המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:
בלאט בעצמו אמר, שאף שחקן לא הוחתם בניגוד לרצונו לא אני, בלאט.
לגבי דני פדרמן ורמת מעורבותו, אנחנו באמת לא יכולים לדעת עד כמה הוא קבע, כי אנחנו לא הינו שם כשזה קרה.
yzafrir כתב:פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?
כשהוא ניצח העונה בחוץ את אולימפיאקוס אז הוא כן ידע לנהל משחק ? כשהוא הביא קבוצה בשקל וחצי לגמר היורוליג הוא כן ידע לנהל משחק ?
אין מה לעשות אבל ככל שהתנאים שלו או של כל מאמן אחר יהיו גרועים יותר אז החשיבות של מאמן שיודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך יותר חשוב מלהיות מנהל משחק גדול .
אם בחרת את השחקנים הנכונים , זה לפעמים יכול להספיק לך כדי להגיע רחוק . הפעם זה לא הלך ( וחלק גדול מיזה קשור לזה שהוא לא בחר את כל השחקנים בסגל...) ופעמים אחרות זה כן עבד...
עם סגל כזה או סגל שצפוי לנו בעתיד מבחינת תקציב , אין אף מאמן באירופה שיכול להתמודד עם הלחץ הזה במכבי ולהצליח בתנאים האלו...
פליקס , אם אתה חושב שיש , פשוט תיתן שם !!
jol9 כתב:felix_r כתב:
בלאט בעצמו אמר, שאף שחקן לא הוחתם בניגוד לרצונו לא אני, בלאט.
לגבי דני פדרמן ורמת מעורבותו, אנחנו באמת לא יכולים לדעת עד כמה הוא קבע, כי אנחנו לא הינו שם כשזה קרה.
זאת אמירה סתמית שאין מאחוריה כלום.
על אותו המשקל אפשר להגיד שלא הוחתם אף שחקן בהתאם לרצונו של בלאט.
אני לא מחדש לך כשאני אומר שהסגל הזה מורכב משאריות שאף אחד לא רצה.
yzafrir כתב:פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?
כשהוא ניצח העונה בחוץ את אולימפיאקוס אז הוא כן ידע לנהל משחק ? כשהוא הביא קבוצה בשקל וחצי לגמר היורוליג הוא כן ידע לנהל משחק ?
אין מה לעשות אבל ככל שהתנאים שלו או של כל מאמן אחר יהיו גרועים יותר אז החשיבות של מאמן שיודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך יותר חשוב מלהיות מנהל משחק גדול .
אם בחרת את השחקנים הנכונים , זה לפעמים יכול להספיק לך כדי להגיע רחוק . הפעם זה לא הלך ( וחלק גדול מיזה קשור לזה שהוא לא בחר את כל השחקנים בסגל...) ופעמים אחרות זה כן עבד...
עם סגל כזה או סגל שצפוי לנו בעתיד מבחינת תקציב , אין אף מאמן באירופה שיכול להתמודד עם הלחץ הזה במכבי ולהצליח בתנאים האלו...
felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס , ובגלל הפסד במשחק בודד אחרי שהוא כבר ניצח את חיפה 5 פעמים העונה צריך לפטר אותו ?
משחק בודד? אני מתלונן על בלאט כבר מזמן, מי כמוך יודע. אני רק אמרתי שעכשיו אין לו אפילו את התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ". זה היה אחד התירוצים הקבועים של חובבי בלאט. מה גם שבתקשורת כתבו שאם יפסיד, אז סיכוי טוב שלא ימשיך. אבל זה לא קשור אלי. אני לא רוצה אותו לא בגלל משחק אחד, אלא בגלל דברים עקרוניים כמו: הגנת החילופים המפגרת, ניהול משחק חלש, יחס שונה לשחקנים, סגנון משחק מגעיל, וכו וכו
חנו'ש כתב:פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.
אבל מה שמפתיע אותי שזה הגיע למצב שבשל ה"אהדה" הזו שלך אתה כבר מתחיל להגן ולסנגר על הפדרמנים וכולם יודעים שאתה לא סובל אותם כמו כולנו.
עד לאן יכולה להגיע הטינה שלך כלפי בלאט??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.
אבל מה שמפתיע אותי שזה הגיע למצב שבשל ה"אהדה" הזו שלך אתה כבר מתחיל להגן ולסנגר על הפדרמנים וכולם יודעים שאתה לא סובל אותם כמו כולנו.
אני לא מסנגר על פדרמנים. אני פשוט מקדים את זמני, כרגיל.
כשירדתי על פדרמן כולם עוד החזיקו ממנו. אנשים רבו איתי בדיוק כמו שהם רבים היום בנושא בלאט.
חוסר החיבה שלי לבלאט לא קשורה בכלל לביקורת המקצועית שלי בנוגע לעבודתו. לצערי, את לא צופה במשחקים ביחד איתי. אם היית עושה את זה, היית שומעת את הביקורת על ניהול משחק בזמן אמת, והיית רואה, שאני קולט את הטעויות של בלאט ברגע שהן קורות... יש לי חבר שאני לרוב צופה איתו במשחקים (הוא תמיד מזמין אותי, כי אם הוא צופה לבד, הוא מתעצבן כל כך, שהוא קרוב להתקף לב). מהתחלה גם הוא לא הבין למה אני יורד על בלאט, אבל כאשר התחיל לשים לב לנקודות שאני מציין בזמן המשחק, הוא קיבל את דעתי באופן מוחלט.
ועוד משהו. את לא מכירה אותי. אני לא שונא אף אחד. אין אצלי רגש כזה אפילו כלפי האויבים הכי גדולים שלנו. פשוט לא קיים. ככה שהחשד שאני שונא את בלאט ולכן יורד עליו, הוא פשוט לא נכון.
yellowaura כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:פליקס, "האהדה" שלך כלפי בלאט מוכר וידוע כבר מהרגע שהוא חתם כאן לפני 3 שנים.
אני לא מסנגר על פדרמנים. אני פשוט מקדים את זמני, כרגיל.
כשירדתי על פדרמן כולם עוד החזיקו ממנו. אנשים רבו איתי בדיוק כמו שהם רבים היום בנושא בלאט.
חוסר החיבה שלי לבלאט לא קשורה בכלל לביקורת המקצועית שלי בנוגע לעבודתו. לצערי, את לא צופה במשחקים ביחד איתי. אם היית עושה את זה, היית שומעת את הביקורת על ניהול משחק בזמן אמת, והיית רואה, שאני קולט את הטעויות של בלאט ברגע שהן קורות... יש לי חבר שאני לרוב צופה איתו במשחקים (הוא תמיד מזמין אותי, כי אם הוא צופה לבד, הוא מתעצבן כל כך, שהוא קרוב להתקף לב). מהתחלה גם הוא לא הבין למה אני יורד על בלאט, אבל כאשר התחיל לשים לב לנקודות שאני מציין בזמן המשחק, הוא קיבל את דעתי באופן מוחלט.
ועוד משהו. את לא מכירה אותי. אני לא שונא אף אחד. אין אצלי רגש כזה אפילו כלפי האויבים הכי גדולים שלנו. פשוט לא קיים. ככה שהחשד שאני שונא את בלאט ולכן יורד עליו, הוא פשוט לא נכון.
אתה רוצה שנזכיר לך שוב כמה טעויות שיפוט על שחקנים עשית...
וזה עוד שאתה נזהר לו לפרסם יותר מדי דברים כדי לא לצאת טועה.
rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/218551.html
בלי בושה
MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
MTA2311 כתב:יש פה מישהו שלא היה מוכן להחליף את בלאט באובראדוביץ'?
(לא שזאת באמת אופציה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־38 אורחים