שינוי בקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שינוי בקבוצה

הודעהעל ידי misha » 04 אוקטובר 2012, 23:18

roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית

את לנדסברג אף אחד בטוח לא ישחרר. גם ישראלי וגם שחקן מאוד כשרוני שעוד ישחק הרבה העונה, בטח אם היקמן לא ישתפר בהקדם. היום בלאט עשה לו סדרת חינוך קטנה.

בגדול, בשלב זה של העונה, כשאין לך בשוק אופציות נורמליות, לעשות שינוי זה חתיכת סיפור. אולי בעוד כמה שבועות כשיהיו ניפויים מהמחנות.. עד אז, כשהקבוצה תרוץ קצת ביחד, הדברים עוד יכולים להשתנות. בשנים האחרונות אחרי שבלאט חזר אנחנו פותחים לאט ומשתפרים בהמשך (אפשר להזכיר את הפאניקה שהייתה אחרי ההפסד בויטוריה לפני שנתיים). נכון, זה לא אומר כלום על העונה הזאת ויש הרבה סיבות לדאגה כרגע (היום שיחקנו פשוט מזעזע. הרבה רכות, החלטות לא טובות, שמירה רשלנית וכו'..) אבל ההספדים לחלק מהשחקנים נראים לי מאוד מוקדמים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 אוקטובר 2012, 00:04

לא הבנתי למה לעשות שינויים אם עד עכשיו במשחקי ההכנב הקבוצה נראית לא רע בכלל למעט שני המשחקים הראשונים שבהם לא היתה קבוצה אלא אוסף שחקנים שהתחילו לשחק יחד.

יש בעיה מהותית עם הסגל בעמדות הגארד (שנפתרה קצת עם חזרת אוחיון ) ויש בעיה בעמדת הסנטר בזכות ההחלטה ה"גאונית" של בלאט לווותר על סופו אלא אם כן תומאס יתגלה כבינגו .

לגבי פניני , הלוואי שיחזור לעצמו אבל אין לי ספק שסמית יתפוס את המקום שלו בחמישיה , הוא פשוט נכס שמייצב את הקבוצה בשני צידי המגרש.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוקטובר 2012, 00:16

זה לא יאמן כמה אוהדי מכבי חסרי סבלנות כמה משחקים עברנו עד עכשיו? 5 משחקים חסרי משמעות? 6?
אתם כבר ממהרים להחליף חצי סגל עם שחקני ליגה שנתנו משחק אחד יפה, קוברים שחקנים, ראיתי פה השוואה בין מדלי לרודני וויט ועוד הוסיף שלהצליח בקבוצות קטנות בספרד זאת לא אינדקציה לכלום (כן, כי ולנסיה קבוצת תחתית, איך אפשר להגיד את זה על שחקן שדפק דאבל דאבל אדיר בגמר היורוקאפ), קברתם את היקמן ושכחתם שעד לנקודה הזאת כנראה יש לו בממוצע הכי הרבה נקודות למשחק במכבי (אולי מקום שני, מקסימום שלישי בהפרשים קטנים), זה מדהים שגם אחרי 2 משחקים טובים הפכתם את לוגאן לכוכב..
את שרמדיני כבר הפכו לגרין + 10 ס"מ, הזוי..

בסדר, עדיף את הקרנף שמקבל מהגבוהים של היריבה 20 בראש ואת ג'ייקוב המחוספס שקלע ב-18% היום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוקטובר 2012, 00:46

misha כתב:
roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית

את לנדסברג אף אחד בטוח לא ישחרר. גם ישראלי וגם שחקן מאוד כשרוני שעוד ישחק הרבה העונה, בטח אם היקמן לא ישתפר בהקדם. היום בלאט עשה לו סדרת חינוך קטנה.

בגדול, בשלב זה של העונה, כשאין לך בשוק אופציות נורמליות, לעשות שינוי זה חתיכת סיפור. אולי בעוד כמה שבועות כשיהיו ניפויים מהמחנות.. עד אז, כשהקבוצה תרוץ קצת ביחד, הדברים עוד יכולים להשתנות. בשנים האחרונות אחרי שבלאט חזר אנחנו פותחים לאט ומשתפרים בהמשך (אפשר להזכיר את הפאניקה שהייתה אחרי ההפסד בויטוריה לפני שנתיים). נכון, זה לא אומר כלום על העונה הזאת ויש הרבה סיבות לדאגה כרגע (היום שיחקנו פשוט מזעזע. הרבה רכות, החלטות לא טובות, שמירה רשלנית וכו'..) אבל ההספדים לחלק מהשחקנים נראים לי מאוד מוקדמים.

למכבי יש 2 משחקים לא קלים בפתיחת היורוליג. אם דברים לא יסתדרו, סבלנות לא תהיה. בכל מקרה, עם 12 שחקנים אין מה לעשות. קבוצה שטוענת שאין לה כסף לא צריכה להחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2012, 01:53

roy1000 כתב:מה הולך לקרות ברגע שסמית' ותומאס יצטרפו? הסגל הזה הרבה יותר מדי עמוק, בעיקר הקו הקידמי. יש לך את אליהו שמשחק 30 דקות למשחק, אז זה אומר שארבעת הזרים צריכים להתחלק ב- 50 דקות בעמדות 4-5. אין בזה שום הגיון וברור שלפחות אחד מהם יצא מהרוטציה. גם אם קיינר-מדלי יתברר כשחקן טוב, לא ברור לי למה לבזבז כסף דווקא על העמדה שיש לך באנקר בה?

ממתי אליהו בתקופת בלאט משחק 30 למשחק ? זה היה 20 ו-18 בשתי העונות האחרונות...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 05 אוקטובר 2012, 04:59

roy1000 כתב:
misha כתב:

למכבי יש 2 משחקים לא קלים בפתיחת היורוליג. אם דברים לא יסתדרו, סבלנות לא תהיה. בכל מקרה, עם 12 שחקנים אין מה לעשות. קבוצה שטוענת שאין לה כסף לא צריכה להחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים.

אם תהיה הסתבכות ביורוליג אז ברור שיהיו שינויים - זה תמיד מלחיץ את ראשי מכבי. אבל אנחנו עוד רחוקים מזה. באותה מידה, כמה משחקים טובים של הקבוצה ושל החברים היקמן ומדלי ולא מעט אנשים פה ישנו תקליט די מהר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוקטובר 2012, 05:00

אפשר רק לקוות שרמת משחק יותר גבוהה תגרום גם למכבי להעלות את הרמה שלה(זה קרה לא מעט לפני שנה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2012, 05:11

misha כתב:
roy1000 כתב:
misha כתב:

אם תהיה הסתבכות ביורוליג אז ברור שיהיו שינויים - זה תמיד מלחיץ את ראשי מכבי. אבל אנחנו עוד רחוקים מזה. באותה מידה, כמה משחקים טובים של הקבוצה ושל החברים היקמן ומדלי ולא מעט אנשים פה ישנו תקליט די מהר.

אין סיכוי שמכבי תצליח להיות עד כדי גרועה בשביל להסתבך בבית העלוב שיש לה ביורוליג. זה עוד משהו שמקטין למינימום את הסיכוי לחילופי שחקנים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוקטובר 2012, 09:05

קודי כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:
misha כתב:

אין סיכוי שמכבי תצליח להיות עד כדי גרועה בשביל להסתבך בבית העלוב שיש לה ביורוליג. זה עוד משהו שמקטין למינימום את הסיכוי לחילופי שחקנים.

ואולי טוב שכך. סה״כ צריך לראות מה אפשר לעשות עם הסגל הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 05 אוקטובר 2012, 10:44

אני לא חושב שיש לנו הרבה מה לעשות בקשר לסגל הזה.. אני לא חושב שהבאה של עוד שחקן יוצר ״גואו טו גאי״ וכל החרטא יכולה באמת לשדרג את הקבוצה באופן דרמטי כי הסגל מלא בבינוניות גם ככה..
אני עדיין מאמין שסמית׳ ותומאס יוסיפו הרבה, בעיקר בכל הקשור לקליעה יציבה, הגנה וריבאונד.. צריך פשוט הרבה סבלנות והבנה שהרבה כבר לא יוכל להשתנות. בלאט עושה נסים עם סגלים בינוניים כבר שנתיים ברציפות, אז אולי גם הפעם :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוקטובר 2012, 10:58

מכביסט27 כתב:אני לא חושב שיש לנו הרבה מה לעשות בקשר לסגל הזה.. אני לא חושב שהבאה של עוד שחקן יוצר ״גואו טו גאי״ וכל החרטא יכולה באמת לשדרג את הקבוצה באופן דרמטי כי הסגל מלא בבינוניות גם ככה..
אני עדיין מאמין שסמית׳ ותומאס יוסיפו הרבה, בעיקר בכל הקשור לקליעה יציבה, הגנה וריבאונד.. צריך פשוט הרבה סבלנות והבנה שהרבה כבר לא יוכל להשתנות. בלאט עושה נסים עם סגלים בינוניים כבר שנתיים ברציפות, אז אולי גם הפעם :)

הבעיה היא שבשנתיים האחרונות היו לנו לפחות בקבוצה עוגן בצבע(סופו)וגו טו גאי ברמה גבוהה(פארגו ולאנגפורד)
השנה אין לנו אף שחקן כזה ורוב הסגל מורכב משחקנים בינוניים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוקטובר 2012, 13:10

דייויד בלאט מדבר ברדיו על המשכיות, שקבוצה לא זוכה ביורוליג בתוך שנה, הוא רוצה המשכיות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2012, 13:16

LIAV10 כתב:דייויד בלאט מדבר ברדיו על המשכיות, שקבוצה לא זוכה ביורוליג בתוך שנה, הוא רוצה המשכיות..

ואני רוצה כדור שיהפוך אותי שוב לבן 21 .

יש כאן אולי ביקורת מרומזת על ילדי הזהב שלנו, שישכנע אותם במקום לנסות לשכנע אותנו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוקטובר 2012, 13:18

בלאט על סופו:"מאוד קשה למצוא שחקן כמו סופו כי אין הרבה כאלה, אבל בשנה שעברה למעט החודשיים הראשונים הוא לא שיחק. הוא כמעט ולא נתן שום דבר. לקחנו את האליפות ואת האדריאטית בלי סופו. אני מקווה שנוכל לשלב את השחקנים החדשים ביחד ושנוכל להשיג דברים לא פחות טובים".

אני בטוח ששארמדיני, ג'יימס ותומאס יתנו יותר. :::
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Frid » 05 אוקטובר 2012, 13:19

אני בטוח שבלאט בטוח.
Frid

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוקטובר 2012, 13:20

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:דייויד בלאט מדבר ברדיו על המשכיות, שקבוצה לא זוכה ביורוליג בתוך שנה, הוא רוצה המשכיות..

ואני רוצה כדור שיהפוך אותי שוב לבן 21 .

יש כאן אולי ביקורת מרומזת על ילדי הזהב שלנו, שישכנע אותם במקום לנסות לשכנע אותנו.

האמת שרשמתי את זה כאן בעיקר שכולם כבר מפנטזים על שינוי חצי מהסגל, שים לב, עוד לפני המשחק הרשמי הראשון של העונה, העונה אשכרה עוד לא התחילה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2012, 13:34

כן, זה ברור, ליאב, גם אני לא מפנטז.

ד"א, זה הראיון המלא עם בלאט : " אוחיון הוא החיזוק הכי חשוב .".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30260.html

ד"א, אפשר לבנות קבוצה שתזכה בעונה הראשונה שלה ביורוליג, פיני והוא כבר עשו את זה פעם. אבל זה היה בעידן הפרה היסטורי כמובן. :beee
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 05 אוקטובר 2012, 16:51

rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?

הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו

אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר

כל הכבוד שהמתנת כל כך הרבה , הייתי בטוח שתכתוב את זה עוד לפני שהשחקנים ראו כדור , סחתיין על האיפוק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2012, 16:52

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.

אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.

כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.

הרי רק בעונה שעברה הביאו את לנגפורד במליון דולר. שני הפסדים ויגיע שחקן.

נו, ותסביר לי מה ההגיון לשים על היקמן 300-400 אלף דולר, כשאפשר היה להוסיף אותם לחוזה של לאנגפורד ולתוספת של אוחיון ולסגור סיפור עם שניהם, ולחסוך את
כל הסאגה המכוערת שהיתה.
אליהם תוסיף את לוגאן, ויש לך אחלה קו אחורי.

כי זה שידרוג כספי. אם אתה רוצה גם את לאנגפורד, גם את אוחיון וגם את לוגאן, זה אומר שידרוג של מליון דולר (ההפרש בין היקמן ללאנגפורד) בסגל השחקנים.
חוץ מזה, אני לא רואה מצב שלוגאן היה מוחתם, אילו לאנגפורד היה נשאר פה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2012, 17:02

ankram כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?

הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו

אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר

כל הכבוד שהמתנת כל כך הרבה , הייתי בטוח שתכתוב את זה עוד לפני שהשחקנים ראו כדור , סחתיין על האיפוק.

:)
בכלל, אני חושב שלרוב ולמרות הנסיון רב השנים בצפייה בקבוצה, אין לאוהדים יותר מדיי סבלנות ואיפוק.
אם היה הפורום הקודם, הייתי מחזיר אתכם לאשכול של תחילת 2010-11, בו מכבי הובסה במשחק הפתיחה לקאחה לבוראל והכל היה נראה רקוב - קו אחורי דל ולוקה בחסר עם פארגו מהגליל ובורשטיין המזדקן בעונת קאמבק ושחורצי הבעייתי שבקושי מצליח לסחוב 10 דקות על הרגליים...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים