פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 08:37

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19764

אם זה כך אז אין לאוחיון ממש קייס. מקסימום הוא יכול להציג בפניהם חוזה עד תחילת יולי ולעזוב בסוף העונה הקרובה...

נו, אם זה כך אז זה בסדר גמור.
פשוט צריך לתת לו לעזוב בתמורה לפיצוי שתקבע מכבי. נקווה שלא יוותרו וידרשו מהקבוצה שרוצה אותו, פיצוי גבוה יחסית. אפשר לעשות פה קופה יפה ולהביא רכז בכיר במקומו

אף קבוצה לא תשתולל בשביל אוחיון ותשלם עליו סכומים מטורפים. אפשר אולי לקבל עליו משהו כמו 300-400 אלף דולר במקרה הטוב. בכל זאת, מדובר באוחיון, שלא מתקרב לרמה של אליהו או הלפרין.

מה שמוזר לי הוא שהשחקן ועורכי הדין שלו נתלים בטעות הזאת בהסכם וחושבים באמת ובתמים שעל בסיסה הוא יוכל להשתחרר מההסכם וזה נראה לי הזוי. הרי אם בית משפט או בורר כלשהו יקבע שאין משמעות לטעויות דפוס וההסכם יתקבל ככתבו וכלשונו אז אוחיון לא יוכל להשתחרר בקיץ הזה ואם בכל זאת יבדקו איפה היתה טעות אז די ברור שהצד של מכבי צודק כאן (בכל זאת ליד האיזכור של סיום עונת 2012/13 רקום "אך ורק" וגם "אחרי עונה זו בלבד", כך שזה הרבה יותר חזק מאיזה מועד בו הוא צריך להציג חוזה בפני הקבוצה ומעבר לכך לדברי אנשי מכבי יש תכתובות מייל שמעידות על כוונת הצדדים).

פיצוי כזה של 300-400 אלף מספיק ביותר. תוסיף לזה את השכר שלו, ואת המיסוי הגבוה יותר עליו מאשר על זר, והכסף שבמילא היה אמור להיות מושקע ברכז זר, בלי קשר לאוחיון, ואתה מקבל פה סכום יפה מאוד, שאולי יאפשר להביא לפה רכז בכיר (בתקווה שג'קסון לא ילך לצסק"א והוא זה שיגיע), יחד עם לאנגפורד והלפרין. מוסיפים עוד ישראלי כמו רוט או לנדסברג, והקוו האחורי מסודר

אין לי בעיה עם הסכום, פשוט לא רציתי שיבנו כאן על סכום שיספיק לביי אאוט של מקאלב...
אגב, גם אם מכבי תקבל רק 200 אלף דולר אני בעד לשחרר אותו לחופשי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: פרשת אוחיון

הודעהעל ידי עפר » 12 יוני 2012, 09:06

קודי כתב:אני עם פדרמן בעניין הזה - לא מעניין אותי לאן הוא ילך (העיקר שילך).

מסכים לחלוטין.
לא יתכן שמי שמצליח יפר חוזה ומי שלא מצליח (יניב גרין) ישב על הספסל ולא יוותר על שקל.
יוגב צריך לדעת שהוא מהמר פה למעשה על כל הקריירה.
אם הוא יצליח בחו"ל הוא הרוויח. גם בחו"ל לא בטוח שהוא ירוויח את הסכומים שהוא חושב שירוייח.
שישאל את גל מקל, אפיק נסים וניניב גרין עד כמה מרוויחים הרבה בחו"ל.
לא כל אחד הוא הלפרין שהיוונים נתנו לו המון כסף במשך 3 שנים ולא הצליחו להשתחרר מהחוזה
בחזרה לארץ הוא יוכל לחזור לירושליים\גליל\חיפה\הפועל אבל לא למכבי.
עפר

הודעהעל ידי docariel » 12 יוני 2012, 09:54

עצוב שברגע אחד קטן שחקן מוחק את עצמו מקבוצה מסוימת לנצח...

שיהיה לו בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 11:29

ועדיין למרות כל התגובות בשרשור הזה ובמקביל לו על פרשת אוחיון, יש כאלה שחושבים שהוא יישאר במכבי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 12 יוני 2012, 11:44

jol9 כתב:ועדיין למרות כל התגובות בשרשור הזה ובמקביל לו על פרשת אוחיון, יש כאלה שחושבים שהוא יישאר במכבי...

אני חושב שמתחת לכל המריבות וה"פיצוצים" בתקשורת, הפער הכספי די נמוך ולכן אני חושב שיש סיכוי שהוא ימשיך.. לך תדע מה הצעה כספית טובה יותר תעשה לו
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 11:46

Ido_Maccabi כתב:
jol9 כתב:ועדיין למרות כל התגובות בשרשור הזה ובמקביל לו על פרשת אוחיון, יש כאלה שחושבים שהוא יישאר במכבי...

אני חושב שמתחת לכל המריבות וה"פיצוצים" בתקשורת, הפער הכספי די נמוך ולכן אני חושב שיש סיכוי שהוא ימשיך.. לך תדע מה הצעה כספית טובה יותר תעשה לו

מכבי לא תציע לו שום חוזה. המועדון לא יתקפל בפני שחקן, בטח לא מישהו כמו אוחיון עם כל הכבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יוני 2012, 11:46

Ido_Maccabi כתב:

אם למועדון הזה נשארה טיפת כבוד, יוגב ישוחרר בימים הקרובים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עפר » 12 יוני 2012, 11:50

MTA2311 כתב:
Ido_Maccabi כתב:

אם למועדון הזה נשארה טיפת כבוד, יוגב ישוחרר בימים הקרובים.

יוגב חייב להיות משוחרר. צריך להסתכל על התמונה הרחבה. אם יוותרו לו אז מחר זה יהיה עם שחקנים אחרים.
עפר

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 12:50

Ido_Maccabi כתב:

הפער הכספי לא רלוונטי. אחרי מה שאוחיון עשה אין שום סיבה להוסיף לו אגורה לחוזה שלו, אפילו לא את מה שכבר הוצע לו. בכלל, הייתי מוודא שהבחור יטוס מהקבוצה ולא יהיה אפילו מקרה שהוא ישאר כאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 12 יוני 2012, 14:07

נכון שאם למכבי יש כבוד הוא ישוחרר, רק שיש לשני הצדדים אינטרס לגשר על הפער ולכן אני חושב שעוד יש סיכוי, כנראה די קטן..
האמת אני מעדיף שהוא יעזוב, אני בטוח שבלאט ימצא רכז שלם יותר מאוחיון
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 14:24

יש כתבה בספורט5 שאומרת שכל מה שקרה עם אוחיון זה אשמת מכבי כי אנחנו נותנים לשחקנים ישראלים את ההרגשה שאין להם תחליף..מעניין למה!!!!!
שנים של חפירות על צביון ישראלי וכמה חשוב שיהיה ישראלים במכבי ועכשיו כשיש ישראלים ולא מתייחסים אליהם כאל נערי פוסטר אז גם זה לא בסדר!!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 14:52

Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בספורט5 שאומרת שכל מה שקרה עם אוחיון זה אשמת מכבי כי אנחנו נותנים לשחקנים ישראלים את ההרגשה שאין להם תחליף..מעניין למה!!!!!
שנים של חפירות על צביון ישראלי וכמה חשוב שיהיה ישראלים במכבי ועכשיו כשיש ישראלים ולא מתייחסים אליהם כאל נערי פוסטר אז גם זה לא בסדר!!!

זה כביכול אשמת התקשורת, אבל בעצם זה מי שמקשיב ו"מפחד" כל כך ממה שהתקשורת חושבת.
אני יודעת שאת אוהבת להגן על פדרמן, אבל בסופו של דבר זה אחד הדברים העיקריים שהוא החדיר לאופי של מכבי בשנים האחרונות - הרצון תמיד להיות אהובת הקהל, להיות בסדר עם כולם ולתקן כל מה שהתקשורת לא אוהבת.
אמרתי בעבר שאין לי ספק באהבתו ומסירותו של פדרמן למכבי, אבל הדברים שהוא מביא, האופן בה הוא חושב שצריך לנהל את המועדון, הזהות שהוא מנסה ליצור למועדון הוא ההיפך הגמור ממה שהמכביזם של שמעון מייצג (המכביזם שגרם לי אישית לאהוד את המועדון הזה).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 14:56

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בספורט5 שאומרת שכל מה שקרה עם אוחיון זה אשמת מכבי כי אנחנו נותנים לשחקנים ישראלים את ההרגשה שאין להם תחליף..מעניין למה!!!!!

אני יודעת שאת אוהבת להגן על פדרמן, אבל בסופו של דבר זה אחד הדברים העיקריים שהוא החדיר לאופי של מכבי בשנים האחרונות - הרצון תמיד להיות אהובת הקהל, להיות בסדר עם כולם ולתקן כל מה שהתקשורת לא אוהבת.
אמרתי בעבר שאין לי ספק באהבתו ומסירותו של פדרמן למכבי, אבל הדברים שהוא מביא, האופן בה הוא חושב שצריך לנהל את המועדון, הזהות שהוא מנסה ליצור למועדון הוא ההיפך הגמור ממה שהמכביזם של שמעון מייצג (המכביזם שגרם לי אישית לאהוד את המועדון הזה).

אני אוהבת להגן על אנשים כשהם הופכים לשעיר לעזאזל וגם פה אני לא חושבת שאפשר להגיד ''פדרמן'' כשמתכוונים לאשם היחידי אבל בעיקרון אני מסכימה איתך
כל פעם שהיה משהו עם התקשורת אמרתי שנמאס לי שמכבי מקשיבים להם ולמה לא עושים רק מה שטוב למועדון
אני מבינה אבל שזה מה שקורה כשאתה במשך כל כך הרבה עשורים נחשב ל''קבוצה של המדינה'' וכולם אוהבים אותך ואז אתה צריך להתרגל לזה שכולם שונאים אותך אז אתה עושה הכל בשביל להחזיר את המצב לאיך שהוא היה בהתחלה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 12 יוני 2012, 14:59

לא מבין את אלה שעדיין חושבים שאפשר לפתור את העניין. אין פה שום דרך חזרה, הוא לא יהיה במכבי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 15:01

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

אני אוהבת להגן על אנשים כשהם הופכים לשעיר לעזאזל וגם פה אני לא חושבת שאפשר להגיד ''פדרמן'' כשמתכוונים לאשם היחידי אבל בעיקרון אני מסכימה איתך
כל פעם שהיה משהו עם התקשורת אמרתי שנמאס לי שמכבי מקשיבים להם ולמה לא עושים רק מה שטוב למועדון
אני מבינה אבל שזה מה שקורה כשאתה במשך כל כך הרבה עשורים נחשב ל''קבוצה של המדינה'' וכולם אוהבים אותך ואז אתה צריך להתרגל לזה שכולם שונאים אותך אז אתה עושה הכל בשביל להחזיר את המצב לאיך שהוא היה בהתחלה

אני גם לא יודעת מי בדיוק פעל בצורה הזו, אבל זה די ברור שיש למכבי 2 ראשים, 2 מובילי זהות - שמעון ופדרמן.
מכיוון שאת שמעון אנחנו מכירים שנים ויודעים טוב מאוד מה הזהות שלו, אפשר לדעת שלא הוא הוביל את מהלכי "התחבבות מכבי על העולם", כי זה פשוט לא הוא!!
מה שמשאיר רק עוד אופציה אחת.

וזה לא אומר שאני מאלה שמפילים את כל הרע בקבוצה על פדרמן וכל דבר טוב זה בזכות שמעון.
זה רק בעיניינים הספציפיים והמהותיים האלו של זהות המועדון שאני מעדיפה את שמעון, אבל ברור לי שגם הוא עשה עושה ויעשה טעויות רבות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 12 יוני 2012, 17:20

הגמד:
"יוגב אוחיון מגיב בפוסט בפייסבוק
נשאל בתגובה לתמונה:
"יוגי אתה מודע לכל הבלאגן בארץ אני מקווה........"

"אני מעודכן,אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה...אני רוצה להמשיך במכבי,מאמין שזה יסתדר בקרוב"
~BenTom~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 17:27

~BenTom~ כתב:הגמד:
נשאל בתגובה לתמונה:

"אני מעודכן,אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה...אני רוצה להמשיך במכבי,מאמין שזה יסתדר בקרוב"

כשסיפרתי היום לאמא שלי על כל מה שקורה עם אוחיון הייתה לי ממש צביטה בלב כי הרגשתי שהוא עושה את ה-טעות של הקריירה שלו
שלא רק שהוא סוגר לעצמו את הדלת לחזרה למכבי הוא גם היה יכול להיות שחקן לעוד הרבה שנים ובלי ספק להיות הקפטן הבא של מכבי אחרי שפניני יפרוש(נגיד 4-5 שנים)
אני מקווה שהוא באמת רוצה להמשיך ושהכל אי-הבנה אחת גדולה בלי הצדקה ממשית לכל הכעס משני הצדדים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 12 יוני 2012, 17:41

yarinsaky כתב:יופי, זה בדיוק מה שחסר למכבי הקיץ. אני מאוד מקווה שהגירסה של מכבי נכונה, אבל אני לא יודע.

אבל איזו דרמטיות ! פיצוץ גדול ! :|
אפשר לחשוב שפארקר או שאראס עוזבים ולא שחקן שנתן רבע עונה טובה. עלה לו קצת השתן לבחור.

נכון.. כמה זה ישראלי! הבן-אדם נתן עונה טובה, וכב הוא בטוח שמגיע לו 500K לשנה.
קצת צניעות לא הזיקה לאף אחד. גם ה 300K שהציעו לו זה המון כסף. נפרש:
300K$ לשנה זה 1.08M ש"ח לשנה.
בתרגום חופשי: 84,000 ש"ח בחודש + הטבות.
יש אנשים מוכשרים מאד במשק, שלמדו הרבה יותר מאוחיון (שספק אם סיים 12 כיתות) שהיו מאד שמחים לזה.
רק כלכלת הספורט המעוותת יצרה מציאות שבה היבחוש בן גרע הזה טוען שזה לא מספיק לו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 17:42

Holiday_Armadillo כתב:
נשאל בתגובה לתמונה:

כשסיפרתי היום לאמא שלי על כל מה שקורה עם אוחיון הייתה לי ממש צביטה בלב כי הרגשתי שהוא עושה את ה-טעות של הקריירה שלו
שלא רק שהוא סוגר לעצמו את הדלת לחזרה למכבי הוא גם היה יכול להיות שחקן לעוד הרבה שנים ובלי ספק להיות הקפטן הבא של מכבי אחרי שפניני יפרוש(נגיד 4-5 שנים)
אני מקווה שהוא באמת רוצה להמשיך ושהכל אי-הבנה אחת גדולה בלי הצדקה ממשית לכל הכעס משני הצדדים

אם זאת אי הבנה, אז הוא צריך לקחת את כל המקורבים שלו ולזרוק אותם לפח ולמצוא חדשים, כי אם זה לא בא ממנו, אז רוב הסיכויים שהם הרסו לו את הקריירה,
או לכל הפחות, כמעט הרסו אותה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 12 יוני 2012, 17:51

Holiday_Armadillo כתב:
נשאל בתגובה לתמונה:

אני מאז אתמול עם סוג של "צביטה" כזאת...
כבר אמרתי שאני בעד שדרוג (מינורי), ואחרי שהתפרסמו פרטים נוספים אמרתי שאני מאוכזבת ממנו, ואפילו בעד לשחרר אותו לאלתר, בלי ללכת לבוררות.

מאז אתמול אני מסתובבת עם שאלה בראש. יש מצב שאוחיון נפל קורבן להתפרצות שלוחת רסן של הסוכנים והמקורבים שלו ???
אין לי ספק שהוא מאד מכבד את מכבי, ולדעתי גם רוצה להמשיך בה. אז כן, הוא חשב שמגיע לו שדרוג, אולי הסתנוור מההצעות, ועשה טעות או שתיים ב"איך". יש מצב שמפה - הסוכנים והמקורבים עשו את העבודה ויחד עם התקשורת גרמו לסוג של בלאגן שלם ? יש מצב כזה ?

אני אוהבת את הילד הזה ! (וכרגע - לצערי ...!)

אני היחידה שרואה שכל ההתנהלות הזו, על השלכותיה (הרי אין הגיון לא כלכלי ולא מקצועי בראיה לרחוק בצעד כזה), מנוגדות לגמרי לאופיו של אוחיון ולהתבטאויות שלו - כמו שהכרנו אותם מהרגע שהוא חתם כאן ?
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים