אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 פברואר 2014, 23:06

אז מי הם שלושת המאמנים הכי טובים היום ובכל הזמנים לדעתך?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 08 פברואר 2014, 23:13

שחף כתב:לא חושב שיש גדולים ממנו, אבל צריך להודות שאובראדוביץ' נהנה תמיד מתקציבי ענק(למעט אותה שנה בפרטיזן בלאגרד) ומשחקני על אירופאיים. יש מעט מאוד שחקנים מובילים באירופה(לדעתי ארבעה או חמישה) שלא עברו אצלו בשלב זה או אחר של הקריירה. זה כולל שחקנים כמו שאראס, בודירוגה, דיאמנטידיס,ספאנוליס ופקוביץ'(סנטר מוביל היום ב-NBA). אין אף מאמן אחר שאימן כמות כזאת של שחקני על בקריירה שלו, כולם חוץ מפקוביץ' ודיאמנטידיס שכל הקריירה שלו בפאנא לקחו תארים אירופאיים גם בקבוצות אחרות. תן לפיני גרשון את פקוביץ' ודיאמנטידיס במקום אלן אנדרסון ולאמפה בקדנציה השלישית במכבי ויש מצב לא רע שהיה לו עוד גביע לרזומה. התקשורת בארץ ופדרמן קטלו את פיני על זה שהוא עף ברבע הגמר באותה שנה בזמן שאותו אובראדוביץ' עף בטופ 16 עם סגל של סופרסטארים שכלל את ה-MVP של הפיינל פור אשתקד, ה-MVP של הפיינל פור שנתיים לפני כן והסנטר הטוב ביבשת ביי פאר. במכבי היו עורפים לו את הראש, בפאנא וויתרו וקיבלו עוד גביע.

פני גרשון עף כי הוא כבר עלה על העצבים של כולם וכי הוא התנהג כמו אדיוט.
צריך לזכור שגם בלאט נכשל כשהוא קיבל תקציבים גדולים בטורקיה וברוסיה. דווקא במכבי עם סגל שחקנים מצחיק הוא מצליח לעשות ניסים שנה אחרי שנה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 פברואר 2014, 23:27

rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
אז נכון שזה היה ברור שהוא יחתום בקבוצות עם תקציבים גדולים אחרי ההצלחה שלו אבל באותן שנים הוא נכשל לא מעט
אני לא אומר שהוא לא מאמן גדול אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו בצורה שאירופה עשתה ממנו,גם לא ממסינה אגב.

זה לא סותר בשום צורה.
אי אפשר להצליח 100% מהזמן, ואחוזי ההצלחה שלו גבוהים מאוד.

אתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף את בלאט?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 08 פברואר 2014, 23:28

LIAV10 כתב:אז מי הם שלושת המאמנים הכי טובים היום ובכל הזמנים לדעתך?

לא יודע,אני לא בטוח שיש עכשיו מאמנים "מעל הליגה"
אני כן חושב שאוברדוביץ' מאמן גדול (ממסינה אני פחות מחזיק) אבל אני חושב שהפער בינו לבין מאמנים כמו איבקוביץ',פסיץ',איבאנוביץ' ואחרים ממש לא גדול
אני בוחן מאמנים בעיקר לפי מה שהם מוציאים מהתקציב שלהם ובלאט אולי נמצא בראש הפרמידה הזאת,גם קציקאריס הוא מאמן שאני מאוד אוהב

אני כנראה יבחר באוברדוביץ',בלאט ואיבקוביץ' אבל הם לא בהפרש כזה גדול ממאנים טובים אחרים וזה מה שאני מנסה להגיד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 פברואר 2014, 23:31

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
אז נכון שזה היה ברור שהוא יחתום בקבוצות עם תקציבים גדולים אחרי ההצלחה שלו אבל באותן שנים הוא נכשל לא מעט
אני לא אומר שהוא לא מאמן גדול אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו בצורה שאירופה עשתה ממנו,גם לא ממסינה אגב.

זה לא סותר בשום צורה.

אין לי בעיה אם זה שהוא לא מביא גביע כל שנה (אני גם לא חושב שצריך למדוד מאמנים/שחקנים לפי כמות התארים שלהם)
אבל יש לי בעיה עם זה שהוא נכשל גם לא מעט פעמים

ולשאלתך,אני כנראה מעדיף את בלאט כי הוא הכי מתאים לקבוצה ויכול למצות אותה הכי טובה
אובראדוביץ' אפילו לא יהיה מוכן לאמן בתקציב הזה ובתנאים האלה כי הוא מפחד להיכשל והוא ישר ברח כשפאו' הורידה קצת את התקציב (שעדיין היה מכובד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 08 פברואר 2014, 23:59

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא סותר בשום צורה.

אין לי בעיה אם זה שהוא לא מביא גביע כל שנה (אני גם לא חושב שצריך למדוד מאמנים/שחקנים לפי כמות התארים שלהם)

ולשאלתך,אני כנראה מעדיף את בלאט כי הוא הכי מתאים לקבוצה ויכול למצות אותה הכי טובה
אובראדוביץ' אפילו לא יהיה מוכן לאמן בתקציב הזה ובתנאים האלה כי הוא מפחד להיכשל והוא ישר ברח כשפאו' הורידה קצת את התקציב (שעדיין היה מכובד)

לא צריך למדוד מאמנים\שחקנים לפי כמות התארים שלהם? אני היום חותם על שנה תואר, שנה הצלבה, שנה טופ 16 וכך הלאה.. מותר להיכשל פעם בשנתיים-שלוש, אם אתה מביא כ"כ הרבה תארים. אם שואלים אותך כיום - מה אתה מעדיף - הצלבה כל שנה, או לקחת את היורוליג, אחכ להיכשל בטופ 16, וחזור חלילה, אני חד משמעית חותם על התסריט השני.
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2014, 01:16

גם פיל ג'קסון עשה את התארים שלו עם קבוצות גדולות ושחקנים גדולים. זה לא מוריד מהגדולה שלו.
גם עם כוכבים ותקציבים גבוהים צריך לדעת איך לעבוד.

מעבר לכך, השועל (לא אילן) לקח תארים אירופאים עם פרטיזן וחובנטוד, שממש לא היו קבוצות גדולות לפניו או אחריו, בטח לא ברמה של יורוליג צ'מפיונס.
גם את נבחרת יוגוסלביה הוא הוליך להישגים מרשימים.
ד"א, גם פאו, לא בכל השנים היתה מעצמה כלכלית אדירה כמו שאנחנו זוכרים אותה מהשנים האחרונות לפני הקיצוץ.
היו שם גם קבוצות פחות עשירות וכשרוניות, ועדיין הוא הוליך את המועדון הזה לעשור וחצי מופלאים בהנהגתו.

אני לא חושב שאפשר לחשוב על מאמן מההווה או מהעבר עם רזומה מרשים יותר ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 01:18

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא סותר בשום צורה.

לא צריך למדוד מאמנים\שחקנים לפי כמות התארים שלהם? אני היום חותם על שנה תואר, שנה הצלבה, שנה טופ 16 וכך הלאה.. מותר להיכשל פעם בשנתיים-שלוש, אם אתה מביא כ"כ הרבה תארים. אם שואלים אותך כיום - מה אתה מעדיף - הצלבה כל שנה, או לקחת את היורוליג, אחכ להיכשל בטופ 16, וחזור חלילה, אני חד משמעית חותם על התסריט השני.

אתה מוכן לחתום על זה כי אנחנו כבר לא קבוצה עילית והשנים שלנו במילא נגמרות בדרך כלל בהצלבה
עם תקציב כמו של פאו הם צריכים להגיע כל עונה לפיינל פור ולהתפשר לפעמים על הצלבה
אני לא בטוח שאני מעדיף לזכות בעונה אחת ולהיכשל שנתיים אחריה ובכל זאת זה לא משהו שאמור לקרות למאמן ענק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2014, 01:26

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא סותר בשום צורה.

אתה מוכן לחתום על זה כי אנחנו כבר לא קבוצה עילית והשנים שלנו במילא נגמרות בדרך כלל בהצלבה
עם תקציב כמו של פאו הם צריכים להגיע כל עונה לפיינל פור ולהתפשר לפעמים על הצלבה
אני לא בטוח שאני מעדיף לזכות בעונה אחת ולהיכשל שנתיים אחריה ובכל זאת זה לא משהו שאמור לקרות למאמן ענק

אני חושב שאתה מפספס כאן.
לאף אחד לא איכפת אם עשית הצלבה או טופ 16 בראייה לאחור. אפילו פיינל פורים לא תמיד סופרים לקבוצות הגדולות.
לנו היה המזל להיות קבוצה כזאת כמעט עשור שלם (1999-2008). אתה יודע לשלוף לי בכמה פיינל פורים היינו בשנים האלה? כמה הצלבות? כמה טופ 16?
סביר להניח שתדע לשלוף מייד שזכינו בשלושה תארים. אולי גם תדע להיזכר מהר שהיינו בעוד 3 גמרים שהפסדנו... מעבר לכך, תצטרך לפתוח
(כנראה) את אתר היורוליג בשביל להיזכר.

אין שום הבדל עבור פאו אם זה הפסד בטופ 16 או בהצלבה, בדיוק כמו שבשביל נדאל או דג'וקוביץ' זה לא משנה אם מפסידים בחצי גמר או רבע גמר.
מה שזוכרים זה את התארים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 01:30

אני חושב שאתה מפספס כאן.
לאף אחד לא איכפת אם עשית הצלבה או טופ 16 בראייה לאחור. אפילו פיינל פורים לא תמיד סופרים לקבוצות הגדולות.
לנו היה המזל להיות קבוצה כזאת כמעט עשור שלם (1999-2008). אתה יודע לשלוף לי בכמה פיינל פורים היינו בשנים האלה? כמה הצלבות? כמה טופ 16?
סביר להניח שתדע לשלוף מייד שזכינו בשלושה תארים. אולי גם תדע להיזכר מהר שהיינו בעוד 3 גמרים שהפסדנו... מעבר לכך, תצטרך לפתוח
(כנראה) את אתר היורוליג בשביל להיזכר.

אין שום הבדל עבור פאו אם זה הפסד בטופ 16 או בהצלבה, בדיוק כמו שבשביל נדאל או דג'וקוביץ' זה לא משנה אם מפסידים בחצי גמר או רבע גמר.
מה שזוכרים זה את התארים.

לא מסכים,זה שהזיכרון גורם לנו לזכור רק את המקום הראשון לא אומר שלא צריך להתייחס לעבר.אני לא מודד מאמן או שחקן בתארים.
והניסיון להכניס לפה דיונים מהטניס לא במקום :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 פברואר 2014, 01:39

פיני גרשון עף נטו בגלל התוצאות של הקבוצה. את התירוץ של ההתנהגות בגארדן פדרמן היה בולע יפה מאוד אם מכבי הייתה עושה פיינל פור ואליפות באותה עונה, בטח כשהחלופה הייתה לשלם לפיני בשביל שנה לשבת בבית. אנשים חפרו על לאמפה שהיה כישלון אבל שכחו שמי שהביא למכבי את אידסון ופרקינס זה בכלל פיני, בזמן שבלאט הביא לפה את שרמדיני, היקמן, רייס ו...הנדריקס.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 09 פברואר 2014, 02:11

שחף כתב:פיני גרשון עף נטו בגלל התוצאות של הקבוצה. את התירוץ של ההתנהגות בגארדן פדרמן היה בולע יפה מאוד אם מכבי הייתה עושה פיינל פור ואליפות באותה עונה, בטח כשהחלופה הייתה לשלם לפיני בשביל שנה לשבת בבית. אנשים חפרו על לאמפה שהיה כישלון אבל שכחו שמי שהביא למכבי את אידסון ופרקינס זה בכלל פיני, בזמן שבלאט הביא לפה את שרמדיני, היקמן, רייס ו...הנדריקס.

א) פעם מכבי הייתה מפטרת מאמנים, שמפסידים אליפות. היום כבר התרגלו.

ב) לגבי לאמפה. הוא לא היה כשלון, הוא רק היה יקר מדי. פיני לא רצה שיחתכו אותו. הבטיחו לפיני להביא גבוה אחר, זול יותר, ובסוף לא הביאו כלום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 09 פברואר 2014, 07:11

שחף כתב:פיני גרשון עף נטו בגלל התוצאות של הקבוצה. את התירוץ של ההתנהגות בגארדן פדרמן היה בולע יפה מאוד אם מכבי הייתה עושה פיינל פור ואליפות באותה עונה, בטח כשהחלופה הייתה לשלם לפיני בשביל שנה לשבת בבית. אנשים חפרו על לאמפה שהיה כישלון אבל שכחו שמי שהביא למכבי את אידסון ופרקינס זה בכלל פיני, בזמן שבלאט הביא לפה את שרמדיני, היקמן, רייס ו...הנדריקס.

אז בעצם אתה אומר שזה לא נטו תוצאות... אם פיני לא היה מפסיד אליפות והיה עובר את פרטיזן בהצלבה, הוא היה נשאר פה, בזה (כמעט) אין ספק. ההתנהגות שלו (ולא רק בגארדן) הייתה חלק גדול בפיטורים שלו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 19:31

בשבע מתחיל גמר גביע המלך בין ריאל לבארסה
מקווה להספיק לראות חלקים מהמשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 20:59

rc4991 כתב:בשבע מתחיל גמר גביע המלך בין ריאל לבארסה
מקווה להספיק לראות חלקים מהמשחק

איזה משחק ענק
מי שלא רואה מפספס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 21:18

לראות משחק בין בארסה לריאל זה כמו לראות את האקדמיה לפלופרים מתקדמים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 פברואר 2014, 21:25

לוקומוטיב השעתה את ביקוב מסיבה שלא פורסמה בתקשורת. נאמר רק שהסיבה היא מישמעתית. אולי גם תחתוך אותו מהקבוצה. ממש מוזר. אף פעם לא שמעתי על בעיות משמעת אצלו, מה גם שהוא כבר לא ילד, ואמור להיות רגוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 21:28

ססארי זכתה לראשונה בגביע אחרי ניצחון 80-73 על סיינה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 09 פברואר 2014, 21:35

מי הליצן שמפרשן את המשחק בין ריאל לברצלונה? הוא לא מפסיק לצחקק כמו משוגע כבר כמה דקות... :?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2014, 21:37

Asf כתב:מי הליצן שמפרשן את המשחק בין ריאל לברצלונה? הוא לא מפסיק לצחקק כמו משוגע כבר כמה דקות... :?

לא יודע איפה אתה רואה אבל אני מציע לך לראות תמיד דרך שידור ספרדי
הם משדרים עם כזאת תשוקה למשחק שזה פשוט תענוג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים