ברכות לליאור אליהו , עבר 1150 נ"ק בנבחרת ישראל.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ברכות לליאור אליהו , עבר 1100 נ"ק בנבחרת ישראל.

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 12:25

Dperk כתב:והנה, ליאור הוכיח שוב אתמול ששמירה היא אירוע חד פעמי ומרגש עבורו, או שהוא מסוגל לייצר מוטיבציה רק כשסרביה עומדת מולו.

מי שהוכיח משהו אתמול, זה שיבק. שיבק הוכיח שהוא מאמן תת רמה, כי בחר להציב את אליהו על הסקורר הראשי של המונטנגרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 אוגוסט 2012, 13:58

כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 15:18

EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".

כנראה שאצלך שחקן הגנה טוב, זה מי שלא קולעים עליו נקודות בכלל. לצערי עוד לא נולד שחקן כזה.

מי שעשה לנו נזק הכי גדול, זה השחקן שטיוס היה עושה עליו חילוף בפיק אנד רול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 אוגוסט 2012, 15:36

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:כל שחקן היה הסקורר הראשי של מונטנגרו כשאליהו שמר עליו, הטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים שעבדה כל כך טוב בשני המשחקים הראשונים, כראיה אפשר לראות את חלוקת העבירות של ליאור. לפחות במחצית השניה ליאור התעורר ועשה קצת הגנה (ולמזלנו גם כמה עבירות שלא נשרקו) עם כי הדגש פה הוא על המילה "קצת".

כנראה שאצלך שחקן הגנה טוב, זה מי שלא קולעים עליו נקודות בכלל. לצערי עוד לא נולד שחקן כזה.

אצלי שחקן הגנה טוב הוא שחקן שיודע לשחק הגנה, מה לעשות שאליהו לא נכנס לקטגוריה הזאת. מילא רק אני הייתי חושב את זה, אני בסך הכל אוהד כדורסל אבל תכנית המשחק של המאמן של מונטנגרו הייתה ללכת כל הזמן על השחקן של אליהו, הוא לבטח לא עשה את זה בגלל שליאור הוא עילוי הגנתי.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 15:45

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:

אצלי שחקן הגנה טוב הוא שחקן שיודע לשחק הגנה, מה לעשות שאליהו לא נכנס לקטגוריה הזאת. מילא רק אני הייתי חושב את זה, אני בסך הכל אוהד כדורסל אבל תכנית המשחק של המאמן של מונטנגרו הייתה ללכת כל הזמן על השחקן של אליהו, הוא לבטח לא עשה את זה בגלל שליאור הוא עילוי הגנתי.

אז בתור סתם אוהד כדורסל כנראה שאתה לא מספיק מבין כדורסל כדי לראות שכל חסימה שנתנו לרכז המונטנגרי בפיק-אנד-רול, שגרמה לטיוס לעשות חילוף בהגנה עם אוחיון (או הלפרין) נגמרה בסל קל של המונטנגרים. וזה לא שליאור נתן משחק הגנה טוב. הוא היה פחות טוב בהגנה מהמשחק הקודם. אבל ממש לא ליאור היה הסיבה המרכזית לסלים הקלים שקיבלנו, אלא הגנת החילופים, שהיתה ממש עלובה.

תוכנית המשחק של המאמן המונטנגרי באמת עבדה, אבל התוכנית היתה ממש אחרת ממה שאתה חושב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 אוגוסט 2012, 16:14

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:
felix_r כתב:

אז בתור סתם אוהד כדורסל כנראה שאתה לא מספיק מבין כדורסל כדי לראות שכל חסימה שנתנו לרכז המונטנגרי בפיק-אנד-רול, שגרמה לטיוס לעשות חילוף בהגנה עם אוחיון (או הלפרין) נגמרה בסל קל של המונטנגרים. וזה לא שליאור נתן משחק הגנה טוב. הוא היה פחות טוב בהגנה מהמשחק הקודם. אבל ממש לא ליאור היה הסיבה המרכזית לסלים הקלים שקיבלנו, אלא הגנת החילופים, שהיתה ממש עלובה.

תוכנית המשחק של המאמן המונטנגרי באמת עבדה, אבל התוכנית היתה ממש אחרת ממה שאתה חושב.

כמובן שאיני מחזיק בחוכמת הכדורסל האינסופית שיש לך אבל לפחות אני יודע להשתמש בעיניים שלי כשאני צופה במשחקי כדורסל ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף עשה נק' יחסית בקלות או סחט עבירות (4 שחקנים שונים סחטו מליאור עבירות אבל זה בטח בגלל שטיוס ואוחיון בכלל עשו חילופים) בין אם זה דאסיץ', בייליצה או רוצ'סטי.

לגבי תכנית המשחק, שוב - זה לא אני אמרתי - זה אמר צביקה שרף במהלך השידור אבל כנראה שגם צביקה שרף לא יכול לחוכמת הכדורסל האינסופית של פליקס מפורום צהבת.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 17:02

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:
EulGam05 כתב:
felix_r כתב:

כמובן שאיני מחזיק בחוכמת הכדורסל האינסופית שיש לך אבל לפחות אני יודע להשתמש בעיניים שלי כשאני צופה במשחקי כדורסל ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף עשה נק' יחסית בקלות או סחט עבירות (4 שחקנים שונים סחטו מליאור עבירות אבל זה בטח בגלל שטיוס ואוחיון בכלל עשו חילופים) בין אם זה דאסיץ', בייליצה או רוצ'סטי.

לגבי תכנית המשחק, שוב - זה לא אני אמרתי - זה אמר צביקה שרף במהלך השידור אבל כנראה שגם צביקה שרף לא יכול לחוכמת הכדורסל האינסופית של פליקס מפורום צהבת.

1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...

2) זכותך להשאר בדיעה שלך תהיה אשר תהיה, אבל שינאה עיוורת לשחקן כלשהו מונעת מאדם לקבל דיעה אובייקטיבית. אצלך זו השינאה לאליהו, באשכול המקביל יש כמה אנשים עם שינאה לאוחיון. אולי השינאה הזאת מנעה ממך לראות שגם השחקנים האחרים לא ממש הסתדרו עם יריבים שקיבלו בחילוף.

זה לא חדש. התופעה נפוצה במדינתנו גם אצל הרבה אנשים הרבה יותר חשובים ממך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 אוגוסט 2012, 17:42

felix_r כתב:1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...

2) זכותך להשאר בדיעה שלך תהיה אשר תהיה, אבל שינאה עיוורת לשחקן כלשהו מונעת מאדם לקבל דיעה אובייקטיבית. אצלך זו השינאה לאליהו, באשכול המקביל יש כמה אנשים עם שינאה לאוחיון. אולי השינאה הזאת מנעה ממך לראות שגם השחקנים האחרים לא ממש הסתדרו עם יריבים שקיבלו בחילוף.

1. הבעיה אצלך היא שאתה אפילו לא טורח לקרוא את ההודעות שאתה מגיב עליהן ואחר כך עוד מוסיף חטא על פשע ומדבר בצורה מתנשאת לאלו שמנסים לנהל איתך דיון. כבר בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים של שני המשחקים הראשונים, עכשיו אתה טוען שאני לא מבין מה אני רואה כי הגנת החילופים בכלל הייתה הבעיה...

2. משום מה החלטת שאני שונא את אליהו כי אני מעביר ביקורת על ההגנה שלו. בפועל, אליהו הוא השחקן הכי אהוב עלי בנבחרת והשחקן היחיד שבגללו אני אפילו טורח לראות את המשחקים. רק שמה לעשות, עצם העובדה שהוא אחד השחקנים האהובים עלי לא אומרת שאני צריך לעצום עיניים ולא להעביר ביקורת כשהוא משחק לא טוב (עפ"י הקריטריון שלך, אתה למשל שונא את ריצ'ארד הנדריקס ולא מסוגל לכתוב עליו דעה אובייקטיבית). הנבחרת ספגה אתמול 60 נק' ב-28 דקות שאליהו (2.14 נק' לדקה) ו-21 ב-12 דקות שהוא בילה על הספסל (1.75 נק' לדקה), שאר השחקנים אולי לא עשו חילופים כמו שצריך בהגנה אבל אליהו בוודאי שלא תרם למאמץ ההגנתי יותר מאחרים, ההפך כנראה הוא היותר קרוב למציאות.

לא שזה חדש במקרה שלך, אני לא הגולש הראשון ובוודאי לא האחרון שמעיר ויעיר לך על כך שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת בכל הקשור להבנה בכדורסל.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 19:13

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:1) הבעיה אצלך, זה שאתה לא מבין אפילו את מה שאתה כן מצליח לראות. אתה בעצמך אומר "ומה שאני ראיתי שכל שחקן שליאור קיבל בחילוף". מה שרק מוכיח שהגנת החילופים היא הבעיה...

1. הבעיה אצלך היא שאתה אפילו לא טורח לקרוא את ההודעות שאתה מגיב עליהן ואחר כך עוד מוסיף חטא על פשע ומדבר בצורה מתנשאת לאלו שמנסים לנהל איתך דיון. כבר בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהטעות של שיבק היא החזרה להגנת החילופים של שני המשחקים הראשונים, עכשיו אתה טוען שאני לא מבין מה אני רואה כי הגנת החילופים בכלל הייתה הבעיה...

2. משום מה החלטת שאני שונא את אליהו כי אני מעביר ביקורת על ההגנה שלו. בפועל, אליהו הוא השחקן הכי אהוב עלי בנבחרת והשחקן היחיד שבגללו אני אפילו טורח לראות את המשחקים. רק שמה לעשות, עצם העובדה שהוא אחד השחקנים האהובים עלי לא אומרת שאני צריך לעצום עיניים ולא להעביר ביקורת כשהוא משחק לא טוב (עפ"י הקריטריון שלך, אתה למשל שונא את ריצ'ארד הנדריקס ולא מסוגל לכתוב עליו דעה אובייקטיבית). הנבחרת ספגה אתמול 60 נק' ב-28 דקות שאליהו (2.14 נק' לדקה) ו-21 ב-12 דקות שהוא בילה על הספסל (1.75 נק' לדקה), שאר השחקנים אולי לא עשו חילופים כמו שצריך בהגנה אבל אליהו בוודאי שלא תרם למאמץ ההגנתי יותר מאחרים, ההפך כנראה הוא היותר קרוב למציאות.

לא שזה חדש במקרה שלך, אני לא הגולש הראשון ובוודאי לא האחרון שמעיר ויעיר לך על כך שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת בכל הקשור להבנה בכדורסל.

נכון, לפעמים אני לא קורא את ההודעות עד הסוף. זה לא כל כך טוב, אבל זה מה שיש. אם כתבת משהו שלא קראתי (או שלא שמתי לב למה התכוונת בדיוק), אני מצטער...

למה שאני לא אנהל איתך דיון על ההגנה של אליהו? כי זה דיון חסר ערך לחלוטין. כן, כולנו יודעים שההגנה זה לא החלק החזק אצל אליהו, אז מה יש להתדיין על זה? הדבר היחיד שאפשר לדבר עליו זה האם אליהו השתדל לעשות את המקסימום מבחינתו או שהוא לא. כי הרי אתה לא יכול לבקש ממישהו לתת יותר ממה שיש לו. לדעתי, ואני חושב שאפילו אתה תסכים איתי, אליהו כן נתן את כל מה שהיה לו, גם אם הוא לא הצליח לעצור את השחקן שלו בלא מעט פעמים. אז מה בעצם אתה רוצה ממנו אם כך?

וכן, השמש זורחת לי מהתחת, מה נעשה? היא הרי חייבת לזרוח מאיפה שהו ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 אוגוסט 2012, 19:45

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:

נכון, לפעמים אני לא קורא את ההודעות עד הסוף. זה לא כל כך טוב, אבל זה מה שיש. אם כתבת משהו שלא קראתי (או שלא שמתי לב למה התכוונת בדיוק), אני מצטער...

למה שאני לא אנהל איתך דיון על ההגנה של אליהו? כי זה דיון חסר ערך לחלוטין. כן, כולנו יודעים שההגנה זה לא החלק החזק אצל אליהו, אז מה יש להתדיין על זה? הדבר היחיד שאפשר לדבר עליו זה האם אליהו השתדל לעשות את המקסימום מבחינתו או שהוא לא. כי הרי אתה לא יכול לבקש ממישהו לתת יותר ממה שיש לו. לדעתי, ואני חושב שאפילו אתה תסכים איתי, אליהו כן נתן את כל מה שהיה לו, גם אם הוא לא הצליח לעצור את השחקן שלו בלא מעט פעמים. אז מה בעצם אתה רוצה ממנו אם כך?

וכן, השמש זורחת לי מהתחת, מה נעשה? היא הרי חייבת לזרוח מאיפה שהו ;)

אני הבן אדם האחרון שיתלונן כשאליהו נותן את כל מה שיש לו בהגנה גם אם היריבה תקלע את כל הנק' שלה על הראש שלו, לצערי הוא לא עושה את זה מספיק. לדעתי, אתמול הוא עשה את זה רק במחצית השניה רק שמה שהפריע לי זה החולשה שלו מבחינת ריבאונד (עד שאנחנו כבר מצליחים לעשות עצירה בהגנה אז אנחנו לא לוקחים ריבאונד). מול הסרבים למשל, הוא היה נהדר בהגנה, הפריע לשחקנים בזריקות, הביא עזרה טובה על קרסטיץ' ונצמד לשחקן שלו כשהיה צריך. אני לא מצפה מליאור לתת הגנה כמו שהוא נתן מול הסרבים בכל משחק כי אם הוא היה עושה את זה הוא מזמן כבר היה ב-NBA, אם הוא יתן 3/4 מהמאמץ שהוא נתן מולם בצד הזה של המגרש, לא תשמע ממני קמצוץ של טענה אליו.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 20:30

תראה, אין ויכוח על כך, שבמחצית הראשונה היריבים הצליחו לקלוע על אליהו ביתר קלות מאשר במחצית השניה. השאלה היא האם זה היה בגלל שאליהו השקיע בהגנה פחות במחצית הראשונה, מאשר בשניה, או שפשוט היריבים היו רעננים יותר במחצית הראשונה, ובשניה הם היו יותר עייפים וקלעו פחות טוב. אני לא קובע שזה ככה, אבל יש בזה גם מן ההגיון, כי גם היריבים השקיעו הרבה מאמץ בריצה אחרי אליהו, כספי ואוחיון, גם הם מתעייפים.

חוץ מזה כל הנבחרת שיחקה פחות טוב מהמשחק נגד סרבים (במיוחד ברבע הראשון), וזה היה צפוי מאוד, כי פשוט אי אפשר לתת שני משחקים ברצף ברמה כל כך גבוהה כמו שהנבחרת שיחקה נגד סרבים. זה היה ממש ברור, שהשלישיה אליהו, כספי ואוחיון יתנו פחות הפעם. השאלה היתה האם מישהו אחר יתעורר ויעזור. לצערי זה לא קרה. הלפרין שוב סירב לזרוק לסל, שיבק ניסה את לימונד, אבל גם הוא לא היה טוב בדקות האלה, וגם לא פניני. דרך אגב אין לי מוסג למה שיבק לקח את קוז'יקארו לקומפיין הזה. חוץ מקרסטיץ' (שמולו קוז'יקארו לא שיחק עד כמה שזכור לי), אין באף קבוצה בבית שלנו סנטר מאסיבי שחופר בצבע, כולם זורקים מבחוץ, קוז'יקארו איטי מדי בשביל לרוץ אחריהם, אז בשביל מה הביאו אותו?

בכל מקרה, לדעתי, הבעיה הכי גדולה של הנבחרת שלנו היא הגנת החילופים ולא יעזור בית דין. אפילו אצל פיני גרשון היא לא אבדה כל כך טוב, ומכבי הגדולה היתה חוטפת בסביבות 100 נקודות בלא מעט משחקים, מכבי פשוט היתה קולעת יותר... נגד הנבחרות שמשחקות במוקדמות, שמתבבסות בעיקר על זריקות מבחוץ, ההגנה הזאת פשוט אסון. בדיוק בגלל ההגנה הזאת הפסדנו לאסטוניה, ששחקניה כולם זורקים שלשות וזה הדבר היחיד שהם יודעים (אפילו הסנטרים שלהם). הגנה אישית חזקה של צביקה שרף היתה מחסלט קבוצה כמו אסטוניה. בגלל זה צביקה תמיד מצליח להעפיל מהמוקדמות, גם אם הרבה מבקרים אותו על חוסר יצירתיות. נגד קבוצות ברמה הזאת לא צריך יצירתיות, צריך יסודות. לדוגמא מסינה, שנחשב למאמן מומחה להגנה, בכלל לא היה משתמש בהגנת החילופים, שהיא עובדת רק נגד קבוצות חסרות אינטליגנציה לחלוטין. בגלל הגנת החילופים אנחנו גם סובלים בריבאונד. למה? כי אחרי מספר חילופים בהגנה, הגבוהים שלנו כבר לא נמצאים מתחת לסל, ומי שצריך להתמודד על ריבאונד הם אוחיון והלפרין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 08 ספטמבר 2012, 20:03

עוד יום היסטורי בתולדותיו של האמן הנפלא הזה.

טריפל דאבל ראשון במשחק רישמי בהיסטוריה של ישראל !!!

(מעניין מי עשה בלא רישמי , טפירו??,הנפלד??)

מאידך היה רחוק 4 נקודות מכניסה ל-10 הראשוניים בקלעי הנבחרת בכל הזמנים.

(ומצד שני זה עוד שבוע רגיל גם בתולדותיה של מאפיית ערוץ 5 בראשות עפר שלח ואודי הירש שממשיכים לארוב לו בפינה, אודי הירש כתב השבוע אחרי יום בו אליהו לקח 11

ריבאונדים וחטף 2 כדורים, ש "ההגנה שלו לא הייתה קיימת", כאילו ריבאונדים זה לא חשוב להגנה, ויש איזו פיה טובה שדואגת לנקות את הלוח מעצמה, לצערי הרב החמולה

הזאת עלתה לאליהו בקרירה בנ.ב.א , ולדעתי גם בתואר אירופי אחד לפחות למכבי, אבל מצד שני בזכותם של שלח וחבריו אנחנו יכולים להנות ממנו במקדש הקרוי על שמו.)
גל מקל

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ספטמבר 2012, 20:07

ההודעה הכי טובה שקראתי בפורום הזה :D
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 08 ספטמבר 2012, 20:30

זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ספטמבר 2012, 20:33

er79 כתב:זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.

פיייי מדהים מה כמה משחקים מול אסטוניה, איסלנד וסלובקיה, עושים לזיכרון של אנשים. באמת שלא רציתי להיכנס לזה, כי ליאור נתן קמפיין יפה, אבל למה להגזים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 ספטמבר 2012, 20:39

MTA2311 כתב:
er79 כתב:זוהי התשובה למלעיזים, חלקם אפילו בפורום הזה, שלא סובלים את ליאור ומייחלים לעזיבתו של מכבי. אני שמח שליאור הגיב להם בדרכו שלו. אנשים עדיין שכחו שמדובר באחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים באירופה, ויש לו גם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל. גם בהגנה לא הכל שחור כמו שעושים ממנו. ברכות על משחק מצוין, ליאור.

פיייי מדהים מה כמה משחקים מול אסטוניה, איסלנד וסלובקיה, עושים לזיכרון של אנשים. באמת שלא רציתי להיכנס לזה, כי ליאור נתן קמפיין יפה, אבל למה להגזים?

כאן אני דווקא מסכים איתך.
את ליאור נצטרך לבחון במכבי ולא בנבחרת, שם אין לו מחליף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ספטמבר 2012, 20:42

הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן
כולנו יודעים את היכולות של ליאור בין אם זה בגויאבה, תנועה בלי כדור, ריצה של המגרש, הובלת כדור וכו'
הבעיה היא שהוא לא רכז..הוא גם לא סמול פורוורד אלא פאוור פורוורד ומכזה אני מצפה ליותר מ-2-3 ריבאונד במשחק
אני כבר ויתרתי על עניין ההגנה אבל הוא אפילו לא מפצה על זה בריבאונד..הדבר הראשון שהוא עושה כשזורקים לסל זה להתחיל לרוץ את המגרש בשביל להיות הראשון במתפרצת..יש כולה שני גבוהים על המגרש וכשאחד מהם זה ליאור אז כאילו משחקים עם אחד כשזה מגיע לכדורים חוזרים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2012, 20:50

Holiday_Armadillo כתב:הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן
כולנו יודעים את היכולות של ליאור בין אם זה בגויאבה, תנועה בלי כדור, ריצה של המגרש, הובלת כדור וכו'
הבעיה היא שהוא לא רכז..הוא גם לא סמול פורוורד אלא פאוור פורוורד ומכזה אני מצפה ליותר מ-2-3 ריבאונד במשחק
אני כבר ויתרתי על עניין ההגנה אבל הוא אפילו לא מפצה על זה בריבאונד..הדבר הראשון שהוא עושה כשזורקים לסל זה להתחיל לרוץ את המגרש בשביל להיות הראשון במתפרצת..יש כולה שני גבוהים על המגרש וכשאחד מהם זה ליאור אז כאילו משחקים עם אחד כשזה מגיע לכדורים חוזרים

בקמפיין הנוכחי יש לו 6 ריבאונדים ואפילו חסימה וחצי למשחק
אולי זה איזה שינוי מנטלי שהוא עבר הקיץ?אולי הוא הבין שבלאט לא יוותר לו בעניין הזה,במיוחד שהפעם יש על העמדה שלו שחקן כמו מדלי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ספטמבר 2012, 20:51

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הפער הגדול עם ליאור זה בין השחקן שהוא יכול להיות לבין השחקן שהוא רוב הזמן

אולי זה איזה שינוי מנטלי שהוא עבר הקיץ?אולי הוא הבין שבלאט לא יוותר לו בעניין הזה,במיוחד שהפעם יש על העמדה שלו שחקן כמו מדלי?

בנבחרת הוא תמיד לוקח יותר ריבאונדים ממה שהוא לוקח במכבי(לפחות מאז העונה לפני שהוא עבר לויטוריה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2012, 20:53

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:

בנבחרת הוא תמיד לוקח יותר ריבאונדים ממה שהוא לוקח במכבי(לפחות מאז העונה לפני שהוא עבר לויטוריה)

נכון,אבל עדיין אפשר לשים לב לשינוי מסוים שחל בו בקמפיין הנוכחי
השאלה היא אם זה משהו קבוע או זמני?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים