10 אוקטובר 2011, 22:21
jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...
אם זה יקרה, זה באמת סוג של אסון למכבי, כי פארמר הוא שחקן מופלא שהתחבר נהדר עם מכבי, ובלעדיו נשאר ריקים לגמרי.
10 אוקטובר 2011, 22:24
קודי כתב:jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...
אם זה יקרה, זה באמת סוג של אסון למכבי, כי פארמר הוא שחקן מופלא שהתחבר נהדר עם מכבי, ובלעדיו נשאר ריקים לגמרי.
בלעדיו ובלי לנגפורד אפשק לוותר על הנסיעה למילאנו. כשהרכז הראשון שלך הוא אוחיון והסקנד גארד הראשון בורשטיין, קצת מיותר לטרטר את כל החבר׳ה בטיסה של 4 שעות.
לגבי השביתה - הפגישה המכרעת הערב נמשכת כבר 4 שעות והעדכון עד עכשיו הוא שהצדדים סיכמו ביניהם את נושא מנגנון השכר. עכשיו נשאר להם ״רק״ לסגור את האחוזים, שזה כבר הפך לנושא של כבוד. הבעלים רוצים שתהיה חלוקה שווה של ההכנסות בעוד השחקנים רוצים 53 אחוז (היום חלקם הוא 57 אחוז).
10 אוקטובר 2011, 22:27
מקאדו כתב:jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...
מצד שני זה יכול להיות קצת להקדים תרופה למכה , הריי ברור שפארמר לא יהיה פה אם זה עניין של ימים או שבועות ומכבי תידרש למצוא לו מחליף נורמלי שישחק במשך כל העונה ( לפחות ) ויהיה הרכז המוביל , אולי דוקא עדיף לספוג את המכה בשלב מוקדם ולהיתארגן בהתאם מלקום בוקר אחד בשלבים מתקדמים ומכריעים של העונה ולגלות שאחד משניי השחקנים המובילים שלך נעלם בין רגע.
10 אוקטובר 2011, 22:28
10 אוקטובר 2011, 22:29
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:עכשיו רסקה אמר ביציע שיש ידיעות על סיכוי לפגישה שתביא לסיום השביתה עוד הלילה...
הוא פירש לא נכון ידיעה שתוכנה שונה לחלוטין. בפועל, אין הרבה התקדמות בשיחות בניו-יורק.
מה שכן כנראה יש, זו הסכמה לגבי השחקנים המרוויחים משכורות "בינוניות", נושא די משני ולא היה שנוי במחלוקת גדולה גם ככה.
בכל שאר הנושאים, הפערים עדיין גדולים, הסיכוי שהליגה תפתח בזמן הוא קלוש.
10 אוקטובר 2011, 22:31
10 אוקטובר 2011, 22:34
10 אוקטובר 2011, 22:37
10 אוקטובר 2011, 22:37
rc4991 כתב:אני הולך לישון בתקווה שבבוקר אני כבר יראה שהוא חתם
יאאאאאלה מכבי
10 אוקטובר 2011, 22:53
jol9 כתב:rc4991 כתב:אני הולך לישון בתקווה שבבוקר אני כבר יראה שהוא חתם
יאאאאאלה מכבי
טוב, זה בטוח לא יקרה. אני מאמין שתוך יומיים-שלושה, הכיוון יהיה יותר ברור.
10 אוקטובר 2011, 23:35
10 אוקטובר 2011, 23:40
קודי כתב:יוני - אני כמוך רוצה שהשביתה תימשך עוד קצת, משתי סיבות:
1. כדי להמשיך ולהנות מהרכז הנפלא הזה שפשוט כיף לראות אותו מנווט את ההתקפה וקולע בקלילות מדהימה.
2. יש לי חשש שכשתסתיים השביתה יהיה ביקוש גדול לשחקנים חופשיים והמחיר של גארדים דוגמת לנגפורד יעלה פלאים.
10 אוקטובר 2011, 23:45
asafb96 כתב:קודי כתב:יוני - אני כמוך רוצה שהשביתה תימשך עוד קצת, משתי סיבות:
1. כדי להמשיך ולהנות מהרכז הנפלא הזה שפשוט כיף לראות אותו מנווט את ההתקפה וקולע בקלילות מדהימה.
2. יש לי חשש שכשתסתיים השביתה יהיה ביקוש גדול לשחקנים חופשיים והמחיר של גארדים דוגמת לנגפורד יעלה פלאים.
אז סיכמנו, רוצים שהשביתה תימשך בנתיים, אבל תגמר מתישהו, בכל זאת, האחים גאסול, ולהחתים את לנגפורד.. רשמתיעכשיו רק צריך לשלוח את זה לפישר והאנטר..
אני גם מקווה שזה מה שיקרה. אם השביתה מסתיימת עכשיו, לפני שסגת לנגפורד מסתיימת, יכול מאוד ליהיות שהוא יתרחק מאוד, שקבוצות כמו מילאנו שירצו אותו עוד יותר בלי גאלינרי, וריאל בלי רודי, יציעו סכומים גבוהים מאוד. עדיף גם להינות מפארמר שכבר מחובר לקבוצה והחברה רצים מצוין, בשלב הראשון הקשה. נקווה שהשביתה לא תבטל את כל העונה, אבל שנהנה מפארמר, ונקווה שגם השביתה תסתיים בזמן נוח, שיהיה מרווח להביא שחקן. נגיד בין השלב הראשון לטופ 16.. לנו רק נותר להתפלל
11 אוקטובר 2011, 00:03
11 אוקטובר 2011, 00:06
שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?
אני מעדיף לראות את בנקס צומח במכבי מלהתפלל לביאת הלנגפורד.
11 אוקטובר 2011, 00:11
asafb96 כתב:שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?
אתה מעדיף שחקן ליגת העל (מוכשר ככל שיהיה, ומבנקס אני לא מחזיק בכלל) מאשר הטופ סקורר של היורוליג???![]()
מזל שדייויד לא מסכים איתך
11 אוקטובר 2011, 00:24
שמוליק כתב:asafb96 כתב:שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?
אתה מעדיף שחקן ליגת העל (מוכשר ככל שיהיה, ומבנקס אני לא מחזיק בכלל) מאשר הטופ סקורר של היורוליג???![]()
מזל שדייויד לא מסכים איתך
להודות על האמת, בעבר גם רציתי את אוסברי. עם משחק כמו היום ו 2- נק' מדד, אני מודה שמזל גדול שדייויד לא מסכים איתי. אבל בכל זאת, בנקס שחקן מעולה. הוא טוב מפרגו בהשוואה לתפוקה שלו עם שחקניי גליל. תאר לך מה בנקס יעשה עם שחקני מכבי? נראה לי כמו סופר מציאה במחיר שישאיר את מצבאן.
11 אוקטובר 2011, 00:32
11 אוקטובר 2011, 03:29
מכבי ת"א תשאיל את מילאן מצ'באן
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.
11 אוקטובר 2011, 03:36
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום'' שוב..מכבי ת"א תשאיל את מילאן מצ'באן
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.