יורוקאפ 2013/14 - ולנסיה זוכה בתואר וחוזרת ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2013/14

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 פברואר 2014, 00:58

נתונים מאוד הזויים אתה מעלה פה.
תוכל לספר לי כמה פעמים כל אחד מהם מגרד את האף בפוזיישן? כמה כידרורים יש לכל אחד בשנייה?

זה קצת נראה כאילו ישבת עם מחשבון וחיפשת בכוח כל מיני נתונים שיוכיחו שאתה צודק וכל השאר טיפשים וטועים.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 14 פברואר 2014, 01:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 00:59

jol9 כתב:אני אגיד לך למה התגובה הזאת... פשוט אתה לא ענייני כשאתה מדבר עליו, ואחרי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד ועוד זה כבר מרגיז.
כולם כבר יודעים מה אתה חושב עליו, ואין מה להמשיך ולדחוף את זה בכל פינה.
בסופו של דבר הוא לא כזה טוב כמו שהיה בתחילת העונה ולא כזה גרוע כמו שאתה עושה אותו. חלק מיחידה שעושה את העבודה שלו בסה"כ בסדר גמור.

העובדה היחידה היא שאינגלס הוא שחקן יורוליג בקבוצות הכי בכירות ביבשת בשנים האחרונות, וכנראה שיש לזה סיבה.

כמובן שאין בתגובה הזאת או הקודמת שום כוונה להעליב או לפגוע, ואני מקווה שזה אכן לא קרה, ואם כן, קבל את התנצלותי הכנה.

אני ממש לא נעלב. התגובה הייתה מוזרה ולא עניינית, זה הכל.
יש גם סיבה שהוא כבר לא משחק בברצלונה לא? זה לא כי הוא ממש הצליח שם. בכל מקרה, במכבי הוא ממש לא מצליח, וכן הוא כזה גרוע כמו שאני עושה אותו. מי הזר האחרון שנתן לך 5 נקודות למשחק בטופ 16? הוא נותן עונה קטסטרופלית, הרבה יותר מהיקמן שחוטף פה על ימין ועל שמאל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 01:01

roy1000 כתב:
jol9 כתב:וואו, הפלת אותי מהכסא ממש...

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2009
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010

אלה שתי העונות של סמית' ביורוקאפ. כמו שאתה רואה, בשתיהן הוא היה טוב יותר מדאנקן, ובאחת מהן גם קלע כמעט 21 נקודות בממוצע בטופ 16
של היורוקאפ ובשתי העונות הוא היה בפיינל פור של היורוקאפ.

בוא נחכה קצת עם הסופרלטיבים חסרי הההגיון האלה.

עם כל הכבוד לדאנקן, הוא בכלל לא בליגה של סמית', כל עוד הוא לא דרך ולא שיחק משחק אחד ביורוליג (והוא כבר בן 28 השנה).

בעונה הראשונה סמית' עשה 14.6 נקודות מדד ב- 28 דקות - זה יוצא 0.52 נקודות מדד לדקה.
בעונה השניה סמית' עשה 15.7 נקודות מדד ב- 31דקות - זה יוצא 0.50 נקודות מדד לדקה.

דאנקן עושה 14.4 נקודות מדד ב- 25.5 דקות שזה יוצא 0.56 נקודות מדד לדקה.

גם סמית' הגיע למכבי בגיל 28, ככה שאני לא מבין מה הנקודה. דאנקן נותן עונה מצויינת ביורוקאפ. יותר טובה ממה שנתנו שחקני היורוקאפ של מכבי. להגיד שהוא "לא בליגה של סמית'" זה חסר בסיס.

תשמע, אני יכול למצוא מדדים שמוכיחים שהיקמן הוא בעצם שחקן טוב יותר מסטוקטון... פר דקה זה מדד לא רלוונטי. אם יהיה באמת כזה מדהים,
יישחק יותר ויישפר (או שלא) את המספרים שלו.

ממה שאתה כתבת על דאנקן, היה נשמע שסמית' לא בליגה שלו, כשברור שזה לא נכון. כשדאנקן יהיה שחקן של 11 נק' וכמעט 6 רב' בקבוצת יורוליג
מובילה, אז נוכל להגיד מי לא בליגה של מי. בינתיים זהו דאנקן שצריך להיות מוחמא מהשוואות לסמית' ולא להיפך.

ולגבי הגיל, זה רק בשביל להמחיש שדאנקן כבר בן 28, והוא עדיין לא השאיר חותם מיוחד על אירופה. סמית' היה שחקן מצויין וידוע גם לפני שהגיע למכבי,
ובמכבי הוא רק הפך להיות טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 01:04

LIAV10 כתב:נתונים מאוד הזויים אתה מעלה פה.
תוכל לספר לי כמה פעמים כל אחד מהם מגרד את האף בפוזיישן? כמה כידרורים יש לכל אחד בשנייה?

זה קצת נראה כאילו ישבת עם מחשבון וחיפשת בכוח כל מיני נתונים שיוכיחו שאתה צודק וכל השאר טיפשים וטועים.

אתה סתם מביך את עצמך בתגובות האלה. כשמשווים שני שחקנים, מודדים תמיד את התפוקה פר דקה (או פר 36 דקות). אם אתה לא יודע את זה בעצמך - אתה מוזמן לעשות גוגל ולבדוק.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 01:10

jol9 כתב:תשמע, אני יכול למצוא מדדים שמוכיחים שהיקמן הוא בעצם שחקן טוב יותר מסטוקטון... פר דקה זה מדד לא רלוונטי. אם יהיה באמת כזה מדהים,
יישחק יותר ויישפר (או שלא) את המספרים שלו.

ממה שאתה כתבת על דאנקן, היה נשמע שסמית' לא בליגה שלו, כשברור שזה לא נכון. כשדאנקן יהיה שחקן של 11 נק' וכמעט 6 רב' בקבוצת יורוליג
מובילה, אז נוכל להגיד מי לא בליגה של מי. בינתיים זהו דאנקן שצריך להיות מוחמא מהשוואות לסמית' ולא להיפך.

ולגבי הגיל, זה רק בשביל להמחיש שדאנקן כבר בן 28, והוא עדיין לא השאיר חותם מיוחד על אירופה. סמית' היה שחקן מצויין וידוע גם לפני שהגיע למכבי,
ובמכבי הוא רק הפך להיות טוב יותר.

לגבי החלק המודגש - אני בספק.
עזוב אותי מכן בליגה או לא בליגה. דאנקן נותן עונת יורוקאפ מצויינת שלא נופלת ממה שעשו שחקני היורוקאפ של מכבי. מה הוא יעשה ביורוליג? את זה כנראה שנדע בשנה הבאה. זה תלוי בקבוצה ובדקות שהוא יקבל, אבל אני חושב שהוא יכול לעשות מספרים יפים. על חימקי הוא חגג.

סמית', לפני שהגיע למכבי נתן עונת יורוליג לא טובה בטורקיה ושתי עונות יורוקאפ מצויינות. אין ספק שהוא נותן במכבי עונות טובות, אבל זה קשור גם לסיטואציה שמתאימה לו כמו כפפה ליד. בכל מקרה, אין לי שום דבר נגד סמית', הוא השחקן הכי חשוב של מכבי לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 01:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני אגיד לך למה התגובה הזאת... פשוט אתה לא ענייני כשאתה מדבר עליו, ואחרי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד ועוד זה כבר מרגיז.
כולם כבר יודעים מה אתה חושב עליו, ואין מה להמשיך ולדחוף את זה בכל פינה.
בסופו של דבר הוא לא כזה טוב כמו שהיה בתחילת העונה ולא כזה גרוע כמו שאתה עושה אותו. חלק מיחידה שעושה את העבודה שלו בסה"כ בסדר גמור.

העובדה היחידה היא שאינגלס הוא שחקן יורוליג בקבוצות הכי בכירות ביבשת בשנים האחרונות, וכנראה שיש לזה סיבה.

כמובן שאין בתגובה הזאת או הקודמת שום כוונה להעליב או לפגוע, ואני מקווה שזה אכן לא קרה, ואם כן, קבל את התנצלותי הכנה.

אני ממש לא נעלב. התגובה הייתה מוזרה ולא עניינית, זה הכל.
יש גם סיבה שהוא כבר לא משחק בברצלונה לא? זה לא כי הוא ממש הצליח שם. בכל מקרה, במכבי הוא ממש לא מצליח, וכן הוא כזה גרוע כמו שאני עושה אותו. מי הזר האחרון שנתן לך 5 נקודות למשחק בטופ 16? הוא נותן עונה קטסטרופלית, הרבה יותר מהיקמן שחוטף פה על ימין ועל שמאל.

למה לא עניינית? כי אני לא מסכים איתך?
לדעתי התגובה מאוד עניינית. שחקן שמשחק כבר 4 שנים בקבוצות הכי טובות ביורוליג, כנראה שווה משהו.
מדלי לדוגמא לא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך להיות שחקן לגיטימי ברמות הגבוהות.

אבל יש לי משהו שמתקשר יפה לנושא השני שנידון כאן. למטה מופיעים הנתונים של מדד היעילות פר דקה של הזרים. למעט סופו וג'יימס
לאינגלס יש את המדד פר דקה הכי גבוה מבין הזרים. ד"א לג'יימס יש את המדד הכי גבוה מכל הזרים.
זה מסביר לך שני דברים:
א - אינגלס לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו ובטח לא ברמות של מדלי וזרי פח אחרים שעברו כאן.
ב - המדד הזה לא באמת משקף הרבה, ולכן גם אין לך קייס בנושא של דאנקן

0.45 - אינגלס
0.37 - היקמן
0.42 - רייס
0.42 - סמית'
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 פברואר 2014, 01:17

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:נתונים מאוד הזויים אתה מעלה פה.

אתה סתם מביך את עצמך בתגובות האלה. כשמשווים שני שחקנים, מודדים תמיד את התפוקה פר דקה (או פר 36 דקות). אם אתה לא יודע את זה בעצמך - אתה מוזמן לעשות גוגל ולבדוק.

כנראה שעוד לא הבנת שאתה מביך את עצמך עם הדרכים הפתטיות שלך להוכיח את הנקודה שלך, לא מודדים שחקן פר דקה, מודדים שחקן פר משחק, סיבוב, שלב, עונה וכו׳.
דאנקן בחור בריא עם סיבולת ריאה מרשימה, אם הוא לא מקבל הרבה דקות זה אולי כי המאמן לא חושב שהוא ראוי להן.
בוא נתעסק בדרכים נורמאליות למדוד שחקן, כמה פעמים דאנקן הגיע לפיינל פור היורוקאפ? כמה פעמים חמישיית עונה? כמה נקודות הוא קלע ביורוליג? כמה ריבאונדים הוא הוריד ביורוליג?

יכול להיות שכדאי לך לעבור לצ׳ה עם הפוורורדים של מגדל כ״כ עושים לך את זה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 01:25

jol9 כתב:למה לא עניינית? כי אני לא מסכים איתך?
לדעתי התגובה מאוד עניינית. שחקן שמשחק כבר 4 שנים בקבוצות הכי טובות ביורוליג, כנראה שווה משהו.
מדלי לדוגמא לא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך להיות שחקן לגיטימי ברמות הגבוהות.

אבל יש לי משהו שמתקשר יפה לנושא השני שנידון כאן. למטה מופיעים הנתונים של מדד היעילות פר דקה של הזרים. למעט סופו וג'יימס
לאינגלס יש את המדד פר דקה הכי גבוה מבין הזרים. ד"א לג'יימס יש את המדד הכי גבוה מכל הזרים.
זה מסביר לך שני דברים:
א - אינגלס לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו ובטח לא ברמות של מדלי וזרי פח אחרים שעברו כאן.

0.45 - אינגלס
0.37 - היקמן
0.42 - רייס
0.42 - סמית'

היא לא עניינית כי הרי לא חסרים שחקנים שבאו לפה והתבררו כפלופים. אינגלס הוא פלופ. עזוב שניה את השאלה עד כמה הוא גרוע ונסכים שהוא גרוע או לפחות לא שחקן טוב? נסכים שהוא לא יישאר פה בעונה הבאה תחת שום מאמן?

אין לי בעיה בנוגע למדד - אפשר גם לקחת נקודות לדקה, ריב' לדקה וכל מספר אחר שתרצה - דאנקן יצא טוב בכל ההשוואות האלה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 פברואר 2014, 01:34

רוי, אני חייבת מילה לגבי אינגלס.
אני כבר תקופה ארוכה שבגדול די מסכימה איתך שאינגלס שחקן בינוני מינוס. הוא רחוק מלהיות שווה את הסכומים שהוא מקבל ואני לא רואה אותו ממשיך במכבי מעבר לעונה הזו (למרות שלגבי זה שזרקו אותו מבארסה - זה שזה היה רק אחרי 3 שנים ולא ישר אחרי העונה הראשונה גם אומר משהו לא?)

אבל, למרות זאת אתה לא רואה אותי חופרת עליו בכל משפט שני שלי ולא מכניסה אותו לכל דיון גם אם אין אפילו קמצוץ של קשר אליו.
אז סבבה, הבנו שאתה חושב שהוא חרא של שחקן, הזר הגרוע אי פעם והאחראי הראשי לחור באוזון, לרעב העולמי ולכל המלחמות בעולם - זה נקלט היטב.
אז תעשה טובה ופעם הבאה שאתה בא להזכיר אותו כשהדיון בכלל לא אליו, תנשום שנייה, תשקול זאת פעם נוספת ופשוט אל תעשה את זה, סבבה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 01:35

roy1000 כתב:
jol9 כתב:למה לא עניינית? כי אני לא מסכים איתך?

זה מסביר לך שני דברים:

0.45 - אינגלס
0.37 - היקמן
0.42 - רייס
0.42 - סמית'

היא לא עניינית כי הרי לא חסרים שחקנים שבאו לפה והתבררו כפלופים. אינגלס הוא פלופ. עזוב שניה את השאלה עד כמה הוא גרוע ונסכים שהוא גרוע או לפחות לא שחקן טוב? נסכים שהוא לא יישאר פה בעונה הבאה תחת שום מאמן?

אין לי בעיה בנוגע למדד - אפשר גם לקחת נקודות לדקה, ריב' לדקה וכל מספר אחר שתרצה - דאנקן יצא טוב בכל ההשוואות האלה.

אם אין לך בעיה, אז הנה - אינגלס הוא אחד הזרים הכי טובים שלנו, וג'יימס הוא הזר הכי טוב שלנו ביי פאר ("זר" כי לא בדקתי את אוחיון, פניני,
בלו וטיוס).
התגובה היא עניינית, כי שחקן שמשחק כבר 4 עונות ברמה הכי גבוהה באירופה, הוא לא פלופ. הוא אולי לא הכוכב הכי גדול שיש, אבל
אני חושב שאינגלס בהחלט שחקן טוב.
הוא אול אראונד פלייר, קבוצתי מאוד, וכשרוני. יש לו ירידה די חדה ביכולת בתקופה האחרונה, אבל זה
עדיין מבחינתי לא אומר שהוא לא שחקן טוב, כי בתחילת העונה ראינו מה הוא מסוגל לעשות.
בלאט מעדיף ללכת עם היקמן, ובגלל שהקבוצה מצליחה, אני מכבד את זה, אבל אני מאמין שאינגלס עוד יתאושש ויחזור ליכולת שראינו ממנו בתחילת העונה.

ולגבי דאנקן - הוא עדיין לא נתן מספריםכמו של סמית' בעונה השניה שלו, ולא סביר שייתן. הוא גם לא היה בפיינל פור של היורוקאפ פעמיים ברציפות.
הוא שחקן טוב, ואולי גם יגיע למכבי מתישהו, אבל אני לא ממהר להמליך אותו, ובטח לא ע"פ שחקן כמו סמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 08:14

jol9 כתב:ולגבי דאנקן - הוא עדיין לא נתן מספריםכמו של סמית' בעונה השניה שלו, ולא סביר שייתן. הוא גם לא היה בפיינל פור של היורוקאפ פעמיים ברציפות.
הוא שחקן טוב, ואולי גם יגיע למכבי מתישהו, אבל אני לא ממהר להמליך אותו, ובטח לא ע"פ שחקן כמו סמית'.

אוקיי. אני קצת מופתע שאתה עדיין מאמין שהוא שחקן טוב, למרות שהוא בבירור הזר שנותן הכי פחות תרומה במכבי העונה(5 נקודות בטופ 16? אתה צוחק עלי?). אי אפשר להיתלות על 3 משחקים טובים שהוא נתן בתחילת העונה - אבל באמת שלא רציתי להיכנס לדיון עליו - סתם הכנסת אותי בכוח לזה (רק הזכרתי אותו בתור שחקן זר במכבי שדאנקן יותר טוב ממנו). כמו שאמרו בתגובה מעליי - הדיון עליו מוצה עד תום ואם מישהו עדיין חושב שהוא שחקן ברמת יורוליג, שיהיה בהצלחה. קשה לי להאמין שהוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה.

לגבי דאנקן - אני חושב שאתה לא מבין את הסיטואציה. אין ספק שמכבי היו רוצים אותו לעונה הבאה, אבל יש ספק גדול אם מכבי תוכל להביא אותו. יש כבר מספר קבוצות בכירות שרודפות אחריו וחימקי אפילו פנו לסוכן שלו עם הצעה (לפי הפרסומים). אז צריך לשים את הדברים בפרופורציה - לא מדובר בשחקן על שהולך לקרוע את היורוליג עם 20 נקודות למשחק, אבל מדובר בשחקן הכי טוב בליגה הישראלית היום (לדעתי) ואחד השחקנים הטובים ביורוקאפ (וזו ממש לא רק דעה שלי). אלא אם כן יקרה משהו חריג עד סוף העונה, דאנקן יהיה ביורוליג בעונה הבאה. עד כמה הוא יצליח? אני לא יודע. האם זה יפתיע אותי אם הוא יהפוך שלחקן של 10+ נקודות ביורוליג? ממש לא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 11:26

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ולגבי דאנקן - הוא עדיין לא נתן מספריםכמו של סמית' בעונה השניה שלו, ולא סביר שייתן. הוא גם לא היה בפיינל פור של היורוקאפ פעמיים ברציפות.

אוקיי. אני קצת מופתע שאתה עדיין מאמין שהוא שחקן טוב, למרות שהוא בבירור הזר שנותן הכי פחות תרומה במכבי העונה(5 נקודות בטופ 16? אתה צוחק עלי?). אי אפשר להיתלות על 3 משחקים טובים שהוא נתן בתחילת העונה - אבל באמת שלא רציתי להיכנס לדיון עליו - סתם הכנסת אותי בכוח לזה (רק הזכרתי אותו בתור שחקן זר במכבי שדאנקן יותר טוב ממנו). כמו שאמרו בתגובה מעליי - הדיון עליו מוצה עד תום ואם מישהו עדיין חושב שהוא שחקן ברמת יורוליג, שיהיה בהצלחה. קשה לי להאמין שהוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה.

לגבי דאנקן - אני חושב שאתה לא מבין את הסיטואציה. אין ספק שמכבי היו רוצים אותו לעונה הבאה, אבל יש ספק גדול אם מכבי תוכל להביא אותו. יש כבר מספר קבוצות בכירות שרודפות אחריו וחימקי אפילו פנו לסוכן שלו עם הצעה (לפי הפרסומים). אז צריך לשים את הדברים בפרופורציה - לא מדובר בשחקן על שהולך לקרוע את היורוליג עם 20 נקודות למשחק, אבל מדובר בשחקן הכי טוב בליגה הישראלית היום (לדעתי) ואחד השחקנים הטובים ביורוקאפ (וזו ממש לא רק דעה שלי). אלא אם כן יקרה משהו חריג עד סוף העונה, דאנקן יהיה ביורוליג בעונה הבאה. עד כמה הוא יצליח? אני לא יודע. האם זה יפתיע אותי אם הוא יהפוך שלחקן של 10+ נקודות ביורוליג? ממש לא.

ומה אתה אומר על סמית'? האם הוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה? האם יהיה שחקן של 10+ נקודות בקבוצת יורוליג טובה?

זה מה שכתבת באחד הפוסטים בעמודים הקודמים...

ממש לא אותו שחקן. דווין סמית' שחקן מצויין, חכם מאוד שעושה מספר מאוד מצומצם של דברים בצורה טובה מאוד.
ג'וש דאנקן זה שחקן שעושה בשלב השני של היורוראפ 16 נקודות ב- 65% ל- 2 ו- 75% ל- 3. הוא יודע לעשות כמעט הכל על המגרש (פנים לסל, פוסט, קליעה מבחוץ). להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה, כם כל הכבוד לסמית'.
לשניהם יש סוג של אופי שקט כזה אם לזה אתה מתכוון, אבל הם ממש לא דומים ביכולות או בתפקוד.

עכשיו תחשוב שוב, ותגיד לי אם אתה עומד מאחורי הדברים שלך, גם אחרי שהביאו לך את כל הנתונים האחרים.
זה שיותר כיף לך לראות את דאנקן, זה עניין סובייקטיבי, ואין מה להתווכח על זה, אבל אמירה כמו "להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה,
עם כל הכבוד לסמית'" היא אמירה תלושה מהמציאות לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 12:24

jol9 כתב:ומה אתה אומר על סמית'? האם הוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה? האם יהיה שחקן של 10+ נקודות בקבוצת יורוליג טובה?

זה מה שכתבת באחד הפוסטים בעמודים הקודמים...

חשבתי שהוא כבר כזה...
לגבי העונה הבאה - אני די חושש שזמנו קצוב מבחינת בעיות הברכיים שלו. יש לו חוזה לעוד עונה במכבי (אני חושב), אבל אני מקווה שהוא לא יהיה שון ג'יימס 2.0.

jol9 כתב:ו
ממש לא אותו שחקן. דווין סמית' שחקן מצויין, חכם מאוד שעושה מספר מאוד מצומצם של דברים בצורה טובה מאוד.
ג'וש דאנקן זה שחקן שעושה בשלב השני של היורוראפ 16 נקודות ב- 65% ל- 2 ו- 75% ל- 3. הוא יודע לעשות כמעט הכל על המגרש (פנים לסל, פוסט, קליעה מבחוץ). להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה, כם כל הכבוד לסמית'.
לשניהם יש סוג של אופי שקט כזה אם לזה אתה מתכוון, אבל הם ממש לא דומים ביכולות או בתפקוד.

עכשיו תחשוב שוב, ותגיד לי אם אתה עומד מאחורי הדברים שלך, גם אחרי שהביאו לך את כל הנתונים האחרים.
זה שיותר כיף לך לראות את דאנקן, זה עניין סובייקטיבי, ואין מה להתווכח על זה, אבל אמירה כמו "להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה,
עם כל הכבוד לסמית'" היא אמירה תלושה מהמציאות לחלוטין.

מה הבעיה? הם עדיין שחקנים שונים לחלוטין. דווין סמית' הוא גארד שמשחק עם הפנים לסל ודאנקן הוא 4 מגוון שמשחק גם בפוסט, גם עם הפנים לסל וגם סטרץ'. אתה לא יכול להשוות בינהם בתפקוד. סמית' מביא דברים אחרים לגמרי כמו הגנה ומשחק אוף בול. יש אנשים שאוהבים שחקנים אתלטיים סטייל פארגו/ביינום שרצים להטבעות על כל העולם, יש כאלה שאוהבים שחקני דבק כמו סמית', ויש כאלה שאוהבים שחקנים עם טכניקה טובה (בקבוצה הזו אני כולל את דאנקן).

אם נלך ל- NBA, אז את מי אתה אוהב? שחקים כמו דריק רוז (או ראסל ווסטברוק), שחקנים כמו סוקטי פיפן, או שחקנים כמו טים דאנקן? (ואל תגיד לי שסמית' יצא מקופח מההשוואה).
אני הכי נהנה לראות את טים דאנקן מבית שלושת אבות הטיפוס.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 פברואר 2014, 00:26

ניצחון יפה של אוניקס על ולנסיה בספרד 76-73
צ'אק איידסון החטיא כמה זריקות בסיומת המותחת, אבל גם עשה חטיפה גורלית במצב של +1 לאוניקס וכדור אחרון של ולנסיה.

דרך אגב, בארץ כולם בטוחים שחימקי זאת הקבוצה היחידה שעומדת בין ירושלים לגביע, אבל זה ממש לא נכון. אוניקס גם כן קבוצה חזקה מאוד ויש לה גם מאמן מצוין - טרינקיירי האיטלקי, שזכור מעונתו הטובה עם קאנטו ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 פברואר 2014, 00:46

מי זה ״כולם״?
יש גם כמה שפויים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 19 פברואר 2014, 00:50

ירושלים כאילו מועמדת לזכייה ביורוקאפ?
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 19 פברואר 2014, 01:09

LIAV10 כתב:מי זה ״כולם״?
יש גם כמה שפויים.

כשבערוץ הספורט מדברים על המשך הדרך של ירושלים ביורוקאפ, כל הפרשנים מדברים על חימקי כאילו היא קבוצת-על היחידה במפעל, ואף אחד לא מזכיר את קאזאן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2014, 08:54

יש ביורוקאפ יותר מקבוצה אחת שטובה מהפועל
אגב,איך מורכבים השלבים הבאים של הליגה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2014, 09:55

גם ולנסיה קבוצה יותר טובה כנראה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2014, 12:00

rc4991 כתב:יש ביורוקאפ יותר מקבוצה אחת שטובה מהפועל
אגב,איך מורכבים השלבים הבאים של הליגה?

אני חושב שעד הגמר זה עובד בשיטת שני משחקים בית-חוץ.
חוץ מחימקי וקאזאן אין ביורוקאפ קבוצות טובות במיוחד ונסיה ממש לא קבוצה טובה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים