עצומה:לא לפטר את בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

האם לדעתם צריך לפטר את בלאט?

כן
8
25%
לא
24
75%

סך הכול הצבעות : 32

Re: עצומה:לא לפטר את בלאט

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:08

פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?
כשהוא ניצח העונה בחוץ את אולימפיאקוס אז הוא כן ידע לנהל משחק ? כשהוא הביא קבוצה בשקל וחצי לגמר היורוליג הוא כן ידע לנהל משחק ?
אין מה לעשות אבל ככל שהתנאים שלו או של כל מאמן אחר יהיו גרועים יותר אז החשיבות של מאמן שיודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך יותר חשוב מלהיות מנהל משחק גדול .
אם בחרת את השחקנים הנכונים , זה לפעמים יכול להספיק לך כדי להגיע רחוק . הפעם זה לא הלך ( וחלק גדול מיזה קשור לזה שהוא לא בחר את כל השחקנים בסגל...) ופעמים אחרות זה כן עבד...
עם סגל כזה או סגל שצפוי לנו בעתיד מבחינת תקציב , אין אף מאמן באירופה שיכול להתמודד עם הלחץ הזה במכבי ולהצליח בתנאים האלו...
פליקס , אם אתה חושב שיש , פשוט תיתן שם !!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2013, 23:08

felix_r כתב:
בלאט בעצמו אמר, שאף שחקן לא הוחתם בניגוד לרצונו לא אני, בלאט.
לגבי דני פדרמן ורמת מעורבותו, אנחנו באמת לא יכולים לדעת עד כמה הוא קבע, כי אנחנו לא הינו שם כשזה קרה.

זאת אמירה סתמית שאין מאחוריה כלום.
על אותו המשקל אפשר להגיד שלא הוחתם אף שחקן בהתאם לרצונו של בלאט.

אני לא מחדש לך כשאני אומר שהסגל הזה מורכב משאריות שאף אחד לא רצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2013, 23:11

yzafrir כתב:פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?
כשהוא ניצח העונה בחוץ את אולימפיאקוס אז הוא כן ידע לנהל משחק ? כשהוא הביא קבוצה בשקל וחצי לגמר היורוליג הוא כן ידע לנהל משחק ?
אין מה לעשות אבל ככל שהתנאים שלו או של כל מאמן אחר יהיו גרועים יותר אז החשיבות של מאמן שיודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך יותר חשוב מלהיות מנהל משחק גדול .
אם בחרת את השחקנים הנכונים , זה לפעמים יכול להספיק לך כדי להגיע רחוק . הפעם זה לא הלך ( וחלק גדול מיזה קשור לזה שהוא לא בחר את כל השחקנים בסגל...) ופעמים אחרות זה כן עבד...
עם סגל כזה או סגל שצפוי לנו בעתיד מבחינת תקציב , אין אף מאמן באירופה שיכול להתמודד עם הלחץ הזה במכבי ולהצליח בתנאים האלו...

זה לא קשה לתת שם. כל אחד יכול לזרוק איזשהו שם מונפץ לאוויר. בפועל, אין שום דרך לדעת מה היה קורה אם, ולכן גם אלה אמירות סתמיות לחלוטין.

בוא נראה מי יהיה המאמן שלנו, והסגל ואז ננתח את סיכויי ההצלחה. לפחות את הדברים האלה אפשר לבדוק אח"כ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 13 יוני 2013, 23:13

אני פשוט לא מאמין במושג ''יודע לנהל משחק''. זה פשוט נשמע קשקוש, ואני לא קונה את זה כבר שנים. אחזור ואומר שעיקר גדולתו של מאמן נעוצה בעיקר בסגל שהוא בונה בתחילת הקיץ, כמובן שכל מאמן בהתאם לנסיבות המקרה שלו.
כשיש למאמן(בהנחה שהוא נחשב למאמן מוכר ומוערך)סגל טוב - הוא מנהל משחק מצויין. כשהסגל נראה יותר מוגבל וחסר כישרון - המאמן מנהל משחק גרוע, או ש(ואת זה אני אוהב במיוחד)''הוא מעבר לשיא, וכבר לא משקיע''(ראו פיני גרשון ומסינה).
בלאט מאמן מעולה, איש מקצוע נהדר וכשיש לו את הכלים הראויים הוא מספק תוצאות טובות.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:13

jol9 כתב:
felix_r כתב:
בלאט בעצמו אמר, שאף שחקן לא הוחתם בניגוד לרצונו לא אני, בלאט.
לגבי דני פדרמן ורמת מעורבותו, אנחנו באמת לא יכולים לדעת עד כמה הוא קבע, כי אנחנו לא הינו שם כשזה קרה.

זאת אמירה סתמית שאין מאחוריה כלום.
על אותו המשקל אפשר להגיד שלא הוחתם אף שחקן בהתאם לרצונו של בלאט.

אני לא מחדש לך כשאני אומר שהסגל הזה מורכב משאריות שאף אחד לא רצה.

בלאט גם אמר את זה בעונה שסופו חתם , ובעונה שלאנגפורד חתם...זו אמירה חסרת משמעות שמאמן (ולצורך העניין כל בן אדם הגיוני) חייב לומר אותה אחרי שהוא מקבל את הסגל אם הוא מעוניין לשמור על המקום עבודה שלו .
לגבי דני פדרמן והמעורבות שלו , בו אני יחדש לכם משהו , לא רק דני מאוד מעורב , אפילו אחיו עדי שלא רשום בשום תפקיד במועדון מעורב בקבוצה ואפילו דאג להביא את המשקיעים החדשים (כדי להקל על אביו הפושט רגל...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2013, 23:14

yzafrir כתב:פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?

משחק בודד? אני מתלונן על בלאט כבר מזמן, מי כמוך יודע. אני רק אמרתי שעכשיו אין לו אפילו את התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ". זה היה אחד התירוצים הקבועים של חובבי בלאט. מה גם שבתקשורת כתבו שאם יפסיד, אז סיכוי טוב שלא ימשיך. אבל זה לא קשור אלי. אני לא רוצה אותו לא בגלל משחק אחד, אלא בגלל דברים עקרוניים כמו: הגנת החילופים המפגרת, ניהול משחק חלש, יחס שונה לשחקנים, סגנון משחק מגעיל, וכו וכו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2013, 23:17

צריך לפטר רק אדם אחד, את הבעלים. אדון פדרמן וחיוך ה"רכשתי עוד קונוס ב-300 אלף דולר והכנסתי את העודף לכיס" שלו צריכים לעוף מכאן לכל הרוחות. הם ממוטטים את המועדון.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יוני 2013, 23:18

פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.
אבל מה שמפתיע אותי שזה הגיע למצב שבשל ה"אהדה" הזו שלך אתה כבר מתחיל להגן ולסנגר על הפדרמנים וכולם יודעים שאתה לא סובל אותם כמו כולנו.
עד לאן יכולה להגיע הטינה שלך כלפי בלאט??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2013, 23:18

פליקס להזכירך:

אתה רוצה שנזכיר לך מה אמרת אחרי שבלאט ניצח באולימפיאקוס ??
להזכירך אתה היית זה שחשבת שמקאלב שחקן סתמי אחרי העונה עם בלגרד
אתה היית זה שחשב שטלטוביץ' לא פורוורד טוב כי הוא לא לוקח ריבאונדים לפני שפרץ
אתה זה ש "גילית" את ווישיניבסקי.

את מי אתה גילית ?

את מי בלאט גילה ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 יוני 2013, 23:21

felix_r כתב:

משחק בודד? אני מתלונן על בלאט כבר מזמן, מי כמוך יודע. אני רק אמרתי שעכשיו אין לו אפילו את התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ". זה היה אחד התירוצים הקבועים של חובבי בלאט. מה גם שבתקשורת כתבו שאם יפסיד, אז סיכוי טוב שלא ימשיך. אבל זה לא קשור אלי. אני לא רוצה אותו לא בגלל משחק אחד, אלא בגלל דברים עקרוניים כמו: הגנת החילופים המפגרת, ניהול משחק חלש, יחס שונה לשחקנים, סגנון משחק מגעיל, וכו וכו

למה אתה אף פעם לא נותן אלטרנטיבה? ולא כזאת שקיימת רק בחלומות אלא אחת ריאלית..
לכל מאמן יש נקודות חולשה באימון שלו. צורת האימון של בלאט לא מנעה ממנו להגיע להישגי על עם נבחרת רוסיה ועם קבוצות זולות ורעות של מכבי. גם העונה עם הקבוצה הכי זולה ורעה שיש הגענו להצלבה בסופו של דבר..
אני שוב חוזר לעניין האלטרנטיבה. עם יד על הלב, אתה באמת מאמין שיש מישהו (ריאלי) שיכול להחליף את בלאט בצורה הטובה ביותר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 יוני 2013, 23:25

אני בעד לפטר את בלאט ולהחתים את פליקס.
כבר הרבה זמן שלא זכינו ביורוליג.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2013, 23:34

חנו'ש כתב:פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.
אבל מה שמפתיע אותי שזה הגיע למצב שבשל ה"אהדה" הזו שלך אתה כבר מתחיל להגן ולסנגר על הפדרמנים וכולם יודעים שאתה לא סובל אותם כמו כולנו.

אני לא מסנגר על פדרמנים. אני פשוט מקדים את זמני, כרגיל.
כשירדתי על פדרמן כולם עוד החזיקו ממנו. אנשים רבו איתי בדיוק כמו שהם רבים היום בנושא בלאט.

חוסר החיבה שלי לבלאט לא קשורה בכלל לביקורת המקצועית שלי בנוגע לעבודתו. לצערי, את לא צופה במשחקים ביחד איתי. אם היית עושה את זה, היית שומעת את הביקורת על ניהול משחק בזמן אמת, והיית רואה, שאני קולט את הטעויות של בלאט ברגע שהן קורות... יש לי חבר שאני לרוב צופה איתו במשחקים (הוא תמיד מזמין אותי, כי אם הוא צופה לבד, הוא מתעצבן כל כך, שהוא קרוב להתקף לב). מהתחלה גם הוא לא הבין למה אני יורד על בלאט, אבל כאשר התחיל לשים לב לנקודות שאני מציין בזמן המשחק, הוא קיבל את דעתי באופן מוחלט.

ועוד משהו. את לא מכירה אותי. אני לא שונא אף אחד. אין אצלי רגש כזה אפילו כלפי האויבים הכי גדולים שלנו. פשוט לא קיים. ככה שהחשד שאני שונא את בלאט ולכן יורד עליו, הוא פשוט לא נכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2013, 23:40

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.

כשירדתי על פדרמן כולם עוד החזיקו ממנו. אנשים רבו איתי בדיוק כמו שהם רבים היום בנושא בלאט.

חוסר החיבה שלי לבלאט לא קשורה בכלל לביקורת המקצועית שלי בנוגע לעבודתו. לצערי, את לא צופה במשחקים ביחד איתי. אם היית עושה את זה, היית שומעת את הביקורת על ניהול משחק בזמן אמת, והיית רואה, שאני קולט את הטעויות של בלאט ברגע שהן קורות... יש לי חבר שאני לרוב צופה איתו במשחקים (הוא תמיד מזמין אותי, כי אם הוא צופה לבד, הוא מתעצבן כל כך, שהוא קרוב להתקף לב). מהתחלה גם הוא לא הבין למה אני יורד על בלאט, אבל כאשר התחיל לשים לב לנקודות שאני מציין בזמן המשחק, הוא קיבל את דעתי באופן מוחלט.

ועוד משהו. את לא מכירה אותי. אני לא שונא אף אחד. אין אצלי רגש כזה אפילו כלפי האויבים הכי גדולים שלנו. פשוט לא קיים. ככה שהחשד שאני שונא את בלאט ולכן יורד עליו, הוא פשוט לא נכון.

אתה רוצה שנזכיר לך שוב כמה טעויות שיפוט על שחקנים עשית...
וזה עוד שאתה נזהר לו לפרסם יותר מדי דברים כדי לא לצאת טועה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:48

פליקס , אתה לא שונא אף אחד , זה די ברור ...
אבל מה שעוד ברור זה שאתה מאוהב בעצמיך ובדעות שלך שלא משנה אם אתה צודק או טועה אתה תדבק בהם גם אם חייך תלויים בזה .
לא ראיתי אותך פעם אחת מודה בטעות כמו שרבים פה עושים ולא ראיתי אותך פעם אחת מציע שם של שחקן ( ואחרי וויז או ראקוביץ' או כל מיני שמות שהעלת בעבר ואף אחד לא יודע איפה הם היום , אז אני מבין גם למה ) או מאמן אחר שבאמת הגיוני וישדרג את הקבוצה .
אני מעדיף להיות מאלו שזורקים שמות ולפעמים טועים מאשר אילו שמעבירים ביקורת בלי להציע פתרון ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2013, 23:49

yellowaura כתב:
felix_r כתב:

אתה רוצה שנזכיר לך שוב כמה טעויות שיפוט על שחקנים עשית...
וזה עוד שאתה נזהר לו לפרסם יותר מדי דברים כדי לא לצאת טועה.

לא עשיתי. אתה יכול להזכיר מה שאתה רוצה.
אני ניזהר? אני פשוט עייף מהמלחמות פה. מה גם שחסמו אותי לפני חודש וחצי שלא בצדק.
בשביל מה אני צריך את זה?

אתה יודע מה? באמת עשיתי טעות עם שחקן אחד. חשבתי ששרמאדיני יצליח יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 12:35

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 12:44

rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/218551.html
בלי בושה

מה לא נכון בזה?
לא הושפלנו בצורה מבישה ביותר מול ריאל?
לא הפסדנו אליפות?
אם בלאט לא אחראי על כלום, אז מה הטעם בלהמשיך איתו? הרי הוא לא אחראי על כלום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2013, 12:46

יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?

(לא שזאת באמת אופציה)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 12:48

MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?

(לא שזאת באמת אופציה)

מאיפה הבאת את זה?
אובראדוביץ׳ אולי המאמן מספר 1 בכל הזמנים (ביחד עם פיני) ועדיין צעיר (בניגוד לפיני), אז.......כן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 12:49

MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?

(לא שזאת באמת אופציה)

אני. אני אוהב את משחק ההתקפה השוטף, המגוון והאיכותי שמכבי הציגה בשנתיים האחרונות.
מה,לא?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים