דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 פברואר 2014, 15:01

מה החכמה להגיד את זה עכשיו?
שחקן שנראה כמו שמדלי נראה שנה שעברה לא צריך להישאר פה לעוד עונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 פברואר 2014, 15:55

felix_r כתב:אני דווקא מקדיש מחשבה לשאלה אחרת:

מה היה קורה אילו מכבי הייתה משאירה את קנר-מדלי ולא הייתה מביאה את ג'ו אינגלס במקומו?

1) בלי אינגלס לאנדסברג היה מקבל הרבה יותר דקות. שניהם מוכשרים יותר בהתקפה, ודי מאותגרים בהגנה. לאנדסברג יותר סקורר, אינגלס מוסר יותר. אינגלס מנוסה יותר ברמות הגבוהות, אבל לאנדסברג ישראלי, והיה יכול להקל על הבעיות של מכבי בליגה. סה"כ לא הבדל גדול. היינו מסתדרים בלי אינגלס.

2) ניק היה מעלים את הבעיה שלנו בעמדה 4. בדומה לבלו הוא זורק בעיקר שלשות ויכול לשים גוף בהגנה.

3) מכבי הייתה חוסכת כסף. עכשיו היא משלמת גם חצי מהשכר של ניק במלאגה וגם את השכר של אינגלס

4) החיסכון מסעיף 3 היה מאפשר למכבי להחתים שחקן טוב יותר במקום רייס

זאת לא חוכמה להגיד את זה עכשיו
מדלי קיבל מלא הזמנויות ונראה רע מאוד וטוב שנפתרנו ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 פברואר 2014, 16:22

rc4991 כתב:
felix_r כתב:אני דווקא מקדיש מחשבה לשאלה אחרת:

מה היה קורה אילו מכבי הייתה משאירה את קנר-מדלי ולא הייתה מביאה את ג'ו אינגלס במקומו?

1) בלי אינגלס לאנדסברג היה מקבל הרבה יותר דקות. שניהם מוכשרים יותר בהתקפה, ודי מאותגרים בהגנה. לאנדסברג יותר סקורר, אינגלס מוסר יותר. אינגלס מנוסה יותר ברמות הגבוהות, אבל לאנדסברג ישראלי, והיה יכול להקל על הבעיות של מכבי בליגה. סה"כ לא הבדל גדול. היינו מסתדרים בלי אינגלס.

2) ניק היה מעלים את הבעיה שלנו בעמדה 4. בדומה לבלו הוא זורק בעיקר שלשות ויכול לשים גוף בהגנה.

3) מכבי הייתה חוסכת כסף. עכשיו היא משלמת גם חצי מהשכר של ניק במלאגה וגם את השכר של אינגלס

4) החיסכון מסעיף 3 היה מאפשר למכבי להחתים שחקן טוב יותר במקום רייס

זאת לא חוכמה להגיד את זה עכשיו
מדלי קיבל מלא הזמנויות ונראה רע מאוד וטוב שנפתרנו ממנו

הבעיה היא שהשחקן שהגיע במקומו משחק בעמדה שבה משחק השחקן הכי טוב של מכבי ועוד יותר גרוע - הוא גם לא להיט בלשון המעטה.
אז לא, אי אפשר היה להשאיר את מדלי אחרי העונה הנוראית, אבל ההבאה של אינגלס הייתה טעות ידועה מראש.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2014, 17:29

מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 פברואר 2014, 17:31

felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא

איך אפשר להשוות?
הנדריקס היה הרבה יותר טוב בעונתו הראשונה מאשר מדלי (אבל הרבה הרבה יותר טוב).
ג׳יימס היה סנטר שלישי שהיה אמור להמשיך כסנטר שלישי עם משכורת של פחות מחצי מזו של משלי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 פברואר 2014, 18:03

מדלי היה השחקן הכי יקר שנה שעברה לא?
להשוות אותו לג'יימס זה הזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2014, 19:38

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:מצד שני לא מעט שחקנים נשארו במכבי אחרי עונה ראשונה חלשה: הנדריקס, ג'יימס - לדוגמא

איך אפשר להשוות?
ג׳יימס היה סנטר שלישי שהיה אמור להמשיך כסנטר שלישי עם משכורת של פחות מחצי מזו של משלי.

כל כך קשה להבין את מה שכתוב? אף אחד לא משווה בין שחקנים. זאת הייתה רק דוגמא לשחקנים שלא הצליחו בעונה הראשונה, אבל נשארו ופרחו בהמשך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 פברואר 2014, 19:41

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

איך אפשר להשוות?

כל כך קשה להבין את מה שכתוב? אף אחד לא משווה בין שחקנים. זאת הייתה רק דוגמא לשחקנים שלא הצליחו בעונה הראשונה, אבל נשארו ופרחו בהמשך.

בסדר, אבל יש לא הצליח ויש פאקינג לא הצליח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2014, 19:51

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

איך אפשר להשוות?

בסדר, אבל יש לא הצליח ויש פאקינג לא הצליח.

זה משהו אחר. אין ספק שמדלי היה מאוד גרוע והיה הגיוני לזרוק אותו. מצד שני מכבי לא ממש השתחררה מהחוזה. היא משלמת חצי מהכסף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 פברואר 2014, 17:48

כמו שיש לי אלרגיה להיקמן כך גם היתה לי למדלי. אין מאושר ממני שמדלי לא משחק במכבי...

מבחינה מקצועית, הוא לא יהיה הראשון שהיה גרוע במקום אחד וטוב במקום אחר. זה לא אומר שמכבי טעתה, אלא ששני הצדדים דווקא הרוויחו - מדלי
משחק כדורסל טוב ומכבי שיחררה שחקן שלא התאים לה ומזערה את הנזק הכספי מההחתמה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 19:20

היה פה היום דיון על החתמת שחקני ליגה, לפי דעתי מכבי חייבים ללכת על קרלון בראון, סטט' מאוד מרשימה כמעט 20 נקודות וכמעט חמישה אסיסטים וחמישה ריבאונדים בתחנה הראשונה מחוץ לארה"ב.
יש לו סייז טוב (1.96), הוא עדיין לא בן 25 (!) אבל משחק כמו שחקן מנוסה בן 30, המשחק שלו משתבח ככל שמתקרבים למאני טיים, קלעי טוב, אתלט אדיר, שחקן מלהיב, יכול לרכז את המשחק וזה יתרון גדול לשחקן בגובה הזה. בנוסף הוא נראה כמו ילד טוב מאוד, יתאים למערכת, אחד השחקנים הטובים שראיתי בארץ בשנים האחרונות, פשוט חייב להיות פה עונה הבאה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:06

אם שוב הולכים על הימור בכסף קטן(וזה בדיוק מה שהולך לקרות), הוא מועמד לא פחות טוב מאף שם אחר שאבי אבן יכול למצוא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 20:16

הוא מושלם בשביל הכסף הקטן, אפשר להביא אותו בפחות ממה שרייס מקבל, בנוסף לקחת את החצי מיליון של היקמן + ה750 אלף של אינגלס ולהביא פאוור פורוורד בזול ואת השאר להשקיע ברכז (פארגו?)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:18

LIAV10 כתב:היה פה היום דיון על החתמת שחקני ליגה, לפי דעתי מכבי חייבים ללכת על קרלון בראון, סטט' מאוד מרשימה כמעט 20 נקודות וכמעט חמישה אסיסטים וחמישה ריבאונדים בתחנה הראשונה מחוץ לארה"ב.
יש לו סייז טוב (1.96), הוא עדיין לא בן 25 (!) אבל משחק כמו שחקן מנוסה בן 30, המשחק שלו משתבח ככל שמתקרבים למאני טיים, קלעי טוב, אתלט אדיר, שחקן מלהיב, יכול לרכז את המשחק וזה יתרון גדול לשחקן בגובה הזה. בנוסף הוא נראה כמו ילד טוב מאוד, יתאים למערכת, אחד השחקנים הטובים שראיתי בארץ בשנים האחרונות, פשוט חייב להיות פה עונה הבאה.

שחקן מאוד מוכשר אבל עדיין בגדר הימור ולכן הייתי מביא אותו רק לצד רכז איכותי כמו פארגו
האמת שאני חושב ששילוב של פארגו ובראון יכול להיות מדהים במידה ובראון יעמוד בציפיות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:23

דאנקן+ בראון זורם לי מאוד.

האמת אני די אופטימי לגבי הסיכוי שפארגו יהיה פה שנה הבאה.
בצסקא הוא לא ישאר, ולדעתי הוא כבר הבין שהוא טעה כשהשיקול היחיד שלו בקיץ היה כסף.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 23 פברואר 2014, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 פברואר 2014, 20:28

MTA2311 כתב:דאנקן+ בראון זורם לי מאוד.

האמת אני די אופטימי לגבי הסיכוי שפארגו יהיה פה שנה שעברה.
בצסקא הוא לא ישאר, ולדעתי הוא כבר הבין שהוא טעה כשהשיקול היחיד שלו בקיץ היה כסף.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:29

פארגו,בראון ודאנקן במקום רייס,היקמן ואינגלס יהוו קפיצת מדרגה משמעותית ואפילו לא יקרה בהרבה
אני גם חושב שהסיכוי שפארגו יגיע בשנה הבאה גדול אבל לדעתי יש סיכוי שבלאט יאמן את פארגו....במוסקבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:

כן, ראיתי את זה.
יום ראשון...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 20:32

rc4991 כתב:שחקן מאוד מוכשר אבל עדיין בגדר הימור ולכן הייתי מביא אותו רק לצד רכז איכותי כמו פארגו
האמת שאני חושב ששילוב של פארגו ובראון יכול להיות מדהים במידה ובראון יעמוד בציפיות

אי אפשר לחזור לסיפור הזה של להביא זרים לא מוכחים במאסות. בטח שלא עם החוק הרוסי והחוק שמחייב שני צעירים בטופס. בראון נותן עונה מצויינת, אבל אי אפשר להביא אותו לפה אחרי עונה אחת. הוא צריך להתבשל עונה אחת לפחות בקבוצת יורוקאפ או קבוצת יורוליג קטנה יותר.

צריך לקחת בחשבון שאוחיון שידרג את עצמו מאוד בעונה האחרונה והוא כמעט בוודאות ימשיך להיות הרכז הפותח. צריך להגיע עוד רכז מחליף (לא קומבו) במקום רייס וסקורר במקום היקמן. אם פארגו יגיע (וזה אם מאוד מאוד גדול) זה יהיה על חשבון היקמן בעמדה 2. בראון לא יתאים בהקשר הזה. האמת שממש לא הייתי מתנגד להביא את קיצ'ן במקום רייס, אבל אני לא בטוח בקשר למצב החוזי שלו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 20:34

rc4991 כתב:פארגו,בראון ודאנקן במקום רייס,היקמן ואינגלס יהוו קפיצת מדרגה משמעותית ואפילו לא יקרה בהרבה
אני גם חושב שהסיכוי שפארגו יגיע בשנה הבאה גדול אבל לדעתי יש סיכוי שבלאט יאמן את פארגו....במוסקבה

הסיכוי שדאנקן יגיע קטן מאוד. יהיה עליו מיסוי של ישראלי ויש כבר לא מעט קבוצות ששמו עליו עין. מכבי פיספסה את הרכבת של דאנקן.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים