פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי 22/23

24 ינואר 2023, 21:18

אגב, הפועל חיפה החתימה מחליף לאפסון שסיים את העונה מספר ימים אחרי הפציעה.
הפועל חיפה, כן? לא ריאל מדריד

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

25 ינואר 2023, 16:55

טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם

26 ינואר 2023, 01:34

itai7 כתב:טי ג'יי קליין סיכם בהפועל י-ם

וכמו שחששתי, נועם יעקב לא משחק בכלל מאז שחתם שם. לא מבין בשביל מה החתימו אותו בהשאלה אם הוא לא משחק.

26 ינואר 2023, 12:48

עידן כתב:

וכמו שחששתי, נועם יעקב לא משחק בכלל מאז שחתם שם. לא מבין בשביל מה החתימו אותו בהשאלה אם הוא לא משחק.
לא למד ממקרה גלעד לוי שהיה רגע לפניו.
העיקר היו כתבות מלאות ריר על 3 דקות שלו בגביע

26 ינואר 2023, 14:00

חבל, נראה מצויין בדקות הבודדות בגביע

26 ינואר 2023, 14:22

RomanR כתב:
עידן כתב:

לגמרי. אבל בכל זאת היו לי מחשבות שאם לוקחים אותו בהשאלה למשך חצי עונה אז ייתנו לו..לא יודע..לשחק?

מקווה שבקרוב יקבל דקות משמעותיות, אחרת הוא שרף לעצמו פרק זמן חשוב בקריירה על כלום.

26 ינואר 2023, 15:56

עידן כתב:
RomanR כתב:
עידן כתב:

לגמרי. אבל בכל זאת היו לי מחשבות שאם לוקחים אותו בהשאלה למשך חצי עונה אז ייתנו לו..לא יודע..לשחק?

מקווה שבקרוב יקבל דקות משמעותיות, אחרת הוא שרף לעצמו פרק זמן חשוב בקריירה על כלום.

לך תדע אולי נראה באימונים שהוא עדיין לא באמת מוכן לקצב של בוגרים אז מחכים בינתיים.
בגלל זה עוד בזמנו זה היה נראה לי תמוה להביא שחקן בן 18 שלא שיחק אף פעם באמת בקבוצת בוגרים לחצי שנה בלבד כי אין לזה הרבה ערך כי בסוף הוא צריך גם להתרגל לקצב, לחברים, לשיטה והכל נופל על ילד כתפיים של ילדון צעיר. עד שהוא כבר יתחיל להכנס לקצב (אם בכלל) תגמר העונה.

26 ינואר 2023, 16:48

omerk כתב:
עידן כתב:
RomanR כתב:
עידן כתב:

לך תדע אולי נראה באימונים שהוא עדיין לא באמת מוכן לקצב של בוגרים אז מחכים בינתיים.
בגלל זה עוד בזמנו זה היה נראה לי תמוה להביא שחקן בן 18 שלא שיחק אף פעם באמת בקבוצת בוגרים לחצי שנה בלבד כי אין לזה הרבה ערך כי בסוף הוא צריך גם להתרגל לקצב, לחברים, לשיטה והכל נופל על ילד כתפיים של ילדון צעיר. עד שהוא כבר יתחיל להכנס לקצב (אם בכלל) תגמר העונה.

כן, אתה צודק לגמרי בכל מה שאתה אומר. לכן חבל לי עליו, לא משנה מה הסיבה שהוא לא משחק.

26 ינואר 2023, 19:11

איף

https://twitter.com/JerusalemBasket/sta ... 5445188610

26 ינואר 2023, 19:18

עידן כתב:איף

נתחיל בזה שאיגוד הכדורסל זה הדבר אולי הכי מביש בספורט הישראלי, כול שנה אותו הדבר הקטע הזה איפה ישחקו כמה עולה כמה קהל יבוא תסגרו מראש באיזה אולם משחקים כמו שעושים באיגודים אחרים ובענפים אחרים, עכשיו הפועל ירושלים שחכו אבל בארנה לא היה להם נחת ממכבי בפעמיים הקודמות ששיחקנו מולם בגמרי הגביע יכלו לענות יותר בבגרות ורצינות, וצוחק מי שצחוק אחרון כמו שאומרים.

26 ינואר 2023, 19:28

אבל באמת שהיה עדיף שמכבי לא יתערבו.

26 ינואר 2023, 20:08

מכבי יצאו מפגרים. אנחנו האחרונים שצריכים לבוא בטענות על היכן המשחקים מתקיימים כשלאורך כלכך הרבה שנים זה היה ביד אליהו..
לא היו צריכים להתערב בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Adam בתאריך 27 ינואר 2023, 01:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 ינואר 2023, 20:55

מסכים עם הירושלמים במקרה הזה, עוד התנהלות פתאטית של ההנהלה שלנו.

26 ינואר 2023, 20:59

Adam כתב:מכבי יצאו מפגרים. אנחנו האחרונים שצריכים לבוא בטענות על היכן המשחקים מתקיימים כשלהולך כלכך הרבה שנים זה היה ביד אליהו..
לא היו צריכים להתערב בכלל.
עדיין תגובה מביכה של רועי כהן. מתחרה עם גלדסטון על תואר הדובר המביך ביותר בישראל.

26 ינואר 2023, 22:21

טיפשי מאוד. אין שום בסיס לתלונה של מכבי.

26 ינואר 2023, 22:37

A.Parker כתב:טיפשי מאוד. אין שום בסיס לתלונה של מכבי.

יש בסיס. האיגוד הכריזו על חולון וקצת אח״כ הפכו לירושלים אחרי שהעירייה התפשרה על העלויות. אבל עדיין מיותר מבחינת מכבי. סתם מושכים אש על עניין פעוט ולא כל כך מעניין, שספק כמה הוא באמת משפיע עלינו.

האיגוד בלי קשר הוא ארגון פח וחובבני.

27 ינואר 2023, 01:09

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:טיפשי מאוד. אין שום בסיס לתלונה של מכבי.

יש בסיס. האיגוד הכריזו על חולון וקצת אח״כ הפכו לירושלים אחרי שהעירייה התפשרה על העלויות. אבל עדיין מיותר מבחינת מכבי. סתם מושכים אש על עניין פעוט ולא כל כך מעניין, שספק כמה הוא באמת משפיע עלינו.

האיגוד בלי קשר הוא ארגון פח וחובבני.

ממתי מכבי צריכה לשים זיין על מה שאומרים האדומים?

27 ינואר 2023, 01:13

בלי קשר אליהם. מביך בכלל שנכנסו לזה וטענו לחוסר ספורטיביות. מיותר.
כן הייתי יוצא נגד הנהלת האיגוד על הזיגזג החובבני הזה.

27 ינואר 2023, 01:17

עידן כתב:איף

צודקים ב100%, זה היה מגוחך

27 ינואר 2023, 01:19

אחדשיודע כתב:בלי קשר אליהם. מביך בכלל שנכנסו לזה וטענו לחוסר ספורטיביות. מיותר.
כן הייתי יוצא נגד הנהלת האיגוד על הזיגזג החובבני הזה.

גם אם זה לא באמת אכפת לנו, צריכים להתרעם על כל החלטה לטובת הפועל (לא משנה ת"א או ירושלים). גם ככה האדומים כבר שולטים במנהלת, ורק מחפשים איך עוד לדפוק את מכבי. אם נשתוק, אז הם יאבדו את הרסן לחלוטין.
נושא נעול