ת'רד המלפפונים 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 - פסקוואל על סף חתימה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יוני 2022, 17:49

Jack55 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.

אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

לא ממש מסכים איתך, 600K זה שכר יחסית גבוה ועבור שחקן שאף פעם לא שיחק בליגה רצינית זה קצת תמוהה, כי זה ברור שמכבי לוקחים פה הימור ולא בטוח שהכי חכם לזרוק עליו סכום כזה
אני חשבתי שהשכר שלו יהיה יותר לכיוון ה400-450K, אבל בסדר נגיד

אגב רוב שחקני הספסל במכבי בדרך כלל לא מגיעים לסכומים של 600K
אם זה ג'ונס, בראיינט, קלויארו, נאנלי, אוואנס ועוד ועוד

והנה, למה שאוואנס ובראיינט שמכבי החתימה אותם כביכול כשחקנים מהספסל על תקן הימור מהליגה, ירוויחו באיזור ה300-400K ואונואקו ירוויח 600K?
אז נכון, הוא סיים כMVP של הליגה ואולי המנייה שלו קצת יותר גבוהה, אבל מצד שני הוא בדיוק כמוהם, נתן עונה טובה אך ורק בליגה שלנו ולא שיחק בליגה רצינית באירופה, בטח ובטח שלא ביורוקאפ או יורוליג

אגב בנוגע לטיוס, אין שום סיבה שמכבי תשלם לשחקן בן 35 שאמור להגיע מהספסל לדקות מועטות ביורוליג ומת לחזור לשחק בארץ, מעבר ל150K-200K והלכתי רחוק
מצטט את טיוס -
אם מכבי תפנה אליך, אתה תרצה לחזור? "בהחלט, אם מכבי תתקשר אני אשמח להגיע. היו כמה דיבורים בשנים האחרונות, אבל זה לא הסתדר. אני רוצה לחזור ולסיים את הקריירה שלי בת"א"

הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או כאלו עם פוטנציאל מובהק הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 11 יוני 2022, 17:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jbublil27 » 11 יוני 2022, 17:54

מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:
מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?

אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?
אז אולי, יש סיכוי, שאתה מפספס משהו?

בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.

אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .
וזיזיץ וריינולדס כן?

Sent from my SM-G986B using Tapatalk
jbublil27

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 17:55

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.

אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.

לא ממש מסכים איתך, 600K זה שכר יחסית גבוה ועבור שחקן שאף פעם לא שיחק בליגה רצינית זה קצת תמוהה, כי זה ברור שמכבי לוקחים פה הימור ולא בטוח שהכי חכם לזרוק עליו סכום כזה

והנה, למה שאוואנס ובראיינט שמכבי החתימה אותם כביכול כשחקנים מהספסל על תקן הימור מהליגה, ירוויחו באיזור ה300-400K ואונואקו ירוויח 600K?
אז נכון, הוא סיים כMVP של הליגה ואולי המנייה שלו קצת יותר גבוהה, אבל מצד שני הוא בדיוק כמוהם, נתן עונה טובה אך ורק בליגה שלנו ולא שיחק בליגה רצינית באירופה, בטח ובטח שלא ביורוקאפ או יורוליג

אגב בנוגע לטיוס, אין שום סיבה שמכבי תשלם לשחקן בן 35 שאמור להגיע מהספסל לדקות מועטות ביורוליג ומת לחזור לשחק בארץ, מעבר ל150K-200K והלכתי רחוק
מצטט את טיוס -
אם מכבי תפנה אליך, אתה תרצה לחזור? "בהחלט, אם מכבי תתקשר אני אשמח להגיע. היו כמה דיבורים בשנים האחרונות, אבל זה לא הסתדר. אני רוצה לחזור ולסיים את הקריירה שלי בת"א"

הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או עם כאלו עם פוטנציאל הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.

עם זה אני מסכים, ואפילו מעבר לזה, יש קבוצות באירופה עם תקציב יותר גבוה משל מכבי שיכולות להרשות לעצמן לזרוק סכום של 600-700K על שחקן מהסוג הזה שמגיע מהספסל
לא בטוח אם מכבי יכולה להרשות לעצמה דבר כזה, והיא צריך להחליט עם עצמה אם זה ששחקן ששווה להלחם עליו ולשים סכום גבוה בשביל שיהיה אצלה ולא אצל קבוצה אחרת ביורוליג, או שאפשר למצוא אופציות אחרות טובות בשוק בסכום יותר סביר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 18:07

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או עם כאלו עם פוטנציאל הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.

עם זה אני מסכים, ואפילו מעבר לזה, יש קבוצות באירופה עם תקציב יותר גבוה משל מכבי שיכולות להרשות לעצמן לזרוק סכום של 600-700K על שחקן מהסוג הזה שמגיע מהספסל
לא בטוח אם מכבי יכולה להרשות לעצמה דבר כזה, והיא צריך להחליט עם עצמה אם זה ששחקן ששווה להלחם עליו ולשים סכום גבוה בשביל שיהיה אצלה ולא אצל קבוצה אחרת ביורוליג, או שאפשר למצוא אופציות אחרות טובות בשוק בסכום יותר סביר

*המאמן של מכבי צריך להחליט עם עצמו ועם העוזר\ים שלו.
אנחנו יודעים מה קורה כש"מכבי מחליטה". היא צריכה להחליט רק כמה כסף לבזבוזים יש בחשבון, ולתת לו לעבוד.
מילוס

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 18:18

מילוס כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או עם כאלו עם פוטנציאל הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.

*המאמן של מכבי צריך להחליט עם עצמו ועם העוזר\ים שלו.
אנחנו יודעים מה קורה כש"מכבי מחליטה". היא צריכה להחליט רק כמה כסף לבזבוזים יש בחשבון, ולתת לו לעבוד.
כמובן שהכוונה הייתה למאמן, לכולנו נמאס שההנהלה מקבלת את ההחלטות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 18:35

jbublil27 כתב:
מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:
מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?

אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?
אז אולי, יש סיכוי, שאתה מפספס משהו?

בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.

אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .
וזיזיץ וריינולדס כן?

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

אחד שיחק באנ בי איי ונחשב כישרון גדול והשני היה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג אומנם כמו שראינו זה לא ביטחון לכלום אבל זה עדיין יותר הגיוני מלשלם 600 אלף לשחקן שנתן עונה טובה בליגת הגמדים , אין פה השוואה בכלל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 19:10

Jack55 כתב:
Rampel כתב:

מצטט את טיוס -

אונואקו גם שיחק שנתיים בתפר NBA ו-G League ושיחק בהצלחה בליגה האדריאטית. הוא התדרדר להרצליה בגלל העונשין שנתפס כגימיק וכי הוא נתפס כהימור, אבל הוא מגיע עם רקורד ועם ביקוש וזה מעלה את המחיר ואי אפשר להשוות את זה לבראיינט ואוואנס ששיחקו רק בליגת הגמדים שלנו אחרי הקולג'ים.
אז שוב, כמו שאמרתי, 500K זה שכר סביר לשחקן ספסל משמעותי ברוטציית יורוליג ו-600K זה מחיר סביר לשחקן בסגנון הזה, עם הרקורד שלו וכשיש סביבו ביקוש. נקודה. ואת זה לא אני אומר, אלא קבוצות יורוליג ו-NBA שמביעות עניין.

ואם כבר רקורד וניסיון, אז שוב, לחשוב שטיוס יהיה פה בגרושים רק כי הוא בן 35 זו חשיבה מאוד ישראלית. אנחנו חושבים שהוא בן 35 אז הוא ישמח לשחק פה עונת פרישה ו"להיגרר לאיזו מדרכה ולמות בצד הכביש", אבל הוא לא רואה את זה ככה. הוא בטח יודע מה הוא שווה למכבי כישראלי בכיר אם הוא יהיה פה ואין סרט שהשכר שהוא יבקש לא יהיה באזור ה-300K-600K.
אל תתבלבל אראל. הוא לא רוצה להיות במכבי כי זה כבוד או אנערף, הוא רוצה להיות במכבי כי בנקודה הזו בקריירה שלו זה המקום הטוב ביותר שהוא יכול להיות בו מבחינת הצלבה של שכר ורמת משחק. 150K-200K הוא יוכל לעשות גם בקבוצות בספרד ובטורקיה וכנראה שגם יותר מזה. אם יציעו לו שכר שלא תואם את הציפיות שלו, תהייה בטוח שהוא לא יהיה פה.
ובכנות, אני אישית באמת חושב שממש לא צריך אותו.

נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 11 יוני 2022, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 19:15

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:

מצטט את טיוס -

הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או עם כאלו עם פוטנציאל הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.

אם למכבי יהיה קשה לשים 600K על שחקן מחליף אז כנראה שפסקוואל לא יהיה פה. כי הוא לא קיבל את התקציב שביקש וזה אפילו לא מסתדר עם השקרים על הגדלת תקציב אחרי הסרת מגבלות רשת הבטחון.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2022, 20:03

מעניין אם פסקוואל ישאיר את בנדר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
פונטקיו,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2022, 20:05

גל גל כתב:מעניין אם פסקוואל ישאיר את בנדר
הוא לא. היחיד שיכול להשאיר אותו זה ניקולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 20:42

זניט עושים בעיות למכבי, לפי וואן הם דורשים 3 מיליון(!!!!) בייאאוט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Weems13 » 11 יוני 2022, 20:43

על פי משה ברדה מוואן, זניט לא מתכוונים לשחרר אותו ודורשים בייאווט אסטרונומי. אפשר להתקדם למועמד הבא (אם יש כזה).
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי עידן » 11 יוני 2022, 20:47

כנראה ניאלץ להסתפק בגודס או דומה?
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 20:48

Weems13 כתב:על פי משה ברדה מוואן, זניט לא מתכוונים לשחרר אותו ודורשים בייאווט אסטרונומי. אפשר להתקדם למועמד הבא (אם יש כזה).

פראסוביץ הוא התוכנית גיבוי של מכבי למקרה ופסקוואל לא יקרה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Weems13 » 11 יוני 2022, 21:00

Jack55 כתב:
Weems13 כתב:על פי משה ברדה מוואן, זניט לא מתכוונים לשחרר אותו ודורשים בייאווט אסטרונומי. אפשר להתקדם למועמד הבא (אם יש כזה).

פראסוביץ הוא התוכנית גיבוי של מכבי למקרה ופסקוואל לא יקרה

אין שום גיבוי למכבי. עצם זה שחצי עונה הסיטואציה עם פסקוואל הייתה אותו דבר והנה אנחנו באמצע יוני ומתפללים להתרת החוזה שלו, סימן שלא עבדו כראוי. למצוא חלופה יקח להם לפחות עוד שבוע. עד אז שוק השחקנים (שהוא אחד הטובים שהיו בשנים האחרונות) ידלל בצורה משמעותית. כל הכבוד. עוד עונה לפח עוד לפני שהתחילה.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יוני 2022, 21:23

לא אמרו שהדברים עם זניט צפויים להסתדר ? הרי אמרו שהדרישות של פסקל גבוהות אז עכשיו אומרים שזניט עושה בעיות ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 21:27

הכדור לא אצל זניט, אלא אצל פסקוואל. אמרתי את זה מהפעם הראשונה שדיווחו על הצעה של מכבי לפסקוואל, הוא צריך לבחור אם הוא רוצה להיות בזניט או במכבי.

אם הוא יגיד להם מפורשות שהוא מעוניין להשתחרר זניט תצטרך לרדת מהעץ. 300K-400K פיצוי על שנת חוזה מובטחת (לפי הפרסומים) אמורים לגמרי להספיק.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יוני 2022, 21:33

Rampel כתב:הכדור לא אצל זניט, אלא אצל פסקוואל. אמרתי את זה מהפעם הראשונה שדיווחו על הצעה של מכבי לפסקוואל, הוא צריך לבחור אם הוא רוצה להיות בזניט או במכבי.

אם הוא יגיד להם מפורשות שהוא מעוניין להשתחרר זניט תצטרך לרדת מהעץ. 300K-400K פיצוי על שנת חוזה מובטחת (לפי הפרסומים) אמורים לגמרי להספיק.

אז מה זה אומר בעצם ? אם הוא אומר חהם שהוא רוצה לעזוב יבקשו 300-400 ? ופתאום יוותרו על ה 3 מיליון ?
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 21:39

where is the love? כתב:
Rampel כתב:הכדור לא אצל זניט, אלא אצל פסקוואל. אמרתי את זה מהפעם הראשונה שדיווחו על הצעה של מכבי לפסקוואל, הוא צריך לבחור אם הוא רוצה להיות בזניט או במכבי.

אז מה זה אומר בעצם ? אם הוא אומר חהם שהוא רוצה לעזוב יבקשו 300-400 ? ופתאום יוותרו על ה 3 מיליון ?
שה-3 מיליון זה סתם מספר מונפץ שנועד להגיד "הוא לא הולך לשום מקום". שזה אמור להיות פיצוי על הטרת שנה אחרונה בחוזה של 1.5 מיליון יורו לעונה. אם פסקוואל ישדר "אני רוצה ללכת. אל תעמדו בדרכי ותדרשו ותקבלו פיצוי הולם" הפרסה הזו תיגמר.

אני כן אגיד שלאורך כל הדרך, פסקוואל לא שלם עם עזיבת זניט והם לגמרי משחקים על זה. וזו זכותם.

שוב, מי שיקבע ויכריע פה הוא פסקוואל. הוא צריך לקחת החלטה שלמה לגבי איפה הוא רוצה להיות.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יוני 2022, 21:43

Rampel כתב:
where is the love? כתב:

שה-3 מיליון זה סתם מספר מונפץ שנועד להגיד "הוא לא הולך לשום מקום". שזה אמור להיות פיצוי על הטרת שנה אחרונה בחוזה של 1.5 מיליון יורו לעונה. אם פסקוואל ישדר "אני רוצה ללכת. אל תעמדו בדרכי ותדרשו ותקבלו פיצוי הולם" הפרסה הזו תיגמר.

אני כן אגיד שלאורך כל הדרך, פסקוואל לא שלם עם עזיבת זניט והם לגמרי משחקים על זה. וזו זכותם.

שוב, מי שיקבע ויכריע פה הוא פסקוואל. הוא צריך לקחת החלטה שלמה לגבי איפה הוא רוצה להיות.

אני מבין , תודה רבה לך.
תמונה

where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים