Jack55 כתב:Rampel כתב:אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי
אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר
מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
לא ממש מסכים איתך, 600K זה שכר יחסית גבוה ועבור שחקן שאף פעם לא שיחק בליגה רצינית זה קצת תמוהה, כי זה ברור שמכבי לוקחים פה הימור ולא בטוח שהכי חכם לזרוק עליו סכום כזה
אני חשבתי שהשכר שלו יהיה יותר לכיוון ה400-450K, אבל בסדר נגיד
אגב רוב שחקני הספסל במכבי בדרך כלל לא מגיעים לסכומים של 600K
אם זה ג'ונס, בראיינט, קלויארו, נאנלי, אוואנס ועוד ועוד
והנה, למה שאוואנס ובראיינט שמכבי החתימה אותם כביכול כשחקנים מהספסל על תקן הימור מהליגה, ירוויחו באיזור ה300-400K ואונואקו ירוויח 600K?
אז נכון, הוא סיים כMVP של הליגה ואולי המנייה שלו קצת יותר גבוהה, אבל מצד שני הוא בדיוק כמוהם, נתן עונה טובה אך ורק בליגה שלנו ולא שיחק בליגה רצינית באירופה, בטח ובטח שלא ביורוקאפ או יורוליג
אגב בנוגע לטיוס, אין שום סיבה שמכבי תשלם לשחקן בן 35 שאמור להגיע מהספסל לדקות מועטות ביורוליג ומת לחזור לשחק בארץ, מעבר ל150K-200K והלכתי רחוק
מצטט את טיוס -אם מכבי תפנה אליך, אתה תרצה לחזור? "בהחלט, אם מכבי תתקשר אני אשמח להגיע. היו כמה דיבורים בשנים האחרונות, אבל זה לא הסתדר. אני רוצה לחזור ולסיים את הקריירה שלי בת"א"
הכל שאלה של היצע וביקוש. גבוהים איכותיים או כאלו עם פוטנציאל מובהק הם מצרך מבוקש, וזה אוטומטית מקפיץ את המחיר שלהם. ומעבר לכך, אסור לשכוח שהוא נבחר בתחילת הסיבוב השני בדראפט והעביר את השנתיים הראשונות בקריירה המקצוענית שלו ב-NBA (לא כל כך שיחק שם, אבל עדיין). אם יש לו הצעות, וסביר להניח שיש לו הצעות מכל מיני מקומות (גם בזכות הבחירה ב- MVP של ליגת הפח), זה מקפיץ את המחיר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת. כל קבוצה צריכה לעשות את השיקולים שלה.