מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי אדגר פו » 08 נובמבר 2015, 11:00

צביקה שרף קורץ למכבי.
http://sports.walla.co.il/item/2904658
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2015, 11:02

צביקה דיבר עם רסקין ולא אמר שישלול או משו כזה...

הוא גם אמר משו שצריך לחשוב עליו...איפה האנושיות של ההנהלה הזאת?
גודס בסופו של דבר הוא בן אדם עושים לו פה עינוי רציני!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי נשרקה » 08 נובמבר 2015, 11:34

כל החלטה של מכבי זה עינוי סיני. חושבים וחושבים ומתווכחים ועד שמחליטים העונה נגמרה.
ככה זה כשיש יותר מידי פוליטיקה בארגון ...הפוליטיקה הופכת לחזות הכל וכל ההחלטות טובות ורעות נלקחות לפיה.
חייב להיות מעין "קבינט" שמקבל החלטות מהר ועושה override לכל השאר.
לא מבין איך קבוצה ומאמן יכולים להתנהל ככה.
נשרקה

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2015, 11:37

צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
הבעיה שהוא לא המאמן שהייתי רוצה שיבנה את הקבוצה בקיץ אלא אם יש לו עוזר מאמן כמו דן שמיר שהוא סקאוטר מצויין...
אגב גם אדלשטיין דומה מאוד לצביקה באופי מוצאים לסיטואציה , רק שלארז יש יתרון ביכולת הסקאוטינג ובניית קבוצה .
מה שכן צביקה הוא אחרון המכביסטים האמיתי שיתן את הנשמה לקבוצה וזה משהו שמאוד חסר במכבי בשנים האחרונות . אני אוהב אותו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2015, 11:50

yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .
הבעיה שהוא לא המאמן שהייתי רוצה שיבנה את הקבוצה בקיץ אלא אם יש לו עוזר מאמן כמו דן שמיר שהוא סקאוטר מצויין...
אגב גם אדלשטיין דומה מאוד לצביקה באופי מוצאים לסיטואציה , רק שלארז יש יתרון ביכולת הסקאוטינג ובניית קבוצה .
מה שכן צביקה הוא אחרון המכביסטים האמיתי שיתן את הנשמה לקבוצה וזה משהו שמאוד חסר במכבי בשנים האחרונות . אני אוהב אותו .

צביקה זה כבר יותר מפאסה! די עם השמות מפעם.. יש גם הרבה כדורסל מעבר לריבוע הקר והמוכר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:01

yzafrir כתב:צביקה הוא בדיוק סוג המאמן והבן אדם שמתאים לסיטואציה הזאת . האימפקט שלו על הקבוצה הוא מידי .

אני מאמין שאלדשטיין כבר סירב, אחרת הוא היה על הקווים היום. בשלב הנוכחי אני בסדר עם כל דבר. שהיה צביקה, שיהיה דן שמיר, אפילו קטש. העיקר לסיים כבר את סאגת גודס.
אין מה לעשות, צריך לסיים את העונה הזאת בדרך אחת או אחרת ולהיערך מחדש בעונה הבאה עם מאמן קבוע ועם חריש עמוק בהנהלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:03

my man כתב:

צביקה זה כבר יותר מפאסה! די עם השמות מפעם.. יש גם הרבה כדורסל מעבר לריבוע הקר והמוכר...

אורי, ככל הנראה אין מאמנים בכירים שרוצים להגיע למכבי. אם שאראס סירב, כנראה שאין הרבה אופציות. זה כבר לא משנה את מי יחתימו, העיקר שגודס כבר יילך.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 12:03

לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2015, 12:04

er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.

גם אני חושב
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 נובמבר 2015, 12:04

roy1000 כתב:

אני מאמין שאלדשטיין כבר סירב, אחרת הוא היה על הקווים היום. בשלב הנוכחי אני בסדר עם כל דבר. שהיה צביקה, שיהיה דן שמיר, אפילו קטש. העיקר לסיים כבר את סאגת גודס.
אין מה לעשות, צריך לסיים את העונה הזאת בדרך אחת או אחרת ולהיערך מחדש בעונה הבאה עם מאמן קבוע ועם חריש עמוק בהנהלה.

השאלה היא אם יש מאמן שיסכים לחתום על חוזה רק עד לסוף העונה הנוכחית.
כולם ירצו מן הסתם הבטחה לחוזה ארוך טווח.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ankram » 08 נובמבר 2015, 12:05

א. גודס צריך לעוף ולו רק בגלל מה שהוא עושה ליבזורי , פניני בסגל?? הבן אדם הוא גוויה מהלכת , בנדר?? הזר הכי גרוע בסגל , לא יודע אם זאת הכנעות לתכתיב , אבל מאמן שלוקח החלטות לא מקצועיות יכול להיות מקסימום פקיד שומה.
ב. הנהלת מכבי מבזה את עצמה , את הקהל שלה ואת המועדון , הסאגה בנוגע להחלפת המאמן היא פארסה שלידה כבירי מהפועל תל אביב כדורגל , הוא מנכ"ל העשור , זה לא רק הזובור הפומבי שגודס עובר (ביננו אף מאמן לא היה מסוגל לתפקד במחול השדים הזה), זה גם הפנייה לשרף שמשחק מול מכבי היום , זאת התנהגות שמתאימה להתאחדות הכדורגל של מדינת עולם שלישי , מגיע להנהלה כזאת אסון כלכלי כמו אי עלייה לטופ16.
ג. צביקה שרף הוא אופורטוניסט מגעיל , שאומר ביום משחק מול מכבי שהוא לא יתנגד להחליף את גודס ואף רומז שהוא רוצה את זה , אין פלא שיש לאיש הזה יותר שונאים מאוהבים.
ד. בא לי שהעונה הזאת תיגמר ושכל השחקנים האלו לא ילבשו צהוב בעונה הבאה , הגיע הזמן לניקוי אוררות מהזן האלים ביותר , הנהלה , צוות מקצועי , שחקנים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:08

חנו'ש כתב:השאלה היא אם יש מאמן שיסכים לחתום על חוזה רק עד לסוף העונה הנוכחית.
כולם ירצו מן הסתם הבטחה לחוזה ארוך טווח.

מישהו כמו דן שמיר או צביקה ייקחו גם חוזה לחצי עונה. לשניהם אפשר להבטיח שהם יישארו במערכת בצורה כזו או אחרת גם בעונה הבאה (דן שמיר כעוזר וצביקה בתפקיד אחר).
כרגע נראה לי שאין ברירה, אלא לקחת מישהו זמני שיוכל לסיים את העונה ולחשוב שוב בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:10

er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.

סיבה אחת זה כי הוא אמר בפירוש שהוא לא יחליף אף מאמן באמצע העונה. לדעתי, אין מצב שמכבי לא פנתה אליו עד עכשיו. אם פנו לשאראס - זה אומר משהו על רמת הנואשות.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 נובמבר 2015, 12:20

יש לי חשש שבקצב הזה מכבי תתייאש בסוף לתחליט להישאר כבר עם גודס שגם ככה מקבל ממנה משכורת.
יגידו שאם אין כבר אופציה טובה ממנו, אז עדיף כבר להשאיר אותו וכאשר אבדנו, אבדנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:23

חנו'ש כתב:יש לי חשש שבקצב הזה מכבי תתייאש בסוף לתחליט להישאר כבר עם גודס שגם ככה מקבל ממנה משכורת.
יגידו שאם אין כבר אופציה טובה ממנו, אז עדיף כבר להשאיר אותו וכאשר אבדנו, אבדנו.

לצערי, אני מסכים ואני חושב שהחלטה כזו זה בעצם הנפת דגל לבן על העונה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שכולם יודעים שרוצים להחליף אותו. השחקנים לא סופרים אותו וזה פשוט גומר את הקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 12:42

roy1000 כתב:

סיבה אחת זה כי הוא אמר בפירוש שהוא לא יחליף אף מאמן באמצע העונה. לדעתי, אין מצב שמכבי לא פנתה אליו עד עכשיו. אם פנו לשאראס - זה אומר משהו על רמת הנואשות.

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הוא גם אמר בעבר שבחיים לא יאמן את מכבי, זה אומר שהוא יעמוד במילותיו? להערכתי אם מכבי מציעים לו לבוא הוא יבוא כמו טטאלע, מאמן כמותו לא יחמיץ הזדמנות פז, זו יכולה להיות פלפורמה אדירה לקריירה שלו, אם יצליח בקבוצה, וגם אם ייכשל יש לו חוזה בנבחרת ותמיד הוא יכול לאמן קבוצה בליגה או לפרשן. לדעתי אם מכבי מעוניינים בו הוא לא יהסס לשנייה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 12:49

er79 כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הוא גם אמר בעבר שבחיים לא יאמן את מכבי, זה אומר שהוא יעמוד במילותיו? להערכתי אם מכבי מציעים לו לבוא הוא יבוא כמו טטאלע, מאמן כמותו לא יחמיץ הזדמנות פז, זו יכולה להיות פלפורמה אדירה לקריירה שלו, אם יצליח בקבוצה, וגם אם ייכשל יש לו חוזה בנבחרת ותמיד הוא יכול לאמן קבוצה בליגה או לפרשן. לדעתי אם מכבי מעוניינים בו הוא לא יהסס לשנייה.

מכבי כבר מחפשים מאמן כמה שבועות. אתה באמת חושב שלא פנו אליו כבר? אתה באמת חושב שפנו לשאראס לפניו? ואם לא פנו אליו עד עכשיו, נראה לך שיפנו עכשיו? לדעתי או שפנו אליו והוא סירב (האפשרות הסבירה) או שלא פנו אליו וגם לא מתכוונים לפנות (האפשרות הפחות סבירה).
roy1000

הודעהעל ידי Yellow Gute » 08 נובמבר 2015, 13:12

המון מאמנים, ובצדק, לא רוצים להיכנס למיטה החולה שנקראת מכבי תל אביב.
פעם מאמנים היו עומדים בתור, היום מכבי זה שם נרדף לחוסר יציבות וכוורת צרעות.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2015, 13:13

אנשים פה כותבים-" מי ייקח את מכבי במצבה הנוכחי" ואני אומר נו באמת...לאמן במכבי זה כבוד גדול אחד ממועדוני הפאר האירופים... אפילו לצסקא היתה עונה שבה לא עלתה לטופ 16...חלאס עם השטויות אם יציעו הצעה הוגנת ונורמלית של נאמר מינימום עונה וחצי מעכשיו עם אפשרות לבניית הסגל לעונה הבאה כל מאמן ייקח את זה...
אז מה הסיפור אתם שואלים? לא, לא "מצבה העגום של מכבי" אלא ההצעה העגומה של ראשיה. אף אחד לא רוצה לוותר על הסמכויות שלו ובנוגע לכסף כולם יודעים שמכבי מציעה פלאפל בבאגט...

אוי...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 13:17

my man כתב:אנשים פה כותבים-" מי ייקח את מכבי במצבה הנוכחי" ואני אומר נו באמת...לאמן במכבי זה כבוד גדול אחד ממועדוני הפאר האירופים... אפילו לצסקא היתה עונה שבה לא עלתה לטופ 16...חלאס עם השטויות אם יציעו הצעה הוגנת ונורמלית של נאמר מינימום עונה וחצי מעכשיו עם אפשרות לבניית הסגל לעונה הבאה כל מאמן ייקח את זה...
אז מה הסיפור אתם שואלים? לא, לא "מצבה העגום של מכבי" אלא ההצעה העגומה של ראשיה. אף אחד לא רוצה לוותר על הסמכויות שלו ובנוגע לכסף כולם יודעים שמכבי מציעה פלאפל בבאגט...

אוי...

אורי, העובדות הפשוטות היא שמכבי מחפשת מאמן כבר כמה שבועות ולא מצליחה להביא אף אחד. אז כן, יכולות להיות כמה סיבות, אבל בתור התחלה, זה מראה שלא הרבה מאמנים אופטימיים במיוחד לגבי הסגל הקיים.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־30 אורחים