המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Gevaudan כתב:זה הנתון המפחיד באמת. הוא קלע 26 בלי אף נק' מהעונשין, פרמטר די קבוע בצבירת הנק' שלו.
אם היה מקבל את השריקות הרגילות, היה עומד היום על אזור החיוג של 40 נק'.
אם ג'רמי גרנט יחליט שהעונה הוא משחק כדורסל, יש מצב שפורטלנד תעשה פלייאוף לא רע.

toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
A.Parker כתב:toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
קשה לי להאמין שספליטר הספיק ביום וחצי להנחיל משהו לקבוצה, בטח שיטת משחק, ובטח כשהיה גם הלם ממה שקרה.
בכל מקרה פריז שיחקה מדהים תחתיו ואני מקווה שהוא יצליח גם שם.

toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
קשה לי להאמין שספליטר הספיק ביום וחצי להנחיל משהו לקבוצה, בטח שיטת משחק, ובטח כשהיה גם הלם ממה שקרה.
הוא אמר בראיון לאחר עזיבת בילאפס שהוא היה חלק מהשינויים שעשו בפורטלנד, ולדעתי זה לא מקרה שהוא נבחר להחליף את בילאפס ולא העוזר המאמן הראשי שהיה לפניו בהיררכיה , היו מודעים לסגנון משחק שלו כמאמן והוא התאים למה שרצו להנחיל העונה בפורטלנד ולדנא שחיפשו.
אבל נראה בהמשך.
Shay_uzan כתב:Gevaudan כתב:זה הנתון המפחיד באמת. הוא קלע 26 בלי אף נק' מהעונשין, פרמטר די קבוע בצבירת הנק' שלו.
גרנט נהדר עד כה, שחקן שישי נהדר ומקווה שזה ימשיך ככה

Gevaudan כתב:Shay_uzan כתב:Gevaudan כתב:זה הנתון המפחיד באמת. הוא קלע 26 בלי אף נק' מהעונשין, פרמטר די קבוע בצבירת הנק' שלו.
גרנט נהדר עד כה, שחקן שישי נהדר ומקווה שזה ימשיך ככה
לא הייתי מתלהב ממנו כל כך מהר.
הוא שלשלן סדרתי ונעלם במאני טיים. הסיבה היחידית שנשאר לעוד עונה בפורטלנד זה כי לא הצליחו להיפטר ממנו בטרייד עם החוזה המופקע שחתם עליו. לא כל כך אוהב אותו באופן אישי. כישרוני, אבל אנוכי מאוד ותמיד דואג רק למספרים שלו, קצת כמו סיימונס.
A.Parker כתב:toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:מעבר לדני ששיחק טוב גם הקבוצה עצמה שיחקה טוב. ספליטר הביא משהו מהכדורסל של פריז בעונה שעברה לפורטלנד. בנוסף העזיבה של סימונס והבאתו של הולידיי נראה בדיוק הדבר שהיו צריכים.
הוא אמר בראיון לאחר עזיבת בילאפס שהוא היה חלק מהשינויים שעשו בפורטלנד, ולדעתי זה לא מקרה שהוא נבחר להחליף את בילאפס ולא העוזר המאמן הראשי שהיה לפניו בהיררכיה , היו מודעים לסגנון משחק שלו כמאמן והוא התאים למה שרצו להנחיל העונה בפורטלנד ולדנא שחיפשו.
אבל נראה בהמשך.
מעניין

שמואל1 כתב:מדהים שדני במשחק לא מרשים עושה מספרים כאלו.
כשהוא יהיה טוב הוא יהיה טריפל דאבל מהלך של 30-10-10 ומשחקים של 40+ גם לא מילה גסה

Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מדהים שדני במשחק לא מרשים עושה מספרים כאלו.
כשהוא יהיה טוב הוא יהיה טריפל דאבל מהלך של 30-10-10 ומשחקים של 40+ גם לא מילה גסה
בספק ביכולת שלו להשיג 10 אסיסטים בקבוצה הזאת. דני נחשב לשחקן עם הפער בין האסיסטים צפויים לאסיסטים בפועל הכי גדול בNBA, גם אם הוא שווה את האסיסטים האלו שחקנים לא מצליחים לקלוע מהמסירות שלו וזה לא תלוי בו ככ

ועדיין סטטיסטירה נהדרת של 25-4-4 עם 3 בלוקים ו 5 שלשות לקינוח. ואו.Shay_uzan כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:מדהים שדני במשחק לא מרשים עושה מספרים כאלו.
בספק ביכולת שלו להשיג 10 אסיסטים בקבוצה הזאת. דני נחשב לשחקן עם הפער בין האסיסטים צפויים לאסיסטים בפועל הכי גדול בNBA, גם אם הוא שווה את האסיסטים האלו שחקנים לא מצליחים לקלוע מהמסירות שלו וזה לא תלוי בו ככ
רק דיברתי ובמחצית הראשונה היו 3 מקרים שדני על כמה שחקני הגנה מסר מאוחרי הגב לשחקן פנוי לגמרי ל3. כל המקרים נגמרו בהחטאות מרשימות.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־24 אורחים