ת'רד המלפפונים Reloaded

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 13:35

felix_r כתב:המשחק מול מילאנו הראה שיש לנו קבוצה מאוד מעניינת.
אבל עדיין רואים שחסר לנו עוד איזה שחקן פנים. מישהו סטייל אמבקווה. יהיו לא מעט משחקים כאשר אמבקווה יכנס לבעית פאולים מול קבוצות עם קו קידמי קצת יותר רציני מזה של מילאנו.

אהבת את בנדר ב-3 אה?
לא חשבתי שהוא יוכל להיות כל כך קטלני שם, אבל בעצם אין שום סיבה שלא יהיה. מבחינת יכולות יש לו הכל. לשחק עם בנדר, רנדל וסנטר נוסף על המגרש זה לוקסוס אדיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוקטובר 2015, 13:40

החציל האצטקי כתב:
אבל עדיין רואים שחסר לנו עוד איזה שחקן פנים. מישהו סטייל אמבקווה. יהיו לא מעט משחקים כאשר אמבקווה יכנס לבעית פאולים מול קבוצות עם קו קידמי קצת יותר רציני מזה של מילאנו.

אהבת את בנדר ב-3 אה?
לא חשבתי שהוא יוכל להיות כל כך קטלני שם, אבל בעצם אין שום סיבה שלא יהיה. מבחינת יכולות יש לו הכל. לשחק עם בנדר, רנדל וסנטר נוסף על המגרש זה לוקסוס אדיר.

עדיין, העמדה הטבעית שלו היא 4.
הוא יכול לשחק 3 במצבים מסויימים. אני לא בטוח שיש לו רגליים לשמור על מספרי 3 אתלטיים וזריזים.
ג'נטילה מהבחינה הזאת התאים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 13:41

שמואל1 כתב:עדיין, העמדה הטבעית שלו היא 4.
הוא יכול לשחק 3 במצבים מסויימים. אני לא בטוח שיש לו רגליים לשמור על מספרי 3 אתלטיים וזריזים.

שמע, הוא זריז, אתלט וארוך. יותר יעיל הגנתית מפניני או סילבן כנראה, ככה שזו אופציה מצויינת ושימושית.
מסכים שהוא צריך לעבוד בעיקר כ-4 מחליף, אבל מבחינתו כל דקה על המגרש עושה אותו טוב יותר והוא קנה לעצמו עוד תפקיד הלילה... אפשר להיות מבסוטים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוקטובר 2015, 13:44

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:עדיין, העמדה הטבעית שלו היא 4.

שמע, הוא זריז, אתלט וארוך. יותר יעיל הגנתית מפניני או סילבן כנראה, ככה שזו אופציה מצויינת ושימושית.
מסכים שהוא צריך לעבוד בעיקר כ-4 מחליף, אבל מבחינתו כל דקה על המגרש עושה אותו טוב יותר והוא קנה לעצמו עוד תפקיד הלילה... אפשר להיות מבסוטים.

כן, אני גם בהחלט מרוצה מהתפקוד של בנדר. פחות מיכולות הכדורסל שלו (רואים שהוא רחוק מלהיות מלוטש) אלא יותר מהבגרות, הרצינות והמוטיבציה שהוא מפגין מידי ערב.
ככה שחקן צעיר צריך להיראות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוקטובר 2015, 13:50

"זו הפעם הראשונה שיצא לי לפגוש אותו וזה קרה כאן בארה"ב. דיברנו קצת וזה היה נחמד מאוד", סיפר דראגן בנדר על השיחה הקצרה שהייתה לו עם טוני קוקוץ'. "בכלל היה מדהים להיות באולם הזה, לראות את הקהל של מכבי, אוהדים שהגיעו מכל מקום. זה נתן הרגשה נהדרת".

בנדר הוא השחקן הצעיר ביותר במכבי ונשאל אם כמו ב-NBA הוא סוחב את התיקים או מקבל משימת "רוקי" אחרת: "אני עוזר לסחוב את התיקים, לא יותר מזה. החברים שלי לקבוצה פשוט נהדרים ומתייחסים אליי נפלא". על תפקודו במגרש אמר: "אני מרגיש נוח בעמדה 3 או 4. זה לא משנה לי, אני יכול לשחק ב-2 העמדות".

הפורוורד הקרואטי גם סיפר: "אני עובד עם מאמן קרואטי מגיל צעיר, מגיל 12, צ'סטן, והוא נמצא איתי גם בישראל. הוא עוזר לי מאוד בהתפתחות שלי, בהבנת המשחק, איפה לעמוד על המגרש, והוא למעשה עובד איתי על כל העמדות. רכז, סנטר, הכל".

זו העונה הראשונה שלך עם הקבוצה הבוגרת, מה המטרה שלך?
"לזכות בתארים. זו עונה ראשונה שלי באירופה, ביורוליג, ואני מאוד נרגש מזה. אני חושב שלאט לאט אני מוכיח שאני יכול לשחק ברמה הזו".

אחלה ילד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2015, 13:59

החציל האצטקי כתב:

אהבת את בנדר ב-3 אה?

תראה, אני כתבתי בעונה החולפת, שהרבה מאוד סקואטים בונים עליו כ 3 ב NBA, ולא כ 4. האנשים פה לא ממש האמינו לי...

היום הוא הראה שהוא באמת יכול לשחק 3. זה לא חייב להיות קבוע. אם תזכר, גם נמניה בייליצה שיחק 3 בקאחה לבוראל בשנים הראשונות, ורק כאשר התחזק גופנית בצורה משמעותית בשנים האחרונות, הוא עבר לשחק 4. אין עם זה שום בעיה.

עדיין, אם נעזוב את בנדר לרגע, ונחזור למשחק, למילאנו אין קו קידמי חזק. באראץ' הוא כבר שנים סוס מת. מקלין - נמוך, שחקן פנים בסגנון הליגה שלנו. גוני לאוול נחמד, אבל לא מספיק אקטיבי. אין למשחק הזה שום דמיון למשחקים מול הקבוצות המובילות ביבשת. כשנשחק מול קבוצות עם סנטרים טובים, שיטחנו בצבע, אמבקווה יכנס לבעית עבירות די מהר. אנחנו חייבים עוד שחקן פנים! השחקן הזה לא חייב להיות מוכשר בהתקפה. מישהו שיתן הגנה טובה, ריבאונד, וישים גוף על סנטרים יריבים. מישהו לא יקר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 14:27

felix_r כתב:עדיין, אם נעזוב את בנדר לרגע, ונחזור למשחק, למילאנו אין קו קידמי חזק. באראץ' הוא כבר שנים סוס מת. מקלין - נמוך, שחקן פנים בסגנון הליגה שלנו. גוני לאוול נחמד, אבל לא מספיק אקטיבי. אין למשחק הזה שום דמיון למשחקים מול הקבוצות המובילות ביבשת. כשנשחק מול קבוצות עם סנטרים טובים, שיטחנו בצבע, אמבקווה יכנס לבעית עבירות די מהר. אנחנו חייבים עוד שחקן פנים! השחקן הזה לא חייב להיות מוכשר בהתקפה. מישהו שיתן הגנה טובה, ריבאונד, וישים גוף על סנטרים יריבים. מישהו לא יקר.

100%. זה ברור שצריך עוד גבוה שיוכל להיות פקטור בשני צדי המגרש. לא חייב להיות טאלנט גדול, אלא בעיקר לעבוד בשביל הקבוצה ולתת מעצמו את המיטב.
יש חשיבות ליכולת התקפית סבירה לפחות. ראית איך אמבקווה היה אומלל כשקיבל כדורים בצבע. למרות הסייז המצויין שלו הוא לא יעיל כשנדרש לייצר נקודות בצבע. ויטור קצת יותר טוב בזה.

גם אייק דיוגו וגם ג׳רד פיימוס שדיברנו עליהם פה נראים לי כמו שני מועמדים טובים מאוד. גם ג׳רום ג׳ורדן.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 02 אוקטובר 2015, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוקטובר 2015, 14:48

אני מסכים צריך עוד גבוה אחד בנוסף למה שיש לנו ובתקווה שהכל יתנהל כשורה עם פבראני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2015, 17:30

אני אגיד עכשיו משהו קצת הזוי אבל אני לא בטוח שהייתי מתנגד שגייטס יגיע לפה איכשהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 אוקטובר 2015, 17:32

rc4991 כתב:אני אגיד עכשיו משהו קצת הזוי אבל אני לא בטוח שהייתי מתנגד שגייטס יגיע לפה איכשהו

לא ולא חביבי. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 17:36

האמת שג׳רום ג׳ורדן הוא פרי אייג׳נט עם ניסיון ברמות די גבוהות באירופה (יורוקאפ, אדריאטית, איטליה), סייז עצום בכל קנה מידה (2.15 על 115, ידיים 2.30), ויכולות מצויינות גם בהתקפה וגם בהגנה.
הבעיה הכי גדולה אצלו היא עבירות, מה שמגביל אותו לדקות מצומצמות על המגרש, אבל אם ניקח אותו בתוך רוטציה של 3 שחקנים האפקטיביות שלו פר דקה היא גבוהה מאוד והוא אופציה אידיאלית.

לפני שנה שיחק בבולוניה- 18.5 דקות למשחק - 9 נקודות, 4 ריבאונדים וחסימה, עם כמעט 3 עבירות. על פניו אפשר לאמר שיש פה בעייתיות, אבל זה כמעט הופך ליתרון במצב שנוצר במכבי...
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 02 אוקטובר 2015, 17:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2015, 17:36

שמע, אנחנו חייבים שחקן לצבע והוא בהחלט שחקן מטרה עם פוסט אפ
החסרונות הם שהוא רע בהגנה ובריבאונד (בייבי סופו) ושהוא לא מוכח ברמות הגבוהות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוקטובר 2015, 17:37

החציל האצטקי כתב:האמת שג׳רום ג׳ורדן הוא פרי אייג׳נט עם ניסיון ברמות די גבוהות באירופה (יורוקאפ, אדריאטית, איטליה), סייז עצום בכל קנה מידה (2.15 על 115, ידיים 2.30), ויכולות מצויינות גם בהתקפה וגם בהגנה.
הבעיה הכי גדולה אצלו היא עבירות, מה שמגביל אותו לדקות מצומצמות על המגרש, אבל אם ניקח אותו בתוך רוטציה של 3 שחקנים האפקטיביות שלו פר דקה היא גבוהה מאוד והוא אופציה אידיאלית.

איך משחק ההתקפה שלו? יש לו משחק פנים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 17:47

הוא בסדר גמור בהגנה ובריבאונד. לא מכונת ריבאונד אבל ממש לא סופו. גם הולך חזק לריבאונד התקפה. חוסם ענק, חזק מספיק כדי לשים גוף אבל קצת רך (מרבה לעשות עבירות)- זה רלוונטי לשני הדברים.
התקפית הוא מנצל יפה את הגודל שלו כדי לתפוס עמדה בפוסט (יש לו שם מובים בסיסיים אבל עושה רושם שדי יעילים- טאץ׳ לא רע). הוא גם קולע לא רע בכלל מהקו ומחצי מרחק והוא ארוך בטירוף מה שהופך אותו למטרה קלאסית למסירות לוב. אתלט טוב- יוכל לשחק בקצב המהיר של מכבי.

כמעט ואין בשוק שחקן עם ניסיון ביורוקאפ, אז גם מבחינת נסיון... הוא בסה״כ הרע במיעוטו. זו אופציה טובה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוקטובר 2015, 17:48

החציל האצטקי כתב:הוא בסדר גמור בהגנה ובריבאונד. לא מכונת ריבאונד אבל ממש לא סופו. גם הולך חזק לריבאונד התקפה. חוסם ענק, חזק מספיק כדי לשים גוף אבל קצת רך (מרבה לעשות עבירות)- זה רלוונטי לשני הדברים.
התקפית הוא מנצל יפה את הגודל שלו כדי לתפוס עמדה בפוסט (יש לו שם מובים בסיסיים אבל עושה רושם שדי יעילים- טאץ׳ לא רע). הוא גם קולע לא רע בכלל מהקו ומחצי מרחק והוא ארוך בטירוף מה שהופך אותו למטרה קלאסית למסירות לוב. אתלט טוב- יוכל לשחק בקצב המהיר של מכבי.

כמעט ואין בשוק שחקן עם ניסיון ביורוקאפ, אז גם מבחינת נסיון... הוא בסה״כ הרע במיעוטו. זו אופציה טובה.

נשמע טוב בסך הכל. מה הסטטוס שלו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2015, 17:49

החציל האצטקי כתב:האמת שג׳רום ג׳ורדן הוא פרי אייג׳נט עם ניסיון ברמות די גבוהות באירופה (יורוקאפ, אדריאטית, איטליה), סייז עצום בכל קנה מידה (2.15 על 115, ידיים 2.30), ויכולות מצויינות גם בהתקפה וגם בהגנה.

לפני שנה שיחק בבולוניה- 18.5 דקות למשחק - 9 נקודות, 4 ריבאונדים וחסימה, עם כמעט 3 עבירות. על פניו אפשר לאמר שיש פה בעייתיות, אבל זה כמעט הופך ליתרון במצב שנוצר במכבי...

אתה קצת מגזים. האיש די נגר. אם היו לו מינימום של יכולות התקפיות, הוא היה היום ב- NBA. יש לו סייז, אבל לא הרבה יותר מזה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 17:54

הוא היה שחקן NBA עד לפני 4 חודשים. עצם זה שהוא לא חתם בשום מקום (שמואל... לשאלתך) אולי אומר שהוא מאמין שהוא גם יישאר שחקן NBA.
מצד שני, מכבי זו הזדמנות לשחק בקבוצת טופ-לבל באירופה, מה שלא בטוח שהיה על הפרק מבחינתו מתישהו.

רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2015, 18:07

החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.

לא הלהיב אותי אף פעם השחקן הזה והוא גם לא ממש הצליח בשום מקום שהוא שיחק בו.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 18:19

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.

שמע, האופציות המלהיבות אזלו. עכשיו צריך למצוא את השחקן שיתאים הכי טוב למה שהקבוצה צריכה.

הקבוצה צריכה סנטר נוסף שיוכל להיות שחקן מטרה בפנים ולעזור הגנתית ובריבאונד.
לאור העובדה שהגבוה הרלוונטי העיקרי שלנו הוא 2.03 שווה לשקול שהגבוה שמצרפים יוכל להיות זה שיפריע לגבוהים אמיתיים (נאמר, ראדוליצה) ולא רק ימכור עבירות.

יבואו אלו שיגידו שמכבי צריכה גם 4.5 שיוכל לעזור או להחליף את רנדל כשהוא פצוע, או במקום בנדר.
אז לגבי בנדר- הוא כאן כדי להשאר ולשחק. רנדל אכן פציע ולשם כך ישנן אלטרנטיבות כמו לשחק עם סמית׳ כ-4 או אפילו עם אמבקווה כ-4, אם היה סנטר שאפשר לשים לידו.

אז ג׳ורדן הוא שחקן התקפה ורסטילי מספיק כדי לשחק גם פוסט אפ וגם פיק אנד פאפ, ועם סייז כזה אפשר בשקט לשים לידו 4 גארדים ולשתול אותו כתורן בצבע.
מבחינתי, אופציה מצויינת, על אף העובדה שגם אני מעולם לא יצאתי מגדרי כשהסתכלתי עליו. אני לא צריך לצאת מגדרי- אני צריך מישהו שיעזור לאמבקווה ויביא לקבוצה את מה שחסר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2015, 18:26

roy1000 כתב:

תשמע, אנחנו לא מחפשים פה סנטר פותח. אנחנו פשוט צריכים עוד גבוה סבהר שישלים את הפאזל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים