אדגר פו כתב:לא לשכוח שהלפרין עם פריצת דיסק וזה יכול לגרום בשקט שהוא כבר לא חוזר לעצמו יותר.
אני גם לא מחזיק מהידיעות של אלי סהר, רובן מבוססות רכילות. גם אם שמש העמים יחתום שם בסוף אני לא אתן לו קרדיט, כי זה כבר נטחן בכל מקום וזה הגיוני לגמרי.
להבנתי הלפרין רק צריך קצת מנוחה והקיץ הזה יעזור לו , אני לא יכול להגיד אותו הדבר לגבי אוחיון. בכל מקרה הפועל ירושליים מעמידה מולינו אתגר בכל הקשור לא רק לאיכות הישראלים של ה, אלא בעיקר בפיזור שלהם ברוסטר.
הם מאורגנים הכי טוב לחוק הצעירים עם בר , מנקו והחדש ,ויכולים להעמיד חמשיות שהחוק הרוסי כמעט ולא מפריע להם.
למכבי לדוגמא (אני לוקח בחשבון שפארמר לצערי יהיה כישראלי) אין יכולת להעמיד במשחק בליגה קו אחורי של פארמר , טיילר וסמית כי אין לה ישראלי בעמדות 4-5 (גיא הוא לא פתרון , בטח לא מול הדאנקנים , האליהואים והפרוורדים של ליגת העל) , היא כן יכולה להעמיד קו אחורי של טיילר ,פארמר , וסילבן , אבל קו כזה הוא קו הגנתי רע מאד , קו אחורי של פארמר ואוחיון , הוא יותר קביל אבל שוב נשחק 4 על 5 במשחק ההתקפה.
הקיצר , שוב בנייה לא מתוכננת , אני לא מבין איך גאון כדורסל כמו ניקו , לא רואה את הבעיתיות שבסגל הזה.
ולמי שחושב , שזה לא אמור להשפיע על היורוליג , אני רוצה לציין שכמו בשנים האחרונות גם השנה , היורוליג תשפיע על ליגת העל ולהפיך בטח בכל הקשור למומנטומים.
הקיצר , רמת הקבוצה בליגה השנה לדעתי , תיקבע ע"י היכולת של יבזורי. אם ייתן הגנה סבירה+ וישמור על הקליעה שלו , למכבי יהיה קצת יותר תמרון בליגה , אם לא , נאלץ שוב להסתמך על יוגב אוחיון יותר מדי.