roy1000 כתב:my man כתב:זה בדיוק מה שאני רוצה- שזה לא יהפוך למלחמה על כלום- פשוט לראות ולהנות מכדורסל..
אממה האדומים פה שולחים כוחות לשטח שלי ואני לא יכול לשתוק על זה...
זה בסך הכך מלחמה על כדורסל. אין פה שום כלל או תיאוריה שאפשר להוציא מהמקרה הזה מחוץ לתחום הכדורסל. מכבי רוצה את הייתרון (הקטן לדעתי) שרוצ'סטי נותן לה בתור ישראלי והקבוצות האחרות לא רוצות שהיא תקבל את הייתרון הזה. זה כל הסיפור. אין פה שום קשר לגזענות או זכויות או החלטות עקרוניות בחוק השבות. הכל פה מתחיל ונגמר בכדורסל ומי שמנסה לקחת את המקרה הייחודי הזה ולהקיש לתיאוריות כלליות מופרכות על שוק העבודה, וגזענות וזכויות אדם וכו' פשוט עושה מעצמו צחוק לדעתי (וברא ובראשונה אקוניס וכהן שמדברים שטויות על בר מצווה וכנסיות והשד יודע מה כאילו כזה מה שמעניין אותם).
אני באמת לא ממש מצליח להבין את ההתעקשות שלך...
נניח שאתה צודק, ואין כאן שום גזענות או אפליה...
מכבי בסה"כ איזרחה אדם שיש לו שורשים יהודיים, ושמגיע לו לקבל אזרחות ע"פ חוק השבות. סוף דיון.
למי שזה לא נראה, שיילך וישנה את החוקים של המדינה.
מה שכהן ואקוניס מנסים לעשות, זה לבנות מסגרת עם חוקים חדשים שסותרים את חוקי המדינה, ואין שום סיכוי שדבר כזה יעבור.
אני גם לא מבין את הדוגמא שהבאת לפליקס... אם בעבודה שלי ימצאו אנשים עם שורשים יהודים, שיכולים לבוא לכאן, ולעשות את העבודה,
ואז שיעזבו אחרי שנתיים, ויבואו חדשים, אתה לא חושב שהם היו עושים את זה?
זה לא בדיוק מה שעושים עם האאוטסורסינג להודו?
דוגמא לא קשורה בכלל.
כל אדם עם שורשים יהודים, זכאי לעלות לישראל, לקבל דרכון ואת כל התנאים הסוציאליים, ולקבל את חופש העיסוק לעסוק במה שירצה,
בין אם זה להיות רופא בבית חולים, חוקר באוניברסיטה, מהנדס בהייטק או כדורסלן במכבי. אין שום הבדל.