המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בכוח רוצים 0 רייטינגmy man כתב:אשכרה משחק ב17:00... מה נסגר עם השעות של המשחקים השנה
MTA2311 כתב:מקריי אחלה שחקן. מעניין איפה יהיה שנה הבאה.
A.Parker כתב:עזוב הלו"ז, מביך שבליגה עם 13 (או אפילו 14) קבוצות, עשר מהן יעברו לשלב הבא.
גם ככה שליש ליגה מדשדשת בתחתית כל עונה, וזה עוד עם 12 קבוצות.
עידן כתב:יש אפס עניין בליגה כיום שרק הולך ופוחת, יותר גרוע מזה לא יהיה. החיסרון היחיד בעיני של הקטנת הליגה הוא הפגיעה בפריפריה, אבל אם המשמעות היא שהליגה תהיה יותר חזקה/מעניינת, זה כנראה משהו שכדאי לספוג. ככל שהליגה קטנה יותר, יהיו יותר תקציבים לכל קבוצה וגם הישראלים פחות יוכלו לבוא בדרישות שכר מוגזמות. זה לא מבטיח רמה גבוהה יותר, אבל כאמור - אני באמת לא רואה לאיפה אפשר עוד להדרדר מהמצב הקיים.
בליגה של 10 קבוצות אפשר לעשות שלושה סיבובים ופלייאוף, יורדת אחת (מה שאמור להבטיח עניין לאורך כל העונה גם בתחתית), בלי שטויות של בית עליון/תחתון. מספר המשחקים בין הקבוצות הבכירות לא ישתנה כי גם כיום הקבוצות הללו משחקות 3 פעמים מידי עונה אחת נגד השנייה, בגלל שיטת הבתים.
עידן כתב:יש אפס עניין בליגה כיום שרק הולך ופוחת, יותר גרוע מזה לא יהיה. החיסרון היחיד בעיני של הקטנת הליגה הוא הפגיעה בפריפריה, אבל אם המשמעות היא שהליגה תהיה יותר חזקה/מעניינת, זה כנראה משהו שכדאי לספוג. ככל שהליגה קטנה יותר, יהיו יותר תקציבים לכל קבוצה וגם הישראלים פחות יוכלו לבוא בדרישות שכר מוגזמות. זה לא מבטיח רמה גבוהה יותר, אבל כאמור - אני באמת לא רואה לאיפה אפשר עוד להדרדר מהמצב הקיים.
בליגה של 10 קבוצות אפשר לעשות שלושה סיבובים ופלייאוף, יורדת אחת (מה שאמור להבטיח עניין לאורך כל העונה גם בתחתית), בלי שטויות של בית עליון/תחתון. מספר המשחקים בין הקבוצות הבכירות לא ישתנה כי גם כיום הקבוצות הללו משחקות 3 פעמים מידי עונה אחת נגד השנייה, בגלל שיטת הבתים.
omerk כתב:עידן כתב:יש אפס עניין בליגה כיום שרק הולך ופוחת, יותר גרוע מזה לא יהיה. החיסרון היחיד בעיני של הקטנת הליגה הוא הפגיעה בפריפריה, אבל אם המשמעות היא שהליגה תהיה יותר חזקה/מעניינת, זה כנראה משהו שכדאי לספוג. ככל שהליגה קטנה יותר, יהיו יותר תקציבים לכל קבוצה וגם הישראלים פחות יוכלו לבוא בדרישות שכר מוגזמות. זה לא מבטיח רמה גבוהה יותר, אבל כאמור - אני באמת לא רואה לאיפה אפשר עוד להדרדר מהמצב הקיים.
תאורית הפגיעה בפריפריה קצת בעייתית כי כבר עכשיו הממוצע קהל באותן קבוצות הוא ממש עלוב (900-1000 למשחק) ואפשר גם לטעון שברגע שאתה מקטין את הליגה הרמה תעלה, יותר משחקים מעניינים מול קבוצות חזקות ובהדרגה גם הקהל אמור לצמוח.
אני מקווה שלא יהרגו אותי פה, אבל אני בכללי לא מאמין שהתפקיד של המנהלת זה לדאוג לאפליה מתקנת בפריפריה (עם כל הרצון הטוב), אלא שתהיה ליגה כמה שיותר חזקה ותחרותית שתמשוך לפה את השחקנים הטובים ביותר ותמקסם את הרווחים לכדורסל שדי נואש לתקציבים. להביא קהל מהפריפריה זה נחמד ואחלה בונוס, אבל מבחינתי לא באמת משנה לי אם הילד שמתחיל להתעניין בכדורסל מגיע מדימונה או מת"א זה אותו דבר העיקר שיהיה כמה שיותר קהל שיוכל להנות מהמוצר.
די ג'יי קופר חושף: "התחלתי תהליך גיור, רוצה לשחק בנבחרת ישראל". הראיון המלא בשבוע הבא ב-@IsraelHayomHeb
Cobra כתב:בן שרף היום במשחק הראשון של טורניר היורוליג לנוער. בקבוצה של שחקנים כישרוניים ברחבי אירופה שלא משחקים בקבוצות שמשחקות בטורניר , את הקבוצה מאמן לא אחר מאשר פטרי קופנן.
שרף נתן משחק נהדר עם 24 נקודות, 5 ריבאונדים, 2 אסיסטים, 4 חטיפות , עם 9/18 מהשדה ו28 מדד. הבחור עוד לא בן 17 (יחגוג באפריל) וכבר נותן מספרים לא רעים בכלל בליגה הלאומית 13 נקודות, 3 ריבאונדים, 3 אסיטים.
מאז דני לא היה כישרון כזה בישראל (בעייני כישרון גדול יותר מנועם יעקב, מדר, דוברת )
https://youtu.be/OOU3AkmAqfE - הייליטס של המשחק היום.
סילבן לנדסברג: "רוצה לזכות שוב ביורוליג לפני הפרישה"
הפורוורד האמריקני-ישראלי (32) בראיון מיוחד ל"ישראל היום" מסין: "למדתי במכבי תל אביב לא לתת לאף אחד להגיד לך מה אתה שווה" • על נבחרת ישראל: "תמיד רציתי לשחק בה, אבל מעולם לא זימנו אותי"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים