jol9 כתב:אסף, אתה בטוח עו"ד.... אין מצב שלא ואני עומד על זה כל עוד הוכח אחרת.
זאת ועוד (

) אתה לא מפריד בין עובדות לבין שמועות - העובדות הן שישנם כרגע 5 שחקנים שבטוח יהיו בקבוצה בעונה הבאה (אם נניח שהיקמן בטוח).
כל השאר לא בטוחים. זה הבסיס ומכאן אפשר לפתח דיונים לכאן או לכאן.
כמו שאתה אומר שוויוקאס אוטוטו חותם, כך אני יכול להגיד שג'יימס הוא המחליף של שרמאדיני בקו האחורי, מקל או ניסים יחליפו את אוחיון ויבזורי יהיה הSG המחליף אחרי היקמן
שעצמו החליף את לאנגפורד.
כל הדברים האלה פורסמו בדיוק באותו אופן כמו שפורסמה ההתעניינות של מכבי בוויוקאס, בהלפרין, וכמו זה שלאנגפורד ימשיך, ולאנדסברג יגיע.
בגלל זה אני לא אוהב להתייחס למה שהולך להיות, אלא לנתח את המצב לפי מה שיש עכשיו בפועל
אני לא עורך דין, תהיה בטוח.
זה לא נכון מה שאמרת לגבי וויקאס. מקל וניסים זה שטות של גלדסטון, שרק הוא כתב. על וויקאס פורסם בכל האתרים, ונאמר שהוא סגר בקבוצה כבר, לא עוד "מועמד". אבל נעזוב את זה בצד, לא משנה. גם בלעדיו, כרגע יש לקבוצה בסיס, לא בונים כלום מ0. יש פה שחקנים חתומים, ותהיה בטוח שיוחתמו עוד בקרוב.
אסף ,לא הבנתי מה אתה אומר על מצ'אבן. מצד אחד אתה אומר שהצוות המצקועי לא רוצה אותו, מצד שני אתה מכליל אותו בסגל. לא רואה איך זה מתסדר ביחד.
כל האינדיקציות אומרות שהוא לא חוזר, אז מדוע הוא בסגל ?
גם הסנטר היווני זה בינתיים שמועות בלבד. אוחיון עדין לא סגר את העניינים מול מכבי , לאנגפורד עוד לא חזר עם תשובה ומכבי לדעתי עדיין לא ממש התחילה את הקיץ שלה בכל מה שקשור לשחקנים מובילים.
התייחסתי בהודעה הזאת למה שיוני כתב. הוא אמר שאין בסיס, אז ציינתי את כל השחקנים שחתומים בקבוצה. אם לא רוצים את מאצ'בן, מה שמסתמן, אז ישאילו/ימכרו אותו ויביאו מישהו אחר, זה כבר עניין אחר. אבל כרגע יש שחקנים בסגל. מספיק שוויקאס כן חותם, כנ"ל הלפרין/לנדסברג, ולאנגפורד/SG אחר, והסגל סגור מבחינת שחקנים (אם יחליפו את מאצ'בן במישהו אחר, ואת ג'יימס בטיוס, זה כבר עניין אחר)... אבל לא בונים כלום מ0, יש בסיס, ויש גם שחקנים טובים (סמית', ליאור, ואולי גם אוחיון הם שחקני חמישיה. גם שרמאן המוכשר יכול להיות כזה, בטח אם יעמיד מספרים כמו שעשה בקאנטו)