חנו'ש כתב:פישר היה חוסם נהדר, אבל שומר אישי לא משהו בכלל.
דווקא אני חושבת שהנדריקס מצליח לעמוד בכבוד עם כל הדרישות ההגנתיות, גם אם לא באופן מושלם.
כמובן שאת הסנטימטרים החסרים שלו אי אפשר להשלים אבל לא תמיד זה מה שעושה את ההבדל.
כל אופן, לא הייתי רוצה שחקן שיהיה סנטר הגנתי נהדר אבל נגר מושלם בהתקפהסטייל לאזמה.
אני מעדיפה שחקנים שיכולים לתרום ב-2 צידי המגרש גם אם הם לא מדהימים בשום צד ספציפית (חוץ מאליהו שהוא קצת יוצא דופן בעיניי....)
פישר היה שומר אישי לא רע. אין לי מושג איך באמת יצא לו שם של שומר אישי כזה רע. אולי מהשטויות ששלח אמר וחזר עליהם בלי סוף (מתי שבא לו כן... כי שפישר לדוגמא היה עושה הגנה מצוינת, הוא שתק כמו דג. כמו בכל מקרה אחר של חוסר אובייקטיביות אצלו).
הוא לא היה שומר אישי גדול, אבל היה שומר לא רע. היה לו קצת קושי בהזזת הרגליים מול גארדים זריזים, אבל מול גבוהים הוא שם גוף ושיחק מאוד אגרסיבי. אני מניח שיצא לו שם כזה גם בגלל הסדרה מול פרטיזן ומה שמאריץ' עשה, אבל אנשים לא מודעים אולי לזה שמאריץ' עשה לא פחות על כל אירופה. כולל הצגות מול בורורסיס, שנחשב לסנטר הגנתי וחוסם אדיר. כנ"ל מול וואסקאז ונדונג המצוינים, וכו'...
פישר לא היה שחקן חזק באופן משמעותי, אבל הוא פיצה על זה באגרסיביות בהגנה, ואורך אדיר. על החסימה שלו אין מה לדבר...
וודאי שלא צריך נגר כמו לאזמה, אבל דווקא גבוה עם קליעה טוב מחצי מרחק יכול לעבוד יופי לצד 3 גבוהים עם פוסט אפ ומשחק פנים מצוין.
הנדריקס אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל לצערי הוא לא עונה על הדרישות ההגנתיות. יצא לו שם של שומר אישי אדיר ולפישר יצא של של רכיכה שלא שומר, אבל זה רחוק מליהיות נכון. הנדריקס גם הוא שומר אישי לא גדול. הוא יותר מדי יוצא לשחקני חוץ ולא חוזר (גם אם הוא שומר טוב על גארדים..), ומזניח את הצבע, ובגלל זה שחקנים פשוט מטיילים בצבע של מכבי (כאמור, ראקוביץ', וואסקאז ושרמנידי נתנו את משחק העונה שלהם מול מכבי בטופ 16, השלב בו הנדריקס היה הסנטר הראשון, וחגגו בצבע בקלילות מרגיזה). מה לעשות, גם החיסרון בסנטימטרים בסופו של דבר מאוד משפיע. חשבנו שהוא מפצעה על זה (ולפעמים הוא באמת מפצעה על זה בזכות ידיים ארוכות, כוח, אגרסיביות ואתלטיות), אבל בסופו של דבר זה בא לרעתו, וראינו את זה. גם בהתקפה. אנחנו רואים אותו בליגה חוגג בפוסט מול שחקנים בגובה שלו, אבל פתאום הוא בא ליורוליג, ועומדים מולו שחקנים גבוהים ממנו ב10-15 ס"מ, והוא מנסה לקחת בפוסט שחקנים כמו פרוביץ' או באראץ, זה נראה לפעמים די פתאטי שהוא לוקח הוק-שוטים מעל המגדלים האלה.
עם כל זה, הוא עדיין שחקן טוב, שמביא הרבה לחימה, ריבאונד, אתלטיות ומשחק פיק-אנד-רול טוב, אבל אני לא חושב שהוא צריך לקבל איזה עדיפות על פני שחקן אחר. כי מכבי תעשה טעות חמורה אם תיתן לו סכום גבוה כמו שמדברים (מבחינתי, מעל 800 אלף דולר זה גבוה מאוד בשבילו), ואפשר גם לבחון שחקנים אחרים וזולים יותר, שיכולים לתת אולי אימפקט לא פחות טוב