מי יהיה מאמין שנתבאס על משחק של 26, 5, 6 של דני (באחוזים מטורפים), אחרי משחק "חלש" של 20 ו 7.
דני בדרך להיות אולסטאר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Gevaudan כתב:זה הנתון המפחיד באמת. הוא קלע 26 בלי אף נק' מהעונשין, פרמטר די קבוע בצבירת הנק' שלו.
אם היה מקבל את השריקות הרגילות, היה עומד היום על אזור החיוג של 40 נק'.
אם ג'רמי גרנט יחליט שהעונה הוא משחק כדורסל, יש מצב שפורטלנד תעשה פלייאוף לא רע.

toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
A.Parker כתב:toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
קשה לי להאמין שספליטר הספיק ביום וחצי להנחיל משהו לקבוצה, בטח שיטת משחק, ובטח כשהיה גם הלם ממה שקרה.
בכל מקרה פריז שיחקה מדהים תחתיו ואני מקווה שהוא יצליח גם שם.
toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
קשה לי להאמין שספליטר הספיק ביום וחצי להנחיל משהו לקבוצה, בטח שיטת משחק, ובטח כשהיה גם הלם ממה שקרה.
בכל מקרה פריז שיחקה מדהים תחתיו ואני מקווה שהוא יצליח גם שם.
הוא אמר בראיון לאחר עזיבת בילאפס שהוא היה חלק מהשינויים שעשו בפורטלנד, ולדעתי זה לא מקרה שהוא נבחר להחליף את בילאפס ולא העוזר המאמן הראשי שהיה לפניו בהיררכיה , היו מודעים לסגנון משחק שלו כמאמן והוא התאים למה שרצו להנחיל העונה בפורטלנד ולדנא שחיפשו.
אבל נראה בהמשך.
Shay_uzan כתב:Gevaudan כתב:זה הנתון המפחיד באמת. הוא קלע 26 בלי אף נק' מהעונשין, פרמטר די קבוע בצבירת הנק' שלו.
אם היה מקבל את השריקות הרגילות, היה עומד היום על אזור החיוג של 40 נק'.
אם ג'רמי גרנט יחליט שהעונה הוא משחק כדורסל, יש מצב שפורטלנד תעשה פלייאוף לא רע.
גרנט נהדר עד כה, שחקן שישי נהדר ומקווה שזה ימשיך ככה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים