MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
אם לדני הייתה בושה, מעולם לא היינו מגיעים למצב הזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
אדגר פו כתב:אני זוכר שהלבישו שחקנים לרלף קליין על ראש ואחרי זה פיטרו אותו, כשלא הלך לו, זה קרה תמיד במכבי.
פעם מוני ושמלוק גם היו מחתימים שחקנים על הראש של המאמנים, זה היה ידוע לכולם גם אם לא מפורסם.
שמלוק לא היה איש מקצוע אבל עשה מה שרצה ביחד עם מזרחי.
אותו דבר מוני .
פתאום כולם גילו את אמריקה.
אין חדש תחת השמש.
אדגר פו כתב:שום דבר דרסטי לא יקרה.
מכסימום בקיץ יהפכו שוב את הקבוצה , יביאו איזה שם גדול אחד או שניים וכל המינויים ימכרו. באחריות.
jol9 כתב:אדגר פו כתב:אני זוכר שהלבישו שחקנים לרלף קליין על ראש ואחרי זה פיטרו אותו, כשלא הלך לו, זה קרה תמיד במכבי.
פעם מוני ושמלוק גם היו מחתימים שחקנים על הראש של המאמנים, זה היה ידוע לכולם גם אם לא מפורסם.
אותו דבר מוני .
אין חדש תחת השמש.
יכול להיות.
בשורה התחתונה, בכל מועדון בסדר גודל הזה, צריך להיות אדם אחד שהוא אוטוריטה מקצועית. שהוא זה שנותן את השורה התחתונה.
שיש לו וטו על כל החלטה, ושיכול להעביר החלטה גם אם אין לה תמיכת רוב.
זה יכול להיות מאמן שהוא דמות חזקה, זה יכול להיות (וצריך) GM, זה יכול להיות המנכ"ל או הבעלים. אבל צריך להיות אחד כזה.
במכבי של היום, האחריות נזרקת ועוברת מאחד לשני, וזה גרוע.
לדעתי, אין מנוס מלהביא אדם כזה למועדון, בחוזה no cut ארוך טווח, ולתת לו את האפשרות לעשות סדר בבלגאן.
שהבעלים יחזרו להיות בעלים, שהמנהלים יתעסקו בצבע הגופיות ובספונסרים, שהמאמנים יאמנו, ושהשחקנים יישחקו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.
ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?
ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
אדגר פו כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:אני זוכר שהלבישו שחקנים לרלף קליין על ראש ואחרי זה פיטרו אותו, כשלא הלך לו, זה קרה תמיד במכבי.
אותו דבר מוני .
אין חדש תחת השמש.
יכול להיות.
בשורה התחתונה, בכל מועדון בסדר גודל הזה, צריך להיות אדם אחד שהוא אוטוריטה מקצועית. שהוא זה שנותן את השורה התחתונה.
שיש לו וטו על כל החלטה, ושיכול להעביר החלטה גם אם אין לה תמיכת רוב.
זה יכול להיות מאמן שהוא דמות חזקה, זה יכול להיות (וצריך) GM, זה יכול להיות המנכ"ל או הבעלים. אבל צריך להיות אחד כזה.
במכבי של היום, האחריות נזרקת ועוברת מאחד לשני, וזה גרוע.
לדעתי, אין מנוס מלהביא אדם כזה למועדון, בחוזה no cut ארוך טווח, ולתת לו את האפשרות לעשות סדר בבלגאן.
שהבעלים יחזרו להיות בעלים, שהמנהלים יתעסקו בצבע הגופיות ובספונסרים, שהמאמנים יאמנו, ושהשחקנים יישחקו.
אני איתך ב 100 אחוז.
פעמיים ניסו את ה gm במכבי ופעמיים זה קרס לתוך עצמו, אפשר לשאול את רלף ושרף.
בספו של דבר מי ממנה את ה gm ? אלו שוב פדרמן ומזרחי.
מה קורה שלא אוהבים מה שהם עושים או כשלא מצליחים ? זורקים אותם.( או מזיזים אותם לעמדת המאמן ).
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.
ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?
ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
אתה צודק לגמרי.
מעבר לזה - נניח באמת שפעם זה היה ככה. אנחנו קצת שוכחים, אבל מכבי נעלמה מהמפה האירופאית למשך משהו כמו עשור, למרות שהיו לה שחקנים טובים.
אז אולי גם מה שהיה פעם לא ממש היה טוב.
למכבי היה המון המון מזל במהלך 7 שנות הזהב 1999-2006.
פיני שהונחת במקרה במקום יורם חרוש, האפמן שהגיע במזל, נס ז'לגיריס - זה רק כמה דברים.
היה גם רצון של ההנהלה למקסם את תקופת הקסם הזאת, ורצון להשקיע (בעיקר כנראה של כץ).
מאז כבר עברו 9 שנים, שבהן אמנם מכבי עשתה גמר ולקחה תואר, אבל המגמה הכללית היא למטה, ובניגוד לשנות ה-90, המגמה הזאת לא נעצרת באירופה אלא מחלחלת גם לליגה המקומית.
את הדבר הזה צריך לעצור. כל בעלי התפקידים בקבוצה צריכים להתכנס בחדר אחד ולחשוב איך עושים את הדברים נכון. אילו אנשים מביאים לעמדות המפתח. אילו טעויות נעשו ואיך אפשר ללמוד מהן.
זה לא משהו שאפשר לסגור בישיבה לילית אחרי הפסד.
זה משהו שצריך לעשות במשך כמה שבועות, עד שתצא תכנית עבודה מסודרת של מה עושים, איך עושים, איך מממנים ומתי עושים, אפילו אם זה אומר שעד אז לא יהיה מאמן.
בלי זה, אנחנו רק נמשיך להדרדר.
roy1000 כתב:ankram כתב: עד שהשתן עלה לראשי הקשישים והם החליטו שהם בוחרים את השחקנים , הם ממנים את המאמן , הם אלו שבונים את העתיד הניהולי של הקבוצה בידיים של הילדים שלהם (ובתווך הם עדיין בחשו בקלחת, ורק עשו נזק) , כי זה לא פיני או דיויד , זה לא קובלסקי או מוני פנאן ,
שהביאו את הקבוצה להשגים היסטוריים , זה שמעון מזרחי ודיויד פדרמן.
ובגלל זה אני רוצה שהם ישלמו , וישלמו הרבה.
אף אחד מהם לא ישלם אגורה. רק האוהדים ישלמו.
jol9 כתב:אני לא בטוח שזה תמיד היה ככה.
לצורך העניין, קשה לי להאמין שלצביקה הלבישו שחקנים על הראש, פיטרו לו עוזרים, והתערבו לו בעניינים המקצועיים.
לפיני בוודאות זה לא קרה. אנחנו זוכרים את מסע ההכפשות בינו לבין כץ. זה לא נשמע כמו מאמן חלש שמפחד להגיד את מה שהוא חושב.
זה משהו שהתחיל לדעתי מאז כניסתו של דני למערכת, ואולי טיפה לפני.
דני החליט שבקבוצה צריך להיות תפקיד של GM, ובמקום להביא לשם מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה, מילא את התפקיד בעצמו ואח"כ העביר אותו לניקולה.
ברגע ששמעון ראה שהוא מאבד שליטה ורלוונטיות בנושאים המקצועיים, הוא התחיל לפעול מתוך דחפים, להחתים שחקנים לבד ונוצר בלגאן גדול.
זאת התחושה שלי
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
ankram כתב:השאלה מה יעזור מנהל מקצועי מוכשר ככל שיהיה אם שמעון ודיויד יתערבו לו בכל החלטה ויחתימו שחקנים על הראש שלו.
בלי ששמעון ודיויד לא יזוזו הצידה , כלום לא יהיה.
חנו'ש כתב:האמת יוני שאני יכולה לחשוב על צוות מקצועי ישראלי שהיה יכול לעבוד אילולא אחד מהם לא היה שרוף במועדון והשני לא היה מג'נון -
פיני כ-GM ואדלשטיין כמאמן (עם שמיר כעוזר שלו).
וזה היה יכול לעבוד כי מדובר על 2 אנשים שיש בינהם קשר מעולה שמכירים אחד את השני וכבר עבדו ועובדים יחד. מה גם שלפיני אין שום שאיפות לחזור לאמן כך שהוא לא יחמוד לארז את הכסא.
לפיני יש את הידע והניסיון בשוק ובנוסף הוא יהיה המחסום בין ארז להנהלה כך שלא יהיו זריקות נעליים.
מבחינתי, אם זה היה הצוות המקצועי, כאשר עמי ביטון אחראי על "החלפת הנורות" ואלי דריקס על הצד הניהולי (ספונסרים, מכירת מנויים והצבע על החולצות), יותר מזה לא צריך.
בלי דני, בלי ניקולה ובלי עוד 50 אנשים שחושבים שיודעים הכי טוב!!
הזקנים רק צריכים לשבת בצד, לקבוע את מסגרת התקציב איתו הצוות המקצועי יעבוד ולנסוע לכל מיני ישיבות יורוליג ועניינים כאלה וזהו!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־40 אורחים