המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 04:29

טוב, אפשר לשכוח מפרמאר, לצערי הרב. מזרחי אמר הבוקר בידיעות כי מכבי לא תוציא עליו סכום שכזה. חבל.
er79

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 04:43

שאלה שמיועדת למי שעקב מדי פעם בטוויטר של אלכס טיוס: תמיד בפרופיל שלו הלוקיישן היה תל אביב-סן פרנסיסקו? ולגבי הסטטוס שלו- אני יודע בוודאות שהוא גם ציין עד לא מזמן שהוא שחקן מכבי אשדוד - את זה הוא כבר השמיט. כל הרמזים מצביעים על כך שהוא סגור במכבי. נחכה ונראה.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 08 יולי 2012, 04:50

er79 כתב:טוב, אפשר לשכוח מפרמאר, לצערי הרב. מזרחי אמר הבוקר בידיעות כי מכבי לא תוציא עליו סכום שכזה. חבל.

חבל מאד.
זה גם אומר שאפשר לרדת לקרקע, וסביר שגם מקאלב או DD שלא זולים יותר, ואם כן - לא בצורה משמעותית,לא יהיו כאן.
מאד מעניין מי יהיו הרכז והסנטר הבכירים שיגיעו..
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 יולי 2012, 04:55

כשמזרחי מכחיש קוראים לפעמים דברים הפוכים. :)

אבל באמת מסקרן מי זה הגארד הבכיר הזה שמדברים עליו. כמה אירופאים בכירים יש ברמות השכר של מכבי ? אני הייתי מתחיל לפשפש בשוק האמריקאי הפתוח, אוי הוא יגיע משם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 04:56

מתAMסרת כתב:
er79 כתב:טוב, אפשר לשכוח מפרמאר, לצערי הרב. מזרחי אמר הבוקר בידיעות כי מכבי לא תוציא עליו סכום שכזה. חבל.

חבל מאד.
זה גם אומר שאפשר לרדת לקרקע, וסביר שגם מקאלב או DD שלא זולים יותר, ואם כן - לא בצורה משמעותית,לא יהיו כאן.
מאד מעניין מי יהיו הרכז והסנטר הבכירים שיגיעו..

רכז מהליגה ההונדורסית וסנטר מהליגה הסינית :evil

סתם. אני מקווה שלפחות בעמדות האלה לא יתפשרו ויביאו את מאריץ' או סנטר בעל נוכחות אחר, ורכז מצוין, למשל פטריק בברלי. האמת שסביר להניח שהרכז יהיה איזה מישהו שדני פדרמן יאתר בטורניר פוקר בווגאס. בטח יחליט שאם הדילר יודע לחלק כדורים כמו שהוא מחלק קלפים העתיד יהיה טוב.
Dperk

הודעהעל ידי קודי » 08 יולי 2012, 04:57

yarinsaky כתב:כשמזרחי מכחיש קוראים לפעמים דברים הפוכים. :)

אבל באמת מסקרן מי זה הגארד הבכיר הזה שמדברים עליו. כמה אירופאים בכירים יש ברמות השכר של מכבי ? אני הייתי מתחיל לפשפש בשוק האמריקאי הפתוח, אוי הוא יגיע משם.

ברמות השכר של מכבי? קיצ'ן, פרקינס, לוגאן...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 יולי 2012, 04:58

קודי כתב:

כן, הם בהחלט אמריקאים . :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יולי 2012, 04:59

לא יפריע לי אם פארמר לא יחתום במכבי . אבל מאוד יפריע לי אם יחתום בפילזן ולא במכבי ....
כשהוא סירב למכבי הוא אמר שזה בגלל שמרכז החיים שלו באמריקה , פתאום מרכז החיים שלו זה באיסטנבול ???

לגבי מי עדיף , מקאלב או פארמר ? אישית אני מתחבר הרבה יותר לסגנון המשחק השלם יותר של פארמר אבל אני לא אתנגד לאף אחד מהם .
ואם לחזור למציאות , הגארד שנראה יגיע מווגאס..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 05:00

לוגאן לא רכז. אם אתה מביא אותו אתה מסתמך לחלוטין על יכולות הריכוז של היקמן. לדעתי בלאט יביא רכז, או לכל היותר קומבו גארד עם יכולות ריכוז.
er79

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 05:02

yzafrir כתב:לא יפריע לי אם פארמר לא יחתום במכבי . אבל מאוד יפריע לי אם יחתום בפילזן ולא במכבי ....
כשהוא סירב למכבי הוא אמר שזה בגלל שמרכז החיים שלו באמריקה , פתאום מרכז החיים שלו זה באיסטנבול ???

לגבי מי עדיף , מקאלב או פארמר ? אישית אני מתחבר הרבה יותר לסגנון המשחק השלם יותר של פארמר אבל אני לא אתנגד לאף אחד מהם .

בינתיים האתרים היחידים שדיברו על הדחתו של פרמאר מההוקס היו כל האתרי hoops למיניהם וספורטנדו. אני מציע לחכות עד ל-11 ליולי ולראות אם אכן הוא ייחתך. יכול להיות שזה סתם חרטא ובסוף הוא יישאר בארה"ב.
er79

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 05:04

yzafrir כתב:לא יפריע לי אם פארמר לא יחתום במכבי . אבל מאוד יפריע לי אם יחתום בפילזן ולא במכבי ....

בסופו של דבר הכסף מדבר, ואם פארמר מרגיש שנמאס לו להילחם על דקות בNBA הוא לא יעדיף את ההצעה של מכבי על פילזן למרות ההפרש הכספי הניכר. אחרי הכל זה המקצוע שלו וזו הדרך שבה הוא מפרנס את המשפחה שלו.
Dperk

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 יולי 2012, 05:05

רגע, פרמאר מימש את אופציית השחקן שלו וההוקס, שיש להם חוץ ממנו רק רכז אחד, החליטו סתם ככה פשוט לחתוך אותו? בלי ביי-אאוט, בלי נסיון להעביר אותו בטרייד, בלי כלום?
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 05:11

בינתיים זה רק שמועות מכמה אתרים, אני הייתי מציע לחכות עד ל-11 ליולי, התאריך שכך דווח שהוא ייחתך ע"י אטלנטה.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 08 יולי 2012, 05:12

קודי כתב:

המילים המדויקות של בלאט היו: "..גארד בכיר לעמדות שניים-אחד (ולא אחד-שניים) מחליף ללאנגפורד.."
האם פרקינס או לוגאן מתאימים להגדרה הזאת ?

באופן אישי הייתי מעדיפה שהגארד יהיה עם נטיה לריכוז וניהול משחק. השאלה אם גם בלאט מעדיף את זה..
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 08 יולי 2012, 05:13

er79 כתב:לוגאן לא רכז. אם אתה מביא אותו אתה מסתמך לחלוטין על יכולות הריכוז של היקמן. לדעתי בלאט יביא רכז, או לכל היותר קומבו גארד עם יכולות ריכוז.

קודם כל, לוגאן הוא בעל יכולות ריכוז (לא יכולות גבוהות, אבל איזה שחקן בעל יכולות גבוהות אתה יכול להביא בתקציב של מכבי?). גם קיצ'ן הוא לא רכז... תבין, שברמות השכר שמכבי מתכוונת לשלם לא תמצא אף רכז רציני, כך שכל מי שיגיעי יהיה מין סוג של קומבו כזה או אחר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 יולי 2012, 05:18

שחקן לעמדה 1-2 לא אומר לי יותר מדי, יש כאן פתח לשחקנים מלוגאן שהוא רכז די מחורבן והרבה יותר קלעי בטבעו עד שאראס שיכול לשחק גם קלעי , רק שהוא כבר לא כל כך בכיר.

מה שקודי אומר הגיוני למדי. נראה לי שגורדון של צסק"א הוא אפשרות סבירה. ( או שיהיה גם יקר מדי :) ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2012, 05:22

קודי כתב:
er79 כתב:לוגאן לא רכז. אם אתה מביא אותו אתה מסתמך לחלוטין על יכולות הריכוז של היקמן. לדעתי בלאט יביא רכז, או לכל היותר קומבו גארד עם יכולות ריכוז.

קודם כל, לוגאן הוא בעל יכולות ריכוז (לא יכולות גבוהות, אבל איזה שחקן בעל יכולות גבוהות אתה יכול להביא בתקציב של מכבי?). גם קיצ'ן הוא לא רכז... תבין, שברמות השכר שמכבי מתכוונת לשלם לא תמצא אף רכז רציני, כך שכל מי שיגיעי יהיה מין סוג של קומבו כזה או אחר.

אני הייתי מציע לא לקפוץ למסקנות מוקדם מדי. נחכה ונראה.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 08 יולי 2012, 05:27

yarinsaky כתב:שחקן לעמדה 1-2 לא אומר לי יותר מדי, יש כאן פתח לשחקנים מלוגאן שהוא רכז די מחורבן והרבה יותר קלעי בטבעו עד שאראס שיכול לשחק גם קלעי , רק שהוא כבר לא כל כך בכיר.

מה שקודי אומר הגיוני למדי. נראה לי שגורדון של צסק"א הוא אפשרות סבירה. ( או שיהיה גם יקר מדי :) ).

אתה מתייחס למה שאני כתבתי כשציטטתי את בלאט ?
אם כן - אגיד לך מה חשבתי כששמעתי אותו. חשבתי שהוא מחפש גארד עם נטיה ל-2 , מה שאומר שהוא בונה על היקמן כרכז ראשון.
וזה, מדאיג אותי קצת. אני מקווה שאני טועה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 יולי 2012, 05:29

מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:שחקן לעמדה 1-2 לא אומר לי יותר מדי, יש כאן פתח לשחקנים מלוגאן שהוא רכז די מחורבן והרבה יותר קלעי בטבעו עד שאראס שיכול לשחק גם קלעי , רק שהוא כבר לא כל כך בכיר.

אתה מתייחס למה שאני כתבתי כשציטטתי את בלאט ?
אם כן - אגיד לך מה חשבתי כששמעתי אותו. חשבתי שהוא מחפש גארד עם נטיה ל-2 , מה שאומר שהוא בונה על היקמן כרכז ראשון.
וזה, מדאיג אותי קצת. אני מקווה שאני טועה.

מאוד יכול להיות .

אבל לדעתי יש לו בעייה אחרי העזיבה של אוחיון כי הוא בנה עליו כרכז רכז. בלעדיו אין לו מה שנקרא רכז טבעי בסגל ולא סתם הוא מפנטז עליו עדיין.
השאלה אם לעזיבה שלו תהיה השפעה על זהות הגארד, לדעתי חייבת להיות השפעה כזאת ( שחקן עם נטייה ל 1 דווקא ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 08 יולי 2012, 05:41

אני חושב שעדיף להביא את הגארד הטוב ביותר שאפשר, לא משנה אם הוא רכז או סקנד גארד. ברור שמכבי צריכה יותר רכז אבל בתקציב של מכבי אי אפשר למצוא רכז סביר - מקסימום הלפרין יהיה הרכז הפותח. מבין השמות שהועלו אני בהחלט מעדיף את ג'מונט גורדון, שהוא אמנם סקנד גארד, אבל באיכות שונה לחלוטין מכל הקיצ'נים והלוגאנים. הוא אמנם שחקן פחות איכותי מלנגפורד אבל כבר הפנמנו שלא נקבל שחקן ברמה שלו ולכן אם יש גארד ברמה גבוהה עדיף להביא אותו גם אם הוא לא רכז. הבעיה היא שלפחות על פי הידיעות מאירופה, גם העלות של גורדון גבוהה מדי עבור מכבי.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים