המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני אגיד לך למה התגובה הזאת... פשוט אתה לא ענייני כשאתה מדבר עליו, ואחרי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד ועוד זה כבר מרגיז.
כולם כבר יודעים מה אתה חושב עליו, ואין מה להמשיך ולדחוף את זה בכל פינה.
בסופו של דבר הוא לא כזה טוב כמו שהיה בתחילת העונה ולא כזה גרוע כמו שאתה עושה אותו. חלק מיחידה שעושה את העבודה שלו בסה"כ בסדר גמור.
העובדה היחידה היא שאינגלס הוא שחקן יורוליג בקבוצות הכי בכירות ביבשת בשנים האחרונות, וכנראה שיש לזה סיבה.
כמובן שאין בתגובה הזאת או הקודמת שום כוונה להעליב או לפגוע, ואני מקווה שזה אכן לא קרה, ואם כן, קבל את התנצלותי הכנה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:וואו, הפלת אותי מהכסא ממש...
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2009
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010
אלה שתי העונות של סמית' ביורוקאפ. כמו שאתה רואה, בשתיהן הוא היה טוב יותר מדאנקן, ובאחת מהן גם קלע כמעט 21 נקודות בממוצע בטופ 16
של היורוקאפ ובשתי העונות הוא היה בפיינל פור של היורוקאפ.
בוא נחכה קצת עם הסופרלטיבים חסרי הההגיון האלה.
עם כל הכבוד לדאנקן, הוא בכלל לא בליגה של סמית', כל עוד הוא לא דרך ולא שיחק משחק אחד ביורוליג (והוא כבר בן 28 השנה).
בעונה הראשונה סמית' עשה 14.6 נקודות מדד ב- 28 דקות - זה יוצא 0.52 נקודות מדד לדקה.
בעונה השניה סמית' עשה 15.7 נקודות מדד ב- 31דקות - זה יוצא 0.50 נקודות מדד לדקה.
דאנקן עושה 14.4 נקודות מדד ב- 25.5 דקות שזה יוצא 0.56 נקודות מדד לדקה.
גם סמית' הגיע למכבי בגיל 28, ככה שאני לא מבין מה הנקודה. דאנקן נותן עונה מצויינת ביורוקאפ. יותר טובה ממה שנתנו שחקני היורוקאפ של מכבי. להגיד שהוא "לא בליגה של סמית'" זה חסר בסיס.
LIAV10 כתב:נתונים מאוד הזויים אתה מעלה פה.
תוכל לספר לי כמה פעמים כל אחד מהם מגרד את האף בפוזיישן? כמה כידרורים יש לכל אחד בשנייה?
זה קצת נראה כאילו ישבת עם מחשבון וחיפשת בכוח כל מיני נתונים שיוכיחו שאתה צודק וכל השאר טיפשים וטועים.
jol9 כתב:תשמע, אני יכול למצוא מדדים שמוכיחים שהיקמן הוא בעצם שחקן טוב יותר מסטוקטון... פר דקה זה מדד לא רלוונטי. אם יהיה באמת כזה מדהים,
יישחק יותר ויישפר (או שלא) את המספרים שלו.
ממה שאתה כתבת על דאנקן, היה נשמע שסמית' לא בליגה שלו, כשברור שזה לא נכון. כשדאנקן יהיה שחקן של 11 נק' וכמעט 6 רב' בקבוצת יורוליג
מובילה, אז נוכל להגיד מי לא בליגה של מי. בינתיים זהו דאנקן שצריך להיות מוחמא מהשוואות לסמית' ולא להיפך.
ולגבי הגיל, זה רק בשביל להמחיש שדאנקן כבר בן 28, והוא עדיין לא השאיר חותם מיוחד על אירופה. סמית' היה שחקן מצויין וידוע גם לפני שהגיע למכבי,
ובמכבי הוא רק הפך להיות טוב יותר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני אגיד לך למה התגובה הזאת... פשוט אתה לא ענייני כשאתה מדבר עליו, ואחרי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד ועוד זה כבר מרגיז.
כולם כבר יודעים מה אתה חושב עליו, ואין מה להמשיך ולדחוף את זה בכל פינה.
בסופו של דבר הוא לא כזה טוב כמו שהיה בתחילת העונה ולא כזה גרוע כמו שאתה עושה אותו. חלק מיחידה שעושה את העבודה שלו בסה"כ בסדר גמור.
העובדה היחידה היא שאינגלס הוא שחקן יורוליג בקבוצות הכי בכירות ביבשת בשנים האחרונות, וכנראה שיש לזה סיבה.
כמובן שאין בתגובה הזאת או הקודמת שום כוונה להעליב או לפגוע, ואני מקווה שזה אכן לא קרה, ואם כן, קבל את התנצלותי הכנה.
אני ממש לא נעלב. התגובה הייתה מוזרה ולא עניינית, זה הכל.
יש גם סיבה שהוא כבר לא משחק בברצלונה לא? זה לא כי הוא ממש הצליח שם. בכל מקרה, במכבי הוא ממש לא מצליח, וכן הוא כזה גרוע כמו שאני עושה אותו. מי הזר האחרון שנתן לך 5 נקודות למשחק בטופ 16? הוא נותן עונה קטסטרופלית, הרבה יותר מהיקמן שחוטף פה על ימין ועל שמאל.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:נתונים מאוד הזויים אתה מעלה פה.
תוכל לספר לי כמה פעמים כל אחד מהם מגרד את האף בפוזיישן? כמה כידרורים יש לכל אחד בשנייה?
זה קצת נראה כאילו ישבת עם מחשבון וחיפשת בכוח כל מיני נתונים שיוכיחו שאתה צודק וכל השאר טיפשים וטועים.
אתה סתם מביך את עצמך בתגובות האלה. כשמשווים שני שחקנים, מודדים תמיד את התפוקה פר דקה (או פר 36 דקות). אם אתה לא יודע את זה בעצמך - אתה מוזמן לעשות גוגל ולבדוק.
jol9 כתב:למה לא עניינית? כי אני לא מסכים איתך?
לדעתי התגובה מאוד עניינית. שחקן שמשחק כבר 4 שנים בקבוצות הכי טובות ביורוליג, כנראה שווה משהו.
מדלי לדוגמא לא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך להיות שחקן לגיטימי ברמות הגבוהות.
אבל יש לי משהו שמתקשר יפה לנושא השני שנידון כאן. למטה מופיעים הנתונים של מדד היעילות פר דקה של הזרים. למעט סופו וג'יימס
לאינגלס יש את המדד פר דקה הכי גבוה מבין הזרים. ד"א לג'יימס יש את המדד הכי גבוה מכל הזרים.
זה מסביר לך שני דברים:
א - אינגלס לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו ובטח לא ברמות של מדלי וזרי פח אחרים שעברו כאן.
ב - המדד הזה לא באמת משקף הרבה, ולכן גם אין לך קייס בנושא של דאנקן
0.45 - אינגלס
0.37 - היקמן
0.42 - רייס
0.42 - סמית'
roy1000 כתב:jol9 כתב:למה לא עניינית? כי אני לא מסכים איתך?
לדעתי התגובה מאוד עניינית. שחקן שמשחק כבר 4 שנים בקבוצות הכי טובות ביורוליג, כנראה שווה משהו.
מדלי לדוגמא לא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך להיות שחקן לגיטימי ברמות הגבוהות.
אבל יש לי משהו שמתקשר יפה לנושא השני שנידון כאן. למטה מופיעים הנתונים של מדד היעילות פר דקה של הזרים. למעט סופו וג'יימס
לאינגלס יש את המדד פר דקה הכי גבוה מבין הזרים. ד"א לג'יימס יש את המדד הכי גבוה מכל הזרים.
זה מסביר לך שני דברים:
א - אינגלס לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו ובטח לא ברמות של מדלי וזרי פח אחרים שעברו כאן.
ב - המדד הזה לא באמת משקף הרבה, ולכן גם אין לך קייס בנושא של דאנקן
0.45 - אינגלס
0.37 - היקמן
0.42 - רייס
0.42 - סמית'
היא לא עניינית כי הרי לא חסרים שחקנים שבאו לפה והתבררו כפלופים. אינגלס הוא פלופ. עזוב שניה את השאלה עד כמה הוא גרוע ונסכים שהוא גרוע או לפחות לא שחקן טוב? נסכים שהוא לא יישאר פה בעונה הבאה תחת שום מאמן?
אין לי בעיה בנוגע למדד - אפשר גם לקחת נקודות לדקה, ריב' לדקה וכל מספר אחר שתרצה - דאנקן יצא טוב בכל ההשוואות האלה.
jol9 כתב:ולגבי דאנקן - הוא עדיין לא נתן מספריםכמו של סמית' בעונה השניה שלו, ולא סביר שייתן. הוא גם לא היה בפיינל פור של היורוקאפ פעמיים ברציפות.
הוא שחקן טוב, ואולי גם יגיע למכבי מתישהו, אבל אני לא ממהר להמליך אותו, ובטח לא ע"פ שחקן כמו סמית'.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ולגבי דאנקן - הוא עדיין לא נתן מספריםכמו של סמית' בעונה השניה שלו, ולא סביר שייתן. הוא גם לא היה בפיינל פור של היורוקאפ פעמיים ברציפות.
הוא שחקן טוב, ואולי גם יגיע למכבי מתישהו, אבל אני לא ממהר להמליך אותו, ובטח לא ע"פ שחקן כמו סמית'.
אוקיי. אני קצת מופתע שאתה עדיין מאמין שהוא שחקן טוב, למרות שהוא בבירור הזר שנותן הכי פחות תרומה במכבי העונה(5 נקודות בטופ 16? אתה צוחק עלי?). אי אפשר להיתלות על 3 משחקים טובים שהוא נתן בתחילת העונה - אבל באמת שלא רציתי להיכנס לדיון עליו - סתם הכנסת אותי בכוח לזה (רק הזכרתי אותו בתור שחקן זר במכבי שדאנקן יותר טוב ממנו). כמו שאמרו בתגובה מעליי - הדיון עליו מוצה עד תום ואם מישהו עדיין חושב שהוא שחקן ברמת יורוליג, שיהיה בהצלחה. קשה לי להאמין שהוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה.
לגבי דאנקן - אני חושב שאתה לא מבין את הסיטואציה. אין ספק שמכבי היו רוצים אותו לעונה הבאה, אבל יש ספק גדול אם מכבי תוכל להביא אותו. יש כבר מספר קבוצות בכירות שרודפות אחריו וחימקי אפילו פנו לסוכן שלו עם הצעה (לפי הפרסומים). אז צריך לשים את הדברים בפרופורציה - לא מדובר בשחקן על שהולך לקרוע את היורוליג עם 20 נקודות למשחק, אבל מדובר בשחקן הכי טוב בליגה הישראלית היום (לדעתי) ואחד השחקנים הטובים ביורוקאפ (וזו ממש לא רק דעה שלי). אלא אם כן יקרה משהו חריג עד סוף העונה, דאנקן יהיה ביורוליג בעונה הבאה. עד כמה הוא יצליח? אני לא יודע. האם זה יפתיע אותי אם הוא יהפוך שלחקן של 10+ נקודות ביורוליג? ממש לא.
ממש לא אותו שחקן. דווין סמית' שחקן מצויין, חכם מאוד שעושה מספר מאוד מצומצם של דברים בצורה טובה מאוד.
ג'וש דאנקן זה שחקן שעושה בשלב השני של היורוראפ 16 נקודות ב- 65% ל- 2 ו- 75% ל- 3. הוא יודע לעשות כמעט הכל על המגרש (פנים לסל, פוסט, קליעה מבחוץ). להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה, כם כל הכבוד לסמית'.
לשניהם יש סוג של אופי שקט כזה אם לזה אתה מתכוון, אבל הם ממש לא דומים ביכולות או בתפקוד.
jol9 כתב:ומה אתה אומר על סמית'? האם הוא יהיה ביורוליג בעונה הבאה? האם יהיה שחקן של 10+ נקודות בקבוצת יורוליג טובה?
זה מה שכתבת באחד הפוסטים בעמודים הקודמים...
jol9 כתב:וממש לא אותו שחקן. דווין סמית' שחקן מצויין, חכם מאוד שעושה מספר מאוד מצומצם של דברים בצורה טובה מאוד.
ג'וש דאנקן זה שחקן שעושה בשלב השני של היורוראפ 16 נקודות ב- 65% ל- 2 ו- 75% ל- 3. הוא יודע לעשות כמעט הכל על המגרש (פנים לסל, פוסט, קליעה מבחוץ). להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה, כם כל הכבוד לסמית'.
לשניהם יש סוג של אופי שקט כזה אם לזה אתה מתכוון, אבל הם ממש לא דומים ביכולות או בתפקוד.
עכשיו תחשוב שוב, ותגיד לי אם אתה עומד מאחורי הדברים שלך, גם אחרי שהביאו לך את כל הנתונים האחרים.
זה שיותר כיף לך לראות את דאנקן, זה עניין סובייקטיבי, ואין מה להתווכח על זה, אבל אמירה כמו "להשוות אותו לדווין סמית' זה ממש לא ההשוואה הנכונה,
עם כל הכבוד לסמית'" היא אמירה תלושה מהמציאות לחלוטין.
LIAV10 כתב:מי זה ״כולם״?
יש גם כמה שפויים.
rc4991 כתב:יש ביורוקאפ יותר מקבוצה אחת שטובה מהפועל
אגב,איך מורכבים השלבים הבאים של הליגה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־26 אורחים