המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
הבעיה שהוא לא המאמן שהייתי רוצה שיבנה את הקבוצה בקיץ אלא אם יש לו עוזר מאמן כמו דן שמיר שהוא סקאוטר מצויין...
אגב גם אדלשטיין דומה מאוד לצביקה באופי מוצאים לסיטואציה , רק שלארז יש יתרון ביכולת הסקאוטינג ובניית קבוצה .
מה שכן צביקה הוא אחרון המכביסטים האמיתי שיתן את הנשמה לקבוצה וזה משהו שמאוד חסר במכבי בשנים האחרונות . אני אוהב אותו .
yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
הבעיה שהוא לא המאמן שהייתי רוצה שיבנה את הקבוצה בקיץ אלא אם יש לו עוזר מאמן כמו דן שמיר שהוא סקאוטר מצויין...
אגב גם אדלשטיין דומה מאוד לצביקה באופי מוצאים לסיטואציה , רק שלארז יש יתרון ביכולת הסקאוטינג ובניית קבוצה .
מה שכן צביקה הוא אחרון המכביסטים האמיתי שיתן את הנשמה לקבוצה וזה משהו שמאוד חסר במכבי בשנים האחרונות . אני אוהב אותו .
my man כתב:yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
צביקה זה כבר יותר מפאסה! די עם השמות מפעם.. יש גם הרבה כדורסל מעבר לריבוע הקר והמוכר...
er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
אני מאמין שאלדשטיין כבר סירב, אחרת הוא היה על הקווים היום. בשלב הנוכחי אני בסדר עם כל דבר. שהיה צביקה, שיהיה דן שמיר, אפילו קטש. העיקר לסיים כבר את סאגת גודס.
אין מה לעשות, צריך לסיים את העונה הזאת בדרך אחת או אחרת ולהיערך מחדש בעונה הבאה עם מאמן קבוע ועם חריש עמוק בהנהלה.
חנו'ש כתב:השאלה היא אם יש מאמן שיסכים לחתום על חוזה רק עד לסוף העונה הנוכחית.
כולם ירצו מן הסתם הבטחה לחוזה ארוך טווח.
er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.
חנו'ש כתב:יש לי חשש שבקצב הזה מכבי תתייאש בסוף לתחליט להישאר כבר עם גודס שגם ככה מקבל ממנה משכורת.
יגידו שאם אין כבר אופציה טובה ממנו, אז עדיף כבר להשאיר אותו וכאשר אבדנו, אבדנו.
roy1000 כתב:er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.
סיבה אחת זה כי הוא אמר בפירוש שהוא לא יחליף אף מאמן באמצע העונה. לדעתי, אין מצב שמכבי לא פנתה אליו עד עכשיו. אם פנו לשאראס - זה אומר משהו על רמת הנואשות.
er79 כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הוא גם אמר בעבר שבחיים לא יאמן את מכבי, זה אומר שהוא יעמוד במילותיו? להערכתי אם מכבי מציעים לו לבוא הוא יבוא כמו טטאלע, מאמן כמותו לא יחמיץ הזדמנות פז, זו יכולה להיות פלפורמה אדירה לקריירה שלו, אם יצליח בקבוצה, וגם אם ייכשל יש לו חוזה בנבחרת ותמיד הוא יכול לאמן קבוצה בליגה או לפרשן. לדעתי אם מכבי מעוניינים בו הוא לא יהסס לשנייה.
my man כתב:אנשים פה כותבים-" מי ייקח את מכבי במצבה הנוכחי" ואני אומר נו באמת...לאמן במכבי זה כבוד גדול אחד ממועדוני הפאר האירופים... אפילו לצסקא היתה עונה שבה לא עלתה לטופ 16...חלאס עם השטויות אם יציעו הצעה הוגנת ונורמלית של נאמר מינימום עונה וחצי מעכשיו עם אפשרות לבניית הסגל לעונה הבאה כל מאמן ייקח את זה...
אז מה הסיפור אתם שואלים? לא, לא "מצבה העגום של מכבי" אלא ההצעה העגומה של ראשיה. אף אחד לא רוצה לוותר על הסמכויות שלו ובנוגע לכסף כולם יודעים שמכבי מציעה פלאפל בבאגט...
אוי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים