מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי jol9 » 14 מרץ 2013, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:אוקיי
אני הולכת להגיד משהו ואני יודעת שייזרקו עליי דברים אבל אני צריכה להגיד את זה

אני רוצה את הנדריקס פה בשנה הבאה
לא קטע של ברירת מחדל
אני מתגעגעת אליו ולסגנון המשחק שלו

בתור אחד שמחבב את הנדריקס, אין לו מקום במכבי, שכבר יש בה את ג'יימס.
מכבי לא צריכה שחקנים דומים בעמדה 5, אלא כאלה שיוכלו לעשות דברים שונים ושיהיה יותר קשה להתכונן אליהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 09:56

אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
ונתן לקבוצה שלו סיכוי לנצח. אבל דני הוא קמצני, וכנראה שהנדריקס זה ראלי יותר. (השאלה באיזה מחיר? כמה הייתם שמים עליו? לדעתי- 550K גג).

אני יודע שזה לא בדיוק העמדה שחסרה לנו, אבל הייתי גם בודק מה קורה עם בושטיאן נכבאר. כשרון אדיר, ועושה רושם שמתחבר לו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי גל גל » 15 מרץ 2013, 13:25

Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
ונתן לקבוצה שלו סיכוי לנצח. אבל דני הוא קמצני, וכנראה שהנדריקס זה ראלי יותר. (השאלה באיזה מחיר? כמה הייתם שמים עליו? לדעתי- 550K גג).

אני יודע שזה לא בדיוק העמדה שחסרה לנו, אבל הייתי גם בודק מה קורה עם בושטיאן נכבאר. כשרון אדיר, ועושה רושם שמתחבר לו.

מבוגר מידי כבר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Assaf M » 15 מרץ 2013, 13:28

Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,

סבלנו מספיק נגרים העונה, לא צריכים עוד אחד.
Assaf M

הודעהעל ידי yellowaura » 15 מרץ 2013, 15:29

שחקן מצוין (לטעמי גם יכול לעזור מאוד בפיק אנד רול כי יש לו גוף רחב ו IQ טוב) אבל לדעתי יהיה יקר מאוד שנה הבאה כי יש לו סטטיסטיקה טובה. קשה לי לראות אותנו עם 2 סנטרים מהטובים באירופה היום (לפחות מבחינה סטטיסטית) שאחד מהם עולה מהספסל (הלוואי).

אני חושב שבכל מקרה כדי שנעלה לרמה הבאה חייב להיות גארד אחד נוסף ברמה הגבוהה ביותר שאפשר וזה יותר חשוב מסנטר מחליף מצוין. אבל אני מסכים שפדרמן אם היה קצת מתאמץ היה יכול להביא 2 שחקנים בלבד ולהפוך את הקבוצה למועמדת לגיטימית לאליפות יורוליג (למשל פארגו ודיוויס).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 15 מרץ 2013, 15:39

felix_r כתב:ראיתי אתמול את המשחק של מלאגה, וממש אהבתי את הסנטר הקרואטי זוריץ'. פשוט שחקן מצוין. הוא אולי לא מהסנטרים המוכשרים ביותר באירופה, אבל הוא יודע הכל ועושה הכל גם בהתקפה וגם בהגנה. איזו טעות עשתה מכבי שבזמנו לקחה את מצ'באן במקום זוריץ'. היה הופך לחביבו של בלאט.

זוריץ' שחקן שאני מאוד אוהב סטטיסטית גם בfantasy כל שנה אני קונה אותו.
דווקא השנה הוא פישל בתחילת העונה (הפסקתי לעקוב אחרי מספר מחזורים מחוסר עניין). בכל מקרה אני לא חושב שהוא יתאים לסגנון משחק של בלאט. סנטר אירופאי שהוא לא להיט בהגנה לדעתי ובעל נטייה לפציעות. אני מזכיר לך את המשחק הזוועתי שלו השנה מול מכבי (מדד 6-). הוא גם לא הכי יציב. שהוא שיחק לצד פרילנד חשבו שמדובר באחד הקווים הטובים הקדמיים הטובים באירופה והם לא הגיעו לכלום. אגב אם אני לא טועה יש לו גם תג מחיר גבוה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי NY boy » 15 מרץ 2013, 16:25

מכיוון שהוא מרוויח 900 אלף דולר השנה אז אין ממש סיכוי להביא אותו ב550... סביר שבשנה הבאה הוא כבר ירוויח פי 2 ממה שהוא מרוויח השנה, לכיוון ה1.8 מיליון דולר או משהו כזה.
NY boy

הודעהעל ידי שחף » 15 מרץ 2013, 17:13

לא כזה התלהבתי מדייויס. לא היום ולא במשחק הקודם מולנו שהוא לקח את ה-MVP של היורוליג. נראה שחקן אפור קצת.
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 19:07

yellowaura כתב:

שחקן מצוין (לטעמי גם יכול לעזור מאוד בפיק אנד רול כי יש לו גוף רחב ו IQ טוב) אבל לדעתי יהיה יקר מאוד שנה הבאה כי יש לו סטטיסטיקה טובה. קשה לי לראות אותנו עם 2 סנטרים מהטובים באירופה היום (לפחות מבחינה סטטיסטית) שאחד מהם עולה מהספסל (הלוואי).

אני חושב שבכל מקרה כדי שנעלה לרמה הבאה חייב להיות גארד אחד נוסף ברמה הגבוהה ביותר שאפשר וזה יותר חשוב מסנטר מחליף מצוין. אבל אני מסכים שפדרמן אם היה קצת מתאמץ היה יכול להביא 2 שחקנים בלבד ולהפוך את הקבוצה למועמדת לגיטימית לאליפות יורוליג (למשל פארגו ודיוויס).

בדיוק מה שאני חושב. לא צריך לשפוך כספים ללא הכרה, ולהביא שני שחקנים בכירים על כל עמדה.
עם עוד שני שחקנים בכירים (פוינטגארד וסנטר), הקבוצה הזאת יכולה להיות מועמדת לגטימית לפיינל-פור.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 19:08

NY boy כתב:

מכיוון שהוא מרוויח 900 אלף דולר השנה אז אין ממש סיכוי להביא אותו ב550... סביר שבשנה הבאה הוא כבר ירוויח פי 2 ממה שהוא מרוויח השנה, לכיוון ה1.8 מיליון דולר או משהו כזה.

על מי אתה מדבר, על הנדריקס?? כמו שהוא נראה השנה, הוא לא בטוח מוצא עבודה בקבוצת יורוליג.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי NY boy » 15 מרץ 2013, 19:19

פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.

הנדריקס בכלל מחזיק בחוזה במילאנו של 1.2 מיליון דולר או משהו כזה. הוא הושאל לקובאן (שבטח תשמח להשאיל אותו עוד שנה). אבל ככה או ככה הוא מחזיק בחוזה בשנה הבאה ולא יוותר על כסף.
NY boy

הודעהעל ידי Assaf M » 15 מרץ 2013, 19:26

NY boy כתב:פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.

הנדריקס בכלל מחזיק בחוזה במילאנו של 1.2 מיליון דולר או משהו כזה. הוא הושאל לקובאן (שבטח תשמח להשאיל אותו עוד שנה). אבל ככה או ככה הוא מחזיק בחוזה בשנה הבאה ולא יוותר על כסף.

פי 2? למה לא פי 3? דיוויס שחקן נחמד, אבל לא שחקן טופ יורוליג ובטח לא הסנטר שמכבי צריכה בשנה הבאה.
Assaf M

הודעהעל ידי Assaf M » 15 מרץ 2013, 19:32

אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
אז נכון, קצת קשה להגדיר אותו, אבל שורה תחתונה, נתן אתמול הצגה במשחק הכי חשוב של מכבי ולדעתי זכה בחוזה לעונה הבאה.
בכל אופן, נראה שמכבי הולכת חזק מאוד על בויאן דובלייביץ' מולנסיה, עוקבים אחריו מאז תחילת העונה. שחקן עם אחוזי קליעה גבוהים מאוד מכל הטווחים, ריבאונד והגנה קצת פחות טובים.
לדעתי זו תמונת הסגל המסתמן:
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס
Assaf M

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 19:35

Assaf M כתב:
NY boy כתב:פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.

פי 2? למה לא פי 3? דיוויס שחקן נחמד, אבל לא שחקן טופ יורוליג ובטח לא הסנטר שמכבי צריכה בשנה הבאה.

הוא הרבה יותר משחקן נחמד לטעמי, סנטר מעולה. אני מסכים שפי-2 נשמע מופרך, אבל תוספת של 30-40 אחוז נשמע סביר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 מרץ 2013, 19:50

Assaf M כתב:אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
אז נכון, קצת קשה להגדיר אותו, אבל שורה תחתונה, נתן אתמול הצגה במשחק הכי חשוב של מכבי ולדעתי זכה בחוזה לעונה הבאה.
בכל אופן, נראה שמכבי הולכת חזק מאוד על בויאן דובלייביץ' מולנסיה, עוקבים אחריו מאז תחילת העונה. שחקן עם אחוזי קליעה גבוהים מאוד מכל הטווחים, ריבאונד והגנה קצת פחות טובים.
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס

אתה מכיר sg עם יכולות ריכוז ברמה גבוהה?
(אגב החפרין הוא סוג של כזה, עם הפיק אנד רול הטוב שלו)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 15 מרץ 2013, 21:04

לא ראיתי מספיק את הדובלוייביץ' הזה, אבל עושה רושם שצוות הסקאוט המדופלם לא לומד מהטעויות של עצמו. איך בדיוק גורלו יהיה שונה ממאצ'באן? שלא לדבר על זה שמאצ'באן נראה היה הרבה יותר מרשים בכל מה שקשור לארסנל ויכולות. עוד לא הבינו שם שבלאט לא יודע לאכול מספרי 4 כאלה? שיביאו את גיסט וגמרנו. לא נצפה לגדולות ונצורות, אבל הוא אשכרה שחקן יורוליג מוכח ולא עוד ילד שבלאט הולך לייבש ולייאש.

חוץ מזה, אנשים עוד לא הספיקו להפנים שהיקמן לא רכז? הסיטואציה היחידה שבה היקמן יהיה מועיל בעמדה הזאת זה אם יביאו 2 דומיננטי שינהל בעצמו את ההתקפה, כמו ספאנוליס. והסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שדני פדרמן יגיד "טעינו בבניית הסגל השנה".
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 15 מרץ 2013, 21:12

LIAV10 כתב:
Assaf M כתב:אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס

אתה מכיר sg עם יכולות ריכוז ברמה גבוהה?
(אגב החפרין הוא סוג של כזה, עם הפיק אנד רול הטוב שלו)

באמת סגל כל כך כל כך רחב 13 שחקנים? הייתי מוותר על רוט ואולי על פניני זר ברמת על בעמדה 2 שיכול גם לרכז ביחד עם הלפרין שמפעיל מצויין גבוהים ואוחיון לדעתי יספיק שלאנדבסרג יכול לזגזג בין עמדות 2-3 כל השאר מעולה על פניו תלוי בזר שיבוא בעמדה 2 נראה סגל נהדר
אולי גם על היקמן בשביל לקצר את הרוטציה ולהשקיע את הכסף הזה בזרים אחרים
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי NY boy » 15 מרץ 2013, 21:43

Assaf M כתב:

כי היום מבחינה סטטיסטית ומבחינת העונה שהוא נותן ביורוליג הוא טופ 3 בסנטרים ביורוליג ביחד עם קרסטיץ' וטומיץ'. זה למה. אם הוא קיבל 900 אחרי שהיה שחקן טוב בספרד (אבל לא שיחק ביורוליג עדיין) אחרי העונה שלו ביורוליג הוא יהיה הגבוה הכי מבוקש אולי בקיץ. פנרבחצ'ה, אפס, ריאל, הרוסיות, יש מספיק קבוצות שישמחו לקפוץ על המציאה.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 15 מרץ 2013, 21:46

היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס

למה לכל הרוחות צריך 5 שחקני פנים יקרים!!!!??????
למה צריך את טיוס כגבוה חמישי? בעלות של בסביבות 600 אלף דולר הרי (נגיד חוזה של 300 אלף דולר נטו). את הכסף הזה צריך להעביר לגארד הזר בשביל מישהו ברמה.
או לחילופין, לא צריך דובלייביץ' (זה הרי עוד כישלון שרק מחכה להגיע). אליהו, טיוס, ג'יימס ושחקן בעמדה 5\4 (יותר 5, אבל כזה שיכול לשחק עם ג'יימס ביחד גם כן). ואז גבוה חמישי איזה ג'ייק כהן שכזה (דקות בליגה ספסל ביורוליג).
כנראה שלא לומדים החברה בהנהלה אם ככה הם מתכננים לבנות את הקבוצה. שוב לרוחב, שוב שחקנים מיותרים, שוב במקום למקד את הכסף בשחקנים איכותיים מפזרים אותו על יותר שחקנים.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 15 מרץ 2013, 23:39

אני ממשיך לדחוף את ז'וריץ' למכבי! פותח שדולה. מי מצטרף? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים