לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 אוקטובר 2011, 22:21

jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...

אם זה יקרה, זה באמת סוג של אסון למכבי, כי פארמר הוא שחקן מופלא שהתחבר נהדר עם מכבי, ובלעדיו נשאר ריקים לגמרי.

הוא פירש לא נכון ידיעה שתוכנה שונה לחלוטין. בפועל, אין הרבה התקדמות בשיחות בניו-יורק.
מה שכן כנראה יש, זו הסכמה לגבי השחקנים המרוויחים משכורות "בינוניות", נושא די משני ולא היה שנוי במחלוקת גדולה גם ככה.
בכל שאר הנושאים, הפערים עדיין גדולים, הסיכוי שהליגה תפתח בזמן הוא קלוש.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2011, 22:24

קודי כתב:
jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...

אם זה יקרה, זה באמת סוג של אסון למכבי, כי פארמר הוא שחקן מופלא שהתחבר נהדר עם מכבי, ובלעדיו נשאר ריקים לגמרי.

בלעדיו ובלי לנגפורד אפשק לוותר על הנסיעה למילאנו. כשהרכז הראשון שלך הוא אוחיון והסקנד גארד הראשון בורשטיין, קצת מיותר לטרטר את כל החבר׳ה בטיסה של 4 שעות.
לגבי השביתה - הפגישה המכרעת הערב נמשכת כבר 4 שעות והעדכון עד עכשיו הוא שהצדדים סיכמו ביניהם את נושא מנגנון השכר. עכשיו נשאר להם ״רק״ לסגור את האחוזים, שזה כבר הפך לנושא של כבוד. הבעלים רוצים שתהיה חלוקה שווה של ההכנסות בעוד השחקנים רוצים 53 אחוז (היום חלקם הוא 57 אחוז).

אני באמת אוהב את הNBA, אבל מכבי יותר חשובה לי, ולדעתי הפגיעה תהיה קשה מאוד (התרגלנו לטוב עם פארמר, ואני חושב שכולנו בפורום מסכימים שמדובר בשחקן נפלא - הרכז הטוב שהיה במכבי מאז שאראס).

אני לפחות מקווה שנוכל להנות ממנו קצת. כמה משחקי יורוליג, זה כל מה שאני מבקש. אז אני מחזק את ידי השחקנים - אל תוותרו... :thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2011, 22:27

מקאדו כתב:

מצד שני זה יכול להיות קצת להקדים תרופה למכה , הריי ברור שפארמר לא יהיה פה אם זה עניין של ימים או שבועות ומכבי תידרש למצוא לו מחליף נורמלי שישחק במשך כל העונה ( לפחות ) ויהיה הרכז המוביל , אולי דוקא עדיף לספוג את המכה בשלב מוקדם ולהיתארגן בהתאם מלקום בוקר אחד בשלבים מתקדמים ומכריעים של העונה ולגלות שאחד משניי השחקנים המובילים שלך נעלם בין רגע.

כמו שכתבתי ליובל. אני רוצה להנות מהבחור. זה הכל.

הרי מכבי לא תמצא רכז ברמה שלו, אז לפחות לראות אותו קצת ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 22:28

הלו הלו... לפני כן הוא צריך לדרוך על שטיח אדום מחר בחצי גמר גביע המשמו...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2011, 22:29

חביב אורנג'ד כתב:

הוא פירש לא נכון ידיעה שתוכנה שונה לחלוטין. בפועל, אין הרבה התקדמות בשיחות בניו-יורק.
מה שכן כנראה יש, זו הסכמה לגבי השחקנים המרוויחים משכורות "בינוניות", נושא די משני ולא היה שנוי במחלוקת גדולה גם ככה.
בכל שאר הנושאים, הפערים עדיין גדולים, הסיכוי שהליגה תפתח בזמן הוא קלוש.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 אוקטובר 2011, 22:31

:worship
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2011, 22:34

אני הולך לישון בתקווה שבבוקר אני כבר יראה שהוא חתם
יאאאאאלה מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 22:37

כבר ציוץ שני של לאנגפורד תוך 20 שעות שזה רק איזשהו ציטוט של פילוסופיה\מוטיבציה...

זה הראשון
To be wronged is nothing unless you continue to remember it. ~ Confucius

זה השני
We all have dreams. But in order 2 make dreams into reality, it takes an awful lot of determination, dedication, & discipline. -Jesse Owens
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2011, 22:37

rc4991 כתב:אני הולך לישון בתקווה שבבוקר אני כבר יראה שהוא חתם
יאאאאאלה מכבי

טוב, זה בטוח לא יקרה. אני מאמין שתוך יומיים-שלושה, הכיוון יהיה יותר ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 אוקטובר 2011, 22:53

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני הולך לישון בתקווה שבבוקר אני כבר יראה שהוא חתם
יאאאאאלה מכבי

טוב, זה בטוח לא יקרה. אני מאמין שתוך יומיים-שלושה, הכיוון יהיה יותר ברור.

אולי הוא רוצה לישון שבוע? :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2011, 23:35

יוני - אני כמוך רוצה שהשביתה תימשך עוד קצת, משתי סיבות:
1. כדי להמשיך ולהנות מהרכז הנפלא הזה שפשוט כיף לראות אותו מנווט את ההתקפה וקולע בקלילות מדהימה.
2. יש לי חשש שכשתסתיים השביתה יהיה ביקוש גדול לשחקנים חופשיים והמחיר של גארדים דוגמת לנגפורד יעלה פלאים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוקטובר 2011, 23:40

קודי כתב:יוני - אני כמוך רוצה שהשביתה תימשך עוד קצת, משתי סיבות:
1. כדי להמשיך ולהנות מהרכז הנפלא הזה שפשוט כיף לראות אותו מנווט את ההתקפה וקולע בקלילות מדהימה.
2. יש לי חשש שכשתסתיים השביתה יהיה ביקוש גדול לשחקנים חופשיים והמחיר של גארדים דוגמת לנגפורד יעלה פלאים.

אז סיכמנו, רוצים שהשביתה תימשך בנתיים, אבל תגמר מתישהו, בכל זאת, האחים גאסול, ולהחתים את לנגפורד.. רשמתי :) עכשיו רק צריך לשלוח את זה לפישר והאנטר..
אני גם מקווה שזה מה שיקרה. אם השביתה מסתיימת עכשיו, לפני שסגת לנגפורד מסתיימת, יכול מאוד ליהיות שהוא יתרחק מאוד, שקבוצות כמו מילאנו שירצו אותו עוד יותר בלי גאלינרי, וריאל בלי רודי, יציעו סכומים גבוהים מאוד. עדיף גם להינות מפארמר שכבר מחובר לקבוצה והחברה רצים מצוין, בשלב הראשון הקשה. נקווה שהשביתה לא תבטל את כל העונה, אבל שנהנה מפארמר, ונקווה שגם השביתה תסתיים בזמן נוח, שיהיה מרווח להביא שחקן. נגיד בין השלב הראשון לטופ 16.. לנו רק נותר להתפלל
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2011, 23:45

asafb96 כתב:
קודי כתב:יוני - אני כמוך רוצה שהשביתה תימשך עוד קצת, משתי סיבות:

אז סיכמנו, רוצים שהשביתה תימשך בנתיים, אבל תגמר מתישהו, בכל זאת, האחים גאסול, ולהחתים את לנגפורד.. רשמתי :) עכשיו רק צריך לשלוח את זה לפישר והאנטר..
אני גם מקווה שזה מה שיקרה. אם השביתה מסתיימת עכשיו, לפני שסגת לנגפורד מסתיימת, יכול מאוד ליהיות שהוא יתרחק מאוד, שקבוצות כמו מילאנו שירצו אותו עוד יותר בלי גאלינרי, וריאל בלי רודי, יציעו סכומים גבוהים מאוד. עדיף גם להינות מפארמר שכבר מחובר לקבוצה והחברה רצים מצוין, בשלב הראשון הקשה. נקווה שהשביתה לא תבטל את כל העונה, אבל שנהנה מפארמר, ונקווה שגם השביתה תסתיים בזמן נוח, שיהיה מרווח להביא שחקן. נגיד בין השלב הראשון לטופ 16.. לנו רק נותר להתפלל

סגרנו. עכשיו רק אשלח SMS להאנטר והוא כבר יסכם שם את העניינים עם שטרן. אגב, הפגישה שם כבר נמשכת חמש וחצי שעות...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמוליק » 11 אוקטובר 2011, 00:03

אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?
אני מעדיף לראות את בנקס צומח במכבי מלהתפלל לביאת הלנגפורד.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אוקטובר 2011, 00:06

שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?

אתה מעדיף שחקן ליגת העל (מוכשר ככל שיהיה, ומבנקס אני לא מחזיק בכלל) מאשר הטופ סקורר של היורוליג??? :?
מזל שדייויד לא מסכים איתך
asafb96

הודעהעל ידי שמוליק » 11 אוקטובר 2011, 00:11

asafb96 כתב:
שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?

אתה מעדיף שחקן ליגת העל (מוכשר ככל שיהיה, ומבנקס אני לא מחזיק בכלל) מאשר הטופ סקורר של היורוליג??? :?

להודות על האמת, בעבר גם רציתי את אוסברי. עם משחק כמו היום ו 2- נק' מדד, אני מודה שמזל גדול שדייויד לא מסכים איתי. אבל בכל זאת, בנקס שחקן מעולה. הוא טוב מפרגו בהשוואה לתפוקה שלו עם שחקניי גליל. תאר לך מה בנקס יעשה עם שחקני מכבי? נראה לי כמו סופר מציאה במחיר שישאיר את מצבאן.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אוקטובר 2011, 00:24

שמוליק כתב:
asafb96 כתב:

להודות על האמת, בעבר גם רציתי את אוסברי. עם משחק כמו היום ו 2- נק' מדד, אני מודה שמזל גדול שדייויד לא מסכים איתי. אבל בכל זאת, בנקס שחקן מעולה. הוא טוב מפרגו בהשוואה לתפוקה שלו עם שחקניי גליל. תאר לך מה בנקס יעשה עם שחקני מכבי? נראה לי כמו סופר מציאה במחיר שישאיר את מצבאן.

בנקס ממש ממש לא טוב מפארגו. פארגו קודם כל נתן ממוצעים טובים יותר (בגיל צעיר יותר), ופארגו שחקן הרבה יותר מוכשר וטוב. לפארגו יש בניגוד לבנקס גם קליעה לא רעה בכלל מה3, יכולת חדירה וירטואוזית (בניגוד לבנקס שהוא בעיקר מטביע מצוין, לא משהו שהוא יעשה בקלילות כזאת ביורוליג), ומנהל משחק טוב בהרבה. בנקס הוא גם בכלל לא רכז. הוא אנדרסייז שוטינג גארד. לאנגפורד יכול לרכז טוב יותר מבנקס בהרבה, ולאנגפורד לא רכז טבעי (למרות שעל אף מה שאומרים פה, שצריך, הוא גם ידע לנהל התקפות לא רע בכלל בחימקי). אין לבנקס קליעה, ואין לו יכולת ניהול משחק. סך הכל אתלט מצוין. כאלה יש בשפע. אולי הוא יוכל בעתיד להפתיע ולהגיע לרמות היורוליג, אבל ממש ממש ממש לא הייתי רוצה לראות אותו היום על חשבון לנגפורד, גם אם זה אומר שעם לנגפורד מאצ'בן עוזב.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2011, 00:32

האמת אני חושב שבנקס יכול להיות מצויין במכבי, אבל למה להמר במקום ללכת על מלך הסלים של היורוליג עם יכולת מסירה טובה מאוד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2011, 03:29

מתוך ''ישראל היום'' שוב..
מכבי ת"א תשאיל את מילאן מצ'באן
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 11 אוקטובר 2011, 03:36

Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום'' שוב..
מכבי ת"א תשאיל את מילאן מצ'באן
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.

מה זה, את לא ישנה מידי פעם?
עודד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־22 אורחים