מה הכוונה במשחק מאני טיים אחד?אחדשיודע כתב:עד עכשיו היה משחק מאני-טיים אחד, ובולדווין פישל בו בענק. אז כרגע חובת ההוכחה עליו לפחות עד משחק המאני-טיים הבא. בסוף סופרים תארים.
ובכל מקרה, בכוחות - אני בוחר את לורנזו קל. בעתיד? אלוהים גדול.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה הכוונה במשחק מאני טיים אחד?אחדשיודע כתב:עד עכשיו היה משחק מאני-טיים אחד, ובולדווין פישל בו בענק. אז כרגע חובת ההוכחה עליו לפחות עד משחק המאני-טיים הבא. בסוף סופרים תארים.
ובכל מקרה, בכוחות - אני בוחר את לורנזו קל. בעתיד? אלוהים גדול.
אה אוקיי משחק עם חשיבות גדולה, כן הוא חירבן שםאחדשיודע כתב:גמר גביע
Jack55 כתב:אה אוקיי משחק עם חשיבות גדולה, כן הוא חירבן שםאחדשיודע כתב:גמר גביע
בכל מקרה, באופן כללי לדעתי עם עוד גארד ברמה גבוהה בנוסף לבראון ובולדווין הכל יראה הרבה יותר מאוזן
השנה נפלנו גם עם הולינס וגם עם היליארד מה שיצר עומס אדיר על בולדווין ובראון שבאופן דיי מדהים עדיין מסתדרים ושומרים על יציבות מטורפת
אם שנה הבאה יגיע עוד גארד ברמת יורוליג שישחק 20 דקות בממוצע למשחק ויתן את המספרים שלו הכל יהיה הרבה יותר מאוזן ונוח
מילוס כתב:זו תהיה החלטה גרועה מאוד עבור מדר לבוא למכבי כשחקן של 10-15 דקות לערב, היה לו הרבה יותר מזה כבר בשנתיים האחרונות, והוא יהיה פה שחקן שולי.
שנה הבאה הוא צריך להיות שחקן של 25-30 דק' לערב, עם רול משמעותי, לא משנה איפה.
מילוס כתב:זו תהיה החלטה גרועה מאוד עבור מדר לבוא למכבי כשחקן של 10-15 דקות לערב, היה לו הרבה יותר מזה כבר בשנתיים האחרונות, והוא יהיה פה שחקן שולי.
שנה הבאה הוא צריך להיות שחקן של 25-30 דק' לערב, עם רול משמעותי, לא משנה איפה.
JarJarBinx כתב:שום סיבה בעולם מצד מדר לבוא לפה להיות מחליף לגארדים כוכבים.
השאיפה שלו צריכה להיות להוביל קבוצה.
Tom1313 כתב:JarJarBinx כתב:שום סיבה בעולם מצד מדר לבוא לפה להיות מחליף לגארדים כוכבים.
השאיפה שלו צריכה להיות להוביל קבוצה.
באיזה קטע ים מדר הוא גארד מוביל ביורוליג?
שום קבוצה לא תבזבז תקן של זר עליו.
JarJarBinx כתב:לא אמרתי שזה מה שיקבל, אבל במכבי לא יהיה לו סיכוי להיות גארד מוביל, ולכן לא יבוא
A.Parker כתב:JarJarBinx כתב:לא אמרתי שזה מה שיקבל, אבל במכבי לא יהיה לו סיכוי להיות גארד מוביל, ולכן לא יבוא
בטווח הארוך אני בכלל לא בטוח שזה נכון.
1 - בראון מתבגר מעונה לעונה
2 - גם אם אתה לא מוגדר כרכז פותח, ביורוליג הנוכחית אתה יכול לקבל מספיק דקות גם כמחליף, בטח ובטח אם גארד נפצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים