המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:טוב, אפשר לשכוח מפרמאר, לצערי הרב. מזרחי אמר הבוקר בידיעות כי מכבי לא תוציא עליו סכום שכזה. חבל.
מתAMסרת כתב:er79 כתב:טוב, אפשר לשכוח מפרמאר, לצערי הרב. מזרחי אמר הבוקר בידיעות כי מכבי לא תוציא עליו סכום שכזה. חבל.
חבל מאד.
זה גם אומר שאפשר לרדת לקרקע, וסביר שגם מקאלב או DD שלא זולים יותר, ואם כן - לא בצורה משמעותית,לא יהיו כאן.
מאד מעניין מי יהיו הרכז והסנטר הבכירים שיגיעו..
yarinsaky כתב:כשמזרחי מכחיש קוראים לפעמים דברים הפוכים.![]()
אבל באמת מסקרן מי זה הגארד הבכיר הזה שמדברים עליו. כמה אירופאים בכירים יש ברמות השכר של מכבי ? אני הייתי מתחיל לפשפש בשוק האמריקאי הפתוח, אוי הוא יגיע משם.
קודי כתב:yarinsaky כתב:כשמזרחי מכחיש קוראים לפעמים דברים הפוכים.![]()
אבל באמת מסקרן מי זה הגארד הבכיר הזה שמדברים עליו. כמה אירופאים בכירים יש ברמות השכר של מכבי ? אני הייתי מתחיל לפשפש בשוק האמריקאי הפתוח, אוי הוא יגיע משם.
ברמות השכר של מכבי? קיצ'ן, פרקינס, לוגאן...
yzafrir כתב:לא יפריע לי אם פארמר לא יחתום במכבי . אבל מאוד יפריע לי אם יחתום בפילזן ולא במכבי ....
כשהוא סירב למכבי הוא אמר שזה בגלל שמרכז החיים שלו באמריקה , פתאום מרכז החיים שלו זה באיסטנבול ???
לגבי מי עדיף , מקאלב או פארמר ? אישית אני מתחבר הרבה יותר לסגנון המשחק השלם יותר של פארמר אבל אני לא אתנגד לאף אחד מהם .
ואם לחזור למציאות , הגארד שנראה יגיע מווגאס..
yzafrir כתב:לא יפריע לי אם פארמר לא יחתום במכבי . אבל מאוד יפריע לי אם יחתום בפילזן ולא במכבי ....
כשהוא סירב למכבי הוא אמר שזה בגלל שמרכז החיים שלו באמריקה , פתאום מרכז החיים שלו זה באיסטנבול ???
לגבי מי עדיף , מקאלב או פארמר ? אישית אני מתחבר הרבה יותר לסגנון המשחק השלם יותר של פארמר אבל אני לא אתנגד לאף אחד מהם .
ואם לחזור למציאות , הגארד שנראה יגיע מווגאס..
קודי כתב:yarinsaky כתב:כשמזרחי מכחיש קוראים לפעמים דברים הפוכים.![]()
ברמות השכר של מכבי? קיצ'ן, פרקינס, לוגאן...
er79 כתב:לוגאן לא רכז. אם אתה מביא אותו אתה מסתמך לחלוטין על יכולות הריכוז של היקמן. לדעתי בלאט יביא רכז, או לכל היותר קומבו גארד עם יכולות ריכוז.
קודי כתב:er79 כתב:לוגאן לא רכז. אם אתה מביא אותו אתה מסתמך לחלוטין על יכולות הריכוז של היקמן. לדעתי בלאט יביא רכז, או לכל היותר קומבו גארד עם יכולות ריכוז.
קודם כל, לוגאן הוא בעל יכולות ריכוז (לא יכולות גבוהות, אבל איזה שחקן בעל יכולות גבוהות אתה יכול להביא בתקציב של מכבי?). גם קיצ'ן הוא לא רכז... תבין, שברמות השכר שמכבי מתכוונת לשלם לא תמצא אף רכז רציני, כך שכל מי שיגיעי יהיה מין סוג של קומבו כזה או אחר.
yarinsaky כתב:שחקן לעמדה 1-2 לא אומר לי יותר מדי, יש כאן פתח לשחקנים מלוגאן שהוא רכז די מחורבן והרבה יותר קלעי בטבעו עד שאראס שיכול לשחק גם קלעי , רק שהוא כבר לא כל כך בכיר.
מה שקודי אומר הגיוני למדי. נראה לי שגורדון של צסק"א הוא אפשרות סבירה. ( או שיהיה גם יקר מדי).
מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:שחקן לעמדה 1-2 לא אומר לי יותר מדי, יש כאן פתח לשחקנים מלוגאן שהוא רכז די מחורבן והרבה יותר קלעי בטבעו עד שאראס שיכול לשחק גם קלעי , רק שהוא כבר לא כל כך בכיר.
מה שקודי אומר הגיוני למדי. נראה לי שגורדון של צסק"א הוא אפשרות סבירה. ( או שיהיה גם יקר מדי).
אתה מתייחס למה שאני כתבתי כשציטטתי את בלאט ?
אם כן - אגיד לך מה חשבתי כששמעתי אותו. חשבתי שהוא מחפש גארד עם נטיה ל-2 , מה שאומר שהוא בונה על היקמן כרכז ראשון.
וזה, מדאיג אותי קצת. אני מקווה שאני טועה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים