דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 17:21

אורי כתב:היו גם היו אחינו..
אתה מוזמן לעיין בת'רד שעסק בהחתמתו של סמית' בקיץ.

OK. אז אני מקבל את התיקון... :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 11 דצמבר 2011, 17:41

יוני ותבין שאותם אנשים בדיוק, אבל בדיוק(!!)הם אלה שבעבר אהבו להעביר ביקורת על בלאט ונהנו מהכישלונות שלו בפילזן ובנטון. שמחה לאיד לאחר שלא חתם במכבי. בדיוק כמו שמורגשת שמחה לאיד כלפיי כל שחקן עבר במכבי שנכשל במקום אחר(מוריס, שאראס, הלפרין, ליאור אליהו וכו').
והם אלה שביום שבלאט יכשל, יצלבו אותו בלי סוף.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 18:07

אורי כתב:יוני ותבין שאותם אנשים בדיוק, אבל בדיוק(!!)הם אלה שבעבר אהבו להעביר ביקורת על בלאט ונהנו מהכישלונות שלו בפילזן ובנטון. שמחה לאיד לאחר שלא חתם במכבי. בדיוק כמו שמורגשת שמחה לאיד כלפיי כל שחקן עבר במכבי שנכשל במקום אחר(מוריס, שאראס, הלפרין, ליאור אליהו וכו').
והם אלה שביום שבלאט יכשל, יצלבו אותו בלי סוף.

סיקרנת אותי... :happy2

תשמע, זה כנראה הטבע. תמיד להתלונן.

אני אישית תמיד מפרגן לכל יוצאי מכבי, ורק ליוצאים מן הכלל כמו פארגו, יהיה לי קשה לפרגן (למרות שגם לשנוא אותו די קשה לי).

לא מבין את החוויה והשמחה כשמישהו כמו פיני למשל כשל באולימפיאקוס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 דצמבר 2011, 18:31

בלאט קיבל פרגונים מכאן ועד הודעה חדשה על העונה שעברה, השנה קצת פחות וזה טבעי.

הבעייה שלי היא שלאוהדים יש זיכרון קצר מאוד לגבי שחקנים וגם מאמנים. מספיק חודשיים רעים של שחקן כמו אליהו או חודשיים של אימון רעים כמו של בלאט וכבר כל מה שהם עשו הולך לפח, זה הכי מרתיח.

אני זוכר איך קטלו כאן את פיני גרשון בגלל העונה ההיא עם ווישנייבסקי ושכחו לו את כל ההישגים של פעם. אותו דבר עשו לשרף.

הבון טון היה ועדיין קיים שבלאט אחראי להצלחות של פיני ולא פיני עצמו , הוא בחר את השחקנים, הוא אימן, הוא עשה הכול ופיני רק גירד את הביצים .

בסופו של דבר יש במכבי, הנהלה ואוהדים, ציפיות לא הגיוניות ממאמנים . רוצים שהם יביאו את השחקנים הכי טובים באירופה ב 400 אלף דולר, שיקחו את האליפות ואת גביע המדינה , לנצח כל משחק בליגה ב 30 הפרש, לקלוע 90 נקודות כל משחק ביורוליג ולהגיע לפיינלפור.
השנה צריך כמובן גם לקחת את הגביע של האדריאטית, אלא מה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 18:49

yarinsaky כתב:בלאט קיבל פרגונים מכאן ועד הודעה חדשה על העונה שעברה, השנה קצת פחות וזה טבעי.

הבעייה שלי היא שלאוהדים יש זיכרון קצר מאוד לגבי שחקנים וגם מאמנים. מספיק חודשיים רעים של שחקן כמו אליהו או חודשיים של אימון רעים כמו של בלאט וכבר כל מה שהם עשו הולך לפח, זה הכי מרתיח.

אני זוכר איך קטלו כאן את פיני גרשון בגלל העונה ההיא עם ווישנייבסקי ושכחו לו את כל ההישגים של פעם. אותו דבר עשו לשרף.

הבון טון היה ועדיין קיים שבלאט אחראי להצלחות של פיני ולא פיני עצמו , הוא בחר את השחקנים, הוא אימן, הוא עשה הכול ופיני רק גירד את הביצים .

בסופו של דבר יש במכבי, הנהלה ואוהדים, ציפיות לא הגיוניות ממאמנים . רוצים שהם יביאו את השחקנים הכי טובים באירופה ב 400 אלף דולר, שיקחו את האליפות ואת גביע המדינה , לנצח כל משחק בליגה ב 30 הפרש, לקלוע 90 נקודות כל משחק ביורוליג ולהגיע לפיינלפור.
השנה צריך כמובן גם לקחת את הגביע של האדריאטית, אלא מה.

:thumbup

אחלה פוסט ירין.
שוב, צריך לומר שביקורת עניינית זה באמת דבר מקובל, וכולנו מעבירים כאן ביקורת על הכל ועל כולם.

הבעיה היא שיש כאן די הרבה חשבונאות וביקורת מנותקת, וזה קצת חבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 11 דצמבר 2011, 20:18

אני בכלל לא רואה במה סמית יותר טוב משחקנים כמו סטרוברי ודווין מיטשל ( צריך לקחת אותו בחשבון לעונה הבאה ) שעושה הכל על המגרש , סמית הוא שחקן פרווה כזה יציב בבינוניות שלו.
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 20:25

מקאדו כתב:אני בכלל לא רואה במה סמית יותר טוב משחקנים כמו סטרוברי ודווין מיטשל ( צריך לקחת אותו בחשבון לעונה הבאה ) שעושה הכל על המגרש , סמית הוא שחקן פרווה כזה יציב בבינוניות שלו.

סמית' הוא שחקן שבורח למה שנוח לו. הוא שחקן הגנה די טוב, וזה מה שהוא עושה. הוא חור התקפי לא פחות גדול מאוחיון, כי כל מה שהוא עושה זה עומד בצד ומסתכל.
לא יוזם שום דבר.

סמית' יכול להיות יותר טוב מהם עבור קבוצות מסויימות ועבור סיטואציות מסויימות, אבל בכלל לא מן הנמנע, שדווקא בזמן הכי חשוב, הוא יחטוף מהם בראש בלי רחמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2011, 20:40

מקאדו כתב:אני בכלל לא רואה במה סמית יותר טוב משחקנים כמו סטרוברי ודווין מיטשל ( צריך לקחת אותו בחשבון לעונה הבאה ) שעושה הכל על המגרש , סמית הוא שחקן פרווה כזה יציב בבינוניות שלו.

סטרוברי הגיע לירושלים בגלל שבמכבי החליטו ללכת על פאפאלוקאס והוא רצה להראות להם כמה הם טועים..אולי עוד יצליח לו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 דצמבר 2011, 20:43

סטרוברי לא ברמה של מכבי, ראיתי אותו כמה פעמים העונה. זר נחמד מאוד לרמות של ירושלים, לא יותר מזה. הוא שחקן שעושה הרבה דברים בצורה טובה אבל לא איזה משהוא ברמה יוצאת דופן בשביל שמכבי תביט לעברו. זה לא פארגו שהשתולל עם הצגות של 39 נקודות מול ירושלים או פרקינס שנתן טריפל דאבל בחיפה.
יש בליגה היום שחקנים מבריקים ממנו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 11 דצמבר 2011, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 דצמבר 2011, 20:45

בכל קיץ יש כאלו שיוצאים בהצהרות או הספדות ומתימרים להתנבא. לאחר זמן מה מישהו נזכר "לסגור איתם חשבון" ולגרום להם לאכול את הכובע.
זה קרה הרבה בעונה שעברה וזה קורה גם השנה.
ההבדל העיקרי הוא שבשנה שעברו רוב הכותבים נטו להספיד את העונה ואז התבדו, בעוד שהעונה המצב הוא בערך הפוך.

לגבי סמית', אני דוקא זוכר שרוב הכותבים הרימו גבה כאשר הוא הוחתם ואפילו היתה כאן לא מעט ביקורת.
אילו שניסו להיות קצת יותר אופטימיים, ציינו את העובדה שאת סמית' בלאט פשוט רצה וייתכן שהוא עשה בחירה מושכלת (ובדיעבד הם טעו).
אולי היו כמה בודדים שבאמת הסתנוורו מבלאט, אבל הרוב די נטה לביקורת שלילית על החתמתו של סמית'.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 29 דצמבר 2011, 06:43

לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.
er79

הודעהעל ידי jay » 29 דצמבר 2011, 08:10

כן, חזר לעשות נקודות באחוזים טובים בתקופה האחרונה. שומר מצוין וממעט לעשות שגיאות (מחמאה לאנמים אבל שיהיה).
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2011, 08:56

er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.

בהחלט כן. הבחור עשה מהפך גדול, והפך להיות שחקן מאוד יעיל, שתמיד שם נקודות על הלוח, ותמיד נותן הגנה טובה.
מאוד מעודד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 29 דצמבר 2011, 09:00

סמית' שחקן סולידי .
יש תקופות שהוא יקלע את הזריקות החופשיות שלו באחוזים טובים ואז מה טוב , אבל יש תקופות כמו בתחילת העונה שהוא יחטיא אותם ואז יספוג ביקורת .
הבעיה העיקרית שלו זה שהוא לא מסוגל לייצר לעצמו נקודות לבד והחדירות שלו לסל ניראות איטיות ומסורבלות.
כמו שאמרתי לפני כמה שבועות , הוא לא צריך להיות החילוף הראשון או השני בקיץ וצריך לחכות לראות מה יהיה בשוק כי יש כמה דברים שאי אפשר לקחת ממנו וזה את החיבור הטוב והשקט שלו שגורם לו כמעט לא לטעות . אבל בין זה לבין לקרוא לו הפרופסור ??
השאלה אם הגנה טובה ונקודות (שגם בזה הוא צריך להראות יותר יציבות...) מספקים אותנו בעמדה 3 ? תלוי במי שישחק בעמדות 1 ו 2....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2011, 09:33

yzafrir כתב:סמית' שחקן סולידי .
יש תקופות שהוא יקלע את הזריקות החופשיות שלו באחוזים טובים ואז מה טוב , אבל יש תקופות כמו בתחילת העונה שהוא יחטיא אותם ואז יספוג ביקורת .
הבעיה העיקרית שלו זה שהוא לא מסוגל לייצר לעצמו נקודות לבד והחדירות שלו לסל ניראות איטיות ומסורבלות.
כמו שאמרתי לפני כמה שבועות , הוא לא צריך להיות החילוף הראשון או השני בקיץ וצריך לחכות לראות מה יהיה בשוק כי יש כמה דברים שאי אפשר לקחת ממנו וזה את החיבור הטוב והשקט שלו שגורם לו כמעט לא לטעות . אבל בין זה לבין לקרוא לו הפרופסור ??
השאלה אם הגנה טובה ונקודות (שגם בזה הוא צריך להראות יותר יציבות...) מספקים אותנו בעמדה 3 ? תלוי במי שישחק בעמדות 1 ו 2....

סמית' לא היה סולידי בתחילת העונה. הוא פשוט היה רע, וזכה להמון ביקורת ודי בצדק.
מה זה רע? רע זה שחקן שלא יוזם, לא קולע, ולא תורם בכלום. אנשי בית הלל זקפו לזכותו הגנה סבירה, שבאמת היה הדבר הסביר והסולידי היחיד במשחק שלו, אבל לא מעבר.

אבל בשבועיים-שלושה האחרונים הבחור עבר מהפך. הוא מתקרב יותר לסל, החל לשים נקודות באחוזים יותר גבוהים, והתגלה כשחקן חזק מאוד בהגנה.
השלב הבא היה העלייה של האחוזים שלו משלוש. עדיין לדעתי, השלשה צריכה להיות אופציה משנית עבורו, ורק כשיש לו זריקה פנוייה וטובה.

בכל אופן, הוא צריך להמשיך ולהשתפר ולהשתלב עוד יותר טוב. בהחלט הוא הוכיח משהו לכולנו וזה חשוב מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 29 דצמבר 2011, 09:41

לא הייתי קורא לזה מהפך , הוא בסך הכל החל לקלוע באחוזים יותר טובים את אותם זריקות שלפני זה החטיא , הוא נראה עכשיו יותר כמו שהיה נראה בטרום עונה ....הוא עדיין לא יוצר לעצמו יותר מידי מצביי קליעה ועדיין חודר בינוני מאוד לסל .
הוא סולידי כי גם כשהזריקות לא ניכנסות הוא עדיין עושה הגנה ועוזר בריבאונד אבל הוא לא ממש משתתף בניהול המשחק והדבר היחיד שהוא עושה זה הכנסת כדורים לסופו מה שמראה על משמעת טובה...

הביקורות שזכה הייתה בגלל רמת הציפיות , שחקן שמכנים אותו הפרופסור אתה מצפה להרבה יותר אינטיליגנציית משחק ואין לו יותר מידי מיזה , בטח לא ברמות שיש לאיידסון....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 29 דצמבר 2011, 13:10

er79 כתב:לאט לאט, בלי לשים לב, הבחור נותן כמה שבועות טובים. גם אחוזי הקליעה שלו מחוץ לקשת חזרו להיות כמו במשחקים הראשונים. אני מניח שמגיע לו עוד תקופת חסד, נראה מה הוא יביא איתו בטופ 16.

יש לו עליות וירידות כאלה כמעט בכל עונה. גם בעונה שעברה ביורוקאפ הוא קלע 28.9% מבחוץ אבל קפץ ל58.3% בטופ 16. גם לפני שנתיים היה משהו דומה. ככה שלא יפתיע אם ימשיך עם הכושר העכשווי שלו לטופ 16, אבל באותה מידה הוא יכול לחזור לאחוזים נמוכים מאוד בהצלבה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 דצמבר 2011, 19:22

misha כתב:

יש לו עליות וירידות כאלה כמעט בכל עונה. גם בעונה שעברה ביורוקאפ הוא קלע 28.9% מבחוץ אבל קפץ ל58.3% בטופ 16. גם לפני שנתיים היה משהו דומה. ככה שלא יפתיע אם ימשיך עם הכושר העכשווי שלו לטופ 16, אבל באותה מידה הוא יכול לחזור לאחוזים נמוכים מאוד בהצלבה.

רק שמכבי תחיה עם זה כל זמן שזה לא יפול לה על סמית , פניני ובלו יחד כמו שהיה בתקופה האנומלית שבה כולם התעקשו לראות שחורות במקום שאין שום בעיה.

פה אני ממש לא מסכים עם יוני וזה נראה לי סוג של התחמקות מהודאה בטעות , אין שום מהפך אצל סמית אלא בסך הכול כמו שאמר צפריר אותן זריקות שלא נכנסו לו אז נכנסות לו עכשיו ופתאום הוא שחקן שעבר מהפך.

אני כמובן לא מבין את הביקורת על המילה "פרופסור" , הוא אולי לא פרופסור אבל הוא כן שחקן חכם בהחלט בדיוק את מה שהוא צריך לעשות , אני גם לא זוכר מאיידסון מי יודע מה מהלכי חוכמה כשנהג להיכנס עם הראש בקיר ולקלוע באחוזים של קוטג' דל שומן.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2011, 20:32

יוסי22 כתב:
misha כתב:

רק שמכבי תחיה עם זה כל זמן שזה לא יפול לה על סמית , פניני ובלו יחד כמו שהיה בתקופה האנומלית שבה כולם התעקשו לראות שחורות במקום שאין שום בעיה.

פה אני ממש לא מסכים עם יוני וזה נראה לי סוג של התחמקות מהודאה בטעות , אין שום מהפך אצל סמית אלא בסך הכול כמו שאמר צפריר אותן זריקות שלא נכנסו לו אז נכנסות לו עכשיו ופתאום הוא שחקן שעבר מהפך.

אני כמובן לא מבין את הביקורת על המילה "פרופסור" , הוא אולי לא פרופסור אבל הוא כן שחקן חכם בהחלט בדיוק את מה שהוא צריך לעשות , אני גם לא זוכר מאיידסון מי יודע מה מהלכי חוכמה כשנהג להיכנס עם הראש בקיר ולקלוע באחוזים של קוטג' דל שומן.

אני ממש לא מתחמק מהודאה בטעות. לא יודע אם ראית, אבל כל ההודעות האחרונות שלי בהקשר של סמית' הן מפרגנות, ואני ממש לא מסתיר את הביקורת
הקודמת שלי עליו.
בהחלט הביקורות הארסיות (והן אכן היו ארסיות) היו מוקדמות מדי.

מצד שני, זה לא רק עליה באחוזים. זה גם בחירת הזריקות, זה גם ההגנה, החסימות שהגיעו פתאום משום מקום וכו'.
אתם אולי צודקים שזה לא מהפך מאוד גדול כמו שכתבתי בהתחלה, אבל זה גם לא רק עליה באחוזים.
מספיק לראות שסמית' זורק בעיקר שלשות חופשיות עכשיו, בניגוד לזריקות שזרק בתחילת העונה, שהיו קשות ולא קשורות בחלקן הגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 דצמבר 2011, 21:45

יוני, אתה עוד לא צריך להודות בטעות והביקורות שהיו עליו לא היו מוקדמות. המשחקים הטובים שהיו לו בתקופה האחרונה היו באדריאטית ובשרלרואה, לא מדד לכלום.
הדבר היחיד שהיה מוקדם מדי זאת ההתלהבות שהייתה ממנו בעקבות המשחקים הראשונים באדריאטית. אני לא חושב שהוא יציג את היכולת מהמשחקים האחרונים בטופ 16, בדיוק כמו שהוא לא עשה את זה מול קבוצות יורוליג ברמה.(כמובן שאשמח להתבדות).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים