אתה לא מבין שזה לא העניין?!
מכבי מוכרת ב200!
שחקן נוער של מכבי בא לקנות כרטיס ואומרים לו שנשאר רק ב400!!!
ארגון אוהדים שלא מתעסק בבעיות מקצועיות(אני בכלל לא מבין למה זה נתפס בעינך כהגיוני) לפחות שימחה על מחירי כטיס הזויים הכי גבוהים באירופה! בטח בהתחשב בעובדה שתקציב השחקנים הוא ממש לא הי גבוה באירופה...
שוב- יש אפשרות לקנות ביותר זול. מכיר לא מעט אנשים שאין להם מנוי ונכנסים לכל משחק במחיר סביר.
מכבי מעדיפה למכור את כל המנויים על מנת שהיא תוכל להסתמך על הכסף הזה לבניית הקבוצה.
אם היא תסתמך על מכירת כרטיסים אז עונה לא טובה תביא לגירעון עצום.
אין לנו אוליגרך או מילארדר שיוכל להחזיק קבוצה שהיא לא רווחית, ומכאן זה מגיע לכן ההשוואה לקבוצות אחרות באירופה היא לא נכונה לדעתי (הרוסיות עם אוליגרכים, הספרדיות נשענות על העוצמה של הכדורגל, ביוון יש קשיים וכד')
לא יודע אם הייתי רוצה מודל כזה של בעלים שיתן הרבה כסף כאן ועכשיו ואחרי כמה שנים ימאס לו ויעזוב אותנו (אנגלופולוס ביוון, גומא וגידאמק בירושלים, מילארדרים שהיו פה בעלי קבוצת כדורגל, מיץ' מנסה ומצליח לשמור על איזון עד כמה שאפשר...)
jol9 כתב:מקובי כתב:
ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.
התכוונתי כמובן למשחקי החוץ ביורוליג.
קצת קשה לי להאמין, שכל מי שמגיע, מגיע על חשבונו לגמרי.
מקובי כתב:לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.
אני באמת לא מבין את ההפרדה הזאת. אתם אוהדים של יכולות השיווק של דני פדרמן, או של הכדורסל של השחקנים?
אף אחד מכם לא מבקש לקרוא מהלכים למאמן. לא מדברים ברזולוציות האלה. מדברים ברזולוציות של החתמת נכה לעמדה 5,
וכשראו שהוא נכה הביאו מישהו עוד יותר נכה ממנו.
מספיק להסתכל על ההצלחות של שחקני מכבי למיניהם אחרי שעזבו אותה (כמו היינס, אלכסנדר, לינהארט, פלאניניץ', זיזיץ',...), בשביל לדעת
איזה זבל טהור עבר במכבי בשנתיים האחרונות.
להגיד שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר, סותר את כל מהות האהדה לדעתי, ועל זה נראה לי יש את הויכוח העיקרי בינך
לבין אנשים רבים כאן בפורום.
מקובי כתב:מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)
לא לקחתי את זה רחוק בכלל. לא אמרתי שאיימתם לשבור את הכלים, אבל זה כנראה היה מספיק חשוב לכם להתעסק בזה, שזה הגיע
לכל האתרים והיה בכותרות יומיים.
אני רק מזכיר גם שזה היה בדיוק באותה התקופה, שלמכבי היה כלום ושום דבר בעמדה 4, ושהתחילו להגיע שמועות על אפסיות
מפוארת של מר פבראני.
לגבי משחקי חוץ ביורוליג- יש בודדים שנוסעים לכל משחק.
אין ארגון שנוסע לכל משחק. בוודאות.
אנחנו אוהדי מכבי.
אנחנו ישראלים ולכל אחד יש את הדעות שלו, אבל ברגע שכל אחד ימשוך לעשות מחאה על הדעה שלו אנחנו לא נצא מזה לעולם.
לך לת'רד על ההחתמה של מקל ותראה את חילוקי הדעות- אבל הוא אדום, אבל הוא מתאים מקצועית, אבל הוא דומה ליוגב, אבל הוא שומר טוב... אין לדבר סוף...
בנו את הקבוצה בצורה רעה, אף אחד לא יכול להגיד לך אחרת.
אבל על פניו בתחילת הקיץ פבראני נראה כמו הימור שמכבי אוהבת לקחת (סופו היה הימור בתחילת דרכו, שחקנים שמגיעים מהליגה הם הימור אם הם מתאימים לרמת יורוליג וכד'...) הכי קל זה לבקר בדיעבד.
לזכותה של מכבי אפשר לומר שהם מנסים לתקן, הבעיה היא שהם מתקנים בצורה גרועה.
לשבור את הכלים באיזה אופן? שוב- לא איימנו בחרם מנויים, אי עידוד וכד'..הראינו שאנחנו לא מרוצים, פנינו לתקשורת, למכבי ולמי שיכול לשנות את ההחלטה בבקשה לחשיבה מחודשת.
על מנת לעשות מחאה צריך לעשות רעש, רעש עושים ע"י פירסום... אז כן- דאגנו שזה יפורסם שאנחנו לא מרוצים מזה. אני שמח שהצלחנו.
יצאתי לבלומפילד... אתם מוזמנים להפציץ- אגיב בערב או מחר