המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:אדם כתב:מכבי צריכה לצאת מהקופסה
ולתת לפארמר חוזה ל3 שנים ,ולא להתחיל לחשוב אמצע עונה ומה וכאלה ,יש היזדמניות שלא משנה המצב ,אני עוד זוכר שאחרי השביתה הבטיחו לנו שבעתיד הוא עוד יחזור ,אז הנה גיל 28 ,השחקן לא תופס מקום בנביאי וגם לא ממש נלחם על זה ,אפשרי ביותר להכניס תיד לכיס קצת .
קצת??..אני מניח שהטורקיות הביאו לו חתיכת חוזה שרק הן יכולות להרשוות לעצמן.פארמר בסוף הקריירה שלו לא מחפש יותר מידי תחרותיות..בעיקר כסף,וזה ידוע שלמכבי אין הרבה.
er79 כתב:הסיפור עם פרמאר נשמע לי הזוי, אם זה נכון, זה מחדל שהוא לא כאן. קו אחורי שלו, של יוגב ושל פארגו זה קו אחורי לפחות של פיינל פור בתאוריה, ואולי אף יותר מכך
er79 כתב:הסיפור עם פרמאר נשמע לי הזוי, אם זה נכון, זה מחדל שהוא לא כאן. קו אחורי שלו, של יוגב ושל פארגו זה קו אחורי לפחות של פיינל פור בתאוריה, ואולי אף יותר מכך
אדם כתב:אביהוא כתב:אדם כתב:מכבי צריכה לצאת מהקופסה
ולתת לפארמר חוזה ל3 שנים ,ולא להתחיל לחשוב אמצע עונה ומה וכאלה ,יש היזדמניות שלא משנה המצב ,אני עוד זוכר שאחרי השביתה הבטיחו לנו שבעתיד הוא עוד יחזור ,אז הנה גיל 28 ,השחקן לא תופס מקום בנביאי וגם לא ממש נלחם על זה ,אפשרי ביותר להכניס תיד לכיס קצת .
קצת??..אני מניח שהטורקיות הביאו לו חתיכת חוזה שרק הן יכולות להרשוות לעצמן.פארמר בסוף הקריירה שלו לא מחפש יותר מידי תחרותיות..בעיקר כסף,וזה ידוע שלמכבי אין הרבה.
איך ולמה סוף הקריריה?הבחור כולה ב28,פארגו יותר מבוגר ממנו.
אני חושב שפארמר שחקן טוב פלימקר טוב ,אבל לא משו מיוחד ששוה עכשיו כמה מליונים בשבילנו אם כל הכבוד ,אבל הוא יחשב ישראלי וכל הטררם ,אז שווה עד גבול מסוים ,בוא נגיד שארויו לקח את הקבוצות שלו הרבה יותר על הגב מאשר פארמר היה בטורקיה,הוא לא אחד שיסחוב הוא אחד שיהיה חלק מקבוצה ופה ושם יראה דומיננטיות ,אם אני זוכר בפליאוף בטורקיה המאמן יבש אותו בדקות האחרונות.
אותי יותר מדאיג שההנהלה שלנו חושבת שמקל עדיף על פארמר.
מכבי בעיני חייבת גארד במקום הינס ואחרי זה שתוסיף פארמר או מקל ,אבל אף אחד מהם לא הפתרון לתחליף להיינס ולגארד יוצר שובר הגנות ואחד שיביא נקודות
MTA2311 כתב:לא, בשום שלב לא יכל להיות פה קו אחורי כזה.
Allan Turing כתב:אני מבין אתכם בנושא פארמר, שחקן מעולה.
אבל יש פה עוד נושא, שדיברנו עליו בעבר - כרגע הקבוצה מאד מאוזנת,
כל אחד יודע את מקומו, והנצחונות לא מפסיקים להגיע. לפעמים, דווקא החתמה של שחקן כ"כ משמעותי,
עלולה דווקא לפגוע בקבוצה, ולא לעזור.
חוצמזה, עצם העובדה שפארמר מוכן לחתום בכזאת קבוצה, מעלה לי לפחות סימני שאלה לגביו,
אם הכסף חשוב לו מההישגים, האם זה השחקן שאנחנו רוצים?
Allan Turing כתב:אני מבין אתכם בנושא פארמר, שחקן מעולה.
אבל יש פה עוד נושא, שדיברנו עליו בעבר - כרגע הקבוצה מאד מאוזנת,
כל אחד יודע את מקומו, והנצחונות לא מפסיקים להגיע. לפעמים, דווקא החתמה של שחקן כ"כ משמעותי,
עלולה דווקא לפגוע בקבוצה, ולא לעזור.
חוצמזה, עצם העובדה שפארמר מוכן לחתום בכזאת קבוצה, מעלה לי לפחות סימני שאלה לגביו,
אם הכסף חשוב לו מההישגים, האם זה השחקן שאנחנו רוצים?
שחף כתב:אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמהלך כזה לא משפיע על דינאמיקות בתוך הקבוצה. שכחתם את פארגו נראה לפני חודשיים? אלכסנדר הובא לתפקיד משני יחסית. פארמר שחקן יותר טוב מהיינס, אבל אם זה יפגע בפארגו שכרנו יצא בהפסדנו. מקל לא יבוא לפה על תקן סופרסטאר(לא שאני תומך בהחתמה שלו), מה שבהחלט הייתי מגדיר כרגע את פארמר
er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
jol9 כתב:er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
נכון, אבל אתה יש לך באמת טיעון רציני בעד החתמה של שחקן, לקבוצה שמשחקת מצויין גם ככה?