גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי roy1000 » 12 נובמבר 2015, 12:46

MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.

אם לדני הייתה בושה, מעולם לא היינו מגיעים למצב הזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2015, 12:47

אדגר פו כתב:אני זוכר שהלבישו שחקנים לרלף קליין על ראש ואחרי זה פיטרו אותו, כשלא הלך לו, זה קרה תמיד במכבי.
פעם מוני ושמלוק גם היו מחתימים שחקנים על הראש של המאמנים, זה היה ידוע לכולם גם אם לא מפורסם.
שמלוק לא היה איש מקצוע אבל עשה מה שרצה ביחד עם מזרחי.
אותו דבר מוני .
פתאום כולם גילו את אמריקה.
אין חדש תחת השמש.

יכול להיות.
בשורה התחתונה, בכל מועדון בסדר גודל הזה, צריך להיות אדם אחד שהוא אוטוריטה מקצועית. שהוא זה שנותן את השורה התחתונה.
שיש לו וטו על כל החלטה, ושיכול להעביר החלטה גם אם אין לה תמיכת רוב.

זה יכול להיות מאמן שהוא דמות חזקה, זה יכול להיות (וצריך) GM, זה יכול להיות המנכ"ל או הבעלים. אבל צריך להיות אחד כזה.
במכבי של היום, האחריות נזרקת ועוברת מאחד לשני, וזה גרוע.

לדעתי, אין מנוס מלהביא אדם כזה למועדון, בחוזה no cut ארוך טווח, ולתת לו את האפשרות לעשות סדר בבלגאן.
שהבעלים יחזרו להיות בעלים, שהמנהלים יתעסקו בצבע הגופיות ובספונסרים, שהמאמנים יאמנו, ושהשחקנים יישחקו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 נובמבר 2015, 12:47

דני, בניגוד לאביו, לא יודע להתראיין. רק מביך את עצמו ואת המשפחה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 12 נובמבר 2015, 12:48

אדגר פו כתב:שום דבר דרסטי לא יקרה.
מכסימום בקיץ יהפכו שוב את הקבוצה , יביאו איזה שם גדול אחד או שניים וכל המינויים ימכרו. באחריות.

אפילו להפוך את הקבוצה אי אפשר כי רוב השחקנים חתומים לעונות נוספות. גם כסף להביא שם גדול אין.
מכבי לא צריכים לעשות שום דבר. המנויים יימכרו גם אם אבי אבן יפתח בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 נובמבר 2015, 12:52

jol9 כתב:
אדגר פו כתב:אני זוכר שהלבישו שחקנים לרלף קליין על ראש ואחרי זה פיטרו אותו, כשלא הלך לו, זה קרה תמיד במכבי.
פעם מוני ושמלוק גם היו מחתימים שחקנים על הראש של המאמנים, זה היה ידוע לכולם גם אם לא מפורסם.
אותו דבר מוני .
אין חדש תחת השמש.

יכול להיות.
בשורה התחתונה, בכל מועדון בסדר גודל הזה, צריך להיות אדם אחד שהוא אוטוריטה מקצועית. שהוא זה שנותן את השורה התחתונה.

זה יכול להיות מאמן שהוא דמות חזקה, זה יכול להיות (וצריך) GM, זה יכול להיות המנכ"ל או הבעלים. אבל צריך להיות אחד כזה.

לדעתי, אין מנוס מלהביא אדם כזה למועדון, בחוזה no cut ארוך טווח, ולתת לו את האפשרות לעשות סדר בבלגאן.
שהבעלים יחזרו להיות בעלים, שהמנהלים יתעסקו בצבע הגופיות ובספונסרים, שהמאמנים יאמנו, ושהשחקנים יישחקו.

אני איתך ב 100 אחוז.
פעמיים ניסו את ה gm במכבי ופעמיים זה קרס לתוך עצמו, אפשר לשאול את רלף ושרף.

בספו של דבר מי ממנה את ה gm ? אלו שוב פדרמן ומזרחי.

מה קורה שלא אוהבים מה שהם עושים או כשלא מצליחים ? זורקים אותם. :) ( או מזיזים אותם לעמדת המאמן ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2015, 12:53

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.

זה נכון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2015, 12:55

MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.

ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?

ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.

אתה צודק לגמרי.
מעבר לזה - נניח באמת שפעם זה היה ככה. אנחנו קצת שוכחים, אבל מכבי נעלמה מהמפה האירופאית למשך משהו כמו עשור, למרות שהיו לה שחקנים טובים.
אז אולי גם מה שהיה פעם לא ממש היה טוב.

למכבי היה המון המון מזל במהלך 7 שנות הזהב 1999-2006.
פיני שהונחת במקרה במקום יורם חרוש, האפמן שהגיע במזל, נס ז'לגיריס - זה רק כמה דברים.
היה גם רצון של ההנהלה למקסם את תקופת הקסם הזאת, ורצון להשקיע (בעיקר כנראה של כץ).

מאז כבר עברו 9 שנים, שבהן אמנם מכבי עשתה גמר ולקחה תואר, אבל המגמה הכללית היא למטה, ובניגוד לשנות ה-90, המגמה הזאת לא נעצרת באירופה אלא מחלחלת גם לליגה המקומית.

את הדבר הזה צריך לעצור. כל בעלי התפקידים בקבוצה צריכים להתכנס בחדר אחד ולחשוב איך עושים את הדברים נכון. אילו אנשים מביאים לעמדות המפתח. אילו טעויות נעשו ואיך אפשר ללמוד מהן.
זה לא משהו שאפשר לסגור בישיבה לילית אחרי הפסד.
זה משהו שצריך לעשות במשך כמה שבועות, עד שתצא תכנית עבודה מסודרת של מה עושים, איך עושים, איך מממנים ומתי עושים, אפילו אם זה אומר שעד אז לא יהיה מאמן.

בלי זה, אנחנו רק נמשיך להדרדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2015, 12:59

אדגר פו כתב:
jol9 כתב:
אותו דבר מוני .
אין חדש תחת השמש.

יכול להיות.

אני איתך ב 100 אחוז.
פעמיים ניסו את ה gm במכבי ופעמיים זה קרס לתוך עצמו, אפשר לשאול את רלף ושרף.

בספו של דבר מי ממנה את ה gm ? אלו שוב פדרמן ומזרחי.

מה קורה שלא אוהבים מה שהם עושים או כשלא מצליחים ? זורקים אותם. :) ( או מזיזים אותם לעמדת המאמן ).

אבל זאת בדיוק הבעיה.
הGM הגיע, אבל הוא לא היה זה שהחליט לבד.
החליטו יחד על מאמן, על שחקנים, על זה ועל ההוא.
אני עוד זוכר את הראיון של קטש, שאז היה סוג של פישר בקטע של מאמן, אומר - אני מחליט על שחקנים, על מחליט על אימונים, אני מחליט על זה ועל זה ועל זה... וזה מה שייצר כנראה הרבה חיכוכים.

אז לא. GM מחליט על הצוות המקצועי, ועל השחקנים. אף אחד לא מכתיב לו מלמעלה או מלמטה. כמובן שGM אמור להתחשב בכל הדעות, אבל האחריות בסוף היא עליו.
ברגע שהקבוצה בנויה, אז המאמן הוא אחראי - אימונים, סגנון משחק, ניהול משחקים וכו'.
שיתוף פעולה בין השניים, בלי אגו, ועם חשיבה על טובת הקבוצה, אמורה לעשות את הדברים הנכונים. אם יהיה GM שהוא פיגורה מספיק כריזמטית ויהיה מאמן שהוא עצמו יביא, אז ככה זה גם אמור להיראות.

לצערי, לא לתפקיד הראשון ולא לשני אני לא רואה שום מועמד ישראלי מתאים.
אולי זאת הסיבה שבמכבי כדורגל עברו לעבוד עם צוותים זרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2015, 13:04

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.

ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?

ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.

אתה צודק לגמרי.
מעבר לזה - נניח באמת שפעם זה היה ככה. אנחנו קצת שוכחים, אבל מכבי נעלמה מהמפה האירופאית למשך משהו כמו עשור, למרות שהיו לה שחקנים טובים.
אז אולי גם מה שהיה פעם לא ממש היה טוב.

למכבי היה המון המון מזל במהלך 7 שנות הזהב 1999-2006.
פיני שהונחת במקרה במקום יורם חרוש, האפמן שהגיע במזל, נס ז'לגיריס - זה רק כמה דברים.
היה גם רצון של ההנהלה למקסם את תקופת הקסם הזאת, ורצון להשקיע (בעיקר כנראה של כץ).

מאז כבר עברו 9 שנים, שבהן אמנם מכבי עשתה גמר ולקחה תואר, אבל המגמה הכללית היא למטה, ובניגוד לשנות ה-90, המגמה הזאת לא נעצרת באירופה אלא מחלחלת גם לליגה המקומית.

את הדבר הזה צריך לעצור. כל בעלי התפקידים בקבוצה צריכים להתכנס בחדר אחד ולחשוב איך עושים את הדברים נכון. אילו אנשים מביאים לעמדות המפתח. אילו טעויות נעשו ואיך אפשר ללמוד מהן.
זה לא משהו שאפשר לסגור בישיבה לילית אחרי הפסד.
זה משהו שצריך לעשות במשך כמה שבועות, עד שתצא תכנית עבודה מסודרת של מה עושים, איך עושים, איך מממנים ומתי עושים, אפילו אם זה אומר שעד אז לא יהיה מאמן.

בלי זה, אנחנו רק נמשיך להדרדר.

כולם שם יהירים מדי בשביל אפילו להעלות על דעתם שהם עושים משהו לא בסדר. שמעת את שמעון, המצב הזה באשמת גיא והשחקנים. הם לא חלק במשוואה הזאת.

ומסכים איתך לגבי GM כמובן. זה מאסט. אנחנו מדברים על זה פה כבר לא מעט זמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 נובמבר 2015, 13:05

לא רק שקטש היה פישר, אחרי שפיטרו אותו הוא פתח פה ענק על שרף וטען שהוא בכלל לא מאמן.

עכשיו, בתקשורת נורמלית ולא אינטרסנטית קטש היה חוטף על הראש על האמירה הזאת, אבל הוא קיבל מחיאות כפיים מעיתונאי חצר ושונאי שרף בתקשורת ( לא מעט ).

לכן אני איתך בעניין של צוות זר. צריכים אנשי מקצוע שלא שוחים בתוך הביצה שלנו ומושפעים ממנה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2015, 13:31

roy1000 כתב:
ankram כתב: עד שהשתן עלה לראשי הקשישים והם החליטו שהם בוחרים את השחקנים , הם ממנים את המאמן , הם אלו שבונים את העתיד הניהולי של הקבוצה בידיים של הילדים שלהם (ובתווך הם עדיין בחשו בקלחת, ורק עשו נזק) , כי זה לא פיני או דיויד , זה לא קובלסקי או מוני פנאן ,
שהביאו את הקבוצה להשגים היסטוריים , זה שמעון מזרחי ודיויד פדרמן.
ובגלל זה אני רוצה שהם ישלמו , וישלמו הרבה.

אף אחד מהם לא ישלם אגורה. רק האוהדים ישלמו.

טימטום קשה לפתור , בטח טימטום קרדינלי , אולי יבוא איזה צדיק ויניף שלט "גולדהר למכבי"
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2015, 13:35

jol9 כתב:אני לא בטוח שזה תמיד היה ככה.
לצורך העניין, קשה לי להאמין שלצביקה הלבישו שחקנים על הראש, פיטרו לו עוזרים, והתערבו לו בעניינים המקצועיים.
לפיני בוודאות זה לא קרה. אנחנו זוכרים את מסע ההכפשות בינו לבין כץ. זה לא נשמע כמו מאמן חלש שמפחד להגיד את מה שהוא חושב.

זה משהו שהתחיל לדעתי מאז כניסתו של דני למערכת, ואולי טיפה לפני.
דני החליט שבקבוצה צריך להיות תפקיד של GM, ובמקום להביא לשם מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה, מילא את התפקיד בעצמו ואח"כ העביר אותו לניקולה.
ברגע ששמעון ראה שהוא מאבד שליטה ורלוונטיות בנושאים המקצועיים, הוא התחיל לפעול מתוך דחפים, להחתים שחקנים לבד ונוצר בלגאן גדול.

זאת התחושה שלי

אז אתה תמים.
לצביקה סירבו להחליף את קאמינגס, ופיטרו אותו בין השאר בגלל היחסים הלא טובים שהיו לו עם אליהו , שלא לדבר על זה שהוא קיבל הנחייה לשתף את כספי כמה שיותר כי זה היה חלק מהחוזה של כספי.
לפניני הבטיחו שיביאו מחליף ללאמפה ושיקרו לו , בגלל זה הוא שיחחר את לאמפה ללא מחליף.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2015, 13:36

roy1000 כתב:

גם אם היה לו מושג בניהול , בכדורסל ובספורט בכלל.
האיש הזה הוא פשוט שקרן פתלוגי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2015, 13:40

השאלה מה יעזור מנהל מקצועי מוכשר ככל שיהיה אם שמעון ודיויד יתערבו לו בכל החלטה ויחתימו שחקנים על הראש שלו.
בלי ששמעון ודיויד לא יזוזו הצידה , כלום לא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2015, 13:50

ankram כתב:השאלה מה יעזור מנהל מקצועי מוכשר ככל שיהיה אם שמעון ודיויד יתערבו לו בכל החלטה ויחתימו שחקנים על הראש שלו.
בלי ששמעון ודיויד לא יזוזו הצידה , כלום לא יהיה.

אז אמרתי - בעלים צריכים להיות בעלים. להתוות מדיניות כללית, לדאוג לכל מיני עניינים ברומו של עולם. ממש לא להתעסק בצד המקצועי.

גם אם נניח ששמעון ודייויד, מבינים כדורסל יותר מהאדם הממוצע, עדיין, הם לא אנשי מקצוע. הם לא מכירים את השוק, הם לא רואים את השחקנים, הם לא קוראים דוחות סקאוטינג.
אין שום סיבה שהם ייקבלו החלטות מקצועיות.

אני יכול לקבל מצב שבו הבעלים מחליטים שחשוב להם שיהיו בסגל 3 שחקנים ישראלים צעירים. זאת זכותם, והGM צריך לדעת לבנות את הסגל בהתאם לדברים כאלה.
אני גם יכול לקבל מצב שבו GM מחליט להחתים שחקן שיש לו עבר בעייתי (נניח הימורים, אלימות או כל דבר אחר), והבעלים מטילים וטו על זה.

אני לא יכול להבין את זה שהבעלים בכלל משתתפים בדיונים על שחקנים. איזו תוספת מקצועית יכול לתת שמעון או דייויד בדיון על רוצ'סטי נניח. למה הוא צריך להיות שם?

אבל היו כבר שנים, שבהן שמעון ודייויד לא הפריעו. הם לקחו צעד קדימה לאחרונה, בגלל כל מה שקורה. אני עדיין חושב שהם טעו בגדול כשהכניסו פיל לחנות החרסינה, שהרס שם כל חלקה
טובה, מילא את השורות בחברים ומקורבים, והעיף המון אנשי מקצוע טובים ונאמנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 נובמבר 2015, 14:19

האמת יוני שאני יכולה לחשוב על צוות מקצועי ישראלי שהיה יכול לעבוד אילולא אחד מהם לא היה שרוף במועדון והשני לא היה מג'נון -
פיני כ-GM ואדלשטיין כמאמן (עם שמיר כעוזר שלו).
וזה היה יכול לעבוד כי מדובר על 2 אנשים שיש בינהם קשר מעולה שמכירים אחד את השני וכבר עבדו ועובדים יחד. מה גם שלפיני אין שום שאיפות לחזור לאמן כך שהוא לא יחמוד לארז את הכסא.
לפיני יש את הידע והניסיון בשוק ובנוסף הוא יהיה המחסום בין ארז להנהלה כך שלא יהיו זריקות נעליים.

מבחינתי, אם זה היה הצוות המקצועי, כאשר עמי ביטון אחראי על "החלפת הנורות" ואלי דריקס על הצד הניהולי (ספונסרים, מכירת מנויים והצבע על החולצות), יותר מזה לא צריך.
בלי דני, בלי ניקולה ובלי עוד 50 אנשים שחושבים שיודעים הכי טוב!!
הזקנים רק צריכים לשבת בצד, לקבוע את מסגרת התקציב איתו הצוות המקצועי יעבוד ולנסוע לכל מיני ישיבות יורוליג ועניינים כאלה וזהו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2015, 14:31

חנו'ש כתב:האמת יוני שאני יכולה לחשוב על צוות מקצועי ישראלי שהיה יכול לעבוד אילולא אחד מהם לא היה שרוף במועדון והשני לא היה מג'נון -
פיני כ-GM ואדלשטיין כמאמן (עם שמיר כעוזר שלו).
וזה היה יכול לעבוד כי מדובר על 2 אנשים שיש בינהם קשר מעולה שמכירים אחד את השני וכבר עבדו ועובדים יחד. מה גם שלפיני אין שום שאיפות לחזור לאמן כך שהוא לא יחמוד לארז את הכסא.
לפיני יש את הידע והניסיון בשוק ובנוסף הוא יהיה המחסום בין ארז להנהלה כך שלא יהיו זריקות נעליים.

מבחינתי, אם זה היה הצוות המקצועי, כאשר עמי ביטון אחראי על "החלפת הנורות" ואלי דריקס על הצד הניהולי (ספונסרים, מכירת מנויים והצבע על החולצות), יותר מזה לא צריך.
בלי דני, בלי ניקולה ובלי עוד 50 אנשים שחושבים שיודעים הכי טוב!!
הזקנים רק צריכים לשבת בצד, לקבוע את מסגרת התקציב איתו הצוות המקצועי יעבוד ולנסוע לכל מיני ישיבות יורוליג ועניינים כאלה וזהו!!

כן, אבל אני דיברתי על דברים ריאליים. כרגע זה לא ריאלי, למרות שבגדול זה כן יכול לעבוד.

אני חייב להגיד שאני לא ב100% בטוח שפיני כGM זה הכיוון הנכון. פיני הוא מנהל המשחק הכי טוב שהיה באירופה, יחד עם ז'ליקו. אני לא בטוח שפיני הוא איש של ניהול,
של ראייה לטווח ארוך, של בניית תהליכים וכו'.
תראי את הGMים בארה"ב. רובם לא מאמני או שחקני עבר (למרות שבהחלט יש), כי התפקיד הזה דורש יותר מאשר הבנה בכדורסל, אבל מצד שני, התפקיד לא דורש יכולות אימון
בכלל, ולכן זה גם פחות מאיים על המאמנים.
סתם כדוגמא למשל - האוזמן. לא בגלל שאני יודע שהוא יכול להצליח בזה, אלא כי הוא לא יאיים עם שום מאמן שיעבוד תחתיו.

בגדול, גם הרעיון של דני פדרמן לא היה גרוע, אם היה מדובר באדם שמבין מה הוא עושה.
יש כאן איזשהו שילוב ייחודי של איש כדורסל (אבל לא בהכרח מאמן) ואיש ניהול עם חזון.
אין לי האמת מועמדים טבעיים שקופצים לראש מייד. בגלל זה אמרתי שזה משהו שצריך לחשוב עליו טוב טוב, ולא למהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 12 נובמבר 2015, 14:43

אם שמעון ופדרמן יבחרו את תפקיד הג'נרל מנג'ר , למי אתם חושבים שיתנו אותו , לינקו או אבי אבן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2015, 14:57

עד אתמול הייתי אומר שלניקולה ללא ספק, אבל אז שמעתי שאבי אבן מרגיש בשל כבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2015, 15:16

יש שתי בעיות במכבי:
1) אין חלוקת תפקידים והיררכיה סדורה.
2) גם כנגזרת, בעלי התפקידים לא מבצעים את תפקידם בצורה הולמת.

התנהלות שכונתית היא בסדר.
יכולים לפעול במדיניות של בחירות שחקנים בהתייעצות, יכולים לעבוד בהנחתות על המאמן מלמעלה, זה לגיטימי.
כל עוד מי שעושה את מה שהוא עושה יודע מה הוא הוא עושה.

גיא גודס לא יודע לאמן כדורסל.
ניקולה וויצ׳יץ׳ לא יודע לנהל קבוצת כדורסל.
אבי אבן לא יודע לבחור שחקנים שיתאימו למערכת.
דני פדרמן לא יודע לנהל מקצועית קבוצת כדורסל.

לכולם יש יכולות אימון, ניהול, סקאוטינג וכו׳. לחלקם אפילו יכולות טובות מהממוצע (אממממ.... בעצם לא).
אז נניח שמכבי זאת מכבי והמישמש הזה בקבלת ההחלטות עושה טוב לכולם, אז ניחא.
זה יכול לעבוד כשיש מאמן שיודע לאמן (דייויד בלאט, פיני), או כשיש סקאוט/עוזר מאמן בכיר שיודע להביא שחקנים (דייויד בלאט, היי!)
וכמובן שזה הרבה יותר קל כשהבעלים עם נכונות להביא כסף גדול מהבית (RK).

אני המקצוע במכבי הם אנשי מקצוע חלשים מאוד. מאוד.
אין שום סיבה שהקבוצה תצליח כשהמאמן שלה לא משהו, והסקאוט שלה לא משהו, והמאמן כושר (התותח שלה) מפוטר ומוחלף ב... מאמן כושר לא משהו.
זה לא עובד, ויש לבעלים שקים של כסף וים של נסיון כדי להוציא מהקבוצה הזאת הרבה הרבה יותר- אם רק יקדישו לה את הקשב והכבוד שהיא ראויה לו.
אם הם לא יידעו לעשות את זה, מה שקורה כרגע, ועלול להמשיך לאורך זמן- ראשם יעלה על המוקד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים