מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי קודי » 08 יוני 2012, 20:25

Holiday_Armadillo כתב:אוי נו מה זה משנה
איזה שטויות ה''היה אפשר להחתים אותו לפני חודש''..ידעתי שהתגובה הזאת תגיע
למכבי היה עד סוף יוני להגיד ללאנגפורד אם מחליטים לתת לו 1.1 מליון בזכות האופציה או לא
גם אם היו אומרים שכן, וזה לא משנה אם לפני חודש או מחרתיים, הוא יכול להגיד ''יודעים מה? קחו 50K אני הולך לקבוצה אחרת שתביא לי יותר''
המשפטים האלה כמו ''מכבי ישנה'' ו''אפשר היה להחתים שחקן באמצע העונה'' הם טיפשיים
אם ההצעה של ברצלונה גבוהה משמעותית ולאנגפורד רוצה אותה זה לא משנה אם מכבי משתמשים באופציה שלהם על לאנגפורד או לא כי הוא יבחר אם להיות פה או להיות בברצלונה בעקבות הקנס הנמוך שהוא צריך לספוג

שלא יהי לך ספק שאם היו מציעים לא 1.1 מיליון דולר לפני חודש-חודשיים ולא 800 אלף מגוחכים הוא כבר היה חותם מזמן., אבל פדרמן גאה בילדים שמתעקשים על 30 אלף דולר אז עכשיו הוא ייתקע עם לוגאן במקום לנגפורד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 08 יוני 2012, 20:35

אמרתי זאת לא פעם, לנגפורד לא יהיה במכבי, וגם 1.1 מליון לא ישאירו אותו פה. חבל. הכסף שנחסך על מצ׳באן לא יעזור כי מכבי לא תסכים להוציא עליו את הסכום שבארסה תיתן לו. כל עונה הנבלות האלו לוקחים לנו שחקנים.
er79

הודעהעל ידי קודי » 08 יוני 2012, 20:43

er79 כתב:אמרתי זאת לא פעם, לנגפורד לא יהיה במכבי, וגם 1.1 מליון לא ישאירו אותו פה. חבל. הכסף שנחסך על מצ׳באן לא יעזור כי מכבי לא תסכים להוציא עליו את הסכום שבארסה תיתן לו. כל עונה הנבלות האלו לוקחים לנו שחקנים.

זה מה שקורה כשאתה נותן לכוכבים שחלך הצעות מגוחכות במהלך העונה ובקיץ גם סכום גבוה בהרבה לא מצליח להשאיר אותם כאן. הבעיה שבמכבי לא למדו את הלקח ועושים את אותה הטעות פעם אחר פעם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2012, 21:19

קודי כתב:
למכבי היה עד סוף יוני להגיד ללאנגפורד אם מחליטים לתת לו 1.1 מליון בזכות האופציה או לא
גם אם היו אומרים שכן, וזה לא משנה אם לפני חודש או מחרתיים, הוא יכול להגיד ''יודעים מה? קחו 50K אני הולך לקבוצה אחרת שתביא לי יותר''
אם ההצעה של ברצלונה גבוהה משמעותית ולאנגפורד רוצה אותה זה לא משנה אם מכבי משתמשים באופציה שלהם על לאנגפורד או לא כי הוא יבחר אם להיות פה או להיות בברצלונה בעקבות הקנס הנמוך שהוא צריך לספוג

שלא יהי לך ספק שאם היו מציעים לא 1.1 מיליון דולר לפני חודש-חודשיים ולא 800 אלף מגוחכים הוא כבר היה חותם מזמן., אבל פדרמן גאה בילדים שמתעקשים על 30 אלף דולר אז עכשיו הוא ייתקע עם לוגאן במקום לנגפורד.

אה וואלה? ''שלא יהיה לך ספק''? יש לי ספק וגדול מאוד
אלא אם כן אתה אומר את זה בתור אחד שדיבר עם לאנגפורד אז אני בספק גדול שמה שאמרת נכון..כי אני בטוחה שהוא לא

מספיק כבר עם המחשבה הזאת שאפשר להחתים כל שחקן אם רק ידברו איתו באמצע העונה ולא בקיץ
מכבי דיברה עם אידסון ופרקינס שנה שלמה ולא הצליחה להחתים אותם
מתי אנשים יבינו כבר ששחקנים לא מטומטמים ויודעים בדיוק מה מחכה להם בקיץ והם לא ימהרו לחתום באמצע העונה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2012, 21:31

מה יש ללאנגפורד לחפש בברצלונה כמחליף של נבארו? זה גם כן נשמע לי מומצא, מצטער.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2012, 21:36

שחף כתב:מה יש ללאנגפורד לחפש בברצלונה כמחליף של נבארו? זה גם כן נשמע לי מומצא, מצטער.

לא יודעת אם זה נכון או לא(מן הסתם)אבל אנחנו לא רואים(או מתעניינים)כדורסל מהיום ויודעים שיש מספיק שחקנים שהולכים לסיטואציות לא אידיאליות בשביל חשבון הבנק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2012, 21:47

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:מה יש ללאנגפורד לחפש בברצלונה כמחליף של נבארו? זה גם כן נשמע לי מומצא, מצטער.

לא יודעת אם זה נכון או לא(מן הסתם)אבל אנחנו לא רואים(או מתעניינים)כדורסל מהיום ויודעים שיש מספיק שחקנים שהולכים לסיטואציות לא אידיאליות בשביל חשבון הבנק

אני אופתע מאוד אם זה יקרה. האיש בילה ברוסיה שנתיים עם חשבון בנק תופח ו-0 תארים.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2012, 22:05

ובברצלונה הוא ירוויח גם כסף וגם תארים
אולי הוא חושב שהוא מספיק טוב להדיח את נבארו מההרכב(טעות ענקית כמובן)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2012, 22:07

Holiday_Armadillo כתב:ובברצלונה הוא ירוויח גם כסף וגם תארים
אולי הוא חושב שהוא מספיק טוב להדיח את נבארו מההרכב(טעות ענקית כמובן)

הוא לא יגיע לברצלונה. מילא היו רושמים צסק''א או ריאל, אבל לקבוצה היחידה שיש לה שוטינג במשרה מלאה? אני לא חושב שיש אמריקאים באירופה שאוהבים לא לשחק בכלל גם אם זה בהרבה כסף.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2012, 09:58

לפי וואלה ספורט ד׳אור פישר ודרו ניקולאס מועמדים להחליף את לאנגפורד וג׳יימס..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2540034
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי refael » 09 יוני 2012, 10:40

LIAV10 כתב:לפי וואלה ספורט ד׳אור פישר ודרו ניקולאס מועמדים להחליף את לאנגפורד וג׳יימס..

אל תדאג שניהם לא יגיעו למכבי בטוח.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 10:50

LIAV10 כתב:לפי וואלה ספורט ד׳אור פישר ודרו ניקולאס מועמדים להחליף את לאנגפורד וג׳יימס..

כל שנה יש איזה כתבה אחת או שתיים שכוללת מלפפונים שאפילו אין לך כוח לדבר עליהם כי אתה פשוט יודע שהם לא יגיעו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 10:52

את באמת כל כך בטוחה? פישר מוערך במכבי מאוד. מצד שני אני חושב שבלאט היה מאלה שדחפו לעזיבה של פישר. ניקולאס בכלל בעיני שחקן שדייויד מאוד מעריך. ממש לא הייתי פוסל שאחד משניהם יהיה פה, למרות שלדעתי אם פישר יגיע זה יהיה כמחליף של הנדריקס ולא של שון ג'יימס. הוא לא כל כך זול.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 10:58

שחף כתב:את באמת כל כך בטוחה? פישר מוערך במכבי מאוד. מצד שני אני חושב שבלאט היה מאלה שדחפו לעזיבה של פישר. ניקולאס בכלל בעיני שחקן שדייויד מאוד מעריך. ממש לא הייתי פוסל שאחד משניהם יהיה פה, למרות שלדעתי אם פישר יגיע זה יהיה כמחליף של הנדריקס ולא של שון ג'יימס. הוא לא כל כך זול.

כולם חשבו שפישר עזב לכסף הגדול של ריאל ובסוף התברר שבלאט פשוט התעקש לא לתת לו חוזה
ניקולאס שיחק אצל בלאט באפס פילזן ומילת המפתח היא ''שיחק''..עבר הרבה מאוד זמן מאז וניקולאס שחקן אחר לגמרי שכבר לא שווה את הסכומים שהוא ככל הנראה יקבל

אין מקום לא לפישר ולא לניקולאס במכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 יוני 2012, 11:45

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:

אה וואלה? ''שלא יהיה לך ספק''? יש לי ספק וגדול מאוד
אלא אם כן אתה אומר את זה בתור אחד שדיבר עם לאנגפורד אז אני בספק גדול שמה שאמרת נכון..כי אני בטוחה שהוא לא

מספיק כבר עם המחשבה הזאת שאפשר להחתים כל שחקן אם רק ידברו איתו באמצע העונה ולא בקיץ
מכבי דיברה עם אידסון ופרקינס שנה שלמה ולא הצליחה להחתים אותם
מתי אנשים יבינו כבר ששחקנים לא מטומטמים ויודעים בדיוק מה מחכה להם בקיץ והם לא ימהרו לחתום באמצע העונה?

מסכים איתך לחלוטין.
אנשים חושבים שניהול מו"מ מוקדם עם שחקנים ישר גורר שהם יהיו כאן ועוד יסכימו לקבל סכומים נמוכים יותר (וגם ככה מדובר כאן על אותו סכום).
בכלל, מספר הפעמים שמכבי (או כל קבוצה אחרת) הצליחה להחתים שחקנים בשלב כ"כ מוקדם, הוא די נדיר והוא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

בנוגע ללגנפורד, אני כבר ממש לא מתלהב מהאופציה שהוא ישאר כאן.
אם המו"מ איתו הוא כ"כ מסורבל, כרוך בכ"כ הרבה כסף ובד בבד, השחקן גם לא נראה נחוש במיוחד להשאר כאן, אז כדאי לוותר.
לא ניתן למצוא שחקן ברמותו? אני לא חושב שזה נכון וגם אם כן, אפשר להסתדר בלעדיו. מכבי יכולה לחסוך את הכסף מאי-החתמת לנגפורד ולצרף אליו את הכסף שיתפנה מעסקת מצ'באן ומן השחרור הצפוי של בורשטיין ולבנות כאן קו אחורי חדש וטוב.
זה גם לא שלגנפורד היה חלק מאיזו קבוצה כ"כ נוצצת ואטרקטיבית של מכבי (ולמעשה, הוא לעולם לא היה שייך לקבוצה יותר מדי טובה) שבאמת כדאי שנראה אותה שוב בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 13:37

ניקולאס שחקן טוב שנתקע בקבוצה עם מאמן מחורבן.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 14:26

המועמדות של פישר נשמע לי כמו סיפורי סוכנים. הרי בלאט לא אידיוט ולשים את פישר ליד שרמדיני זה אומר שלמכבי יהיו אחד הקווים הקדמיים הכי רכים בתולדות המועדון.
לגבי ניקולאס - שחקן שרק לפני עונה היינו יכולים לחלום עליו. לא ברור לי מה קרה לו בשעונה האחרונה אבל הוא עדיין לא מבוגר (היה בן 31 לפני שבועיים) ויכול להיות תחליף סביר ללנגפורד, אם כי הוא עדיין שחקן פחות טוב ממנו.
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 09 יוני 2012, 14:40

כל השמועות לגבי גבוהים לדעתי זה סתם ספינים בגלל מאריץ',אין מה להתרגש לדעתי בסופו של דבר הוא יחתום פה.
itay92

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 15:02

בספרד התפרסמו היום שתי ידיעות בנוגע למלפפונים צהובים:
1. מלאגה קרובה להחתים את ראפא ואת מרקו באניץ.
2. לניק קנר-בדלי יש חוזה לעונה נוספת בולנסיה עם סעיף יציאה שמאפשר לו לשלם סכום מסויים לקבוצה ולצאת בקית הזה. הוא עדיין לא החליט אם לנצל את הסעיף הזה, אבל הצהיר שאם ישודרג שכרו בולנסיה הוא מעוניין להישאר. במקביל, יש לו לא מעט הצעות מטורקיה וספרד, מאחר והוא קיבל דרכון אירופאי ויכול לשחק כבוסמן.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 יוני 2012, 15:12

קודי כתב:בספרד התפרסמו היום שתי ידיעות בנוגע למלפפונים צהובים:
1. מלאגה קרובה להחתים את ראפא ואת מרקו באניץ.
2. לניק קנר-בדלי יש חוזה לעונה נוספת בולנסיה עם סעיף יציאה שמאפשר לו לשלם סכום מסויים לקבוצה ולצאת בקית הזה. הוא עדיין לא החליט אם לנצל את הסעיף הזה, אבל הצהיר שאם ישודרג שכרו בולנסיה הוא מעוניין להישאר. במקביל, יש לו לא מעט הצעות מטורקיה וספרד, מאחר והוא קיבל דרכון אירופאי ויכול לשחק כבוסמן.

חדשות מעולות למכבי
מקווה רק שהפרסומים על ניקולאס שנתן עונה מזעזעת במילאנו, ופישר שממש ממש לא מתאים לצד שרמאן, הם לא נכונות
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־30 אורחים