המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני דווקא מקדיש מחשבה לשאלה אחרת:
מה היה קורה אילו מכבי הייתה משאירה את קנר-מדלי ולא הייתה מביאה את ג'ו אינגלס במקומו?
1) בלי אינגלס לאנדסברג היה מקבל הרבה יותר דקות. שניהם מוכשרים יותר בהתקפה, ודי מאותגרים בהגנה. לאנדסברג יותר סקורר, אינגלס מוסר יותר. אינגלס מנוסה יותר ברמות הגבוהות, אבל לאנדסברג ישראלי, והיה יכול להקל על הבעיות של מכבי בליגה. סה"כ לא הבדל גדול. היינו מסתדרים בלי אינגלס.
2) ניק היה מעלים את הבעיה שלנו בעמדה 4. בדומה לבלו הוא זורק בעיקר שלשות ויכול לשים גוף בהגנה.
3) מכבי הייתה חוסכת כסף. עכשיו היא משלמת גם חצי מהשכר של ניק במלאגה וגם את השכר של אינגלס
4) החיסכון מסעיף 3 היה מאפשר למכבי להחתים שחקן טוב יותר במקום רייס
rc4991 כתב:felix_r כתב:אני דווקא מקדיש מחשבה לשאלה אחרת:
מה היה קורה אילו מכבי הייתה משאירה את קנר-מדלי ולא הייתה מביאה את ג'ו אינגלס במקומו?
1) בלי אינגלס לאנדסברג היה מקבל הרבה יותר דקות. שניהם מוכשרים יותר בהתקפה, ודי מאותגרים בהגנה. לאנדסברג יותר סקורר, אינגלס מוסר יותר. אינגלס מנוסה יותר ברמות הגבוהות, אבל לאנדסברג ישראלי, והיה יכול להקל על הבעיות של מכבי בליגה. סה"כ לא הבדל גדול. היינו מסתדרים בלי אינגלס.
2) ניק היה מעלים את הבעיה שלנו בעמדה 4. בדומה לבלו הוא זורק בעיקר שלשות ויכול לשים גוף בהגנה.
3) מכבי הייתה חוסכת כסף. עכשיו היא משלמת גם חצי מהשכר של ניק במלאגה וגם את השכר של אינגלס
4) החיסכון מסעיף 3 היה מאפשר למכבי להחתים שחקן טוב יותר במקום רייס
זאת לא חוכמה להגיד את זה עכשיו
מדלי קיבל מלא הזמנויות ונראה רע מאוד וטוב שנפתרנו ממנו
felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא
LIAV10 כתב:felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא
איך אפשר להשוות?
הנדריקס היה הרבה יותר טוב בעונתו הראשונה מאשר מדלי (אבל הרבה הרבה יותר טוב).
ג׳יימס היה סנטר שלישי שהיה אמור להמשיך כסנטר שלישי עם משכורת של פחות מחצי מזו של משלי.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא
איך אפשר להשוות?
ג׳יימס היה סנטר שלישי שהיה אמור להמשיך כסנטר שלישי עם משכורת של פחות מחצי מזו של משלי.
כל כך קשה להבין את מה שכתוב? אף אחד לא משווה בין שחקנים. זאת הייתה רק דוגמא לשחקנים שלא הצליחו בעונה הראשונה, אבל נשארו ופרחו בהמשך.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא
איך אפשר להשוות?
כל כך קשה להבין את מה שכתוב? אף אחד לא משווה בין שחקנים. זאת הייתה רק דוגמא לשחקנים שלא הצליחו בעונה הראשונה, אבל נשארו ופרחו בהמשך.
בסדר, אבל יש לא הצליח ויש פאקינג לא הצליח.
LIAV10 כתב:היה פה היום דיון על החתמת שחקני ליגה, לפי דעתי מכבי חייבים ללכת על קרלון בראון, סטט' מאוד מרשימה כמעט 20 נקודות וכמעט חמישה אסיסטים וחמישה ריבאונדים בתחנה הראשונה מחוץ לארה"ב.
יש לו סייז טוב (1.96), הוא עדיין לא בן 25 (!) אבל משחק כמו שחקן מנוסה בן 30, המשחק שלו משתבח ככל שמתקרבים למאני טיים, קלעי טוב, אתלט אדיר, שחקן מלהיב, יכול לרכז את המשחק וזה יתרון גדול לשחקן בגובה הזה. בנוסף הוא נראה כמו ילד טוב מאוד, יתאים למערכת, אחד השחקנים הטובים שראיתי בארץ בשנים האחרונות, פשוט חייב להיות פה עונה הבאה.
MTA2311 כתב:דאנקן+ בראון זורם לי מאוד.
האמת אני די אופטימי לגבי הסיכוי שפארגו יהיה פה שנה שעברה.
בצסקא הוא לא ישאר, ולדעתי הוא כבר הבין שהוא טעה כשהשיקול היחיד שלו בקיץ היה כסף.
MTA2311 כתב:דאנקן+ בראון זורם לי מאוד.
בצסקא הוא לא ישאר, ולדעתי הוא כבר הבין שהוא טעה כשהשיקול היחיד שלו בקיץ היה כסף.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:דאנקן+ בראון זורם לי מאוד.
rc4991 כתב:שחקן מאוד מוכשר אבל עדיין בגדר הימור ולכן הייתי מביא אותו רק לצד רכז איכותי כמו פארגו
האמת שאני חושב ששילוב של פארגו ובראון יכול להיות מדהים במידה ובראון יעמוד בציפיות
rc4991 כתב:פארגו,בראון ודאנקן במקום רייס,היקמן ואינגלס יהוו קפיצת מדרגה משמעותית ואפילו לא יקרה בהרבה
אני גם חושב שהסיכוי שפארגו יגיע בשנה הבאה גדול אבל לדעתי יש סיכוי שבלאט יאמן את פארגו....במוסקבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים