MTA2311 כתב:שגם הוא גרוע
הוא טוב +
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
את מי הייתם מביאים כסנטר פותח? ובבקשה לא ת׳יוס, זה נחמד מאוד אבל זה לא מספיק לרמות שמכבי אמורה לכוון אליהם
אני חשבתי על מירו בילאן אבל זה עלול להיות נפילה כמו צירבס
שמואל1 כתב:שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
את מי הייתם מביאים כסנטר פותח? ובבקשה לא ת׳יוס, זה נחמד מאוד אבל זה לא מספיק לרמות שמכבי אמורה לכוון אליהם
אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לזנוח את רעיון הסנטר הכבד והמאסיבי ובמקום זה ללכת לכיוון יותר אתלטי.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לזנוח את רעיון הסנטר הכבד והמאסיבי ובמקום זה ללכת לכיוון יותר אתלטי.
הכל פשוט. אם אין לך רכז טבעי ברמה, אין שום טעם בסנטר טבעי. השני לא עובד בלי הראשון.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:שחף1 כתב:את ראדוליצה אני מחבב. יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מצירבס, כי מבחינת מבנה גוף, סייז ואתלטיות הוא יכל להיות משהו סטייל פקוביץ׳. אבל הקטע אצלו זה כנראה עצלנות.
הכל פשוט. אם אין לך רכז טבעי ברמה, אין שום טעם בסנטר טבעי. השני לא עובד בלי הראשון.
אין לך מה להחזיק סנטר טבעי שלא יכול לשמור על שום דבר.
צירבס צריך כבר היה להיות מסולק.
שחף1 כתב:אני לא יודע אם הוא בירידה או בעלייה. עובדתית כמו שפליקס אמר הוא לא גליק כזה גדול בלי איזה תיאודוסיץ׳ לידו.
אני לא חושב ששחקן כמו דאנסטון מספיק לבדו למה שמכבי רוצה, אלא אם כן באמת יש קו אחורי שכולל שני שחקני על סטייל תאודוסיץ׳ ודה קולו. לרוב הקבוצות הגדולות יש יותר מזה מתחת לסל.
זה מעלה שאלה מעניינת אגב. בעמדת הסנטר הכסף שמכבי שילמה הספיק לשחקן בינוני שנתן עונת פריצה כמו צירבס. מישהו מוכח יותר ושלם יותר עולה פי שתיים כמעט( ראנדולף לדוגמא). השאלה אם מכבי צריכה ללכת על הימורים של שחקנים לפני פריצה(שחקנים שלמים יותר מצירבס אבל מוכחים פחות) או פשוט על שחקנים אפורים שיתנו הגנה
Assaf M כתב:צירבס זה הסנטר הכי לא מודרני שקיים. לא זורק מחצי מרחק, לא חוסם ולא לוקח ריבאונד.
העידן החדש זה סנטרים בדמות היינס ודאנסטון.
arel123 כתב:https://images.weserv.nl/?url=image.prntscr.com%2Fimage%2Fe3e9d70c830848718eec222ff1c306dd.png
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים