועל.....

נמאס לי כבר מהמשחקים האלה שלו, הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל עם מכבי שלא ישחק בכל קיץ מחדש.
כן כן-לא לא. אבל שייתן תשובה ברורה!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־23 אורחים