Dperk כתב:והנה, ליאור הוכיח שוב אתמול ששמירה היא אירוע חד פעמי ומרגש עבורו, או שהוא מסוגל לייצר מוטיבציה רק כשסרביה עומדת מולו.
מי שהוכיח משהו אתמול, זה שיבק. שיבק הוכיח שהוא מאמן תת רמה, כי בחר להציב את אליהו על הסקורר הראשי של המונטנגרים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dperk כתב:והנה, ליאור הוכיח שוב אתמול ששמירה היא אירוע חד פעמי ומרגש עבורו, או שהוא מסוגל לייצר מוטיבציה רק כשסרביה עומדת מולו.
EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
felix_r כתב:EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
כנראה שאצלך שחקן הגנה טוב, זה מי שלא קולעים עליו נקודות בכלל. לצערי עוד לא נולד שחקן כזה.
מי שעשה לנו נזק הכי גדול, זה השחקן שטיוס היה עושה עליו חילוף בפיק אנד רול
EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
כנראה שאצלך שחקן הגנה טוב, זה מי שלא קולעים עליו נקודות בכלל. לצערי עוד לא נולד שחקן כזה.
אצלי שחקן הגנה טוב הוא שחקן שיודע לשחק הגנה, מה לעשות שאליהו לא נכנס לקטגוריה הזאת. מילא רק אני הייתי חושב את זה, אני בסך הכל אוהד כדורסל אבל תכנית המשחק של המאמן של מונטנגרו הייתה ללכת כל הזמן על השחקן של אליהו, הוא לבטח לא עשה את זה בגלל שליאור הוא עילוי הגנתי.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
אצלי שחקן הגנה טוב הוא שחקן שיודע לשחק הגנה, מה לעשות שאליהו לא נכנס לקטגוריה הזאת. מילא רק אני הייתי חושב את זה, אני בסך הכל אוהד כדורסל אבל תכנית המשחק של המאמן של מונטנגרו הייתה ללכת כל הזמן על השחקן של אליהו, הוא לבטח לא עשה את זה בגלל שליאור הוא עילוי הגנתי.
אז בתור סתם אוהד כדורסל כנראה שאתה לא מספיק מבין כדורסל כדי לראות שכל חסימה שנתנו לרכז המונטנגרי בפיק-אנד-רול, שגרמה לטיוס לעשות חילוף בהגנה עם אוחיון (או הלפרין) נגמרה בסל קל של המונטנגרים. וזה לא שליאור נתן משחק הגנה טוב. הוא היה פחות טוב בהגנה מהמשחק הקודם. אבל ממש לא ליאור היה הסיבה המרכזית לסלים הקלים שקיבלנו, אלא הגנת החילופים, שהיתה ממש עלובה.
תוכנית המשחק של המאמן המונטנגרי באמת עבדה, אבל התוכנית היתה ממש אחרת ממה שאתה חושב.
EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
אז בתור סתם אוהד כדורסל כנראה שאתה לא מספיק מבין כדורסל כדי לראות שכל חסימה שנתנו לרכז המונטנגרי בפיק-אנד-רול, שגרמה לטיוס לעשות חילוף בהגנה עם אוחיון (או הלפרין) נגמרה בסל קל של המונטנגרים. וזה לא שליאור נתן משחק הגנה טוב. הוא היה פחות טוב בהגנה מהמשחק הקודם. אבל ממש לא ליאור היה הסיבה המרכזית לסלים הקלים שקיבלנו, אלא הגנת החילופים, שהיתה ממש עלובה.
תוכנית המשחק של המאמן המונטנגרי באמת עבדה, אבל התוכנית היתה ממש אחרת ממה שאתה חושב.
כמובן שאיני מחזיק בחוכמת הכדורסל האינסופית שיש לך אבל לפחות אני יודע להשתמש בעיניים שלי כשאני צופה במשחקי כדורסל ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף עשה נק' יחסית בקלות או סחט עבירות (4 שחקנים שונים סחטו מליאור עבירות אבל זה בטח בגלל שטיוס ואוחיון בכלל עשו חילופים) בין אם זה דאסיץ', בייליצה או רוצ'סטי.
לגבי תכנית המשחק, שוב - זה לא אני אמרתי - זה אמר צביקה שרף במהלך השידור אבל כנראה שגם צביקה שרף לא יכול לחוכמת הכדורסל האינסופית של פליקס מפורום צהבת.
felix_r כתב:1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...
2) זכותך להשאר בדיעה שלך תהיה אשר תהיה, אבל שינאה עיוורת לשחקן כלשהו מונעת מאדם לקבל דיעה אובייקטיבית. אצלך זו השינאה לאליהו, באשכול המקביל יש כמה אנשים עם שינאה לאוחיון. אולי השינאה הזאת מנעה ממך לראות שגם השחקנים האחרים לא ממש הסתדרו עם יריבים שקיבלו בחילוף.
זה לא חדש. התופעה נפוצה במדינתנו גם אצל הרבה אנשים הרבה יותר חשובים ממך.
EulGam05 כתב:felix_r כתב:1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...
2) זכותך להשאר בדיעה שלך תהיה אשר תהיה, אבל שינאה עיוורת לשחקן כלשהו מונעת מאדם לקבל דיעה אובייקטיבית. אצלך זו השינאה לאליהו, באשכול המקביל יש כמה אנשים עם שינאה לאוחיון. אולי השינאה הזאת מנעה ממך לראות שגם השחקנים האחרים לא ממש הסתדרו עם יריבים שקיבלו בחילוף.
1. הבעיה אצלך היא שאתה אפילו לא טורח לקרוא את ההודעות שאתה מגיב עליהן ואחר כך עוד מוסיף חטא על פשע ומדבר בצורה מתנשאת לאלו שמנסים לנהל איתך דיון. כבר בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים של שני המשחקים הראשונים, עכשיו אתה טוען שאני לא מבין מה אני רואה כי הגנת החילופים בכלל הייתה הבעיה...
2. משום מה החלטת שאני שונא את אליהו כי אני מעביר ביקורת על ההגנה שלו. בפועל, אליהו הוא השחקן הכי אהוב עלי בנבחרת והשחקן היחיד שבגללו אני אפילו טורח לראות את המשחקים. רק שמה לעשות, עצם העובדה שהוא אחד השחקנים האהובים עלי לא אומרת שאני צריך לעצום עיניים ולא להעביר ביקורת כשהוא משחק לא טוב (עפ"י הקריטריון שלך, אתה למשל שונא את ריצ'ארד הנדריקס ולא מסוגל לכתוב עליו דעה אובייקטיבית). הנבחרת ספגה אתמול 60 נק' ב-28 דקות שאליהו (2.14 נק' לדקה) ו-21 ב-12 דקות שהוא בילה על הספסל (1.75 נק' לדקה), שאר השחקנים אולי לא עשו חילופים כמו שצריך בהגנה אבל אליהו בוודאי שלא תרם למאמץ ההגנתי יותר מאחרים, ההפך כנראה הוא היותר קרוב למציאות.
לא שזה חדש במקרה שלך, אני לא הגולש הראשון ובוודאי לא האחרון שמעיר ויעיר לך על כך שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת בכל הקשור להבנה בכדורסל.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...
1. הבעיה אצלך היא שאתה אפילו לא טורח לקרוא את ההודעות שאתה מגיב עליהן ואחר כך עוד מוסיף חטא על פשע ומדבר בצורה מתנשאת לאלו שמנסים לנהל איתך דיון. כבר בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים של שני המשחקים הראשונים, עכשיו אתה טוען שאני לא מבין מה אני רואה כי הגנת החילופים בכלל הייתה הבעיה...
2. משום מה החלטת שאני שונא את אליהו כי אני מעביר ביקורת על ההגנה שלו. בפועל, אליהו הוא השחקן הכי אהוב עלי בנבחרת והשחקן היחיד שבגללו אני אפילו טורח לראות את המשחקים. רק שמה לעשות, עצם העובדה שהוא אחד השחקנים האהובים עלי לא אומרת שאני צריך לעצום עיניים ולא להעביר ביקורת כשהוא משחק לא טוב (עפ"י הקריטריון שלך, אתה למשל שונא את ריצ'ארד הנדריקס ולא מסוגל לכתוב עליו דעה אובייקטיבית). הנבחרת ספגה אתמול 60 נק' ב-28 דקות שאליהו (2.14 נק' לדקה) ו-21 ב-12 דקות שהוא בילה על הספסל (1.75 נק' לדקה), שאר השחקנים אולי לא עשו חילופים כמו שצריך בהגנה אבל אליהו בוודאי שלא תרם למאמץ ההגנתי יותר מאחרים, ההפך כנראה הוא היותר קרוב למציאות.
לא שזה חדש במקרה שלך, אני לא הגולש הראשון ובוודאי לא האחרון שמעיר ויעיר לך על כך שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת בכל הקשור להבנה בכדורסל.
נכון, לפעמים אני לא קורא את ההודעות עד הסוף. זה לא כל כך טוב, אבל זה מה שיש. אם כתבת משהו שלא קראתי (או שלא שמתי לב למה התכוונת בדיוק), אני מצטער...
למה שאני לא אנהל איתך דיון על ההגנה של אליהו? כי זה דיון חסר ערך לחלוטין. כן, כולנו יודעים שההגנה זה לא החלק החזק אצל אליהו, אז מה יש להתדיין על זה? הדבר היחיד שאפשר לדבר עליו זה האם אליהו השתדל לעשות את המקסימום מבחינתו או שהוא לא. כי הרי אתה לא יכול לבקש ממישהו לתת יותר ממה שיש לו. לדעתי, ואני חושב שאפילו אתה תסכים איתי, אליהו כן נתן את כל מה שהיה לו, גם אם הוא לא הצליח לעצור את השחקן שלו בלא מעט פעמים. אז מה בעצם אתה רוצה ממנו אם כך?
וכן, השמש זורחת לי מהתחת, מה נעשה? היא הרי חייבת לזרוח מאיפה שהו
er79 כתב:זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.
MTA2311 כתב:er79 כתב:זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.
פיייי מדהים מה כמה משחקים מול אסטוניה, איסלנד וסלובקיה, עושים לזיכרון של אנשים. באמת שלא רציתי להיכנס לזה, כי ליאור נתן קמפיין יפה, אבל למה להגזים?
Holiday_Armadillo כתב:הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן
כולנו יודעים את היכולות של ליאור בין אם זה בגויאבה, תנועה בלי כדור, ריצה של המגרש, הובלת כדור וכו'
הבעיה היא שהוא לא רכז..הוא גם לא סמול פורוורד אלא פאוור פורוורד ומכזה אני מצפה ליותר מ-2-3 ריבאונד במשחק
אני כבר ויתרתי על עניין ההגנה אבל הוא אפילו לא מפצה על זה בריבאונד..הדבר הראשון שהוא עושה כשזורקים לסל זה להתחיל לרוץ את המגרש בשביל להיות הראשון במתפרצת..יש כולה שני גבוהים על המגרש וכשאחד מהם זה ליאור אז כאילו משחקים עם אחד כשזה מגיע לכדורים חוזרים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן
כולנו יודעים את היכולות של ליאור בין אם זה בגויאבה, תנועה בלי כדור, ריצה של המגרש, הובלת כדור וכו'
הבעיה היא שהוא לא רכז..הוא גם לא סמול פורוורד אלא פאוור פורוורד ומכזה אני מצפה ליותר מ-2-3 ריבאונד במשחק
אני כבר ויתרתי על עניין ההגנה אבל הוא אפילו לא מפצה על זה בריבאונד..הדבר הראשון שהוא עושה כשזורקים לסל זה להתחיל לרוץ את המגרש בשביל להיות הראשון במתפרצת..יש כולה שני גבוהים על המגרש וכשאחד מהם זה ליאור אז כאילו משחקים עם אחד כשזה מגיע לכדורים חוזרים
בקמפיין הנוכחי יש לו 6 ריבאונדים ואפילו חסימה וחצי למשחק
אולי זה איזה שינוי מנטלי שהוא עבר הקיץ?אולי הוא הבין שבלאט לא יוותר לו בעניין הזה,במיוחד שהפעם יש על העמדה שלו שחקן כמו מדלי?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן
בקמפיין הנוכחי יש לו 6 ריבאונדים ואפילו חסימה וחצי למשחק
אולי זה איזה שינוי מנטלי שהוא עבר הקיץ?אולי הוא הבין שבלאט לא יוותר לו בעניין הזה,במיוחד שהפעם יש על העמדה שלו שחקן כמו מדלי?
בנבחרת הוא תמיד לוקח יותר ריבאונדים ממה שהוא לוקח במכבי(לפחות מאז העונה לפני שהוא עבר לויטוריה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־22 אורחים