מלפפונים חדש חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדש חדש

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2015, 12:49

לא, בשום שלב לא יכל להיות פה קו אחורי כזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2015, 13:47

הסיפור עם פרמאר נשמע לי הזוי, אם זה נכון, זה מחדל שהוא לא כאן. קו אחורי שלו, של יוגב ושל פארגו זה קו אחורי לפחות של פיינל פור בתאוריה, ואולי אף יותר מכך
er79

הודעהעל ידי אדם » 06 פברואר 2015, 14:04

אביהוא כתב:
אדם כתב:מכבי צריכה לצאת מהקופסה
ולתת לפארמר חוזה ל3 שנים ,ולא להתחיל לחשוב אמצע עונה ומה וכאלה ,יש היזדמניות שלא משנה המצב ,אני עוד זוכר שאחרי השביתה הבטיחו לנו שבעתיד הוא עוד יחזור ,אז הנה גיל 28 ,השחקן לא תופס מקום בנביאי וגם לא ממש נלחם על זה ,אפשרי ביותר להכניס תיד לכיס קצת .

קצת??..אני מניח שהטורקיות הביאו לו חתיכת חוזה שרק הן יכולות להרשוות לעצמן.פארמר בסוף הקריירה שלו לא מחפש יותר מידי תחרותיות..בעיקר כסף,וזה ידוע שלמכבי אין הרבה.

איך ולמה סוף הקריריה?הבחור כולה ב28,פארגו יותר מבוגר ממנו.
אני חושב שפארמר שחקן טוב פלימקר טוב ,אבל לא משו מיוחד ששוה עכשיו כמה מליונים בשבילנו אם כל הכבוד ,אבל הוא יחשב ישראלי וכל הטררם ,אז שווה עד גבול מסוים ,בוא נגיד שארויו לקח את הקבוצות שלו הרבה יותר על הגב מאשר פארמר היה בטורקיה,הוא לא אחד שיסחוב הוא אחד שיהיה חלק מקבוצה ופה ושם יראה דומיננטיות ,אם אני זוכר בפליאוף בטורקיה המאמן יבש אותו בדקות האחרונות.
אותי יותר מדאיג שההנהלה שלנו חושבת שמקל עדיף על פארמר.
מכבי בעיני חייבת גארד במקום הינס ואחרי זה שתוסיף פארמר או מקל ,אבל אף אחד מהם לא הפתרון לתחליף להיינס ולגארד יוצר שובר הגנות ואחד שיביא נקודות
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2015, 14:08

er79 כתב:הסיפור עם פרמאר נשמע לי הזוי, אם זה נכון, זה מחדל שהוא לא כאן. קו אחורי שלו, של יוגב ושל פארגו זה קו אחורי לפחות של פיינל פור בתאוריה, ואולי אף יותר מכך

זה קו אחורי לריפיט. אין כסף בשביל זה במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 06 פברואר 2015, 14:15

er79 כתב:הסיפור עם פרמאר נשמע לי הזוי, אם זה נכון, זה מחדל שהוא לא כאן. קו אחורי שלו, של יוגב ושל פארגו זה קו אחורי לפחות של פיינל פור בתאוריה, ואולי אף יותר מכך

באמת שלא מובן לי למה מכבי לא מדברת איתו מיד ומחתימה אותו
מילא היה רוצה nba או היה הולך לעשירות אבל קבוצה לא וואו מטורקיה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 06 פברואר 2015, 14:41

אדם כתב:
אביהוא כתב:
אדם כתב:מכבי צריכה לצאת מהקופסה
ולתת לפארמר חוזה ל3 שנים ,ולא להתחיל לחשוב אמצע עונה ומה וכאלה ,יש היזדמניות שלא משנה המצב ,אני עוד זוכר שאחרי השביתה הבטיחו לנו שבעתיד הוא עוד יחזור ,אז הנה גיל 28 ,השחקן לא תופס מקום בנביאי וגם לא ממש נלחם על זה ,אפשרי ביותר להכניס תיד לכיס קצת .

קצת??..אני מניח שהטורקיות הביאו לו חתיכת חוזה שרק הן יכולות להרשוות לעצמן.פארמר בסוף הקריירה שלו לא מחפש יותר מידי תחרותיות..בעיקר כסף,וזה ידוע שלמכבי אין הרבה.

איך ולמה סוף הקריריה?הבחור כולה ב28,פארגו יותר מבוגר ממנו.
אני חושב שפארמר שחקן טוב פלימקר טוב ,אבל לא משו מיוחד ששוה עכשיו כמה מליונים בשבילנו אם כל הכבוד ,אבל הוא יחשב ישראלי וכל הטררם ,אז שווה עד גבול מסוים ,בוא נגיד שארויו לקח את הקבוצות שלו הרבה יותר על הגב מאשר פארמר היה בטורקיה,הוא לא אחד שיסחוב הוא אחד שיהיה חלק מקבוצה ופה ושם יראה דומיננטיות ,אם אני זוכר בפליאוף בטורקיה המאמן יבש אותו בדקות האחרונות.
אותי יותר מדאיג שההנהלה שלנו חושבת שמקל עדיף על פארמר.
מכבי בעיני חייבת גארד במקום הינס ואחרי זה שתוסיף פארמר או מקל ,אבל אף אחד מהם לא הפתרון לתחליף להיינס ולגארד יוצר שובר הגנות ואחד שיביא נקודות

28?!...חשבתי יותר,צודק.
אבל לך תדע מה דעתו על חזרה לישראל או באיזה סכומים הוא רוצה לשחק או אם מכבי כן מדברת איתו...מעניין.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי yzafrir » 06 פברואר 2015, 14:56

MTA2311 כתב:לא, בשום שלב לא יכל להיות פה קו אחורי כזה.

התכוונתי שתאורתית יכל להיות פה כזה קוו אחורי...
תאר לך שהמומ לפני חודש עם מקל היה מצליח , וואחרי כמה זמן מכבי הייתה מחליטה לשחרר את היינס ומחפשת גארד ...זה לא היה כז רחוק שהיינו מוצאים את עצמינו עם כזה קוו אחורי.
האם אנחנו צריכים כה קוו אחורי ? זה צרות של עשירים ובטוח אחד הגארדים היה נפגע מזה קצת ( לדעתי יוגב ) אבל זה קוו אחורי אולי הכי טוב באירופה...
בכלל , אני מאוד אוהב קוו אחורי שיש בו הרבה קומבו גארדים שיודעים לנהל משחק ומעדיף אותם על פיור שוטרס כמו קרול למשל...וובכלל לא הזכרתי את מצבת הישראלים במצב כזה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי or163 » 06 פברואר 2015, 15:10

אם מביאים את פארמר, שמעון יכול לפנות מקום בארון לעוד גביע, אבל לא מאמין שיקרה לצערי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 פברואר 2015, 18:55

אני מבין אתכם בנושא פארמר, שחקן מעולה.
אבל יש פה עוד נושא, שדיברנו עליו בעבר - כרגע הקבוצה מאד מאוזנת,
כל אחד יודע את מקומו, והנצחונות לא מפסיקים להגיע. לפעמים, דווקא החתמה של שחקן כ"כ משמעותי,
עלולה דווקא לפגוע בקבוצה, ולא לעזור.

חוצמזה, עצם העובדה שפארמר מוכן לחתום בכזאת קבוצה, מעלה לי לפחות סימני שאלה לגביו,
אם הכסף חשוב לו מההישגים, האם זה השחקן שאנחנו רוצים?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2015, 19:05

Allan Turing כתב:אני מבין אתכם בנושא פארמר, שחקן מעולה.
כל אחד יודע את מקומו, והנצחונות לא מפסיקים להגיע. לפעמים, דווקא החתמה של שחקן כ"כ משמעותי,

חוצמזה, עצם העובדה שפארמר מוכן לחתום בכזאת קבוצה, מעלה לי לפחות סימני שאלה לגביו,

אתה צודק. לכן אין סיכוי שמכבי תחתים אותו עכשיו.
אילו זה היה קורה בקייץ, מכבי היית מצטרפת למירוץ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 פברואר 2015, 19:20

Allan Turing כתב:אני מבין אתכם בנושא פארמר, שחקן מעולה.

לא מסכים. אני פשוט לא מצליח לחשוב איך החתמה של פארמר תפגע בקבוצה.
יש לנו גארד זר בקבוצה, בעמדה חשובה מאוד, שלא מתפקד מתחילת העונה (מרקז היינס).
מכבי מצליחה בעיקר בזכות התעלויות של פארגו, בינגו אדיר עם רנדל והכנה טקטית נפלאה של הצוות המקצועי לפני כל משחק.
החתמה של פארמר רק תקפיץ את הקבוצה דרגה אחת למעלה.
פארמר ידוע לעשות כל מה שהיינס לא- חדירה, קליעה הגנה, ניהול משחק. הוא כבר מכיר את המערכת ולא תהיה לו בעיה להשתלב.
חוץ מזה, כרגע פארגו סוחב את הקבוצה על הגב. אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לעמוד בעומס הזה לאורך זמן. גם ראינו מה כמעט קרה אתמול כשהיה לו משחק קצת פחות טוב.
פארגו ופארמר יהיו צמד קטלני שסביר מאוד יביא למכבי את הריפיט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2015, 19:25

זה נכון שהקבוצה מאוזנת ויש פה סיכון, אבל יש שחקן אחד לא יציב בקו האחורי, היינס, ופרמאר לא יהיה בגדר מפר איזון כמו מקל לדעתי. פרמאר כבר שיחק 2 לצד אוחיון, אין סיבה שהוא גם לא ישחק 2 ליד פארגו, אין גם סיבה שפארגו לא ישחק 2 לצידו. על פניו, אוחיון ייפגע גם מהמהלך של החתמת מקל וגם מהמהלך של החתמת פרמאר, אבל פחות ייפגע מהמהלך של החתמת פרמאר, הן בשל העמדה והתכונות על המגרש, והן בשל העובדה שאין ישראלי צבר אחר שנושף בעורפו, מה גם שאני בספק אם פרמאר יישאר מעבר לקיץ. לגבי היינס, הוא ייפגע אבל הוא פחות רלוונטי. הוא בין כה וכה לא פקטור ביורוליג. יכול להיות שיופר מרקם חברתי-קבוצתי מסוים, אבל לפי דעתי זה לא יהיה הפרה משמעותית ומתמשכת. גם אלכסנדר לא גרם לכך. אני בעד החתמת שחקן כמו פרמאר, בלי להסס
er79

הודעהעל ידי שחף » 06 פברואר 2015, 20:34

אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמהלך כזה לא משפיע על דינאמיקות בתוך הקבוצה. שכחתם את פארגו נראה לפני חודשיים? אלכסנדר הובא לתפקיד משני יחסית. פארמר שחקן יותר טוב מהיינס, אבל אם זה יפגע בפארגו שכרנו יצא בהפסדנו. מקל לא יבוא לפה על תקן סופרסטאר(לא שאני תומך בהחתמה שלו), מה שבהחלט הייתי מגדיר כרגע את פארמר
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 פברואר 2015, 20:49

שחף כתב:אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמהלך כזה לא משפיע על דינאמיקות בתוך הקבוצה. שכחתם את פארגו נראה לפני חודשיים? אלכסנדר הובא לתפקיד משני יחסית. פארמר שחקן יותר טוב מהיינס, אבל אם זה יפגע בפארגו שכרנו יצא בהפסדנו. מקל לא יבוא לפה על תקן סופרסטאר(לא שאני תומך בהחתמה שלו), מה שבהחלט הייתי מגדיר כרגע את פארמר

אבל למה שזה יפגע בפארגו? הם ישחקו בשני עמדות הגארד. אני דווקא חושב שזה יעזור לפארגו.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 06 פברואר 2015, 20:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2015, 20:50

זה סיכון ששווה לקחת. לא כל יום יש הזדמנות כזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 פברואר 2015, 21:09

האמת זאת שאלה מצויינת (לחלוטין לא רלוונטית לדעתי,אבל מצויינת).
בגדול, קבוצות גדולות צריכות לדעת להתחזק בנקודות החלשות שלהן רגע לפני שהמאני טיים מגיע.

אין ספק, שחוסר היציבות של היינס (ויש שיאמרו, יציבות לרעה) פוגע במכבי.

אבל כשהקבוצה רצה ומנצחת, קשה לראות שינויים משמעותיים שיקרו בקבוצה. בכל אופן, המאני טיים כבר ממש קרוב ואלה הם
משחקי הגביע. מאוד חשוב שמכבי תשחק טוב וכך תקבל גם ביטחון להמשך. רק במקרה של כשלון באחד משני המשחקים האלה,
לדעתי נושא החיזוק שוב יהיה רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2015, 21:43

אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
er79

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 פברואר 2015, 22:49

יש דעות לכאן ולכאן; אני מנחש שזה גם המצב בהנהנלה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2015, 00:57

er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.

נכון, אבל אתה יש לך באמת טיעון רציני בעד החתמה של שחקן, לקבוצה שמשחקת מצויין גם ככה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 פברואר 2015, 11:14

jol9 כתב:
er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.

נכון, אבל אתה יש לך באמת טיעון רציני בעד החתמה של שחקן, לקבוצה שמשחקת מצויין גם ככה?

הטיעון היחידי שיש לי זה שחסר עוד גארד איכותי אחד בקו האחורי. היינס לא מספק את הסחורה ביורוליג. הכל נופל על פארגו התקפית ועל אוחיון הגנתית. פרמאר יוכל להוסיף נופך שאין לאוחיון ושאין לפארגו. תמיד טוב שיש עוד גארד איכותי שחולק את הנטל.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים