אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 13:18

asafb96 כתב:אם כבר סנטר הגנתי, מה אתם אומרים על פישר? מסיים חוזה, היה כבר במכבי, מוכח ברמות יורוליג, ושחקן הגנה מצוין עם סייז טוב מאוד. יכול ליהיות גם שהוא הולך לקבל אזרחות, בגלל שהוא מתחתן עם החברה הישראלית שלו, אז הוא אפילו לא ייחשב לזר...

בלאט לא רצה אותו בכלל.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2012, 13:28

שחף כתב:אני חושב שוויטסייד יכול לתרום מיידית באירופה מבחינה הגנתית. הוא טיפה רזה אבל אירופה לא מלאה בדוויט האוורדים וביינומים(לורבק נניח שחקן שמתבסס בעיקר על היכולת הטכנית הפנומנלית שלו) ועם יש לך עבודת רגליים טובה ורצון אתה יכול להתגבר על חיסרון מסויים במסה, בטח אם הנתונים שלך כל כך טובים.
התקפית אפשר להיות סקפטי אבל הוא לא איזה נגר ויש לו ידיים לא רעות בכלל וג'אמפר סולידי מחצי מרחק, אפשר להתרשם מזה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0

הוא בהחלט נראה סנטר הגנתי מאוד ואם היה לו עוד קצת מאסה אז הוא היה גם שחקן התקפי טוב
אולי כדאי למכבי להחתים אותו ולהשאיל(בלי קשר להנדריקס וסופו)לאיזו קבוצה כי בסך הכל יש לו פוטנציאל טוב ומן הסתם הוא גם זול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 13:30

שחף כתב:
asafb96 כתב:אם כבר סנטר הגנתי, מה אתם אומרים על פישר? מסיים חוזה, היה כבר במכבי, מוכח ברמות יורוליג, ושחקן הגנה מצוין עם סייז טוב מאוד. יכול ליהיות גם שהוא הולך לקבל אזרחות, בגלל שהוא מתחתן עם החברה הישראלית שלו, אז הוא אפילו לא ייחשב לזר...

בלאט לא רצה אותו בכלל.

בגלל שהוא היה יקר אז, ואם הוא היה נשאר, זה היה כסנטר ראשון (במקום סופו).אני מדבר על מצב שהוא וסופו יחד...
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 15:24

אגב, אם מחפשים סבן פוטר אמריקאי עם ניסיון אירופאי גם, פטריק אובריאנט נותן 9.4 נק', 6.1 ריב' ו-1.6 חס' ב-23 דקות ביוון. נחשב לפוטנציאל לא רע בכלל בזמנו גם כן.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 15:37

צריך לזכור שכשמחפשים סנטר הגנתי זה לא מספיק שהשחקם יהיה גבוה עם ידיים ארוכות ויכולת חסימה מרשימה.
אל תשכחו שבאירופה יש לו מעט סנטרים שאוהבים ויודעים לקלוע מבחוץ, בנוסף יש את כל הגנת החילופים שבלאט מאוד אוהב מה שגורם ללא מעט פעמים בהם גבוה נשאר לשמור על גארד.
כל זה מצריך מגבוה הגנתי גם זריזות מאוד גבוהה ועבודת רגליים זריזה שתיתן לו יכולת לשמור גם על גארדים ולצאת החוצה מהר לקלעי שלוש.

לרוב, שחקנים גבוהים וכבדים קצת מתקשים בזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 16:08

חנו'ש כתב:צריך לזכור שכשמחפשים סנטר הגנתי זה לא מספיק שהשחקם יהיה גבוה עם ידיים ארוכות ויכולת חסימה מרשימה.
אל תשכחו שבאירופה יש לו מעט סנטרים שאוהבים ויודעים לקלוע מבחוץ, בנוסף יש את כל הגנת החילופים שבלאט מאוד אוהב מה שגורם ללא מעט פעמים בהם גבוה נשאר לשמור על גארד.
כל זה מצריך מגבוה הגנתי גם זריזות מאוד גבוהה ועבודת רגליים זריזה שתיתן לו יכולת לשמור גם על גארדים ולצאת החוצה מהר לקלעי שלוש.

לרוב, שחקנים גבוהים וכבדים קצת מתקשים בזה.

החילופים האוטומטיים של מכבי זה דבר מטומטם, אבל נושא אחר
אי אפשר לצפות לשחקן מושלם, שעושה הכל מהכל ושומר על כולם טוב, וגם יהיה חזק וגבוה בשביל לשמור שחקני פנים, ומנגד יהיה קליל וזריז כדי לשמור גארדים. אני מעדיף סנטר שישמור טוב שחקני פנים, יחסום וישנה זריקות, מאשר שחקן קצר שמתקשה בגובה, אבל פעם ב-, שיש חילוף הוא ישמור טוב על גארד. חוץ מזה, שחקן ארוך, גם אם הוא לא זריז, יכול ללכת 2 מטר אחורה כי אם הגארד יקח זריקה, הגבוה יחסה את זה בזכות האורך שלו ויפריע לו, ואם הגארד יחדור, אז לגבוה יהיה יתרון של 2 מטר
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 16:09

לחבר'ה האלה אין בעיות עם אתלטיות. סימני השאלה הם בעיקר בקשר לפיזיות(שלא יהיו רכיכות כמו פישר) ולהתאמה לרמה האירופאית הגבוהה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 16:12

שחף כתב:לחבר'ה האלה אין בעיות עם אתלטיות. סימני השאלה הם בעיקר בקשר לפיזיות(שלא יהיו רכיכות כמו פישר) ולהתאמה לרמה האירופאית הגבוהה.

עם פיזיות הם יוכלו להסתדר באירופה, כי הסנטרים ביורוליג הם לא ממש שחקנים חזקים ודורסניים שיהיה להם יתרון ברור. יש את סופו במכבי, פקוביץ' חזר לNBA, וכל השאר זה לא שחקנים בלתי ניתנים לעצירה מבחינה פיזית, גם מבחינת שחקנים לא כך כך חזקים
פישר אגב ממש לא רכיכה, אבל זה נושא אחר
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 16:19

פישר היה חוסם נהדר, אבל שומר אישי לא משהו בכלל.
דווקא אני חושבת שהנדריקס מצליח לעמוד בכבוד עם כל הדרישות ההגנתיות, גם אם לא באופן מושלם.
כמובן שאת הסנטימטרים החסרים שלו אי אפשר להשלים אבל לא תמיד זה מה שעושה את ההבדל.

כל אופן, לא הייתי רוצה שחקן שיהיה סנטר הגנתי נהדר אבל נגר מושלם בהתקפהסטייל לאזמה.
אני מעדיפה שחקנים שיכולים לתרום ב-2 צידי המגרש גם אם הם לא מדהימים בשום צד ספציפית (חוץ מאליהו שהוא קצת יוצא דופן בעיניי....)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 16:34

חנו'ש כתב:פישר היה חוסם נהדר, אבל שומר אישי לא משהו בכלל.
דווקא אני חושבת שהנדריקס מצליח לעמוד בכבוד עם כל הדרישות ההגנתיות, גם אם לא באופן מושלם.
כמובן שאת הסנטימטרים החסרים שלו אי אפשר להשלים אבל לא תמיד זה מה שעושה את ההבדל.

כל אופן, לא הייתי רוצה שחקן שיהיה סנטר הגנתי נהדר אבל נגר מושלם בהתקפהסטייל לאזמה.
אני מעדיפה שחקנים שיכולים לתרום ב-2 צידי המגרש גם אם הם לא מדהימים בשום צד ספציפית (חוץ מאליהו שהוא קצת יוצא דופן בעיניי....)

פישר היה שומר אישי לא רע. אין לי מושג איך באמת יצא לו שם של שומר אישי כזה רע. אולי מהשטויות ששלח אמר וחזר עליהם בלי סוף (מתי שבא לו כן... כי שפישר לדוגמא היה עושה הגנה מצוינת, הוא שתק כמו דג. כמו בכל מקרה אחר של חוסר אובייקטיביות אצלו).
הוא לא היה שומר אישי גדול, אבל היה שומר לא רע. היה לו קצת קושי בהזזת הרגליים מול גארדים זריזים, אבל מול גבוהים הוא שם גוף ושיחק מאוד אגרסיבי. אני מניח שיצא לו שם כזה גם בגלל הסדרה מול פרטיזן ומה שמאריץ' עשה, אבל אנשים לא מודעים אולי לזה שמאריץ' עשה לא פחות על כל אירופה. כולל הצגות מול בורורסיס, שנחשב לסנטר הגנתי וחוסם אדיר. כנ"ל מול וואסקאז ונדונג המצוינים, וכו'...
פישר לא היה שחקן חזק באופן משמעותי, אבל הוא פיצה על זה באגרסיביות בהגנה, ואורך אדיר. על החסימה שלו אין מה לדבר...
וודאי שלא צריך נגר כמו לאזמה, אבל דווקא גבוה עם קליעה טוב מחצי מרחק יכול לעבוד יופי לצד 3 גבוהים עם פוסט אפ ומשחק פנים מצוין.
הנדריקס אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל לצערי הוא לא עונה על הדרישות ההגנתיות. יצא לו שם של שומר אישי אדיר ולפישר יצא של של רכיכה שלא שומר, אבל זה רחוק מליהיות נכון. הנדריקס גם הוא שומר אישי לא גדול. הוא יותר מדי יוצא לשחקני חוץ ולא חוזר (גם אם הוא שומר טוב על גארדים..), ומזניח את הצבע, ובגלל זה שחקנים פשוט מטיילים בצבע של מכבי (כאמור, ראקוביץ', וואסקאז ושרמנידי נתנו את משחק העונה שלהם מול מכבי בטופ 16, השלב בו הנדריקס היה הסנטר הראשון, וחגגו בצבע בקלילות מרגיזה). מה לעשות, גם החיסרון בסנטימטרים בסופו של דבר מאוד משפיע. חשבנו שהוא מפצעה על זה (ולפעמים הוא באמת מפצעה על זה בזכות ידיים ארוכות, כוח, אגרסיביות ואתלטיות), אבל בסופו של דבר זה בא לרעתו, וראינו את זה. גם בהתקפה. אנחנו רואים אותו בליגה חוגג בפוסט מול שחקנים בגובה שלו, אבל פתאום הוא בא ליורוליג, ועומדים מולו שחקנים גבוהים ממנו ב10-15 ס"מ, והוא מנסה לקחת בפוסט שחקנים כמו פרוביץ' או באראץ, זה נראה לפעמים די פתאטי שהוא לוקח הוק-שוטים מעל המגדלים האלה.
עם כל זה, הוא עדיין שחקן טוב, שמביא הרבה לחימה, ריבאונד, אתלטיות ומשחק פיק-אנד-רול טוב, אבל אני לא חושב שהוא צריך לקבל איזה עדיפות על פני שחקן אחר. כי מכבי תעשה טעות חמורה אם תיתן לו סכום גבוה כמו שמדברים (מבחינתי, מעל 800 אלף דולר זה גבוה מאוד בשבילו), ואפשר גם לבחון שחקנים אחרים וזולים יותר, שיכולים לתת אולי אימפקט לא פחות טוב
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 פברואר 2012, 16:41

טוב שלא השוות את הנדריקס לגור אריה וזהו..
אתה גומר אותו באופן שמזכיר לי את..תן לי לצטט אותך ״שלח גמר את פישר בגלל חוסר אובייקטיביות״..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 16:49

LIAV10 כתב:טוב שלא השוות את הנדריקס לגור אריה וזהו..
אתה גומר אותו באופן שמזכיר לי את..תן לי לצטט אותך ״שלח גמר את פישר בגלל חוסר אובייקטיביות״..

זה ממש לא קשור לחוסר אובייקטיביות. להיפך, אני אוהב את הנדריקס ורוצה שישאר. יש לו את האיכויות שלו כמו שכתבתי בפוסט הקודם. אבל, יש עובדות, אי אפשר להתעלם מהם. זה נראה ששחקן שמשקיע ומתאמץ בהגנה, ישר הופך אותו לשחקן הגנה טוב. כמו עם בלו והנדריקס. זה לא ככה! הנדריקס מקשה בהגנה ביורוליג וזה לא מהיום. נכון, הוא חוסם במספרים יפים, והוא אגרסיבי, פיזי, ומשקיען. אבל זה לא משנה את זה שסנטרים קולעים מולו המון, וזאת עובדה שאי אפשר להתווכח. גם שנה שעברה שחקנים כמו פרוביץ' או באטיסטה לדוגמא, עשו מולו משחקים מצוינים. השנה כמו שאמרתי, הוא הסנטר הראשון בטופ 16 (משחק משהו כמו 25 דקות כל ערב), וכל סנטר ראשון ששיחק מולו עד עכשיו, נתן את משחק העונה שלו, דווקא מולו.
עם כל היתרונות שלו, הנדריקס נוטה להזניח את הצבע ולצאת לגארדים, חסר בסנטימטרים, ועושה המון עבירות, לפעמים שטותיות.
יש לו גם משחקים שהוא מצוין בהגנה, אבל בסך הכל ממש אי אפשר לומר שהוא שומר אישי אדיר כמו שעושים ממנו פה. הוא שחקן מצוין, אבל צריך להכינס לפורפורציה. אם יהיה אפשר להשאיר אותו בסכום סביר? מצוין, אבל אם לא, לא צריך להשתגע ולהציע לו סכומים לא סבירים, כי יש שחקנים שיכולים לתת אימפקט לא פחות טוב ממנו
אם אתה רוצה לראות מה זה סנטר מחליף הגנתי ברמה, תראה את קאון מצסק"א. 2.13, חזק, אגרסיבי, מודע למגבלות שלו ולוקח רק זריקות טובות, סוגר את הצבע, ועושה עבודה מצוינת שקרסטיץ' על הספסל. להנדריקס יש מה לשפר בשביל ליהיות סנטר שעולה מספסל ומספק כל ערב הגנה ברמה גבוה
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 17:07

להנדריקס יש השנה בממוצע 8 נקודות, 5 ריבאונדים ו-1.3 חסימות למשחק.
ולא, אילו לא הממוצעים של ליגת הפח שלנו, אילו הממוצעים של היורוליג (אגב, מקום ראשון בחסימות למשחק בשלב הטופ 16 כרגע).
אני לא מכירה הרבה סנטרים מחליפים שנותנים כאלו ממוצעים (הממוצעים שלו כמעט זהים לאלה של פישר העונה רק שהוא נותן אותם בפחות דקות).
בנוסף לכך, הוא עוד צעיר ובהחלט יש אצלו גרף עלייה.

אז ברור שיש לו את החסרונות שלו, וגם אני מאוד לא אוהבת את ההוק שוטים הלא מאוד חכמים שהוא לוקח מול מגדלים, וזה נכון שלפעמים הוא מזניח את הצבע (למרות שזה נובע הרבה מהגנת החילופים של בלאט שגם אני לא מתה עליה), אבל כמו שאמרת, אנחנו לא נשיג את הסנטר המושלם בטח שלא בעמדת המחליף.

הכל תלוי במחיר שלו (וגם אני לא חושבת שצריך לשבור את הקופה עבורו) ובאופציות שיש בחוץ כי כמו שחווינו לא מעט פעמים, הדשא של השכן לרוב ממש לא ירוק יותר (כי בניגוד לצסקא למכבי אין מיליונים כדי להחזיק קאונים על הספסל).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 17:17

חנו'ש כתב:להנדריקס יש השנה בממוצע 8 נקודות, 5 ריבאונדים ו-1.3 חסימות למשחק.
ולא, אילו לא הממוצעים של ליגת הפח שלנו, אילו הממוצעים של היורוליג (אגב, מקום ראשון בחסימות למשחק בשלב הטופ 16 כרגע).
אני לא מכירה הרבה סנטרים מחליפים שנותנים כאלו ממוצעים (הממוצעים שלו כמעט זהים לאלה של פישר העונה רק שהוא נותן אותם בפחות דקות).

אז ברור שיש לו את החסרונות שלו, וגם אני מאוד לא אוהבת את ההוק שוטים הלא מאוד חכמים שהוא לוקח מול מגדלים, וזה נכון שלפעמים הוא מזניח את הצבע (למרות שזה נובע הרבה מהגנת החילופים של בלאט שגם אני לא מתה עליה), אבל כמו שאמרת, אנחנו לא נשיג את הסנטר המושלם בטח שלא בעמדת המחליף.

הכל תלוי במחיר שלו (וגם אני לא חושבת שצריך לשבור את הקופה עבורו) ובאופציות שיש בחוץ כי כמו שחווינו לא מעט פעמים, הדשא של השכן לרוב ממש לא ירוק יותר (כי בניגוד לצסקא למכבי אין מיליונים כדי להחזיק קאונים על הספסל).

אוקי, אנחנו פחות או יותר מסכימים
אני חושב ששוב לא הבנת אותי נכון. אני אמרתי לא פעם שאני אוהב את הנדריקס, ומאוד ארצה שישאר, אבל צריך להציג את הדברים כפי שהם. יש לו לא מעט פאשלות בהגנה, והוא רחוק מליהיות מה שהוא מצטייר פה
הגנת החילופים מטומטמת, אבל שימי לב שסופו למשל, יוצא חזק בחילוף וחוזר בספרינט. הנדריקס נשאר עם הגארד במקום לחזור לצבע. אז נכון, הוא שומר מצוין את הגארד, אבל 2 מסירות והסנטר של היריבה מקבל כדור לבד בצבע/מול גארד. כך בדיוק היה בטופ 16 מול כל הקבוצות.
כמו שאמרת-לא נשיג סנטר מושלם, אבל לא צריך להתפרע בשביל הנדריקס, כי יהיו חלופות טוב, אולי אפילו לא פחות טובות בשוק.
לגבי פישר, אחד הדברים שאני הכי אוהב בו זה את החכמה שלו, וזה שהוא יודע מה המוגבלות שלו. זה מה שגורם לו לקלוע באחוזים כל כך גבוהים מהשדה, ולצד 4 שמשחק בצבע בעיקר, בעל משחק פוסט, ויכולת מסירה טובה (כמו אליהו ומאצ'בן), לדעתי הוא יוכל לתרום המון.
בכל מקרה, נסכם שרוצים שהנדריקס ישאר, אבל הכל בסוף שאלה של מחיר
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 פברואר 2012, 17:31

:thumbup
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 17:46

asafb96 כתב:

אוקי, אנחנו פחות או יותר מסכימים
אני חושב ששוב לא הבנת אותי נכון. אני אמרתי לא פעם שאני אוהב את הנדריקס, ומאוד ארצה שישאר, אבל צריך להציג את הדברים כפי שהם. יש לו לא מעט פאשלות בהגנה, והוא רחוק מליהיות מה שהוא מצטייר פה
הגנת החילופים מטומטמת, אבל שימי לב שסופו למשל, יוצא חזק בחילוף וחוזר בספרינט. הנדריקס נשאר עם הגארד במקום לחזור לצבע. אז נכון, הוא שומר מצוין את הגארד, אבל 2 מסירות והסנטר של היריבה מקבל כדור לבד בצבע/מול גארד. כך בדיוק היה בטופ 16 מול כל הקבוצות.
כמו שאמרת-לא נשיג סנטר מושלם, אבל לא צריך להתפרע בשביל הנדריקס, כי יהיו חלופות טוב, אולי אפילו לא פחות טובות בשוק.
לגבי פישר, אחד הדברים שאני הכי אוהב בו זה את החכמה שלו, וזה שהוא יודע מה המוגבלות שלו. זה מה שגורם לו לקלוע באחוזים כל כך גבוהים מהשדה, ולצד 4 שמשחק בצבע בעיקר, בעל משחק פוסט, ויכולת מסירה טובה (כמו אליהו ומאצ'בן), לדעתי הוא יוכל לתרום המון.
בכל מקרה, נסכם שרוצים שהנדריקס ישאר, אבל הכל בסוף שאלה של מחיר

כמו שאמרת, בגדול אנחנו מסכימים, רק שאני לרוב חושבת שאם יש לנו משהו טוב ביד צריך לעשות השתדלות כמה שניתן כדי להחזיק בו (בלי להשתגע כמובן), כי לרוב החלופות לא באמת יותר טובות (מתי פעם אחרונה ששחקן עזב משום שלא יכולנו להחזיק אותו כלכלית והשחקן שהחליף אותו היה טוב יותר??).

אגב, אני גם לא כל כך מסכימה לגבי סופו. לרוב הוא יוצא חזק בחילופים ולא ממש חוזר ומשאיר את הצבע אפילו יותר מוזנח מהנדריקס.
אני בכלל חושבת שסופו לא צריך לצאת בכלל מאיזור הצבע (לא כולל הימנעות מ-3 שניות כמובן.... ;) ).

בנוסף, אני גם נגד הניסיונות לקחת קבוצות כמו צסקא ובארסה ולהפוך אותם למודל עבורינו.
מה שטוב לבארסה וצסקא ושאר הקבוצות המיליונריות של אירופה לא בהכרח טוב למכבי ולתקציב המוגבל שלה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 18:07

מן הסתם שמביאים שחקן זול יותר, הוא פחות טוב. אבל לא בהכרח. לדעתי לא צריך לעשות השוואת, ולהסתכל על כל מקרה לגופו.
אני כמוך חושב שצריך לנסות לשמור את מה שטוב, והנדריקס טוב, אבל יהיה מאוד מיותר להוציא עליו סכומים שהוא לא שווה, כי ניתקע עם תקציב זעום ביותר לקוו האחורי
סופו לא מזניח את הצבע. הבעיה שלו שלוקח לו זמן לחזור. אבל הוא לפחות חוזר. הנדריקס לחלוטין משאר גארדים להתמודד עם סנטרים. יכול ליהיות שזה הוראה של דיוויד.. אני בכל מקרה, לא אוהב את זה.
מסכים איתך שסופו לא צריך לצאת מאיזור הצבע. סתם עושה עבירות, ומשאיר חורים. מכבי יוצאת על החסימות לגארדים כאילו כל שחקן שעושה פיק-אנד-רול זה נבארו...
לא הבנת אותי בהקשר של מודל בארסה-צסק"א. אני ממש לא חושב שמכבי צריכה ללכת למודל כזה. ממש לא. זה הסיבה שאמרתי שלא צריך סנטר שלישי נוסף אם בלו פורש. סתם בזבוז כסף. הכוונה הייתה סך הכל לתת דוגמא מה זה סנטר מחליף עם אורנטצייה הגנתית טובה. ברור שאין לנו את הלוקסוס להחזיק שחקנים כמו קאון על הספסל, אבל במידה והנדריקס יעזוב, בהחלט נוכל למצוא שחקני הגנה לא פחות טובים מהנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 20 פברואר 2012, 06:22

אני גם חושב שפישר יכול להיות תחליף מצויין להנדריקס מבחינת מה שיביא לקבוצה רק שהמחיר של פישר שנראה לא רע בכלל בבילבאו הוא יקר יחסית ולכן אני לא בטוח שזה אפשרי .
בכל אופן פישר שחקן שמכיר מצויין את המערכת עם ניסיון יורוליג ואופי טוב . ומבחינת כדורסל הוא די מגוון בהתקפה , קצת חסר לו את משחק החפירות אבל יש לו קליע טוב מבחוץ (אפילו משלוש) ותנועה מצוינת בפיק אנד רול ובהגנה הוא חוסם טוב מהדרקיס ושמתי לב גם שהוא העלה מאסה בספרד וכבר לא רכיכה מול סנטרים חזקים . נכון מול פקוביץ וקראסטיץ' הוא בטח יתקשה אבל מי לא ?
בכל מקרה מבחינת מחיר הוא יקר לדעתי מהנדריקס ....
לגבי חסן וויטסייד , למה ללכת רחוק , אפשר להביא את ג'ף פוט שנותן מספרים לא פחות טובים בדיליג העונה....בקיצור אי אפשר להסתמך על מה ששחקן עושה בדי ליג . למרות שברור לי שחסן בעל פוטנציאל גדול יותר מפוט אבל עדיין לא הייתי לוקח את הסיכון הזה כלכך בקלות וצריך לבדוק טוב טוב את השוק לפני , מה גם שלא בטוח שהוא בכלל ירצה לבוא , לא כל שחקן אמריקאי במיוחד אלו שהם על סף כניסה לNBA רוצים לבוא לאירופה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 10:13

yzafrir כתב:אני גם חושב שפישר יכול להיות תחליף מצויין להנדריקס מבחינת מה שיביא לקבוצה רק שהמחיר של פישר שנראה לא רע בכלל בבילבאו הוא יקר יחסית ולכן אני לא בטוח שזה אפשרי .
בכל אופן פישר שחקן שמכיר מצויין את המערכת עם ניסיון יורוליג ואופי טוב . ומבחינת כדורסל הוא די מגוון בהתקפה , קצת חסר לו את משחק החפירות אבל יש לו קליע טוב מבחוץ (אפילו משלוש) ותנועה מצוינת בפיק אנד רול ובהגנה הוא חוסם טוב מהדרקיס ושמתי לב גם שהוא העלה מאסה בספרד וכבר לא רכיכה מול סנטרים חזקים . נכון מול פקוביץ וקראסטיץ' הוא בטח יתקשה אבל מי לא ?
בכל מקרה מבחינת מחיר הוא יקר לדעתי מהנדריקס ....
לגבי חסן וויטסייד , למה ללכת רחוק , אפשר להביא את ג'ף פוט שנותן מספרים לא פחות טובים בדיליג העונה....בקיצור אי אפשר להסתמך על מה ששחקן עושה בדי ליג . למרות שברור לי שחסן בעל פוטנציאל גדול יותר מפוט אבל עדיין לא הייתי לוקח את הסיכון הזה כלכך בקלות וצריך לבדוק טוב טוב את השוק לפני , מה גם שלא בטוח שהוא בכלל ירצה לבוא , לא כל שחקן אמריקאי במיוחד אלו שהם על סף כניסה לNBA רוצים לבוא לאירופה...

כן, המחיר לא יהיה פשוט, אבל אפשר לבנות על זה שהוא נשוי לישראלית, יקבל אזרחות (ויחשב אפילו ישראלי), ואולי יסכים לבוא למכבי בסכום נמוך יותר. סך הכל, הוא מסיים חוזה, והוא לא ילד כבר.
אל תשווה בכלל בין וויטסייד לפוט. בחיים לא. פוט בכלל לא היה באיזור בחירה בדראפט. וויטסייד זה שחקן שכמעט נכנס לסיבוב ראשון (בחירה 33). על הדי ליג אני בחיים לא הסתכלתי, וגם לא אסתכל. הסטטיסטיקה שם באמת שווה לתחת. יש שחקנים שבאים וזורקים 30 זריקות כל ערב, ושחקנים אחרים, לפעמים לא פחות טובים, לא רואים כדור. אני מסתכל על מה שהוא עשה במכללות, בליגת הקיץ, ובעיקר על הנתונים הפיזיולוגים שלו.
זה שחקן עם פוטנציאל ליהיות הגבוה הטוב באירופה מבחינת הגנה. מדובר ב2.13 עם מוטת ידיים מפלצתית (יותר ארוכה משל האווארד או פישר), שעשה במכללות 13 נקודות (יותר מ50% מהשדה), 9 ריבאונד, ו5.5 חסימום למשחק. ראיתי אותו בליגת הקיץ ומדובר בשומר אישי מצוין (לא כל כך חזק, אבל סופר אגרסיבי, ולא מפחד ממגע גם מול שחקנים מאוד פיזיים), ובעל חוש משובח לחסימות. לעומת ג'יימס, יש לו סייז מצוין גם לעמדה 5 באירופה, והוא יוכל להתמודד פיזית באירופה (למרות שהוא לא חזק משמעותית, אבל הוא יותר פיזי מג'יימס). שחקן כזה יכול ליהיות מאוד מאוד זול, לעלות מהספסל ולתת הגנה ברמה הגבוה ביותר. יש לו את כל הנתונים בשביל ליהיות אחד כזה. שחקן שעולה, שומר חזק, מקריב פאולים, חוסם ומשנה זריקות, ובעיקר מחסה את הבעיות ההגנתיות שיש למכבי בקוו הקדמי.
לגבי הרצון ליהיות בNBA, הוא היה כבר כמה משחקים בקינגס (כמו שהנדריקס אגב, היה בNBA קצת), ולא ממש קיבל צ'אנס. בהחלט יכול ליהיות שהוא יסכים לבוא, כשהוא ראה שהוא לא ממש הולך לקבל הזדמנות שם. אם לא, יש עוד לא מעט שמות ושחקנים בסגנון הזה.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 פברואר 2012, 10:15

פוט עדיין שחקן של מכבי או שמכבי הצליחה להשתחרר מהחוזה שלו??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־23 אורחים