רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:0

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 00:16

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
לעולם לא תצעדי לבד.
תמיד איתך, מכבי. להחתים את מקל לטווח ארוך שיציל את העונה הזאת

התגובה שקיבלה הכי הרבה לייקים בפייס של מכבי היום.
מה עוד נשאר להגיד

שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.

שיש אוהדים מפגרים שנותנים לגיטימציה להמשך ההתנהלות הבזיונית הזאת ועוד מציעים להוסיף עליה טעות נוספת

אני לא יודע על מה אתה מדבר מקל או שלעולם לא תצעדי לבד מכבי?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 00:17

MTA2311 כתב:זאת גישה קצת מוזרה שלך לדעתי.
נישאר עם החרא הקיים (ואין עוררין שהוא חרא), כי אולי יבוא גאידמק? אתה לא באמת מאמין בזה.

אני אקח ברשותך את הסיכוי הזה, ואמשיך להתפלל לאללה שיקרה הכל בשביל שהם יעופו.

אתה מקצין את זה קצת, כי אני לרגע לא רוצה להשאר עם הצוות המקצועי הקיים.
אתה רוצה להחליף הכל, ואני חושב שזה לא רלוונטי לעכשיו, וגם לא בטוח יעזור.

ההבדל ביננו הוא בעצם שאני חושב שתיקון מקצועי זה מספיק, ואתה רוצה להרוס הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 00:23

jol9 כתב:
נישאר עם החרא הקיים (ואין עוררין שהוא חרא), כי אולי יבוא גאידמק? אתה לא באמת מאמין בזה.

אין בינינו שום הבדל, אתה פשוט עוד לא מבין את זה :)
לא יהיה תיקון מקצועי ברמה שאתה מקווה, כל עוד לא יהיה שינוי מהותי בהרכב ההנהלה.

איך יביאו לפה איש מקצוע כשדני הוא הGM מאחורי הקלעים, ניקולה הוא הGM כשדני צריך שעיר לעזאזל ובסופו של דבר אבי אבן בכלל הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון? איזה איש מקצוע רציני יסכים לעבוד תחת 30 בוסים בעלי דעות ואינטרסים שונים? איזה איש מקצוע יסכים לקבל בנדוניה עוזר מאמן כמו אבי אבן, שהדעה שלו שווה יותר?

אתה חושב שזה מקרה שאדם כמו גודס קיבל את הקבוצה אחרי בלאט? אתה חושב שזה מקרה שהוא קיבל עוד צ'אנס העונה? עזוב את זה, אתה חושב שזה מקרה שהביאו מאמן רוקי (ויש שיגידו אף קרואטי) כמו טבק אחרי גודס?

לא יהיה תיקון מקצועי בלי תיקון מנהלתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 00:34

האם מכבי לא שילמו על מאמן איזה 700 אלף דולר לעונה במשך 4 עונות עד לפני שנתיים?
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 10 ינואר 2016, 00:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2016, 00:36

החציל האצטקי כתב:רציני לגמרי...
אתה היחיד שראה נכון לגבי אמבקווה, ובכלל נוהג לזהות הרבה מהחוליים לפני כולנו.

או יותר נכון, הוא היחידי שביקר את אמבקווה בכל סיטואציה (גם כשהיה טוב מאחרים), בלי קשר למה שהיה במשחק. בעוד אחרים שפטו כל משחק לגופו - כמו שצריך לעשות.
אני לא רואה שום דבר נכון בתופעת הניבואים והקיבעון שיש לחלק מהחברים בפורום הזה. יותר מזה, זה מגוחך להפיל כל כך הרבה אשמה על שחקן אחד, כאילו עליו ורק עליו נבנתה הקבוצה (ולא, קבוצה לא אמורה לקום וליפול על שחקן שהובא על תקן של סנטר מחליף). אין ספק שבמקרה הזה מדובר בשחקן יורוקאפ בינוני עם משכורת מנופחת תוצרת אבי אבן, אבל חלקכם נוטים לצאת מפרופורציה בהקשר שלו. הלוואי שאמבקווה היה ה-בעיה של מכבי, כפי שניתן לחשוב מהדברים שאתם כותבים בכל משחק. מכבי נפלה העונה בעיקר על שחקנים כמו פארמר (והשילוב שלו עם רוצ׳סטי), פבראני, עמדה 4 עם בובת חרסינה וילד בן 17 וה-״תיקונים״ העלובים שהגיעו אחרי תחילת העונה.

התלונות לאבי אבן וחבריו בהנהלה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 ינואר 2016, 00:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 00:37

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
לעולם לא תצעדי לבד.
תמיד איתך, מכבי. להחתים את מקל לטווח ארוך שיציל את העונה הזאת

התגובה שקיבלה הכי הרבה לייקים בפייס של מכבי היום.
מה עוד נשאר להגיד

שישנם עוד אנשים שאשכרה מעודדים את הקבוצה שלהם ולא מייחלים להפסדים כמו אחרון אוהדי ירושלים והפועל תל אביב.

שיש אוהדים מפגרים שנותנים לגיטימציה להמשך ההתנהלות הבזיונית הזאת ועוד מציעים להוסיף עליה טעות נוספת

אני לא יודע על מה אתה מדבר מקל או שלעולם לא תצעדי לבד מכבי?

החלק הראשון אצלי בנושא הלגיטימציה נוגע להנהלה והחלק השני להחתמה של מקל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 10 ינואר 2016, 00:45

toja27 כתב:האם מכבי לא שילמו על מאמן איזה 700 אלף דולר לעונה במשך 4 עונות עד לפני שנתיים?

העניין הוא שבמכבי מחפשים לעקוץ. אני לא יודע אם זה הסכום המדוייק, אבל הבנתי שרייס רצה משהו כמו 1.1 לעונה, לא הסכימו, ובסוף שילמו לפארגו מיליון. הם שילמו 700 אלף על בלאט כי כולם ידעו(כולל בלאט עצמו) שהוא שווה יותר.אז מבחינתם הם עקצו. ורק כשרואים את הקבוצה בעידן פוסט בלאט, אפשר להבין שזו העקיצה של החיים. נכון, בלאט הוא לא גרג פופוביץ', אבל כל הקבוצות שלו, גם אלו שמההתחלה היו גרועות, הראו גרף של שיפור. אפילו הקבוצה המחרידה של 2013 עם לוגאן. אין הרבה מאמנים שיכולים לעשות את זה ב700 אלף במשך ארבע שנים, ולהפסיד רק תואר אחד בארץ.

שלא לדבר על זה שאף מאמן טוב לא יסכים להגיע למקום שבו למילה שלו אין כמעט משמעות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 00:47

לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 00:49

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אין בינינו שום הבדל, אתה פשוט עוד לא מבין את זה :)
לא יהיה תיקון מקצועי ברמה שאתה מקווה, כל עוד לא יהיה שינוי מהותי בהרכב ההנהלה.

איך יביאו לפה איש מקצוע כשדני הוא הGM מאחורי הקלעים, ניקולה הוא הGM כשדני צריך שעיר לעזאזל ובסופו של דבר אבי אבן בכלל הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון? איזה איש מקצוע רציני יסכים לעבוד תחת 30 בוסים בעלי דעות ואינטרסים שונים? איזה איש מקצוע יסכים לקבל בנדוניה עוזר מאמן כמו אבי אבן, שהדעה שלו שווה יותר?

אתה חושב שזה מקרה שאדם כמו גודס קיבל את הקבוצה אחרי בלאט? אתה חושב שזה מקרה שהוא קיבל עוד צ'אנס העונה? עזוב את זה, אתה חושב שזה מקרה שהביאו מאמן רוקי (ויש שיגידו אף קרואטי) כמו טבק אחרי גודס?

לא יהיה תיקון מקצועי בלי תיקון מנהלתי.

אני חושב שאפשר להחליף את שלושתם (או לפחות שניים מהם) גם עם ההנהלה הנוכחית, ואני עדיין מקווה (למרות שהאמונה הזאת
קצת התערערה לאחרונה) שדני פדרמן התרחק מהניהול המקצועי של המועדון.

הרי האנשים שם הם לא טיפשים, והם עשו דבר או שניים בעבר. הם נפלו קשה עם העברת השרביט לדור הבא, אבל זה לא אומר שהם
לא מבינים שטעו ולא ינסו לשנות את זה.

אם שלושתם יישארו גם בעונה הבאה, אז זה יהיה סימן שאתה צודק ב100%, אם רק אחד יילך, זה אומר שהצדק הוא בצד שלך גם כן,
אם 2 יילכו, זה אומר שמבינים שנעשו טעויות ומנסים לתקן, ואם יילכו 2 (או 3) ויגיע איש מקצוע ראוי ומוערך, אז זה אומר שההנהלה
מבינה המצויין את מה שקרה ועושים מהפכה בצוות המקצועי שיוציא את המועדון לדרך חדשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 00:50

toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.

זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 00:53

toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.

1. להביא לפה את מקל כשיש לך כבר את אוחיון גם לא יתרום לך הרבה וגם יעלה המון כסף (ברמה שאני בספק אם יספיק לעוד גארד זר)
2. זו אמירה מטופשת שרק ממשיכה לתת לגיטימציה להתנהלות כאן בשנים האחרונות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 00:58

yanay21 כתב:
toja27 כתב:האם מכבי לא שילמו על מאמן איזה 700 אלף דולר לעונה במשך 4 עונות עד לפני שנתיים?

העניין הוא שבמכבי מחפשים לעקוץ. אני לא יודע אם זה הסכום המדוייק, אבל הבנתי שרייס רצה משהו כמו 1.1 לעונה, לא הסכימו, ובסוף שילמו לפארגו מיליון. הם שילמו 700 אלף על בלאט כי כולם ידעו(כולל בלאט עצמו) שהוא שווה יותר.אז מבחינתם הם עקצו. ורק כשרואים את הקבוצה בעידן פוסט בלאט, אפשר להבין שזו העקיצה של החיים. נכון, בלאט הוא לא גרג פופוביץ', אבל כל הקבוצות שלו, גם אלו שמההתחלה היו גרועות, הראו גרף של שיפור. אפילו הקבוצה המחרידה של 2013 עם לוגאן. אין הרבה מאמנים שיכולים לעשות את זה ב700 אלף במשך ארבע שנים, ולהפסיד רק תואר אחד בארץ.

שלא לדבר על זה שאף מאמן טוב לא יסכים להגיע למקום שבו למילה שלו אין כמעט משמעות.

זה שמכבי מחפשים לעקוץ זה נכון, ואם אתה שואל אותי, בלא מעט מקרים זה פגע בקבוצה כמו מקרה רייס. מצד שני אפשר להבין אותם במקום מסויים, הם שואפים לקחת את כל התארים בזמן שהם מתמודדים נגד קבוצות עם תקציב הרבה יותר גדול משלהם אז שיטת העקיצות היא הכרחית. כשזה מצליח זה נהדר, וכשזה לא אז זה המקום שנופלים. תראה את מקרה רייס. הם הביאו את רייס שבינינו היה שחקן די אלמוני, בטח שברמות היורוליג, ולקחו סיכון איתו והתברר שהם פגעו בינגו. ובסוף העונה לא השאירו אותו(למרות שבסוף הם רצו להשאיר אותו אבל כבר היה מאוחר מדי) כי חשבו לעצמם שיביאו בעקיצה פעם נוספת. זה עובד לשני הכיוונים. לגבי בלאט, בשנת 2011 זה לא היה ברור לגמרי אם בלאט שווה משכורת כזאת. כולם ידעו שהוא מאמן טוב אבל לא ברור עד כמה. הרבה יותר קל להסתכל על זה עכשיו ולהגיד שבלאט היה שווה את זה, אבל בזמן ההחתמה שלו לחוזה של כמה שנים עם משכורת גבוהה שום דבר לא היה ברור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 00:59

rc4991 כתב:

1. להביא לפה את מקל כשיש לך כבר את אוחיון גם לא יתרום לך הרבה וגם יעלה המון כסף (ברמה שאני בספק אם יספיק לעוד גארד זר)

קיצור לא הוספת שום דבר חדש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 01:02

MTA2311 כתב:

זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.

זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2016, 01:11

כל הדיון הזה מזכיר לי את המירוץ לנשיאות של ארה''ב
יש שם אנשים שכל הזמן חוזרים על the greatest country in the world ולא מבינים שאפשר גם לאהוב משהו וגם להודות שהוא צריך תיקון רציני
מי שלא אוהד את מכבי לא אכפת לו מה הפגמים ומה צריך לתקן, מי שכועס הוא דווקא זה שאכפת לו

בן אדם גם לא צריך להישאר בקשר אם הוא ממשיך לחטוף בומבה אחרי בומבה (לא פיזית כמובן) בלי שהוא רואה שמשהו משתנה או משתפר כי בשלב מסויים אתה הופך לסמרטוט
זה אומר שנפסיק לאהוד את מכבי? לא, אבל זה אומר שיש מקרים שבהם לקחת צעד אחד אחורה זה הדבר הנכון, להגיד ''אני אהיה פה לא משנה מה'' זה סנטימנטלי ולא יעזור לאף אחד
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 ינואר 2016, 01:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 01:13

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

זאת אמירה חלולה וטיפשית.

זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.

מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?

בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך זין בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.

תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.

מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 01:44

toja27 כתב:
rc4991 כתב:

קיצור לא הוספת שום דבר חדש.

באמת צריך להרחיב למה תמיכה עיוורת בקבוצה נותנת לגיטימציה להמשיך בהתנהלות הזאת?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 01:53

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

זאת אמירה חלולה וטיפשית.

בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.

תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.

מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.

וואוו, כמה בורות.

לאהוד את הקבוצה שלך זה להיות מאחוריה גם בטוב וגם ברע.
אני לרגע לא אומר שהכל מושלם, בנו את הקבוצה חבורה של אימופטנטים, הקבוצה נראית רע רע רע ושום דבר שאני אגיד לא אשנה את זה.
אבל כן, אני אף פעם לא ארצה שנפסיד כדי שיבואו ויעשו שינויים. אני תמיד אהיה מאחורי מכבי ככה שכן- לעולם לא תצעדי לבד.
על הנייר? מכבי ניסתה לעשות שינויים והשקיעה הרבה כסף השנה (הקמצנות היתה אחת הביקורות היותר גדולות בשנים האחרונות), הבעיה היא שהשקיעו אותו בצורה לא נכונה.

אוהדי הפועל עשו מחאה נגד טביב למרות שהם זכו בגביע באותה עונה. למרות שהוא הביא להם אחלה שחקנים במחיר מציאה (יבואה, דה סילבה,ידין ועוד מישהו מכפ"ס שבה הוא היה הבעלים לפני הפועל), הם היו קבוצה מאוד מכובדת בכדורגל ובטופ של הטופ.
זה לא היה מקצועי.

אני אתחיל מכך שאין שום קשר בין גייט 11 לשחקן ה-12 (שהיה בתקופת לוני) ובין הפנאטיקס (שזה האירגון של עכשיו)- יש אוהדים שמנויים לשני הענפים (מודה באשמה), אבל אין אדם אחד שחבר בשני הארגונים.
הם אנשים שאוהבים את הקבוצה שלהם וילכו אחריה לכל מקום. יפה שמה שרושמים עליהם בפורום של אוהדי מכבי שהם אינטרסנטים.

לגבי המחאה של לוני- בתור אחד שהיה שם (ולא- באותה תקופה לא הייתי בגייט 11), המחאה היתה על דברים אחרים לחלוטין (הרבה בעיקר על דברים מסביב- יחס לאוהדים, מחירי כרטיסים, יחס לסמלי עבר... וכן- ידוע לי שהמחאה הזו מקוטלגת כמחאת אבי נימני... הרעיון היה לפגוע ללוני בכיס- במשחקי בית יהיה בית קברות ובמשחקי חוץ יהיה קרנבל)

היום אני באמת לא בטוח אם צריך מחאה. זה לא שהם עושים דווקא או משהו כזה. אם בשנה שעברה זה היה קמצנות, השנה זו פשוט טיפשות. נקווה ששנה הבאה ילמדו מהטעויות.
האינטרס שלהם ושלנו בסופו של דבר הוא זהה.
קבוצה מצליחה= אוהדים מרוצים=הכנסות (מנויים, מרצ'נדייז, רייטינג ופירסום וכד')= קבוצה יותר יקרה/טובה.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2016, 01:55

מקובי :thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 01:56

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

זאת אמירה חלולה וטיפשית.

בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.

ד"א אור, הנקודה הזאת שאתה מעלה, היא נקודה, שאמנם עולה כאן לפעמים (לעיתים רחוקות), אבל ממש לא תופסת תאוצה (גם
כי כמובן אין לנו הוכחות אלא תחושות בעיקר), אבל זאת רעה חולה לא פחות מהדברים האחרים.

ארגוני אוהדים, מקורבים להנהלה ולכאורה מקבלים או לא מקבלים כל מיני דברים, וע"י כך הביקורת היחידה שנשמעת בהיכל היא
על צבע הלוגו, זה דבר לא ראוי.
מה שלא יהיה, מהם לא תגיע הישועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים