asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19764
אם זה כך אז אין לאוחיון ממש קייס. מקסימום הוא יכול להציג בפניהם חוזה עד תחילת יולי ולעזוב בסוף העונה הקרובה...
נו, אם זה כך אז זה בסדר גמור.
פשוט צריך לתת לו לעזוב בתמורה לפיצוי שתקבע מכבי. נקווה שלא יוותרו וידרשו מהקבוצה שרוצה אותו, פיצוי גבוה יחסית. אפשר לעשות פה קופה יפה ולהביא רכז בכיר במקומו
אף קבוצה לא תשתולל בשביל אוחיון ותשלם עליו סכומים מטורפים. אפשר אולי לקבל עליו משהו כמו 300-400 אלף דולר במקרה הטוב. בכל זאת, מדובר באוחיון, שלא מתקרב לרמה של אליהו או הלפרין.
מה שמוזר לי הוא שהשחקן ועורכי הדין שלו נתלים בטעות הזאת בהסכם וחושבים באמת ובתמים שעל בסיסה הוא יוכל להשתחרר מההסכם וזה נראה לי הזוי. הרי אם בית משפט או בורר כלשהו יקבע שאין משמעות לטעויות דפוס וההסכם יתקבל ככתבו וכלשונו אז אוחיון לא יוכל להשתחרר בקיץ הזה ואם בכל זאת יבדקו איפה היתה טעות אז די ברור שהצד של מכבי צודק כאן (בכל זאת ליד האיזכור של סיום עונת 2012/13 רקום "אך ורק" וגם "אחרי עונה זו בלבד", כך שזה הרבה יותר חזק מאיזה מועד בו הוא צריך להציג חוזה בפני הקבוצה ומעבר לכך לדברי אנשי מכבי יש תכתובות מייל שמעידות על כוונת הצדדים).
פיצוי כזה של 300-400 אלף מספיק ביותר. תוסיף לזה את השכר שלו, ואת המיסוי הגבוה יותר עליו מאשר על זר, והכסף שבמילא היה אמור להיות מושקע ברכז זר, בלי קשר לאוחיון, ואתה מקבל פה סכום יפה מאוד, שאולי יאפשר להביא לפה רכז בכיר (בתקווה שג'קסון לא ילך לצסק"א והוא זה שיגיע), יחד עם לאנגפורד והלפרין. מוסיפים עוד ישראלי כמו רוט או לנדסברג, והקוו האחורי מסודר
אין לי בעיה עם הסכום, פשוט לא רציתי שיבנו כאן על סכום שיספיק לביי אאוט של מקאלב...
אגב, גם אם מכבי תקבל רק 200 אלף דולר אני בעד לשחרר אותו לחופשי.