המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:לא חושב שיש גדולים ממנו, אבל צריך להודות שאובראדוביץ' נהנה תמיד מתקציבי ענק(למעט אותה שנה בפרטיזן בלאגרד) ומשחקני על אירופאיים. יש מעט מאוד שחקנים מובילים באירופה(לדעתי ארבעה או חמישה) שלא עברו אצלו בשלב זה או אחר של הקריירה. זה כולל שחקנים כמו שאראס, בודירוגה, דיאמנטידיס,ספאנוליס ופקוביץ'(סנטר מוביל היום ב-NBA). אין אף מאמן אחר שאימן כמות כזאת של שחקני על בקריירה שלו, כולם חוץ מפקוביץ' ודיאמנטידיס שכל הקריירה שלו בפאנא לקחו תארים אירופאיים גם בקבוצות אחרות. תן לפיני גרשון את פקוביץ' ודיאמנטידיס במקום אלן אנדרסון ולאמפה בקדנציה השלישית במכבי ויש מצב לא רע שהיה לו עוד גביע לרזומה. התקשורת בארץ ופדרמן קטלו את פיני על זה שהוא עף ברבע הגמר באותה שנה בזמן שאותו אובראדוביץ' עף בטופ 16 עם סגל של סופרסטארים שכלל את ה-MVP של הפיינל פור אשתקד, ה-MVP של הפיינל פור שנתיים לפני כן והסנטר הטוב ביבשת ביי פאר. במכבי היו עורפים לו את הראש, בפאנא וויתרו וקיבלו עוד גביע.
rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
אז נכון שזה היה ברור שהוא יחתום בקבוצות עם תקציבים גדולים אחרי ההצלחה שלו אבל באותן שנים הוא נכשל לא מעט
אני לא אומר שהוא לא מאמן גדול אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו בצורה שאירופה עשתה ממנו,גם לא ממסינה אגב.
LIAV10 כתב:אז מי הם שלושת המאמנים הכי טובים היום ובכל הזמנים לדעתך?
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
אז נכון שזה היה ברור שהוא יחתום בקבוצות עם תקציבים גדולים אחרי ההצלחה שלו אבל באותן שנים הוא נכשל לא מעט
אני לא אומר שהוא לא מאמן גדול אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו בצורה שאירופה עשתה ממנו,גם לא ממסינה אגב.
זה לא סותר בשום צורה.
אי אפשר להצליח 100% מהזמן, ואחוזי ההצלחה שלו גבוהים מאוד.
אתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף את בלאט?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
זה לא סותר בשום צורה.
אין לי בעיה אם זה שהוא לא מביא גביע כל שנה (אני גם לא חושב שצריך למדוד מאמנים/שחקנים לפי כמות התארים שלהם)
אבל יש לי בעיה עם זה שהוא נכשל גם לא מעט פעמים
ולשאלתך,אני כנראה מעדיף את בלאט כי הוא הכי מתאים לקבוצה ויכול למצות אותה הכי טובה
אובראדוביץ' אפילו לא יהיה מוכן לאמן בתקציב הזה ובתנאים האלה כי הוא מפחד להיכשל והוא ישר ברח כשפאו' הורידה קצת את התקציב (שעדיין היה מכובד)
rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
זה לא סותר בשום צורה.
אין לי בעיה אם זה שהוא לא מביא גביע כל שנה (אני גם לא חושב שצריך למדוד מאמנים/שחקנים לפי כמות התארים שלהם)
ולשאלתך,אני כנראה מעדיף את בלאט כי הוא הכי מתאים לקבוצה ויכול למצות אותה הכי טובה
אובראדוביץ' אפילו לא יהיה מוכן לאמן בתקציב הזה ובתנאים האלה כי הוא מפחד להיכשל והוא ישר ברח כשפאו' הורידה קצת את התקציב (שעדיין היה מכובד)
לא צריך למדוד מאמנים\שחקנים לפי כמות התארים שלהם? אני היום חותם על שנה תואר, שנה הצלבה, שנה טופ 16 וכך הלאה.. מותר להיכשל פעם בשנתיים-שלוש, אם אתה מביא כ"כ הרבה תארים. אם שואלים אותך כיום - מה אתה מעדיף - הצלבה כל שנה, או לקחת את היורוליג, אחכ להיכשל בטופ 16, וחזור חלילה, אני חד משמעית חותם על התסריט השני.
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אז איך אתם ממשיכים להגיד שהוא אחד הגדולים אם אתם מודים בעצמכם שיש לו תקציבי עתק ושחקני על?
זה לא סותר בשום צורה.
לא צריך למדוד מאמנים\שחקנים לפי כמות התארים שלהם? אני היום חותם על שנה תואר, שנה הצלבה, שנה טופ 16 וכך הלאה.. מותר להיכשל פעם בשנתיים-שלוש, אם אתה מביא כ"כ הרבה תארים. אם שואלים אותך כיום - מה אתה מעדיף - הצלבה כל שנה, או לקחת את היורוליג, אחכ להיכשל בטופ 16, וחזור חלילה, אני חד משמעית חותם על התסריט השני.
אתה מוכן לחתום על זה כי אנחנו כבר לא קבוצה עילית והשנים שלנו במילא נגמרות בדרך כלל בהצלבה
עם תקציב כמו של פאו הם צריכים להגיע כל עונה לפיינל פור ולהתפשר לפעמים על הצלבה
אני לא בטוח שאני מעדיף לזכות בעונה אחת ולהיכשל שנתיים אחריה ובכל זאת זה לא משהו שאמור לקרות למאמן ענק
אני חושב שאתה מפספס כאן.
לאף אחד לא איכפת אם עשית הצלבה או טופ 16 בראייה לאחור. אפילו פיינל פורים לא תמיד סופרים לקבוצות הגדולות.
לנו היה המזל להיות קבוצה כזאת כמעט עשור שלם (1999-2008). אתה יודע לשלוף לי בכמה פיינל פורים היינו בשנים האלה? כמה הצלבות? כמה טופ 16?
סביר להניח שתדע לשלוף מייד שזכינו בשלושה תארים. אולי גם תדע להיזכר מהר שהיינו בעוד 3 גמרים שהפסדנו... מעבר לכך, תצטרך לפתוח
(כנראה) את אתר היורוליג בשביל להיזכר.
אין שום הבדל עבור פאו אם זה הפסד בטופ 16 או בהצלבה, בדיוק כמו שבשביל נדאל או דג'וקוביץ' זה לא משנה אם מפסידים בחצי גמר או רבע גמר.
מה שזוכרים זה את התארים.
שחף כתב:פיני גרשון עף נטו בגלל התוצאות של הקבוצה. את התירוץ של ההתנהגות בגארדן פדרמן היה בולע יפה מאוד אם מכבי הייתה עושה פיינל פור ואליפות באותה עונה, בטח כשהחלופה הייתה לשלם לפיני בשביל שנה לשבת בבית. אנשים חפרו על לאמפה שהיה כישלון אבל שכחו שמי שהביא למכבי את אידסון ופרקינס זה בכלל פיני, בזמן שבלאט הביא לפה את שרמדיני, היקמן, רייס ו...הנדריקס.
שחף כתב:פיני גרשון עף נטו בגלל התוצאות של הקבוצה. את התירוץ של ההתנהגות בגארדן פדרמן היה בולע יפה מאוד אם מכבי הייתה עושה פיינל פור ואליפות באותה עונה, בטח כשהחלופה הייתה לשלם לפיני בשביל שנה לשבת בבית. אנשים חפרו על לאמפה שהיה כישלון אבל שכחו שמי שהביא למכבי את אידסון ופרקינס זה בכלל פיני, בזמן שבלאט הביא לפה את שרמדיני, היקמן, רייס ו...הנדריקס.
rc4991 כתב:בשבע מתחיל גמר גביע המלך בין ריאל לבארסה
מקווה להספיק לראות חלקים מהמשחק
Asf כתב:מי הליצן שמפרשן את המשחק בין ריאל לברצלונה? הוא לא מפסיק לצחקק כמו משוגע כבר כמה דקות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], where is the love?, מרסר ו־27 אורחים