אורי כתב:היו גם היו אחינו..
אתה מוזמן לעיין בת'רד שעסק בהחתמתו של סמית' בקיץ.
OK. אז אני מקבל את התיקון...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:היו גם היו אחינו..
אתה מוזמן לעיין בת'רד שעסק בהחתמתו של סמית' בקיץ.
אורי כתב:יוני ותבין שאותם אנשים בדיוק, אבל בדיוק(!!)הם אלה שבעבר אהבו להעביר ביקורת על בלאט ונהנו מהכישלונות שלו בפילזן ובנטון. שמחה לאיד לאחר שלא חתם במכבי. בדיוק כמו שמורגשת שמחה לאיד כלפיי כל שחקן עבר במכבי שנכשל במקום אחר(מוריס, שאראס, הלפרין, ליאור אליהו וכו').
והם אלה שביום שבלאט יכשל, יצלבו אותו בלי סוף.
yarinsaky כתב:בלאט קיבל פרגונים מכאן ועד הודעה חדשה על העונה שעברה, השנה קצת פחות וזה טבעי.
הבעייה שלי היא שלאוהדים יש זיכרון קצר מאוד לגבי שחקנים וגם מאמנים. מספיק חודשיים רעים של שחקן כמו אליהו או חודשיים של אימון רעים כמו של בלאט וכבר כל מה שהם עשו הולך לפח, זה הכי מרתיח.
אני זוכר איך קטלו כאן את פיני גרשון בגלל העונה ההיא עם ווישנייבסקי ושכחו לו את כל ההישגים של פעם. אותו דבר עשו לשרף.
הבון טון היה ועדיין קיים שבלאט אחראי להצלחות של פיני ולא פיני עצמו , הוא בחר את השחקנים, הוא אימן, הוא עשה הכול ופיני רק גירד את הביצים .
בסופו של דבר יש במכבי, הנהלה ואוהדים, ציפיות לא הגיוניות ממאמנים . רוצים שהם יביאו את השחקנים הכי טובים באירופה ב 400 אלף דולר, שיקחו את האליפות ואת גביע המדינה , לנצח כל משחק בליגה ב 30 הפרש, לקלוע 90 נקודות כל משחק ביורוליג ולהגיע לפיינלפור.
השנה צריך כמובן גם לקחת את הגביע של האדריאטית, אלא מה.
מקאדו כתב:אני בכלל לא רואה במה סמית יותר טוב משחקנים כמו סטרוברי ודווין מיטשל ( צריך לקחת אותו בחשבון לעונה הבאה ) שעושה הכל על המגרש , סמית הוא שחקן פרווה כזה יציב בבינוניות שלו.
מקאדו כתב:אני בכלל לא רואה במה סמית יותר טוב משחקנים כמו סטרוברי ודווין מיטשל ( צריך לקחת אותו בחשבון לעונה הבאה ) שעושה הכל על המגרש , סמית הוא שחקן פרווה כזה יציב בבינוניות שלו.
er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.
yzafrir כתב:סמית' שחקן סולידי .
יש תקופות שהוא יקלע את הזריקות החופשיות שלו באחוזים טובים ואז מה טוב , אבל יש תקופות כמו בתחילת העונה שהוא יחטיא אותם ואז יספוג ביקורת .
הבעיה העיקרית שלו זה שהוא לא מסוגל לייצר לעצמו נקודות לבד והחדירות שלו לסל ניראות איטיות ומסורבלות.
כמו שאמרתי לפני כמה שבועות , הוא לא צריך להיות החילוף הראשון או השני בקיץ וצריך לחכות לראות מה יהיה בשוק כי יש כמה דברים שאי אפשר לקחת ממנו וזה את החיבור הטוב והשקט שלו שגורם לו כמעט לא לטעות . אבל בין זה לבין לקרוא לו הפרופסור ??
השאלה אם הגנה טובה ונקודות (שגם בזה הוא צריך להראות יותר יציבות...) מספקים אותנו בעמדה 3 ? תלוי במי שישחק בעמדות 1 ו 2....
er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.
misha כתב:er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.
יש לו עליות וירידות כאלה כמעט בכל עונה. גם בעונה שעברה ביורוקאפ הוא קלע 28.9% מבחוץ אבל קפץ ל58.3% בטופ 16. גם לפני שנתיים היה משהו דומה. ככה שלא יפתיע אם ימשיך עם הכושר העכשווי שלו לטופ 16, אבל באותה מידה הוא יכול לחזור לאחוזים נמוכים מאוד בהצלבה.
יוסי22 כתב:misha כתב:er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.
יש לו עליות וירידות כאלה כמעט בכל עונה. גם בעונה שעברה ביורוקאפ הוא קלע 28.9% מבחוץ אבל קפץ ל58.3% בטופ 16. גם לפני שנתיים היה משהו דומה. ככה שלא יפתיע אם ימשיך עם הכושר העכשווי שלו לטופ 16, אבל באותה מידה הוא יכול לחזור לאחוזים נמוכים מאוד בהצלבה.
רק שמכבי תחיה עם זה כל זמן שזה לא יפול לה על סמית , פניני ובלו יחד כמו שהיה בתקופה האנומלית שבה כולם התעקשו לראות שחורות במקום שאין שום בעיה.
פה אני ממש לא מסכים עם יוני וזה נראה לי סוג של התחמקות מהודאה בטעות , אין שום מהפך אצל סמית אלא בסך הכול כמו שאמר צפריר אותן זריקות שלא נכנסו לו אז נכנסות לו עכשיו ופתאום הוא שחקן שעבר מהפך.
אני כמובן לא מבין את הביקורת על המילה "פרופסור" , הוא אולי לא פרופסור אבל הוא כן שחקן חכם בהחלט בדיוק את מה שהוא צריך לעשות , אני גם לא זוכר מאיידסון מי יודע מה מהלכי חוכמה כשנהג להיכנס עם הראש בקיר ולקלוע באחוזים של קוטג' דל שומן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים