כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי שמוליק » 23 יולי 2015, 08:59

my man כתב:אם מקל יגיע למגדל אז זו תהיה החותמת שניהול הקריירה שלו היה הכי פחות חכם שנראו זה שנים...
זה יוכיח שמה שהיה לו בראש זה או משהו שהוא לא(שחקן אנביאיי) או רצון לדפוק את מכבי(סתם סתום). במקום לקחת חלק בקבוצה רצינית באירופה או אחת כזאת עם שאיפות קצת יותר גבוהות מ"לקחת אליפות למכבי" הוא בוחר בקבוצה בינונית שמשחקת ביורוקאפ...
לא אתפלא אם תוך חודשיים מרגע שהוא יגיע הוא יאמר שהוא רוצה לסיים את הקריירה שלו שם סטייל ליאור- בינוניים לבינוניות...

שלום שלום ושלא יבוא לנו בחלום.

ממש צודק. מזכיר את סוג האוהדים שמתמקדים בלקלל את היריבה במקום לעודד את הקבוצה שלך. מקל לא שכלתני.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2015, 09:18

אי אפשר להתעלם מיזה שמקצועית כישראלי הוא תוספת טובה לירושלים . העונה הזאת כשיש לנו את פארמר ויבזורי יש לנו יתרון אבל עונה הבאה כשפארמר יעזוב ניהיה בבעיה מסויימת .
מקל אחרי עונה בירושלים כבר לא יעזוב ל NBA ואני בספק אם ימצא חוזה בוצת ביורוליג טובה שתיתן לו להוביל כך שכנראה נראה אותו בירושלים כמה שנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2015, 10:01

אם מקל הוא תוספת מקצועית טובה לירושליים , את זה נראה שהוא ישחק , קשה מאד לגבש דיעה על שחקן שאתה לא רואה אותו משחק. ממה שאני ראיתי בניזני מדובר בשחקן טוב , אבל לא איזה עילוי שמשנה את כללי המשחק.
בכל מקרה ,אחרי הראיון שראיתי עם שטיין ונוכח העזיבות של כולם למעט גודס , וההצרחה של אבי אבן אפשר להגיע למסקנות הללו:
1. ניקו ודני פדרמן הם האנשים המובילים במועדון מבחינת קבלת החלטות.
2. גיא גודס נשאר לבד ורק עונה נטולת משברים תציל אותו מפיטורין לפני חנוכה.
3. ניקו שחקן עבר ענק , אבל כנראה איש כוחני ומאד לא נעים באזרחות.
4. קרוב לוודאי ששטיין היה אחראי על עבודת עוזר המאמן ופיני היה אחראי על הבדיחות.
5. אנשי התקשורת שלנו לא מסוגלים לשאול שאלות רציניות , אני רוצה לדעת מה הם חשבו על היינס לפני שהחתימו אותו , ואחרי שהתברר כפלופ מדוע לא חתכו אותו , אני רוצה לדעת איך הם ציפו שסופו יהיה יעיל (למרות ההגעה שלו לעונה) שהם איבדו את בלו ופניני , 2 השחקנים שהפעילו אותו הכי טוב , אני רוצה לדעת מדוע מכבי לא מסוגלת לתת לשחקנים הצעירים שלה דקות משחק איכותיות , מדוע דווין סמית' הפצוע מקבל חוזה אדירים למרות שידוע שהוא לא "עמיד". רוב השאלות מתרכזות במערכת היחסים עם פיני ועם ניקו , כאילו שזה הדבר הכי חשוב , אני רוצה לדעת מדוע החתימו שחקנים כאלו ואחרים , ולמה לירושליים יש חמישה ישראלים יותר איכותיים ויותר בעמדות מאשר לנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2015, 10:10

לא לשכוח שהלפרין עם פריצת דיסק וזה יכול לגרום בשקט שהוא כבר לא חוזר לעצמו יותר.

אני גם לא מחזיק מהידיעות של אלי סהר, רובן מבוססות רכילות. גם אם שמש העמים יחתום שם בסוף אני לא אתן לו קרדיט, כי זה כבר נטחן בכל מקום וזה הגיוני לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2015, 10:34

אדגר פו כתב:לא לשכוח שהלפרין עם פריצת דיסק וזה יכול לגרום בשקט שהוא כבר לא חוזר לעצמו יותר.

אני גם לא מחזיק מהידיעות של אלי סהר, רובן מבוססות רכילות. גם אם שמש העמים יחתום שם בסוף אני לא אתן לו קרדיט, כי זה כבר נטחן בכל מקום וזה הגיוני לגמרי.

להבנתי הלפרין רק צריך קצת מנוחה והקיץ הזה יעזור לו , אני לא יכול להגיד אותו הדבר לגבי אוחיון. בכל מקרה הפועל ירושליים מעמידה מולינו אתגר בכל הקשור לא רק לאיכות הישראלים של ה, אלא בעיקר בפיזור שלהם ברוסטר.
הם מאורגנים הכי טוב לחוק הצעירים עם בר , מנקו והחדש ,ויכולים להעמיד חמשיות שהחוק הרוסי כמעט ולא מפריע להם.

למכבי לדוגמא (אני לוקח בחשבון שפארמר לצערי יהיה כישראלי) אין יכולת להעמיד במשחק בליגה קו אחורי של פארמר , טיילר וסמית כי אין לה ישראלי בעמדות 4-5 (גיא הוא לא פתרון , בטח לא מול הדאנקנים , האליהואים והפרוורדים של ליגת העל) , היא כן יכולה להעמיד קו אחורי של טיילר ,פארמר , וסילבן , אבל קו כזה הוא קו הגנתי רע מאד , קו אחורי של פארמר ואוחיון , הוא יותר קביל אבל שוב נשחק 4 על 5 במשחק ההתקפה.

הקיצר , שוב בנייה לא מתוכננת , אני לא מבין איך גאון כדורסל כמו ניקו , לא רואה את הבעיתיות שבסגל הזה.

ולמי שחושב , שזה לא אמור להשפיע על היורוליג , אני רוצה לציין שכמו בשנים האחרונות גם השנה , היורוליג תשפיע על ליגת העל ולהפיך בטח בכל הקשור למומנטומים.

הקיצר , רמת הקבוצה בליגה השנה לדעתי , תיקבע ע"י היכולת של יבזורי. אם ייתן הגנה סבירה+ וישמור על הקליעה שלו , למכבי יהיה קצת יותר תמרון בליגה , אם לא , נאלץ שוב להסתמך על יוגב אוחיון יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2015, 10:37

yzafrir כתב:אי אפשר להתעלם מיזה שמקצועית כישראלי הוא תוספת טובה לירושלים . העונה הזאת כשיש לנו את פארמר ויבזורי יש לנו יתרון אבל עונה הבאה כשפארמר יעזוב ניהיה בבעיה מסויימת .
מקל אחרי עונה בירושלים כבר לא יעזוב ל NBA ואני בספק אם ימצא חוזה בוצת ביורוליג טובה שתיתן לו להוביל כך שכנראה נראה אותו בירושלים כמה שנים...

אי לא בטוחה לגבי זה.
אם הייתי הפועל, לא הייתי בונה על מקל לטווח ארוך יותר מידי, אבל מי יודע בכלל מה עובר לבחור הזה בראש....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2015, 10:45

אנקראם, הלפרין כבר לא ילד וכבר מדברים על זה שהוא לא יפתח את העונה, דברים כאלו עשויים להסתבך.
אוחיון אמור לפתוח את העונה כרגיל, הוא ישחק עם הנבחרת ויתיצב לאימונים.

לא לשכוח עוד נקודה - אם שמש העמים חותם שם זה אומר שלא יגיע רכז זר , הוא הרי לא יקבל שהוא לא הרכז המוביל.

חוץ מזה, מכבי לא צריכה להביט יותר מדי על הליגה המקומית אלא לבנות הכי טוב ליורוליג. אי אפשר לתמרן כל הזמן בין הליגה ליורוילג בלי שיהיו בעיות עם כל החוקים המצחיקים האלו.

יכול להיות שירושלים יהיו מוכנים יותר מהבחינה הזאת, אבל תמיד צריך לזכור שרמת הזרים היא שבאמת קובעת בסוף.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2015, 10:48

קצת התבללתי בספירה.
כמה ישראלים בוגרים (מעל גיל 25) יש לי-ם כרגע??
לי יש 3 (הלפרין, אליהו ופישר), אולי שכחתי מישהו??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2015, 10:53

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:אי אפשר להתעלם מיזה שמקצועית כישראלי הוא תוספת טובה לירושלים . העונה הזאת כשיש לנו את פארמר ויבזורי יש לנו יתרון אבל עונה הבאה כשפארמר יעזוב ניהיה בבעיה מסויימת .

אי לא בטוחה לגבי זה.
אם הייתי הפועל, לא הייתי בונה על מקל לטווח ארוך יותר מידי, אבל מי יודע בכלל מה עובר לבחור הזה בראש....

יש דבר אחד שעובר לו בראש וזה לדפוק את מכבי , בהקשר הזה אם הייתי הפועל ירושליים הייתי רגוע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2015, 10:55

חנו'ש כתב:קצת התבללתי בספירה.

לא שכחת. הם מנסים להחתים את ג'ייק כהן כנראה (לא ברור לי למה), וגם את מקל.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2015, 10:56

אדגר פו כתב:אנקראם, הלפרין כבר לא ילד וכבר מדברים על זה שהוא לא יפתח את העונה, דברים כאלו עשויים להסתבך.

לא לשכוח עוד נקודה - אם שמש העמים חותם שם זה אומר שלא יגיע רכז זר , הוא הרי לא יקבל שהוא לא הרכז המוביל.

חוץ מזה, מכבי לא צריכה להביט יותר מדי על הליגה המקומית אלא לבנות הכי טוב ליורוליג. אי אפשר לתמרן כל הזמן בין הליגה ליורוילג בלי שיהיו בעיות עם כל החוקים המצחיקים האלו.

יכול להיות שירושלים יהיו מוכנים יותר מהבחינה הזאת, אבל תמיד צריך לזכור שרמת הזרים היא שבאמת קובעת בסוף.

בליגה רמת הזרים היא משקל הרבה יותר קטן מאשר ביורוליג , כי הם רק 60% מהכוח , אם ביורוליג אתה יכול להעמיד חמשייה של פבריאני , זר לעמדה 4(בנדר\אמבקווה\אחר) , סמית , רוצ'סטי ופארמר , זאת חמישייה שאתה לא יכול להרים בארץ. מה ששוב גורם למכבי להשתמש ב 2 חמישיות שונות ובשילובי הרכבים מזעזעים. לגבי הלפרין אותה הקובעת נכונה גם לגבי סילבן ופניני , אתה לא יכול לדעת איך הם יגיעו לפתיחת העונה ויותר מזה איך הם יסחבו עונה ארוכה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2015, 10:59

בגזר הישראלים של הפועל ירושליים

פישר בא במקום גרין
מנקו במקום אריאל
מאיור במקום צום מעיין או לצידו
בר נשאר משנה שעברה

אין ספק שהם התחזקו , בכל מקרה יש להם 3 מעל 25 , בגלל זה מקל מאד "תפור" שמה,בטח אם הלפרין לא פותח את העונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2015, 11:02

roy1000 כתב:

לא שכחת. הם מנסים להחתים את ג'ייק כהן כנראה (לא ברור לי למה), וגם את מקל.

בטח לא יחתימו את שניהם כי אז הם גם יצטרכו להושיב מישהו בצד כל משחק.
אבל אם מקל אכן יחתום, אז זה נכון שלי-ם יהיה סגל ישראלי יותר מאוזן ויותר מפוזר בעמדות משלנו וגם צעירים שאינם סתם נערי פוסטר.
אני עדיין חושבת שיש לנו סגל ישראלי מוכשר יותר, אבל לא מאוזן.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2015, 11:03

ankram כתב:
אדגר פו כתב:אנקראם, הלפרין כבר לא ילד וכבר מדברים על זה שהוא לא יפתח את העונה, דברים כאלו עשויים להסתבך.

בליגה רמת הזרים היא משקל הרבה יותר קטן מאשר ביורוליג , כי הם רק 60% מהכוח , אם ביורוליג אתה יכול להעמיד חמשייה של פבריאני , זר לעמדה 4(בנדר\אמבקווה\אחר) , סמית , רוצ'סטי ופארמר , זאת חמישייה שאתה לא יכול להרים בארץ. מה ששוב גורם למכבי להשתמש ב 2 חמישיות שונות ובשילובי הרכבים מזעזעים. לגבי הלפרין אותה הקובעת נכונה גם לגבי סילבן ופניני , אתה לא יכול לדעת איך הם יגיעו לפתיחת העונה ויותר מזה איך הם יסחבו עונה ארוכה.

עדיין, כשלמכבי היו זרים ברמה הגבוהה היא הסתדרה יפה מאוד גם בליגה.

בעצם, גם בשנה שעברה סיימנו ראשונים את הליגה כי היו לנו 3 זרים טובים שתרמו. אחרי שסמית נפצע ורנדל חלה נשארנו עם זר אחד נורמלי, פארגו , ואז באמת לא היה לנו סיכוי.

בסופו של דבר נגיע לפיינלפור בליגה ושם צריך להגיע בכושר טוב. הבעייה המסורתית של מכבי היא שאחרי שהיוורליג נגמר יש ירידת מתח אצל שחקנים וזה דבר שקורה כמעט כל עונה.

אבל מדוע אתה מיחס חשיבות כל כך גדולה למה שקורה בליגה ? מצידי שיחתימו 7 זרים אם זה מה שצריך כדי להצליח ביוורליג ושזה יצור בעיות בליגה, פחות מעניין אותי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2015, 11:07

חנו'ש כתב:בטח לא יחתימו את שניהם כי אז הם גם יצטרכו להושיב מישהו בצד כל משחק.
אבל אם מקל אכן יחתום, אז זה נכון שלי-ם יהיה סגל ישראלי יותר מאוזן ויותר מפוזר בעמדות משלנו וגם צעירים שאינם סתם נערי פוסטר.
אני עדיין חושבת שיש לנו סגל ישראלי מוכשר יותר, אבל לא מאוזן.

ברגע שיש לנו את פארמר כישראלי, הסגל הישראלי שלנו הופך אוטומטית לטוב יותר. הבעיה שלנו היא שאין לנו גבוה ישראלי וזה הופך את האפשרויות שלנו במסגרת החוק הרוסי למאוד מוגבלות.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2015, 11:26

טפירו חתם בקריית גת ,העולה החדשה. מזל טוב. בגיל 40 עדיין בליגת העל, לא מובן מאליו .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2015, 12:34

עודד ברנדווין יחתום בקאפו ד'אורלנדו האיטלקית. ישחק שם ביחד עם חביבה של חנו'ש סימאס יסאיטיס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2015, 12:38

felix_r כתב:עודד ברנדווין יחתום בקאפו ד'אורלנדו האיטלקית. ישחק שם ביחד עם חביבה של חנו'ש סימאס יסאיטיס

יש לנגר הזה יחסי ציבור חבל על הזמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2015, 12:39

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:עודד ברנדווין יחתום בקאפו ד'אורלנדו האיטלקית. ישחק שם ביחד עם חביבה של חנו'ש סימאס יסאיטיס

יש לנגר הזה יחסי ציבור חבל על הזמן.

על מי משניהם אתה מדבר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2015, 12:41

על ברנדווין, שמשיג חוזים לא רעים ומשחק בחו״ל למרות שהוא אחד הישראלים הכי גרועים שיצא לי לראות.
סימאס אמנם כבר הרבה מעבר לשיא אבל ידיות כמו שלו תמיד ימצאו ביקוש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־21 אורחים