jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודם כל כן, לנגפורד הוא אחד השחקנים היקרים בתולדות המועדון.
1.1 מליון דולר, זה הוא החוזה הרביעי או החמישי בגדולו שקיבל אי-פעם שחקן במכבי.
שנית, אני לא חושב שהבעיה עם מאריץ' וויוקאס זה רק המחיר. שניהם שחקנים שמעדיפים (כל אחת מסיבותיו) לא לחתום כרגע במכבי ומחכים לראות איך הקיץ יתפתח. חוץ מזה, ביחס ליכולת של מכבי, הם די יקרים.
שלישית, אין מה לעשות, למכבי אין תקציב גדול ועם החתמה כמו זו של לנגפורד קשה לה להתמודד.
זה מצב, אין כאן אשמים ואין על מה לבכות. גם לאולימפיאקוס קשה עם החתמות בסדר הגודל הזה.
בנוגע ללנגפורד, אני ממש לא מתלהב מההתנהלות שלו ומהדרך בה הוא מורח את מכבי.
מצדי, שמכבי תבטל כבר עכשיו את האופציה עליו ושתכוון לשחקנים אחרים.
אתה צודק בכל מה שאתה מתאר, ובדיוק כאן הטענה - מאריץ' ווויוקאס מורחים אתכם? תמשיכו הלאה. כנ"ל לגבי לאנגפורד.
מי שעובד מהר, יכול להביא שחקנים טובים.
הכל נכון, אבל לפעמים זה לא עובד.
הנה, מכבי בסה"כ עבדה מהר.
את מאריץ' מכבי ניסתה להחתים לפני סוף העונה ביוון, וויוקאס קיבל גם הוא הצעה ממכבי לא ממזמן ומדברים על כך שגם הטשהיימר קיבל ממכבי הצעה ממזמן. אגב, לפני כמה זמן התפרסמה ידיעה שמכבי ניסתה להחתים את ארון ג'קסון בזמן הפיינל-פור של היורליג.
לא פועלים מהר? אני חושב שדוקא כן, אלא שזה פשוט לא מצליח.
להמשיך הלאה? השאלה היא למי.
שוק הסנטרים נראה מאוד אנמי ולאחר שקיבלה מכמה סנטרים בכירים תשובה שלילית, אני בכלל לא יודע לאן עוד אפשר להמשיך.
אולי דוקא כדאי יותר לחכות במטרה למצוא מישהו טוב יותר או לחילופין, לחכות עד שמאריץ' או וויוקאס ישנו את דעתם.
אם מכבי תרוץ קדימה, אז סתם מתוך מהירות היא עוד יכולה לעשות טעויות.
בכל אופן ובלי קשר לנושא זה, אני חושב שיותר חשוב שמכבי תבנה לעצמה שלד ובסיס.
יותר חשובות לי ההחתמות של השחקנים הישראלים והמשלימים כרגע ולא כל הלגנפורדים ומאריצי'ם למניהם.
מנסיון העבר, תמיד ישנם שחקנים טובים שניתן להחתים גם בשלבים יותר מאוחרים של הקיץ, לכן אני פחות מודאג בנושא זה והרבה יותר מודאג מהשלד שבנתיים לא קיים.