פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: מאיק צירבס חתם במכבי ת"א לשנתיים

30 דצמבר 2016, 21:32

MTA2311 כתב:שגם הוא גרוע

הוא טוב +

30 דצמבר 2016, 22:09

שניהם שחקנים סבירים שפשוט לא צריכים לשחק במכבי. נקווה שיקחו אותו.

31 דצמבר 2016, 03:58

מה שמשעשע לגבי צירבס שאת כל המינוסים האלה רואים יופי בסרטון שמראה את החסרונות שלו. אפילו לא היו צריכים לטוס עד בלאגרד בשביל לראות את זה(וגם את זה עשו). באופן כללי סנטרים בסייז שלו שנותנים גם הגנה טובה וגם יכולת התקפית טובה משחקים או ב-nba או בחוזים של שני מיליון יורו. אבל צריך להביא שחקן שמסוגל לפחות לא להיות חור בהגנה ובריבאונד

31 דצמבר 2016, 04:11

באמת שניסיתי, אבל אני לא מצליח למצוא תירוץ לאיך שהוא מתנהג בהגנה.

31 דצמבר 2016, 12:30

את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
את מי הייתם מביאים כסנטר פותח? ובבקשה לא ת׳יוס, זה נחמד מאוד אבל זה לא מספיק לרמות שמכבי אמורה לכוון אליהם
אני חשבתי על מירו בילאן אבל זה עלול להיות נפילה כמו צירבס

31 דצמבר 2016, 12:54

שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
את מי הייתם מביאים כסנטר פותח? ובבקשה לא ת׳יוס, זה נחמד מאוד אבל זה לא מספיק לרמות שמכבי אמורה לכוון אליהם

אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לזנוח את רעיון הסנטר הכבד והמאסיבי ובמקום זה ללכת לכיוון יותר אתלטי.

31 דצמבר 2016, 12:58

שמואל1 כתב:
שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.

אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לזנוח את רעיון הסנטר הכבד והמאסיבי ובמקום זה ללכת לכיוון יותר אתלטי.

הכל פשוט. אם אין לך רכז טבעי ברמה, אין שום טעם בסנטר טבעי. השני לא עובד בלי הראשון.

31 דצמבר 2016, 13:14

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

הכל פשוט. אם אין לך רכז טבעי ברמה, אין שום טעם בסנטר טבעי. השני לא עובד בלי הראשון.

אין לך מה להחזיק סנטר טבעי שלא יכול לשמור על שום דבר.
צירבס צריך כבר היה להיות מסולק.

31 דצמבר 2016, 13:20

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

אין לך מה להחזיק סנטר טבעי שלא יכול לשמור על שום דבר.
צירבס צריך כבר היה להיות מסולק.

אני לא מדבר על צירבס ספציפית. אני מדבר על סנטר קלאסי באופן כללי.
שחף הזכיר את ראדולייצה. ראדולייצה נראה הכי טוב בנבחרת, שם תאודוסיץ' מחלק לו סוכריות. אבל בקבוצות שהוא משחק ביורוליג, הוא ממש לא מבריק, כי אין לידו רכז טבעי ברמה גבוהה, שיפעיל אותו כמו שצריך.

31 דצמבר 2016, 13:28

ראדוליצה שיחק בשנה שעברה עם ניק קלאתס (רכז טבעי, לפחות לטעמי) ועדיין לא נראה מי יודע מה.
הוא כמו צירבס משודרג בסה״כ. שחקן כזה גדול שלא שומר ולא לוקח ריבאונד זה פשוט מרגיז.

31 דצמבר 2016, 13:38

צירבס זה הסנטר הכי לא מודרני שקיים. לא זורק מחצי מרחק, לא חוסם ולא לוקח ריבאונד.
העידן החדש זה סנטרים בדמות היינס ודאנסטון.

31 דצמבר 2016, 13:58

ראדוליצה תמיד היה אובר רייטד בפורום הזה.

דווקא מאד הגיוני שנראה אותו פה, כי הוא בירידה וזה מה שמחפשים אצלנו, אבל זאת תהיה החתמה רעה.

31 דצמבר 2016, 15:34

אני לא יודע אם הוא בירידה או בעלייה. עובדתית כמו שפליקס אמר הוא לא גליק כזה גדול בלי איזה תיאודוסיץ׳ לידו.
אני לא חושב ששחקן כמו דאנסטון מספיק לבדו למה שמכבי רוצה, אלא אם כן באמת יש קו אחורי שכולל שני שחקני על סטייל תאודוסיץ׳ ודה קולו. לרוב הקבוצות הגדולות יש יותר מזה מתחת לסל.
זה מעלה שאלה מעניינת אגב. בעמדת הסנטר הכסף שמכבי שילמה הספיק לשחקן בינוני שנתן עונת פריצה כמו צירבס. מישהו מוכח יותר ושלם יותר עולה פי שתיים כמעט( ראנדולף לדוגמא). השאלה אם מכבי צריכה ללכת על הימורים של שחקנים לפני פריצה(שחקנים שלמים יותר מצירבס אבל מוכחים פחות) או פשוט על שחקנים אפורים שיתנו הגנה

31 דצמבר 2016, 16:10

שחף1 כתב:אני לא יודע אם הוא בירידה או בעלייה. עובדתית כמו שפליקס אמר הוא לא גליק כזה גדול בלי איזה תיאודוסיץ׳ לידו.
אני לא חושב ששחקן כמו דאנסטון מספיק לבדו למה שמכבי רוצה, אלא אם כן באמת יש קו אחורי שכולל שני שחקני על סטייל תאודוסיץ׳ ודה קולו. לרוב הקבוצות הגדולות יש יותר מזה מתחת לסל.
זה מעלה שאלה מעניינת אגב. בעמדת הסנטר הכסף שמכבי שילמה הספיק לשחקן בינוני שנתן עונת פריצה כמו צירבס. מישהו מוכח יותר ושלם יותר עולה פי שתיים כמעט( ראנדולף לדוגמא). השאלה אם מכבי צריכה ללכת על הימורים של שחקנים לפני פריצה(שחקנים שלמים יותר מצירבס אבל מוכחים פחות) או פשוט על שחקנים אפורים שיתנו הגנה

מי שהחתים את צירבס על חוזה של מיליון דולר הוא חסר הבנה בכדורסל שאין לו מקום בצוות המקצועי. גם בעונה שעברה צירבס לא היה כזה גדול. רק מי שראה אותו בתקצירי וידאו של שלב הבתים הראשון יכל להתלהב ממנו. מי שבאמת עקב אחריו לאורך העונה, ידע ללא שום ספק שצירבס שחקן בינוני שלא שווה את הכסף. וזה בלי להזכיר את העובדה, שכל סקאוט מתחיל באירופה יודע, שהגבוהים תמיד נראים טוב יותר בקבוצות הסרביות, וזה לא משנה אם קוראים לו מאריץ' או צירבס. מי שלא יודע את זה, לא שייך למקצוע.

בשלב הבתים הוא עשה: 16 + 6.1 כ"ח
בשלב הטופ-16 הוא ירד ל: 10.6 + 6.4 כ"ח
ואילו בהצלבה נפל ל: 7.3 + 5 כ"ח

31 דצמבר 2016, 19:16

Assaf M כתב:צירבס זה הסנטר הכי לא מודרני שקיים. לא זורק מחצי מרחק, לא חוסם ולא לוקח ריבאונד.
העידן החדש זה סנטרים בדמות היינס ודאנסטון.

גם סנטרים לא מודרניים צריכים לקחת ריבאונד ולשמור

31 דצמבר 2016, 19:18

פליקס, אמירות קשות כלפי אנשי מקצוע ותיקים ומנוסים ומהשורה הראשונה באירופה כמו אבי אבן...

31 דצמבר 2016, 19:25

אם משאירים פה את הטריו עדיף להביא סנטרים הגנתיים
ת'אייס צריך להיות אחד מהם

31 דצמבר 2016, 19:26

חלאס להקפיץ את הת׳רד כל עוד לא משחררים אותו.

31 דצמבר 2016, 22:58

https://images.weserv.nl/?url=image.prn ... c306dd.png

31 דצמבר 2016, 22:59

arel123 כתב:https://images.weserv.nl/?url=image.prntscr.com%2Fimage%2Fe3e9d70c830848718eec222ff1c306dd.png

בדקות הקרובות מכבי תודיע על החתמתו של מירוסלב ראדוליצה במקום מאיק שצירבס שיועבר למילאנו.
פרסם תגובה