yzafrir כתב:ג'יימס חוסם אולי יותר טוב מפישר ( שטוב גם כן בתחום הזה...) אבל מעבר לזה אין לו יתרון גדול מבחינה הגנתית . אבל מבחינה התקפית פישר שחקן קטלני בהרבה בעיקר בגלל תחום אחד שהוא הצטיין בו . אצל ג'יימס בהתקפה אין שום תחום שהוא מצטיין....
לאזמה היה קפיץ לא רע מבחינת חסימות אבל אני זוכר את הסידרה מול פרטיזן שהוא לא יכל להתמודד עם סנטר כמו מאריץ' מבחינת הפיזיות...
אני לא אומר פה שאני מעדיף את פישר או חושב שהוא יותר טוב מג'יימס , אני מנסה לומר שפישר היה טוב בתור סנטר מחליף וכך גם ג'יימס . לא יעזור כלום אבל ג'יימס בתור סנטר ראשון לא יוביל אותנו לכלום אפילו עם רכז כמו ארויו ישחק לצידו...
אוקיי. מותר לנו לא להסכים. אני חושב שג'יימס הוא שחקן הגנה ברמה אחרת לחלוטין מפישר, בדיוק כמו שהנפלד הוא שחקן
הגנה ברמה אחרת לחלוטין, כמעט מכל שחקן שהיה אחריו במכבי...
החסימות זה לא הדבר היחיד במשחק הגנה של גבוהים. אבל לא משנה.
מבחינת השורה התחתונה שלך - פישר מעולם לא היה סנטר מחליף במכבי, ולכן אי אפשר לדעת איך הוא היה בתור כזה, והאמת שגם ג'יימס לא ממש הצליח בעונה שעברה כסנטר מחליף
(ולא משנה מה הסיבות).
אני נוטה להסכים איתך שג'יימס כסנטר ראשון, זה משהו שלא יביא לנו את תואר היורוליג, אבל מצד שני, מכבי לא ממש מכוונת לשם.
בוא נתחיל עם להיות קבוצת הצלבה, ולזה ג'יימס מספיק טוב.
אם יהיה איזה סנטר מעניין פנוי שמכבי תוכל להביא, אז זה יהיה מצויין עם ג'יימס כמחליף, אבל זה לא נראה המצב כרגע, ובעצם אנחנו נשארים עם השאלה,
האם עדיף להביא סנטר אלמוני חדש במקום ג'יימס, ולדעתי התשובה לשאלה הזאת היא לא.