המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
זה פסיכי לגמרי ההאדרה שעושים לו כאן בארץ
ראיתי היום גם את הראיון של מקל ביציע העיתונות ויש רסקין אמר לקוף "מכבי משוועת לשחקן כזה, רק גל מקל יציל אותה" (במילים האלה פחות או יותר)
הייתי בשוק למשך כמה דקות, זה כבר ברמה מגעילה
האמת שהוא לא טועה, מכבי באמת משוועת לשחקן כזה שיש בו את הוינריות והמנהיגות באופן טבעי בפנים. חסרים כאלו במכבי וזאת האמת אם אתם אוהבים את זה או לא.
אז בגלל שיש בו תכונה אחת שמכבי זקוקה לה (וגם זה סובייקטיבי) הוא נהפך לאל? למושיע האולטימטבי?
ואם עכשיו מגיע סנטר (שזה בערך הדבר שהקבוצה הכי נואשת אליו) אז הוא גם אליל כי הוא מה שאנחנו צריכים, בלי קשר ליכולות שלו וכמה הוא שווה?
הוא שחקן ישראלי בכיר אז אפשר להבין למה יש יותר התלהבות מצד התקשורת מאשר שחקן רגיל, במיוחד שהוא מגיע לקבוצה הישראלית הכי טובה שנמצאת במצב לא פשוט, אז יש התלהבות מהשידוך. אין צורך לעשות מזה סיפור גדול. אבל בשורה התחתונה רסקין צודק, מכבי זקוקה לשחקן כמו גל מקל .
rc4991 כתב:אני לא התנגדתי להבאת מקל בעבר ואני גם חושב שהוא טוב מאוחיון
הוא פשוט לא כזה טוב כמו שאנשים עושים ממנו והחוזה שלו מיותר עכשיו כשאוחיון כאן
toja27 כתב:rc4991 כתב:אני לא התנגדתי להבאת מקל בעבר ואני גם חושב שהוא טוב מאוחיון
דיוויד פדרמן אמר נכון- שעונה הבאה יש 80 + משחקים וששחקנים נפצעים וכולנו יודעים שיוגב נעדר כמעט כל עונה לתקופה לא מבוטלת אז החיזוק של מקל במקום וזה בלי לדבר שמקל שחקן טוב יותר מאוחיון ומביא דברים אחרים שיוגב לא.
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:אני לא התנגדתי להבאת מקל בעבר ואני גם חושב שהוא טוב מאוחיון
דיוויד פדרמן אמר נכון- שעונה הבאה יש 80 + משחקים וששחקנים נפצעים וכולנו יודעים שיוגב נעדר כמעט כל עונה לתקופה לא מבוטלת אז החיזוק של מקל במקום וזה בלי לדבר שמקל שחקן טוב יותר מאוחיון ומביא דברים אחרים שיוגב לא.
סבבה, אז למה החתימו את אוחיון? ולמה לשלוש שנים?
אתה מבין, במכבי כל טעות גוררת טעות נוספת
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:אני לא התנגדתי להבאת מקל בעבר ואני גם חושב שהוא טוב מאוחיון
כי אף אחד לא הבטיח להם שמקל הולך לחתום בזמן החתימה עם יוגב וזה בלי להזכיר שיוגב הוא שחקן יחסית ותיק שהמערכת מכירה אותו ובנוסף הוא ישראלי שהוכיח שהוא יכול לתרום גם ברמות היורוליג.
toja27 כתב:לא עשו ממנו אל הוא אחד השחקנים הישראלים הבכירים שיש, אחד משני הישראלים ששיחקו בnba, לקח ממכבי פעמיים אליפות עם הרבה תרומה מהצד שלו. במקום להסתכל על התקשורת אני הייתי מסתכל למה יש כאן התכחשות לעובדות מהצד שלכם.אולי דווקא כי יש דברים בגו, ואתה יודע הוא לקח ממכבי אליפויות בצורה הפגנתית משהו ולא שם את עצמו כשטיח בפני הרגליים של מכבי בעבר, וכי הוא לכאורה אדום למרות שגדל ושיחק במועדון בעבר, אז זה נורא צפוי ובנאלי משהו להתנגד לגל מקל.
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:אני לא התנגדתי להבאת מקל בעבר ואני גם חושב שהוא טוב מאוחיון
כי אף אחד לא הבטיח להם שמקל הולך לחתום בזמן החתימה עם יוגב וזה בלי להזכיר שיוגב הוא שחקן יחסית ותיק שהמערכת מכירה אותו ובנוסף הוא ישראלי שהוכיח שהוא יכול לתרום גם ברמות היורוליג.
יכול לתרום? התרומה שלו ממש לא שווה חצי מיליון דולר!
אתם לא יודעים מה יקרה בעתיד? אל תחתימו אותו לשלוש שנים!
אחדשיודע כתב:דברו בברוטו. מקל ואוחיון מרוויחים כ״א לפי הפירסומים כמיליון דולר בעונה, רוצ׳סטי מרוויח 1.3 מיליון דולר (עם מיסוי של עולה חדש, לא יודע מה יהיה בשנה הבאה) = לפחות 3.3 מיליון דולר על עמדה אחת.
לא אופטימי לגבי הכיוון הזה.
אחדשיודע כתב:דברו בברוטו. מקל ואוחיון מרוויחים כ״א לפי הפירסומים כמיליון דולר בעונה, רוצ׳סטי מרוויח 1.3 מיליון דולר (עם מיסוי של עולה חדש, לא יודע מה יהיה בשנה הבאה) = לפחות 3.3 מיליון דולר על עמדה אחת.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:לא עשו ממנו אל הוא אחד השחקנים הישראלים הבכירים שיש, אחד משני הישראלים ששיחקו בnba, לקח ממכבי פעמיים אליפות עם הרבה תרומה מהצד שלו. במקום להסתכל על התקשורת אני הייתי מסתכל למה יש כאן התכחשות לעובדות מהצד שלכם.אולי דווקא כי יש דברים בגו, ואתה יודע הוא לקח ממכבי אליפויות בצורה הפגנתית משהו ולא שם את עצמו כשטיח בפני הרגליים של מכבי בעבר, וכי הוא לכאורה אדום למרות שגדל ושיחק במועדון בעבר, אז זה נורא צפוי ובנאלי משהו להתנגד לגל מקל.
והגישה החתרנית והמרדנית שלך היא נכונה, כי?
בצד שלך אגב, יש הרבה יותר התכחשות לעובדות.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:דברו בברוטו. מקל ואוחיון מרוויחים כ״א לפי הפירסומים כמיליון דולר בעונה, רוצ׳סטי מרוויח 1.3 מיליון דולר (עם מיסוי של עולה חדש, לא יודע מה יהיה בשנה הבאה) = לפחות 3.3 מיליון דולר על עמדה אחת.
עזוב את זה, בכסף של יוגב ומקל יכלת לקבל שחקן זר במיליון וחצי!
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לא עשו ממנו אל הוא אחד השחקנים הישראלים הבכירים שיש, אחד משני הישראלים ששיחקו בnba, לקח ממכבי פעמיים אליפות עם הרבה תרומה מהצד שלו. במקום להסתכל על התקשורת אני הייתי מסתכל למה יש כאן התכחשות לעובדות מהצד שלכם.אולי דווקא כי יש דברים בגו, ואתה יודע הוא לקח ממכבי אליפויות בצורה הפגנתית משהו ולא שם את עצמו כשטיח בפני הרגליים של מכבי בעבר, וכי הוא לכאורה אדום למרות שגדל ושיחק במועדון בעבר, אז זה נורא צפוי ובנאלי משהו להתנגד לגל מקל.
היא לא מרדנית, היא מרדנית רק ביחס לדעות של כמה אנשים מהפורום שהם "הגרעין" שלו אם אפשר לקרוא לזה כך, ושהם תמיד מתואמים אחד עם השני בדעות שלהם וקובעים את האופנה ואת הלך רוח הדעות בפורום, את הדעה הפופלרית. ביחס לאוהדי מכבי באופן כללי, אני מניח שהדעה שלי בנאלית ורגילה כי אותי ואותם מעניין שהקבוצה שלי התחזקה בשחקן ישראלי בכיר שיעזור לנו מאוד.בלי שטויות מהצד.
אני לא מתכחש לעובדות, אני יודע מה מקל שווה כי הוא כבר הוכיח את זה, לא מעניין אותי שהוא העדיף את הnba או לפחות קיווה לזה על פני מכבי, למרות שלדעתי זה לא היה צעד נכון, אין לי בעיה עם האישיות שלו, לא חושב שהוא אדום או צהוב, הוא פשוט שחקן כדורסל שרוצה להצליח ולא מתרשם מהגיחה הקצרה שלו בכוכב האדום והרמה שהוא שיחק שם אחרי זמן מה של חלודה ותנאים לא נוחים שיצרה הקבוצה שלו. הוא הנהיג פעמיים קבוצות לאליפות בארץ, הצליח להשתחל לnba למרות שיש ספק אם הוא מתאים לשם, מה שרק מוכיח על האופי והוינריות שלו.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:דברו בברוטו. מקל ואוחיון מרוויחים כ״א לפי הפירסומים כמיליון דולר בעונה, רוצ׳סטי מרוויח 1.3 מיליון דולר (עם מיסוי של עולה חדש, לא יודע מה יהיה בשנה הבאה) = לפחות 3.3 מיליון דולר על עמדה אחת.
עזוב את זה, בכסף של יוגב ומקל יכלת לקבל שחקן זר במיליון וחצי!
אבל ההנהלה שלך לא עובדת ככה ולא עבדה ככה מעולם.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לא עשו ממנו אל הוא אחד השחקנים הישראלים הבכירים שיש, אחד משני הישראלים ששיחקו בnba, לקח ממכבי פעמיים אליפות עם הרבה תרומה מהצד שלו. במקום להסתכל על התקשורת אני הייתי מסתכל למה יש כאן התכחשות לעובדות מהצד שלכם.אולי דווקא כי יש דברים בגו, ואתה יודע הוא לקח ממכבי אליפויות בצורה הפגנתית משהו ולא שם את עצמו כשטיח בפני הרגליים של מכבי בעבר, וכי הוא לכאורה אדום למרות שגדל ושיחק במועדון בעבר, אז זה נורא צפוי ובנאלי משהו להתנגד לגל מקל.
היא לא מרדנית, היא מרדנית רק ביחס לדעות של כמה אנשים מהפורום שהם "הגרעין" שלו אם אפשר לקרוא לזה כך, ושהם תמיד מתואמים אחד עם השני בדעות שלהם וקובעים את האופנה ואת הלך רוח הדעות בפורום, את הדעה הפופלרית. ביחס לאוהדי מכבי באופן כללי, אני מניח שהדעה שלי בנאלית ורגילה כי אותי ואותם מעניין שהקבוצה שלי התחזקה בשחקן ישראלי בכיר שיעזור לנו מאוד.בלי שטויות מהצד.
אני לא מתכחש לעובדות, אני יודע מה מקל שווה כי הוא כבר הוכיח את זה, לא מעניין אותי שהוא העדיף את הnba או לפחות קיווה לזה על פני מכבי, למרות שלדעתי זה לא היה צעד נכון, אין לי בעיה עם האישיות שלו, לא חושב שהוא אדום או צהוב, הוא פשוט שחקן כדורסל שרוצה להצליח ולא מתרשם מהגיחה הקצרה שלו בכוכב האדום והרמה שהוא שיחק שם אחרי זמן מה של חלודה ותנאים לא נוחים שיצרה הקבוצה שלו. הוא הנהיג פעמיים קבוצות לאליפות בארץ, הצליח להשתחל לnba למרות שיש ספק אם הוא מתאים לשם, מה שרק מוכיח על האופי והוינריות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים