המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם
לא למד ממקרה גלעד לוי שהיה רגע לפניו.עידן כתב:itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם
וכמו שחששתי, נועם יעקב לא משחק בכלל מאז שחתם שם. לא מבין בשביל מה החתימו אותו בהשאלה אם הוא לא משחק.
RomanR כתב:לא למד ממקרה גלעד לוי שהיה רגע לפניו.עידן כתב:itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם
וכמו שחששתי, נועם יעקב לא משחק בכלל מאז שחתם שם. לא מבין בשביל מה החתימו אותו בהשאלה אם הוא לא משחק.
העיקר היו כתבות מלאות ריר על 3 דקות שלו בגביע
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
עידן כתב:RomanR כתב:לא למד ממקרה גלעד לוי שהיה רגע לפניו.עידן כתב:itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם
לגמרי. אבל בכל זאת היו לי מחשבות שאם לוקחים אותו בהשאלה למשך חצי עונה אז ייתנו לו..לא יודע..לשחק?
מקווה שבקרוב יקבל דקות משמעותיות, אחרת הוא שרף לעצמו פרק זמן חשוב בקריירה על כלום.
omerk כתב:עידן כתב:RomanR כתב:לא למד ממקרה גלעד לוי שהיה רגע לפניו.עידן כתב:itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם
לגמרי. אבל בכל זאת היו לי מחשבות שאם לוקחים אותו בהשאלה למשך חצי עונה אז ייתנו לו..לא יודע..לשחק?
מקווה שבקרוב יקבל דקות משמעותיות, אחרת הוא שרף לעצמו פרק זמן חשוב בקריירה על כלום.
לך תדע אולי נראה באימונים שהוא עדיין לא באמת מוכן לקצב של בוגרים אז מחכים בינתיים.
בגלל זה עוד בזמנו זה היה נראה לי תמוה להביא שחקן בן 18 שלא שיחק אף פעם באמת בקבוצת בוגרים לחצי שנה בלבד כי אין לזה הרבה ערך כי בסוף הוא צריך גם להתרגל לקצב, לחברים, לשיטה והכל נופל על ילד כתפיים של ילדון צעיר. עד שהוא כבר יתחיל להכנס לקצב (אם בכלל) תגמר העונה.
עדיין תגובה מביכה של רועי כהן. מתחרה עם גלדסטון על תואר הדובר המביך ביותר בישראל.Adam כתב:מכבי יצאו מפגרים. אנחנו האחרונים שצריכים לבוא בטענות על היכן המשחקים מתקיימים כשלהולך כלכך הרבה שנים זה היה ביד אליהו..
לא היו צריכים להתערב בכלל.
A.Parker כתב:טיפשי מאוד. אין שום בסיס לתלונה של מכבי.
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:טיפשי מאוד. אין שום בסיס לתלונה של מכבי.
יש בסיס. האיגוד הכריזו על חולון וקצת אח״כ הפכו לירושלים אחרי שהעירייה התפשרה על העלויות. אבל עדיין מיותר מבחינת מכבי. סתם מושכים אש על עניין פעוט ולא כל כך מעניין, שספק כמה הוא באמת משפיע עלינו.
האיגוד בלי קשר הוא ארגון פח וחובבני.
אחדשיודע כתב:בלי קשר אליהם. מביך בכלל שנכנסו לזה וטענו לחוסר ספורטיביות. מיותר.
כן הייתי יוצא נגד הנהלת האיגוד על הזיגזג החובבני הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים