רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:0

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 18:49

מקובי כתב:
ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.

התכוונתי כמובן למשחקי החוץ ביורוליג.
קצת קשה לי להאמין, שכל מי שמגיע, מגיע על חשבונו לגמרי.

מקובי כתב:לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.

אני באמת לא מבין את ההפרדה הזאת. אתם אוהדים של יכולות השיווק של דני פדרמן, או של הכדורסל של השחקנים?
אף אחד מכם לא מבקש לקרוא מהלכים למאמן. לא מדברים ברזולוציות האלה. מדברים ברזולוציות של החתמת נכה לעמדה 5,
וכשראו שהוא נכה הביאו מישהו עוד יותר נכה ממנו.
מספיק להסתכל על ההצלחות של שחקני מכבי למיניהם אחרי שעזבו אותה (כמו היינס, אלכסנדר, לינהארט, פלאניניץ', זיזיץ',...), בשביל לדעת
איזה זבל טהור עבר במכבי בשנתיים האחרונות.

להגיד שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר, סותר את כל מהות האהדה לדעתי, ועל זה נראה לי יש את הויכוח העיקרי בינך
לבין אנשים רבים כאן בפורום.

מקובי כתב:מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)

לא לקחתי את זה רחוק בכלל. לא אמרתי שאיימתם לשבור את הכלים, אבל זה כנראה היה מספיק חשוב לכם להתעסק בזה, שזה הגיע
לכל האתרים והיה בכותרות יומיים.
אני רק מזכיר גם שזה היה בדיוק באותה התקופה, שלמכבי היה כלום ושום דבר בעמדה 4, ושהתחילו להגיע שמועות על אפסיות
מפוארת של מר פבראני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 19:12

אתה לא מבין שזה לא העניין?!
מכבי מוכרת ב200!
שחקן נוער של מכבי בא לקנות כרטיס ואומרים לו שנשאר רק ב400!!!

ארגון אוהדים שלא מתעסק בבעיות מקצועיות(אני בכלל לא מבין למה זה נתפס בעינך כהגיוני) לפחות שימחה על מחירי כטיס הזויים הכי גבוהים באירופה! בטח בהתחשב בעובדה שתקציב השחקנים הוא ממש לא הי גבוה באירופה...

שוב- יש אפשרות לקנות ביותר זול. מכיר לא מעט אנשים שאין להם מנוי ונכנסים לכל משחק במחיר סביר.
מכבי מעדיפה למכור את כל המנויים על מנת שהיא תוכל להסתמך על הכסף הזה לבניית הקבוצה.
אם היא תסתמך על מכירת כרטיסים אז עונה לא טובה תביא לגירעון עצום.

אין לנו אוליגרך או מילארדר שיוכל להחזיק קבוצה שהיא לא רווחית, ומכאן זה מגיע לכן ההשוואה לקבוצות אחרות באירופה היא לא נכונה לדעתי (הרוסיות עם אוליגרכים, הספרדיות נשענות על העוצמה של הכדורגל, ביוון יש קשיים וכד')
לא יודע אם הייתי רוצה מודל כזה של בעלים שיתן הרבה כסף כאן ועכשיו ואחרי כמה שנים ימאס לו ויעזוב אותנו (אנגלופולוס ביוון, גומא וגידאמק בירושלים, מילארדרים שהיו פה בעלי קבוצת כדורגל, מיץ' מנסה ומצליח לשמור על איזון עד כמה שאפשר...)

jol9 כתב:
מקובי כתב:
ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.

התכוונתי כמובן למשחקי החוץ ביורוליג.
קצת קשה לי להאמין, שכל מי שמגיע, מגיע על חשבונו לגמרי.

מקובי כתב:לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.

אני באמת לא מבין את ההפרדה הזאת. אתם אוהדים של יכולות השיווק של דני פדרמן, או של הכדורסל של השחקנים?
אף אחד מכם לא מבקש לקרוא מהלכים למאמן. לא מדברים ברזולוציות האלה. מדברים ברזולוציות של החתמת נכה לעמדה 5,
וכשראו שהוא נכה הביאו מישהו עוד יותר נכה ממנו.
מספיק להסתכל על ההצלחות של שחקני מכבי למיניהם אחרי שעזבו אותה (כמו היינס, אלכסנדר, לינהארט, פלאניניץ', זיזיץ',...), בשביל לדעת
איזה זבל טהור עבר במכבי בשנתיים האחרונות.

להגיד שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר, סותר את כל מהות האהדה לדעתי, ועל זה נראה לי יש את הויכוח העיקרי בינך
לבין אנשים רבים כאן בפורום.

מקובי כתב:מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)

לא לקחתי את זה רחוק בכלל. לא אמרתי שאיימתם לשבור את הכלים, אבל זה כנראה היה מספיק חשוב לכם להתעסק בזה, שזה הגיע
לכל האתרים והיה בכותרות יומיים.
אני רק מזכיר גם שזה היה בדיוק באותה התקופה, שלמכבי היה כלום ושום דבר בעמדה 4, ושהתחילו להגיע שמועות על אפסיות
מפוארת של מר פבראני.

לגבי משחקי חוץ ביורוליג- יש בודדים שנוסעים לכל משחק.
אין ארגון שנוסע לכל משחק. בוודאות.

אנחנו אוהדי מכבי.
אנחנו ישראלים ולכל אחד יש את הדעות שלו, אבל ברגע שכל אחד ימשוך לעשות מחאה על הדעה שלו אנחנו לא נצא מזה לעולם.
לך לת'רד על ההחתמה של מקל ותראה את חילוקי הדעות- אבל הוא אדום, אבל הוא מתאים מקצועית, אבל הוא דומה ליוגב, אבל הוא שומר טוב... אין לדבר סוף...
בנו את הקבוצה בצורה רעה, אף אחד לא יכול להגיד לך אחרת.
אבל על פניו בתחילת הקיץ פבראני נראה כמו הימור שמכבי אוהבת לקחת (סופו היה הימור בתחילת דרכו, שחקנים שמגיעים מהליגה הם הימור אם הם מתאימים לרמת יורוליג וכד'...) הכי קל זה לבקר בדיעבד.
לזכותה של מכבי אפשר לומר שהם מנסים לתקן, הבעיה היא שהם מתקנים בצורה גרועה.

לשבור את הכלים באיזה אופן? שוב- לא איימנו בחרם מנויים, אי עידוד וכד'..הראינו שאנחנו לא מרוצים, פנינו לתקשורת, למכבי ולמי שיכול לשנות את ההחלטה בבקשה לחשיבה מחודשת.
על מנת לעשות מחאה צריך לעשות רעש, רעש עושים ע"י פירסום... אז כן- דאגנו שזה יפורסם שאנחנו לא מרוצים מזה. אני שמח שהצלחנו.

יצאתי לבלומפילד... אתם מוזמנים להפציץ- אגיב בערב או מחר :)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 19:25

היו דיבורים על 70-80 אנשים שמגיעים כחלק מהפמליה, אבל אני באמת לא יודע.

לכל אחד יש דעה על כל דבר - על שחקן X, על מאמן Y, על צבע הפס של המכנסיים ועל הגזרה של הטרנינג.
זה מצחיק שאתם בוחרים למחות על צבע הלוגו (ואולי יש כאלה שחשבו שזה יפה) אבל לא על זה שלמכבי אין סנטר.
גם, מה זה מחאה? זה אפילו לא מחאה, אלא הבאת דעה, באתר הרשמי, בפורום הרשמי, בפייסבוק הרשמי,... איפשהו.

למה שי האוזמן, פורום צהבת, וכמה טוקבקים זאת הביקורת הפומבית היחידה על ההנהלה ועל התנהלותה?

ד"א, זכור לי שהיו כמה וכמה מחאות של האוהדים נגד דייויד בלאט למשל (ואני אפילו לא זוכר על מה). אני די בטוח שהכל זה אינטרסים, וכנראה
שהנהלת מכבי הנוכחית יודעת לדאוג לעצמה לשקט בגזרה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 19:27

jol9 כתב:היו דיבורים על 70-80 אנשים שמגיעים כחלק מהפמליה, אבל אני באמת לא יודע.

לכל אחד יש דעה על כל דבר - על שחקן X, על מאמן Y, על צבע הפס של המכנסיים ועל הגזרה של הטרנינג.
זה מצחיק שאתם בוחרים למחות על צבע הלוגו (ואולי יש כאלה שחשבו שזה יפה) אבל לא על זה שלמכבי אין סנטר.
גם, מה זה מחאה? זה אפילו לא מחאה, אלא הבאת דעה, באתר הרשמי, בפורום הרשמי, בפייסבוק הרשמי,... איפשהו.

למה שי האוזמן, פורום צהבת, וכמה טוקבקים זאת הביקורת הפומבית היחידה על ההנהלה ועל התנהלותה?

ד"א, זכור לי שהיו כמה וכמה מחאות של האוהדים נגד דייויד בלאט למשל (ואני אפילו לא זוכר על מה). אני די בטוח שהכל זה אינטרסים, וכנראה
שהנהלת מכבי הנוכחית יודעת לדאוג לעצמה לשקט בגזרה הזאת.

ראיתי את זה במו עיני. שני אוטובוסים מלאים במקורבים, לא אוהדים, הם נסעו עם הקבוצה והכל בפאקינג משחקים באדריאטית.

אם אפשר למחות על צבע לוגו, אפשר גם למחות על בניית קבוצה קלוקלת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 20:50

בינתיים בגביע: דאנק של יועד בית יוסף! (1.82 עם נעליים)
איזה גבר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 ינואר 2016, 21:00

Hey Yeah כתב:
חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...

הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.

מצאתי את הציטוט:
Hey Yeah כתב:
roy1000 כתב:
Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.

שחקן יורוקאפ מעולה.

באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.

עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....

התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.

לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.

בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.

אל תדאג, למי שיש מעט הבנת הנקרא הבין אותך, ולא התכוונתי כמובן להגיד שאתה אדיוט... :oops
פשוט צריך להיזהר עם השוואות שהם כנראה קצת מסובכות מידי לרוי כי זה מיידית הופך לחפירה בלתי פוסקת שבינה שבין כוונת המשורר המקורית אין כלום.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 ינואר 2016, 21:01

אגב, ראיתם את זה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 58&lang=HE
מה הם רוצים להגיד בזה? שצריך משחק חוזר??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2016, 21:08

חנו'ש כתב:אגב, ראיתם את זה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 58&lang=HE
מה הם רוצים להגיד בזה? שצריך משחק חוזר??

לא יהיה משחק חוזר
טעויות קורות ועוד לא ראיתי טעות שגרמה למשחק חוזר
לא אם השחקן דרך על קו החוץ, לא אם השופטים טעו בספירה ולא אם השחקן קיבל את הכדור בכלל מהשופט

מה שכן, גם כשראיתי את המהלך אתמול היה נראה לי שיש שם בעיה עם ה-8 שניות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 21:10

אתן רציניות?
סמית' תופס כדור ב13.2 שניות לסיום ומעביר כדור מיד לטיילור..
כעבור 7(!!!) שניות רוצ'סטי עובר את קו החצי...ראיתי את זה כמה פעמים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2016, 21:11

אם כבר, היתה עבירה על סמית' אחרי הריבאונד. סתם כתבה אדומה ומביכה.
אני בכלל לא בטוח מתי היתה לסמית' שליטה מלאה על הכדור, אבל בוודאות אחרי שהופיע על השעון 15 שניות.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 ינואר 2016, 21:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 21:12

יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.
לא שמתי לב אתמול, אולי זה מה שהם רוצים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 21:13

למי פאקינג אכפת...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yanay21 » 10 ינואר 2016, 21:13

לא קיים כזה דבר משחק חוזר במקרים האלו, אפילו בNBA, גם אם השופטים הודו שטעו בדיעבד(הם תמיד בודקים אחרי משחקים צמודים), לא משנה כלום. במשחק הרביעי בגמר המערב של 2008, עשו עבירה על ברנט בארי בזריקה ל3, כשהלייקרס היו ביתרון 2 על הספרס בשנייה האחרונה. בדיעבד, הNBA הודו שזו הייתה טעות, והגיעה לו עבירה. אם במקרים כאלו קריטים לא נותנים משחק חוזר, הם לא יתנו למכבי חיפה משחק חוזר על תצוגת הצ'וקריות שלה. היו לה מספיק הזדמנויות לנצח את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 21:13

MTA2311 כתב:יצא השנה חוק חדש שכשהשעון מגיע ל16 בדיוק זה נחשב 8 שניות.

כלומר החוק אומר שצריך 7 שניות לעבור את החצי?(בכ"מ הוא עבר בול ב7)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 21:14

חציל אני אוהב את התמונה שלך!
:heart
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 21:15

my man כתב:

כן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 ינואר 2016, 21:16

my man כתב:

אם כבר, כשמופיע 15 בשעון 24. פה לא היה שעון 24 בכלל.
אבל זה לא משנה. סמית' השתלט על הכדור הרבה אחרי הזמן שהם ציינו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 ינואר 2016, 21:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 21:16

MTA2311 כתב:
my man כתב:

כן

קטע, לא ידעתי את זה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2016, 21:17

ד''א, אחד המספרים המדהימים מהמשחק אתמול זה שלמכבי היו 20 איבודים לעומת 9 של חיפה, ועדיין הם הצליחו להפסיד את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 21:17

my man כתב:חציל אני אוהב את התמונה שלך!
:heart

כן, הגעתי למסקנה שנשבר לי הזין מהננס הרשע, ומעדיף להזכר במישהו שאני באמת אוהב. :wubyellow
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־28 אורחים