Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוי נו מה זה משנה
איזה שטויות ה''היה אפשר להחתים אותו לפני חודש''..ידעתי שהתגובה הזאת תגיע
למכבי היה עד סוף יוני להגיד ללאנגפורד אם מחליטים לתת לו 1.1 מליון בזכות האופציה או לא
גם אם היו אומרים שכן, וזה לא משנה אם לפני חודש או מחרתיים, הוא יכול להגיד ''יודעים מה? קחו 50K אני הולך לקבוצה אחרת שתביא לי יותר''
המשפטים האלה כמו ''מכבי ישנה'' ו''אפשר היה להחתים שחקן באמצע העונה'' הם טיפשיים
אם ההצעה של ברצלונה גבוהה משמעותית ולאנגפורד רוצה אותה זה לא משנה אם מכבי משתמשים באופציה שלהם על לאנגפורד או לא כי הוא יבחר אם להיות פה או להיות בברצלונה בעקבות הקנס הנמוך שהוא צריך לספוג
שלא יהי לך ספק שאם היו מציעים לא 1.1 מיליון דולר לפני חודש-חודשיים ולא 800 אלף מגוחכים הוא כבר היה חותם מזמן., אבל פדרמן גאה בילדים שמתעקשים על 30 אלף דולר אז עכשיו הוא ייתקע עם לוגאן במקום לנגפורד.
אה וואלה? ''שלא יהיה לך ספק''? יש לי ספק וגדול מאוד
אלא אם כן אתה אומר את זה בתור אחד שדיבר עם לאנגפורד אז אני בספק גדול שמה שאמרת נכון..כי אני בטוחה שהוא לא
מספיק כבר עם המחשבה הזאת שאפשר להחתים כל שחקן אם רק ידברו איתו באמצע העונה ולא בקיץ
מכבי דיברה עם אידסון ופרקינס שנה שלמה ולא הצליחה להחתים אותם
מתי אנשים יבינו כבר ששחקנים לא מטומטמים ויודעים בדיוק מה מחכה להם בקיץ והם לא ימהרו לחתום באמצע העונה?
מסכים איתך לחלוטין.
אנשים חושבים שניהול מו"מ מוקדם עם שחקנים ישר גורר שהם יהיו כאן ועוד יסכימו לקבל סכומים נמוכים יותר (וגם ככה מדובר כאן על אותו סכום).
בכלל, מספר הפעמים שמכבי (או כל קבוצה אחרת) הצליחה להחתים שחקנים בשלב כ"כ מוקדם, הוא די נדיר והוא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
בנוגע ללגנפורד, אני כבר ממש לא מתלהב מהאופציה שהוא ישאר כאן.
אם המו"מ איתו הוא כ"כ מסורבל, כרוך בכ"כ הרבה כסף ובד בבד, השחקן גם לא נראה נחוש במיוחד להשאר כאן, אז כדאי לוותר.
לא ניתן למצוא שחקן ברמותו? אני לא חושב שזה נכון וגם אם כן, אפשר להסתדר בלעדיו. מכבי יכולה לחסוך את הכסף מאי-החתמת לנגפורד ולצרף אליו את הכסף שיתפנה מעסקת מצ'באן ומן השחרור הצפוי של בורשטיין ולבנות כאן קו אחורי חדש וטוב.
זה גם לא שלגנפורד היה חלק מאיזו קבוצה כ"כ נוצצת ואטרקטיבית של מכבי (ולמעשה, הוא לעולם לא היה שייך לקבוצה יותר מדי טובה) שבאמת כדאי שנראה אותה שוב בעונה הבאה.