וויד בולדווין חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

וויד בולדווין חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי Jack55 » 19 מרץ 2023, 01:56

אחדשיודע כתב:עד עכשיו היה משחק מאני-טיים אחד, ובולדווין פישל בו בענק. אז כרגע חובת ההוכחה עליו לפחות עד משחק המאני-טיים הבא. בסוף סופרים תארים.

ובכל מקרה, בכוחות - אני בוחר את לורנזו קל. בעתיד? אלוהים גדול.
מה הכוונה במשחק מאני טיים אחד?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

Re: וויד בולדווין חתם במכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 מרץ 2023, 02:02

גמר גביע
אחדשיודע

Re: וויד בולדווין חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי Jack55 » 19 מרץ 2023, 02:46

אחדשיודע כתב:גמר גביע
אה אוקיי משחק עם חשיבות גדולה, כן הוא חירבן שם

בכל מקרה, באופן כללי לדעתי עם עוד גארד ברמה גבוהה בנוסף לבראון ובולדווין הכל יראה הרבה יותר מאוזן

השנה נפלנו גם עם הולינס וגם עם היליארד מה שיצר עומס אדיר על בולדווין ובראון שבאופן דיי מדהים עדיין מסתדרים ושומרים על יציבות מטורפת

אם שנה הבאה יגיע עוד גארד ברמת יורוליג שישחק 20 דקות בממוצע למשחק ויתן את המספרים שלו הכל יהיה הרבה יותר מאוזן ונוח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Adam » 19 מרץ 2023, 04:38

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:גמר גביע
אה אוקיי משחק עם חשיבות גדולה, כן הוא חירבן שם

בכל מקרה, באופן כללי לדעתי עם עוד גארד ברמה גבוהה בנוסף לבראון ובולדווין הכל יראה הרבה יותר מאוזן

השנה נפלנו גם עם הולינס וגם עם היליארד מה שיצר עומס אדיר על בולדווין ובראון שבאופן דיי מדהים עדיין מסתדרים ושומרים על יציבות מטורפת

אם שנה הבאה יגיע עוד גארד ברמת יורוליג שישחק 20 דקות בממוצע למשחק ויתן את המספרים שלו הכל יהיה הרבה יותר מאוזן ונוח

אולי דעה לא פופולרית, אבל הייתי לוקח את מדר בכיף בשביל 10-15 דק'. הוא משלים כלכך מצוין לדעתי את בראון / בולדווין.
בעיקרון צריך שחקן עם קליעה (מה שהיליארד היה אמור לעשות) ואם ג'ונדי ימשיך עם היכולת המטורפת שלו מהעונה אז אולי הוא יוכל להיות במשבצת הזאת.
מה שכן, ופה מדר לא יוכל לכסות, חייב עוד רכז מוביל כדור איכותי. ראינו מה קרה ברגע שאחד מהBB נפצעים, יותר מדי עומס נופל על השני והתלות הופכת להיות גדולה מדי. דווקא קינן אוונס היה יכול להיות מדהים למשבצת הזאת, מטומטמים שויתרו עליו. עכשיו ירצו להביא אותו אחרי פציעה קשה ויחזרו על טעויות עבר.
לא אתפלא אם גם השם של כריס ג'ונס יעלה שוב הקיץ. על הנייר נותן מספרים באמת טובים, אפילו מצוינים ביחס לכמות הדק' שהוא משחק. אבל אף פעם לא אהבתי אותו וכנראה שאמשיך לא לאהוב אותו.

בלי קשר לזה, מה נסגר עם ההכרזה של מכבי על הארכת חוזה של בולדווין? זה באמת סגור וחתום? אפשר להיות רגועים עם העניין הזה?
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי מילוס » 19 מרץ 2023, 07:52

זו תהיה החלטה גרועה מאוד עבור מדר לבוא למכבי כשחקן של 10-15 דקות לערב, היה לו הרבה יותר מזה כבר בשנתיים האחרונות, והוא יהיה פה שחקן שולי.
שנה הבאה הוא צריך להיות שחקן של 25-30 דק' לערב, עם רול משמעותי, לא משנה איפה.
מילוס

הודעהעל ידי Adam » 19 מרץ 2023, 09:58

מילוס כתב:זו תהיה החלטה גרועה מאוד עבור מדר לבוא למכבי כשחקן של 10-15 דקות לערב, היה לו הרבה יותר מזה כבר בשנתיים האחרונות, והוא יהיה פה שחקן שולי.

אתה מאוד מגזים.
קודם כל, הוא משחק 13 דק' בממוצע בפרטיזן ביורוליג, וזה מאוד לא עקבי. כלומר, אוברדוביץ' יכול 3-4 משחקים רצוף לתת לו 2 דק' למשחק בממוצע ואז משחק אחר"כ לתת לו פתאום 25 דק'.
דבר שני, 25-30 דק' לערב? איפה בדיוק? ביורוליג? ממש לא. הוא לא הוכיח את עצמו עדיין בכדי להיות שחקן מוביל ביורוליג. אולי יורוקאפ / ליגת האלופות.

בכל מקרה, הנושא הוא בולדווין פה ולדעתי מדר מתאים אליו כמו כפפה. אני ממש לא חושב שזאת תהיה טעות עבורו להגיע למכבי. מדר כבר בן 23 כך שקצת קשה לקרוא לו עדיין פרוספקט. אין שום סיבה לשחקן כמוהו לעזוב את היורוליג לטובת ליגה שהיא כמה רמות נמוכה יותר.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי omerk » 19 מרץ 2023, 16:55

מילוס כתב:זו תהיה החלטה גרועה מאוד עבור מדר לבוא למכבי כשחקן של 10-15 דקות לערב, היה לו הרבה יותר מזה כבר בשנתיים האחרונות, והוא יהיה פה שחקן שולי.

לא חושב שזה ריאלי שהוא יהיה ביורוליג שחקן של 25-30 דק כבר בשנה הבאה. יכול להיות שהוא יפתיע וירוויח את הדקות, אבל לצפות לזה נראה לי קפיצה מעל הפופיק.

זה כמו שאבדיה יסכים לעבור לגולדן סטייט ויציב תנאי שההתקפה צריכה להתבסס ברובה עליו.

שקודם מדר יוכיח את עצמו בפרטיזן בתור שחקן מוביל ואז יש מה לדבר על רכז פותח ביורוליג. חוץ ממכבי אני לא שומע על יותר מדי קבוצות ביורוליג שמחכות לו בתור עם חוזה פרנצ׳ייז
omerk

הודעהעל ידי עידן » 19 מרץ 2023, 17:00

אם בלאט יכול להיות שחקן של 20 דקות לערב ביורוליג, בטח שגם מדר יכול להיות שחקן כזה, פשוט לא בקבוצת פלייאוף נכון לעכשיו.

כך או אחרת, לא רואה אותו מגיע למכבי על תקן רכז משלים שמקבל פלוס מינוס 10 דקות למשחק, ולכן לדעתי הוא לא יהיה פה בעונה הקרובה.
עידן

הודעהעל ידי JarJarBinx » 19 מרץ 2023, 18:47

שום סיבה בעולם מצד מדר לבוא לפה להיות מחליף לגארדים כוכבים.
השאיפה שלו צריכה להיות להוביל קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Tom1313 » 19 מרץ 2023, 20:12

JarJarBinx כתב:שום סיבה בעולם מצד מדר לבוא לפה להיות מחליף לגארדים כוכבים.

באיזה קטע ים מדר הוא גארד מוביל ביורוליג?
שום קבוצה לא תבזבז תקן של זר עליו.
Tom1313

הודעהעל ידי felix_r » 19 מרץ 2023, 20:34

Tom1313 כתב:
JarJarBinx כתב:שום סיבה בעולם מצד מדר לבוא לפה להיות מחליף לגארדים כוכבים.

באיזה קטע ים מדר הוא גארד מוביל ביורוליג?
שום קבוצה לא תבזבז תקן של זר עליו.

נכון.
הוא יכול להוביל אולי את הפועל ת"א, לא קבוצת יורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 19 מרץ 2023, 21:16

באמת מרגיש שקצת מפריזים פה במדר. קשה לי לראות קבוצת יורוליג שנותנת לו רכז פותח, אולי אולי איזו אלבה חסרת שאיפות. אם הוא יחליט ללכת לקבוצה קטנה יותר (יורוקאפ וכדומה) כדי להתפתח כרכז בכיר זה משהו אחר, אבל ביורוליג לא בטוח כמה יקפצו עליו עם שכר טוב ותפקיד מפתח. מכבי יכולה לתת לו בקלות 15 דקות ביורוליג + 30 דקות בליגה.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 מרץ 2023, 21:50

אם מדר או בלאט באים לפה זה ל10-15 דקות ביורוליג לא יותר מזה. רכזים מחליפים, מה לקחתם את זה קשה, הם יותר טובים מרכזים מחליפים רבים שהיו פה בעונות הרבה יותר טובות. הם יבואו לתפקיד שמגיע להם כרכזים ישראלים, לא יותר מזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 20 מרץ 2023, 00:13

לא אמרתי שזה מה שיקבל, אבל במכבי לא יהיה לו סיכוי להיות גארד מוביל, ולכן לא יבוא
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי A.Parker » 20 מרץ 2023, 01:00

JarJarBinx כתב:לא אמרתי שזה מה שיקבל, אבל במכבי לא יהיה לו סיכוי להיות גארד מוביל, ולכן לא יבוא

בטווח הארוך אני בכלל לא בטוח שזה נכון.
1 - בראון מתבגר מעונה לעונה
2 - גם אם אתה לא מוגדר כרכז פותח, ביורוליג הנוכחית אתה יכול לקבל מספיק דקות גם כמחליף, בטח ובטח אם גארד נפצע.
A.Parker

הודעהעל ידי מילוס » 20 מרץ 2023, 06:59

A.Parker כתב:
JarJarBinx כתב:לא אמרתי שזה מה שיקבל, אבל במכבי לא יהיה לו סיכוי להיות גארד מוביל, ולכן לא יבוא

בטווח הארוך אני בכלל לא בטוח שזה נכון.
1 - בראון מתבגר מעונה לעונה
2 - גם אם אתה לא מוגדר כרכז פותח, ביורוליג הנוכחית אתה יכול לקבל מספיק דקות גם כמחליף, בטח ובטח אם גארד נפצע.

בטווח הקרוב והרחוק יהיו פה תמיד שניים/שלושה גארדים זרים לפניו ברוטציה. הוא לא ישתפר מלשבת על הספסל ולקבל שאריות של דקות כשהמבוגרים הולכים לנוח, כמו שזה לא כ"כ קורה בפרטיזן.. אולי הרול שהוא צריך בשלב הזה קצב שונה..
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 20 מרץ 2023, 07:03

מישהו יכול להגיד לי איזה ישראלי "פרץ" במכבי בעשרים שנה האחרונות?
הבחור כבר בן 23 תיכף, הזמן רץ, בדיוק כמו המצב עם אבדיה, וזה נראה די תקוע.. למה לו לזוז למכבי בשביל סיטואציה דומה?
סבבה, נסיון יורוליג, אבל הוא צריך לשחק והרבה. יותר חשוב בשלב הזה של הקריירה שלו מלהיות בק-אפ ולהשכח משחקים שלמים על הספסל..
מילוס

Re: וויד בולדווין חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מרץ 2023, 08:02

אז לא הבנתי מה אתה מציע, שיעבור לקבוצת יורוקאפ?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מילוס » 20 מרץ 2023, 08:23

בעיני? בשלב הזה, בגיל הזה, במצבו הנוכחי, עדיף יורוקאפ, עדיף, אלבה כזאת, או ז'לגיריס, כל מקום שהוא יכול לקבל בו רול משמעותי יותר.
בגילו הוא חייב לשחק כמה שיותר, שחקנים שמכוונים למעלה צריכים גם להוביל. עכשיו, לא בעוד 3 שנים. היה פה דיון דומה על אבדיה.
אני אישית לא רואה שיפור גדול בשנתיים האחרונות, הוא בשנים קריטיות ובסיטואציה שבה בלי שישים לב הוא יהיה שחקן משני (שמדי פעם עולה ונותן איזה היילייט) גם בגיל 27. הוא צריך לשחק, להוביל, להיבנות, לא לסתום חורים כמו עכשיו (וכמו שיקרה במכבי).
מילוס

הודעהעל ידי Mitelka » 21 מרץ 2023, 12:54

אני מניח ששמעתם את קטש וראיתם את המשחק וזה בדיוק הנקודה שצריך לשבור את הראש וגם לפעמים אולי לשלם קצת עבור שחקן שיכול באמת אמיתי לתת לוויד ובראון מנוחה בליגה.
הסיפור הוא שבולדווין שיחק קצת ומכבי טסה ל-20 הפרש. אמר קטש אחרי המשחק שהמטרה הייתה לא להחזיר את וויד (שבוע שעבר בנס ציונה הוא לא נרשם ובראון שיחק, והרבה) עד סיום המשחק. אבל ברגע שגליל שוב חזרה, שוב וויד נכנס וגמר את המשחק בקלות. מחיר? 17 דקות מול האחרונה בליגה אחרי רצף קשה של משחקים ולפני רצף עוד יותר משוגע.

זה כל הסיפור. מכבי צריכה ישראלי, מוביל, בכיר שיקרקס בקלות את כל הקבוצות הבינוניות ומטה האלה ויתן מאה אחוז מנוחה לבראון ובולדוויון. זיו לא כזה. השאלה באמת האם יש מישהו כזה. במידה וכן - צריך ללכת עליו. במידה ולא, אז זה באמת לא משנה.

האם מדר, בלאט יכולים לתת 30-35 דקות דומיננטיות מוחלטת מול יריבות ליגה חלשות, לאפשר לבכירים לנוח + 7-10 דקות משמעותיות ביורוליג? זה כל מה שאני שואל.
תמונה
Mitelka

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־33 אורחים